10262
-
#5900 ha akarod én is végigviszem neked, de nem ma :)
ma egy kicsit játszom, aztán tanulok :( -
#5899 a hard nem volt benne a kikötésekben
és egyébként is honnan tudjuk hogy tényleg élettöltés nélkül vitte végig? :) -
#5898 Látod Broafka?! végigtudja ő vinni 6-7 óra alatt! (thx Dzsiti :D)
Realtibi! akkor vidd végig! de ezek a megkötések: nincs élettöltés; nincs homokhasználat; és hardon! -
Dzsiti999 #5897 6-7 óra alatt végig tudom vinni megállás nélkül :D -
#5896 jó, de menteni akkor is kell érted?
mert nem vagyunk gépek és a szemünk is bánja -
Realtibi #5895 végülis nem nagy dolog leverni kaleinát homok nélkül a végén
csak annyi a lényege hogy ütsz védekezel menekülsz
ha jöna tornádó akkor a padlon körbe körbe kell futkosni a kör minta alapján és 99% hogy nem kap el a tornado -
#5894 igen de ha ment akkor az élete is töltődik :P -
#5893 hát figy, végülis végiglehet csinálni!!!
de menteni kell, úgy értem akkor amikor már elfáradt az ember, mert 1 nap alatt nem lehet végigvinni :-/
de szerintem meglehet csinálni! -
#5892 NE MONDJ ILYENEK MERT MÉG VÉGÉN ÚGY IS MEGCSINÁLJA DZSITI! -
Dzsiti999 #5891 Na akkor próbáld meg ha annyira tudod :D:D -
#5890 akkor valaki végigvitte már ugy hogy nem mentett, nem töltött életet soha,
nemhasznált homokot és cheateket
:D:D:D:D:D -
#5889 tudtam :D
a fenébe :P -
Dzsiti999 #5888 Pluszmunka pluszmunka pluszmunka... Ma má eléggé fáradt vagyok, de itt vannak:
-
#5887 NAAAA GT LINKELD MÁR BE KÉPEKEEET!!! :D -
Dzsiti999 #5886 Annak... ;) -
#5885 amikor ő időlassítást használ és kivédésére te is az homokhasználatnak számít? :) -
#5884 Valaki megölte már Kaileenat (Warrior Within) HARDon homokhasználat és élettöltők nélkül? én ismerek vkit aki igen -
Dzsiti999 #5883 Ez má annál is nagyobb volt :D:D -
#5882 azt :D:D:D:D -
akkor jó nagy marhaságot irtam:D
(de ha akarod a gumit is ö viszi) -
Dzsiti999 #5880 LoL :D Most meghaltam (a röhögéstől) -
#5879 Szülinapodra fizetem neked Dahakát 1 körre, most én futtatom, jol tejel a kicsike.
Ajállom mindenkinek a striciskedést:D -
#5878 jah jó, de akkor is lehetne jobb :-/ -
Dzsiti999 #5877 Dahakás üldözés a best szerintem... Azért lehetne több is... -
#5876 szerintem is az... de tényleg ha ráviszem egeret akkor kiirja mikor regeltünk -
#5875 ha megnézed azt jelenti hogy mióta regisztráltál, nem azt hogy mióta vagy VIP, azt nyílván nem jelentheti, mert én csak akkor lettem VIP amikor megkaptam ezt a karácsonyi VIP jogot, amúgy meg szerintem felesleges pénzkidobás! -
#5874 ahham, tényleg, mit lehet azon utálni? :-/
én imádom a Dahakás üldözéseket, izgi :)
bár kicsit uncsi, mert eléggé adott az útvonal -
#5873 OFF: VIP csillag mit jelöl? hogy milyen régóta vagyunk VIP tagok vagy hogy mennyi hsz-t irtunk már? -
#5872 Lion Sword még nem tud falat törni. azt majd a Scorpion Sword tudja. én most kezdtem ujra Gamepaddal :) de naggggyon utálom dahakás üldözéseket :S fejemben dobog a szívem tőlük :D -
#5871 Gyűrűk Ura: A Két Torony ... ja hopp az más :D hát második torony... huhh... hát az lineáris asszem. eltekered kart a fogaskerék irányába, felugrálsz és 1 irányba tucc menni. rakj be egy screenshotot hogy képben legyek. -
#5870 nem kell 5X leírni :)
de akkor sem sárkány :P
hmmm, így konkrétan nem emlékszem, mivel a lionsword asszem már elég erős falak betöréséhez ezért gondolkodj valami ilyesmin, kell lennije valami falnak amit be kell törni, ha valami helyleírást vagy mentésnevet tudnál írni talán jobban tudunk segíteni... -
#5869 amikor a MÁSODIK TORONY -
#5868 oroszlán -
#5867 oroszklán kard -
#5866 sárkány kardról én sem tudok, max kígyó kard, ha már nagyon magyarosok akarunk lenni, de maradjon a Serpent Sword, és lásd armageddon hsz-ét! -
#5865 sárkány kard???? olyan is van? jééé nem is tudtam nem a Serpent Swordra gondolsz? (az a girbe gurba kard amit be kell dugni a központi teremben hogy feljöjjön egy tekerhető bigyo amivel a platformokat alakithatod) mert ha igen akkor ha megfigyeled a tekerhető bigyo oldalain van 2 jel: egy hullámos jel (Gardenbe visz) és egy fogaskerék (Clocktower) először Gardenbe kell menni. -
#5864 írjatok má -
#5863 haljátok merre kell menni amikor kajlina odaadja a sárkány kardot merre a nagy teremből plz help -
#5862 Kaptam egy Analog Controllert!!! :) Most már csak TTT kell :) -
#5861 gamecopyworld ott van 100%-os save és nem kell itt senkinek kuncsorognod..................:)