Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ruhája jó de béna képet vág....iylen hüyle ruhában én is jól mutatnék és tudok illyászkodni is <#beka3>#beka3><#phone>#phone><#duhos2>#duhos2>
Sõt...fogadni mernék rá,hogy emsszebbre ellõvöm azt a vesszõt mint az a szajha!
Your fate has be written! You’ll die!
Remélem nem csak ebben vagy ilyen kitartó.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Elõször is: SoulHunter: A parasztság a családodban terjed el vagy te valami génhibás állat vagy? Én is szeretem a WoW-ot most is nyomatom gyakran, de mivel a PoP a kedvencem nem mondom rá azt, hogy szar ha egyszer nem az. Szóval ne élvezd sokáig a társaságunkat, mert írtam a modinak akinek levele bármikor megjöhet a kitiltásoddal. Akkor most búcsúzom a tetves nyomoronc fejedtõl. A további viszont nem látásra faszfej!
Keca: A farah valahogy eszméletlenül néz ki! Kaileena kilõve jöhet Farah a páncélszerkóban.
Kaileena: Ne haragudj, de Farah egy hajszállal szebb lett! De te 9,9/10 õ meg 10/10 SORRY! Remélem elsõ soraim pozitívan hatnak rád😄
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Figyusz hogy lehet menteni a játékot?
Kaillena úgyse fogot meg( muhaha<#vigyor1>#vigyor1>).
F2 -> végtelen élet
F3 -> együteésre meghal akit ütsz
F4 -> végtelen homok
F5 -> végtelen idõlassítás
F6 -> visszaállít mindent
(Egyébként elõször meg kell majd szerezned az idõvisszapörgetést, csak utánna fog élni a végtelen homok)
Hajrá, bár én azt javasolom, hogy próbáld majd ahol tudod trainer nélkül vinni a játékot, és ahol már nagyon nem bírod max akkor használd... mert amúgy izgalmas nagyon a játék....
De pontosan hogy kell ezt a csalást alkalmazni?
Én ezt attól függetlenül írtam,hogy nem is ismerem Gangstáék e számát.
Úgyhogy lopásról szó sincs!
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
De pontosan hogy kell ezt a csalást alkalmazni?
gondolod hogy megölsz de már régen halott vagyok.............
amugy ök a legsirályabbak

Szerintem...
<#nemtudom>#nemtudom><#nyes>#nyes>
egy jó technika, ha mikor elkezd folyamatosan ütni akkor tartsd lenyomva a védés gombot, még a végén lesz egy felütés, azt várd ki, és utánna addig üsd míg ki nem védi, na onnantól megint indul az egész elölrõl. A kódot amit mondasz azt még a 2 dimenziós Prince-nél alkalmaztam. Ezeknél már úgynevezett trainer kell. Ezt a játék futtatása elõtt kell elindítani, és onnantól mehet a csalás...<#vigyor2>#vigyor2>
Ha bármilyen segítség kell szólj... Egyébként egy hasznos oldalt találsz ha ide klikkelsz!
Most kezdtem el játszani a játékkal de már az elején elakadtam.
A hajón azt a nõt hogyan lehet kinyírni ?
Mert bárhogy akarom midíg legyõz!
Van valamilyen trükk esetleg?
És ez mit jelent:Igy indítsuk a játékot: PRINCE MAKINIT2 ?
Réka
és ha a tipikus TPS kamera hibákat is kijavitják,akkor számomra akár befuto is lehet 😊
nameg remélem az unalmas introkat és egyéb átvezetõ videokat is át lehet majd lépni,mert nem ohajtok lemenni boltba kajáért csak azért,mert megy 1 10 perces átvezetõ video...
khmmm 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
és vagy én vagyok hülye, vagy rég tanultam angolt,de sztem az "has beEN written" 😊
viszont annak kifejezetten örülök,hogy lekattantál rolam 😊
az se lepne meg,ha ingrid lenne a neved 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
i'm already dead 😊
eddig se beszéltél,csak irtál...
feleslegesen 😊
zöld kis lények... UFO...
aham, persze... mivan,ha szürkék? 😛PP
hol tudom kinyitni magam? mikor fogok végre nesztelenül szállni,mint zuppppper man? mikor leszek akkora,mint 1 város? 😄
amugy van játék,ami nekem tetszik,és még jo is:
ilyen a C&C Generals + ZH, Painkiller + PK BOoH,UT 2004, CS:S, GTA 2, (amiota van gamepadom a GTA VC, SA), Total Annihilation, Psychotoxic (bár mégcsak az elején vagyok), szal ilyesmik 😛PP
és tökéletes játék nincs, ezt jol jegyezd meg 😊
és megnéztem az adataid,mert eléggé furcsa volt a stilusod eddig is,meg ugy az egész felfogásod...
"14 alatt"...
hogy ez engem mér nem lep meg... (???) 😊
szal majd te is rájössz az általam felhozott dolgokra,ahogy örexel...
a nagy bunyodra meg visszatérünk ha 18 leszel 😄DD
addig meg megkérnélek,hogy kattanj már le rolam,oké?
ha mindenáron anyázni akarsz,akkor adataim közt van az ICQ számom, oda irj (feltételezem,hogy azt se tudod használni)
(és igen, tudom,h 2 külön mûfajt képviselnek, és igen, tudom,hogy a következõ PoP -ban minden eddigi hibát ki fognak javitani... lesznek más hibák... 😛PP )
inkább földönkivüli,nem UFO 😛PP
nézz utána a 2 szo jelentésének... nem szokásom nesztelenül szállni,és a belsõmben sincsenek földönkivüliek 😛PP
a 2. hiba:
kaileena is meghalt,te is meg fogsz 😄DD
nos... a vitát ezennel lezárom a következõvel:
NÉVVEL bármit el lehet adni...
itt a név jelen esetben a PRINCE OF PERSIA
ugyanaz a szitu,mint a DOOM 3 -nál...
1: jött, láttam, csalodtam...
2: a nép megoszlott 2 csoportra: imádom - utálom csoportokra
csak a DOOMnál rájöttek,hogy 1 kieggel javitani kéne a hibákon 😊
és akik játszottak a kieggel,azok többségében elgondolkodtak,hogy mér nem vették észre a rengeteg hibát az alap Doom 3 -ban
és rá merném tenni a nyakam,vagy akár 1 évi fizum,hogy ha ehhez is kiadtak volna 1 kiegészitõt, akkor nagyon sokan mégse istenitenék a játékot csak a neve miatt...
azt meg sosem irtam,hogy nincs jo oldala a játéknak...
de jelen esetben 2-6 arányban a hibák nyertek 😊
és ide azért nem irom le õket,mert tul hosszu lenne megindokolni,hogy melyik miért az,ami 😊
a privát üzit meg ujabban elfelejteni elküldeni, szal ez van... ha elküldené, akkor ott elengedném magam ugy igazábol 😊
szal a lényeg:
nem jön be,és ez nem az én hibám,és ezért nem engem kéne fikázni...
te meg ne erõsködj,mert 1 dolgot tudok mondani:
válassz:
1: nõ vagy, de akkor elismered,hogy alámrendelt vagy
2: egyenjogu vagy,de akkor ugy verhetlek össze,mintha pasi lennél 😛PP
De a fiam inkább te lehetnél.
Hisz látod a logomba is,Magyarország nekem akkora amekkora volt!
Még csak annyit:egy kicsit finomabban,kérlek,mert,ez nem tesz jót egyikteknek sem.
SoulHund:Új beceneved a hund lesz vagyis kutya és most beállok állatkinzónak!Te negm ne sértegess emrt a fejedet veszek kiskutya!Egysezr beirod nemszereted ennyi,és le lehet rólunk szállni!Látod a barátaim megvédenek de rájuk nem is lenne szükslgem ahhoz,hogy szétverjem a fejed!Eygszer kerülj el ide te tuskó tahó UFÓ kutyuli és a kutsaszarban végzed meglásd😄
Én nyertem lásd mér be fiacskõm vagy öregapó ha úgy tetszik 😛
a kis piros ruhás ribit legyõztem elsõre, utána a mumiás teremben futkároztam a fekete szrvas csápos csáko elõl elsõre (ez volt legrosszabb része a játéknak,azért emléxem rá)
szal ennyit a bénaságomrol,meghogy nem tudnám végigvinni...
õk nem értik meg,hogy engem ez nem köt le...
ugyanugy rágyujtok,mintha buszmegálloban állok, nem ugy,mint CS:S alatt... na,ott nemcsak rágyujtani nincs idõm,de néha még lõni sincs 😄DD
na,az az igazi 😊
fekete😄
de azé nem kéne offolni mer jön 1 admin azt seggbekur😄
mindegy én nem foglak itt szapulni nincs veled semmi bajom
hópihe
Mögötted állok,de elötted járok egy lépéssel
Nem öllek meg rögtön,még játszom veled,
de megetted a kenyered javát
Nálam már nincs sok hátra neked
A kaszás megfogja a kezed
Mielött megáll a szived még látod,
hogy ....... a véged,neked a vég nekem a kezdet
Nem csak a tested veszem el,de a lelked is
Gondolod,hogy megölsz,de már rég halott vagyok
Látod semmi esélyt nem adok
tudod, addig vagyok boldog,mig nem kell ott laknom 😊
inkább költöznék bármilyen mecsejpusztai istállona,mint oda 😊
és nem beszolás értékkel irtam le,hanem csak irom mi a pálya.
Én nem akarok beleavatkozni,csak mondom mi a pálya.