10262
-
#5860 ez olyan távol áll a szerepjátéktól mint Makkó Jeruzsálemtől, ez egy karakter kívülről néző kardos játék, menni kell szörnyeket ölni, közben csapdákat kikerülni
a Szerepjátékok jellemzői, hogy álltalában többet beszél bennük az ember mint harcol, a Gothic1-2 az egy nagyszerű szerepjáték nagyon ajánlom mindenkinek aki szereti ezt a műfajt! -
#5859 jaj, itt nem akadt el senki mert szerintem rohadt egyértelmű, old meg, legyél egy kicsit kreatív, és a kisebb az 1 's' -
#5858 Sziasztok!
Ez szerepjáték igaz? És ha igen érdemes leszedni?:) Mert már régóta akarok egy jó kis szerepjátékkal játszani. Most a GOTHIC sorozatot fogom elvinni, csak sokat látom ezt a játékot. Szerintetek érdemes letöltenem? -
Skipy #5857 kösz hogy írtál!
-
Skipy #5856 melyik irányba?amikor a kötélnél vagyok onnan nem tudok átugrani,kissebet ugrik mint kellene. -
#5855 Amikor kirúgja a falat?? Végig kell ugrálni a kilóg póznákon platformról platformra emeletről emeletre. -
Dzsiti999 #5854 Na, ide még nem írtam: Boldog Karácsonyt! :D -
Skipy #5853 Szevasztok!
Elakadtam a WW egyik részén ahol a dahaka először megjelenik.Egy oszlopos csarnokon kéne keresztül menni.Segítsetek hogy hogyan juthatok át rajta.Köszi.
Skipy -
062020 #5852 Köszi -
kurek #5851 Ha mindenkit megöltél, akkor nyitva marad az az ajtó, amin a katonák bejöttek. Ajtó! Nem az a lyuk, ahonan a legtöbb leugrált!
Ja, és ha trainer-el nyomod, akkor nem fog kinyílni az ajtó! Valahogy csináld meg nélküle! -
062020 #5850 De az csak egy kis tér.Ott nincs semmi. -
#5849 mondtam én olyat hogy fölfelé?
amikor megszerzed a kardot, akkor baloldalról jönnek a Raiderek (vörös ruhásak) és azokat megölöd, majd bemész oda ahonnan jöttek -
062020 #5848 Fölfelé?
Arra nem tudok menni -
#5847 ahonnan kijönnek az emberek, ott tudsz bemenni, tovább menni -
062020 #5846 Valaki segítsen! -
#5845 Ha tetszett a WW akkor sztem nyugodtan vidd végig ha befejezted a T2T-t. Nagyon jó és nem fogod érteni a storit ha csak a végét látod! -
Bob Marley #5844 Köszi,de elkezdtem a 3madik részt és semmi kedvem most ezzel foglalkozni,az jobban leköt most! Csak tudod bosszant h nem tudom milyen az a befejezés és le akarom tudni azt is a legegyszerűbb módon! De ha csak ugy megy h előröl kezdem akkor sztem hagyom most,gondoltam mentés másolással megoldható! -
Realtibi #5843 hát figyu ha végigvitted akkor simán végig tudod vinni
én már 4x vagy 5 x toltam végig
és simán végig lehet vinni 2 vagy 3 délután alatt ugy hogy kb 3 orát jáccasz 1 délután alatt -
Bob Marley #5842 Bocsi,de nem értem,fejtsd ki kérlek bővebben! Hol van a Water Sword,vagy hogy választhatok??? -
#5841 nekem van olyan mentésem ahol választhacc milyen legyen a vég :) Hourglass Chamber-ben ott van a Water Sword--> választhacc: felveszed vagy nem... jo vagy rossz vég :D -
Bob Marley #5840 Ettől féltem én is,h nem lehet megoldani sehogy,hanem előről kell kezdeni! Amúgy visszamennék,de a végigjátszás alapján már nem is találnék oda a titkos helyekhez! Olyat nem lehet hogy valakinek a mentéseit,illetve profilját elkérném h be tudjam fejezni ahogy szeretném,csak a sikerélmény miatt! :-) Adjatok valami tanácsot légyszi!!! Köszi -
062020 #5839 Én ott tartok amikor megkapom a Scorpion Sword-ot és ott jön pár ember,azokat leverem és utánna nem nyílik ki egy ajtó sem!
Valaki segítsen. -
#5838 Nem FELTÉTLEN ekll előről kezdeni... mert van olyan amihez aztán lezárul az ut.... -
#5837 Nem kell előről kezdeni csak menj oda vissza ahol azt az élettöltőt írták. -
#5836 Hát pedig előröl kell kezdened. -
Bob Marley #5835 Syasztok! Van 1 kis gondom,kijátszottam a játékot,de szeretném azt a befejezést is megkapni,amelyikben megvan a viz kard stb..! De sajnos a játék elején asszem a második és harmadik életerőt nem szereztem meg,ugy olvastam hogy az összes kell hozzá! Mit lehet tenni ilyenkor,nem akarom előről kezdeni! Segitsetek légyszi! Előre is köszike! -
#5834 A múltból jelenbe való mászkálás néhol jól meg tudja kavarni a dolgokat benne:) -
ssk3 #5833 Huh, hard-on eljutottam Dahaka-ig de kibaszott nehéz. Amikor elsőre leesik akkor kéne valahogy megölni mert ha feljön mindig megöl:( -
atesz02 #5832 aha
-
#5831 torrentról? :) -
atesz02 #5830 Helló! Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni torrentként ingyen?
Előre is kösz! -
#5829 jah
csak? az egész szigetet bejárhatod végülis
és viszonylag egész szabad mozgást biztosít a pályán -
#5828 1bként hány map van vagy csak az az egy ami alapból hány helyszínes -
#5827 WW zenékből már néhány fent van dahakateam.uw.hu-n ami teljes!!! -
kopo #5826 Megvanb.
-
kopo #5825 áNem tok kivenni képet. Nem engeedi. Se PrintScreen, se hyperSnap. -
#5824 rakj be egy képet hogy pontosan hol akadtál el, mert már kezdek nagyon összezavarodni! -
kopo #5823 Milyen oszlopra? Ha ott leugráltam, ott lent nincs oszlop, csak a mélység na meg a bejárat. De azt a részt nem tom átugrani. -
#5822 asszem felmászol az oszlopra, azt szépen átugrálsz...
de azért onnantól már te is igazán rájöhetnél :-/ -
kopo #5821 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1114470172