Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaileena
Most csak idézni tudok....
Die you Bastard!!!!!!!
Ezt a herceg modnta az éppen mélybe zuhanó Dahaka bébinek....
És ne aakrj velem találkozni mert akkor a gyorsmentõ vinne el😄

Your fate has be written! You’ll die!

soulhunter
sok sikert hozzá 😊
nesze neked,ez nem regény 😛 <#pias><#puszi>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
csak akkor irok neki,amikor üzen nekem,mint most is...
nem veszi észre,hogy mennyire rám van kattanva,és igy probálja leplezni valodi érzelmeit 😊))<#nevetes1><#ravasz1><#ravasz1>

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
nem vagyok idõkutato,de:

irtad:
"elpustította a múltját"

ha nincs mult, NINCS JELEN,NINCS JÖVÖ
tehát irok 1 példát:
tételezzük fel,hogy visszamegyek,hogy megváltoztassam a multam...
pl. 2 nappal azelõtt láttam,hogy 1 maszkos csávot összevertek...
találtam 1 maszkot tegnap,amit felveszek,bla bla...
találkozok önmagammal...
erre megölnek (a maszk nélküli változatom 2 nappal ezelõtt)
ennek szemtanuja leszek, és volt maszk,nincs maszk,leválik,bla bla...

de ha 2 nappal ezelõtt megöltek, akkor én nem fogom tudni tegnap felvenni a maszkot,mert addigra már a hullaházban leszek,mire tegnap megtalálnám a maszkot...

na,ez szép magyaros mondat lett,de sztem tök 1értelmû a sztorid hibája 😊

ha a multam megsemmisül,akkor megsemmisül a jelenem is,és voltam - nem vagyok gyakorlat szerint nem történhet meg nélkülem a "maszkolás" (mivel meghaltam,és nem tudták leforgatni nélkülem a maszkot) 😊

soulhunter
várlak sok szeretettel
ha gondolod, a találkát megbeszélhetjük PÜ-ben, ICQ-n, vagy MSN-en...

ja,és ne számits rá,hogy nem jövök többet...
mig te élsz, én itt leszek neked,ahogy ez a NAAAGY KÖNYVBEN is meg van irva 😊 <#nezze>

soulhunter
4 x 1 GB van irva, nem 1
csak 1 kis matek...
anno volt 2 GB RAMom, na,most az van megduplázva...

Stark
"A Herceg és a Sötét Herceg irányításakor egyaránt alkalmazhatjuk a Speed Killeket, az elõbbi az Idõ Tõrét, az utóbbi láncát használja a kivégzéshez."
Hát az a tör nem néz ki az igazi Dagger-nek

"Ilyenkor a testében lévõ láncot (Daggertail) is alkalmazni tudjuk..."
ezt nemértem😄

"A Prince of Persia 3 a záró epizódja lesz a Sand of Time-mal indult sorozatnak. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz több Prince of Persia játék, de az Idõ Homokjához kapcsolódó történetnek a tervek szerint ez évben vége szakad."
Jee lesznek ujj részek.
Csak azt nem tudom hogy ugyanezzel a Hertzeg-gel e vagy nem😄.
mer nemtudom elképzelni ezt a játékot idöviszzapörgetés nélkül😄

hópihe

csicsa
Akkor neked biztos karikásak a szemeid.<#nevetes1>

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Ja, és aki látni akarja azt a videot, az ezt a linket nézze meg: Video aztán ott a másodikra KLIKK!

mesor
Egy kis érdekesség!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ez engem is érdekelne... lehet 8kor fekszik. Vagy ott más idõszámítás van? Bár Érsekújvár nincs messze.... Nemtudom<#nemtudom>

koosadam
Ezt nem nehéz. Én is öt-körül kelek, de mikor hajnali 3-kor fexek le akkor olyan 7 körül kelek fel csak elõtte mindig olvasok, mert általába senki sem ír ilyenkor.

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Úgyhogy felébredt ötkor és nem volt kedve visszaaludni😊.

Csak egy apró kérdést tennék fel neked, Kaileena. Hogy a p**ba tudsz 5kor felkelni???

Kaileena
Hát hagy irjon az a paraszt!Majd jûl ki lesz oktatva!😄

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Kaileena
Hát hagy irjon az a paraszt!Majd jûl ki lesz oktatva!😄

csicsa
Remélem!

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

szerintem már csak azért is ír Neked!<#ravasz1>

Stark
Soul Hunter-re gondolt😄
csak lehagyta az "S" - t

hópihe

"oulizé"?

Kaileena
jaj,remélem az a oulizé már nem fog jönni!

hehe😊
Köszi!😊

izé
katt a második smileyra az elõbbi üziben😄

<#nyes><#nyes>

Hol olvastad pontosan?Linket tudsz adni?

pedigh milyen állat lenne, ha még szinkronizálni is lehetne, csak félõ hogy elszarnák vmi béna magyarhanggal

Igen.. Én is erre akartam kilyukadni <#nyes>

Hát nem ennyire egyszerû, mivel az egy menümagyaritás. És nem lehet azt ajáttékot magyarosítani. Ennyit errõl...

nem lehet lemagyarosítani, ugyanis nincsenek feliratozások a játék alatt, a WW meg nagyon faszán be van kódolva....

hát 1szerû
magyarosítsd le a játékot a magyarosítás fenn van a http://magyaritasok.hardwired.hu/ oldalon nincs 1 mb
mármint a sand of time magyarosítása
és akkor magyarul:
Farah: Mikor kicsi voltam, anyum mondott egy titkos szót, azt mondta mikor félek csak ki kell mondanom ezt a szót, és majd az ajtó kitárul.... Ezt még soha senkinek nem meséltem.
Prince: Értem miért.. Mert...(ezt még mindig nem értem)....Mi volt a szó?
Farah: Kakolukia.
Prince: Kakolukia!!!
vmi kinyílik
Prince: Ezt te csináltad, ugye? Farah?? és indul a hosszú lépcsõ...
Szóval én ebbõl semmilyen élete szerelmét nem vettem ki, egyébként meg nem 100%os az angol, rögtönöztem......

én nem másoktól hallottam. egyébként nemrég vittem végig ismét a Sands of Time-ot és figyeltem annál a résznél mikor sötétben ülnek és beszélgetnek... szóval én sehol se hallottam arról, hogy az élete szerelmét jelentené e szó. Valahogy így volt a párbeszéd:
Farah:When I was a child, my mum said a secret word, she said when I'm afraid, I only have to speak that word, and the magic door will open.....I've never told that to anybody...
Prince: I can see why, because.... (na ezt itt nem értem)... What was the word?
Farah:Kakolukia.
Prince: Kakolukia!!!
erre vmi kinyílik vagy mittomén
Prince: you did that, didn't you?? Farah??

koosadam
Nah errõl a Kakoluikiáról én rengeteget olvastam. Van aki azt mondta, amit Keca, de van egy olyan verzió is, hogy mikor beleesnek a sírkamrába, azt mondja, hogy az anyja/nagymamája mondtan neki ezt a varázsigét. Ha ezt kimonja, akkor szerencse éri.Vagy még azt is mondták, hogy ez azt jelenti, hogy így fogják hívni élete szerelmét! És, hogy ezt még soha senkinek nem mondta el. És a végén mikor megkérdezi, hogy hívják, akkor talána az "élete szerelme" dolog az igaz<#law><#puszis><#puszi>. Én ezeket sajna nem tudom igazonli, sem cáfolni, úgyhogy mit gondoltok róla?

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

most olvastam a hivatalos honlapon, Farahról egy cikket, hogy miért is van a játékban. Nem tudtam pontosan megérteni, mert sietek, de nagyjából annyi, hogy Farah is vmi csata kapcsán kerül Babylonba, bebörtönzik, meg minden, aztán mikor kiszabadul, akkor majd a princel együtt fog küzdeni Babylonért. Meg hogy az apját megölték. Meg ilyenek. Majd elolvasom részletesebben, de addig is akinek van kedve fordítgatni, az nyugodtan keresse meg a cikket

naná. hisz mikor otthagyja a hertzeg, miután visszatekerte a csókot, hogy ja, "ja igazad volt, ez csak egy story", Farah meg les, és mikor a prince ráugrik a fára, akkor mondja Farah, "várj, nem is tudom a neved" erre a hertzeg: "Csak hívj Kakolukiának!" ---> vagyis itt az a poén szerintem, hogy Farah nem akarta elhinni hogy ez igaz, és ugye a játék vége fele mikor "fürdenek" 1et, azelõtt mondja neki Farah, hogy ezt a szót az anyja mondta neki, hogy majd ha fél akkor a szó kimondása után majd "az ajtó kinyílik", és azt is mondja, HOGY MÉG EZT SOSE MONDTA EL SENKINEK! Szóval ezért lepõdik meg Farah, hogy akkor most igaz, vagy nem? Érthetõ volt így nagyjából vagy eléggé összezavart<#dumcsi><#email>

Stark
de a végén mongya hogy Just Call me Kakolukia.

hópihe

mi? a kakolukia egy "varázsige", olyan mint a szezám tárulj, vagy mint a NYILJ KI<#nyes><#hehe><#nyes>

Stark
a kakolukia az a hertzeg😄

hópihe

ez nem is hülyeség... mi lett a Dagger-rel? Meg a Kakolukiával?<#hehe><#vigyor2><#nyes><#wave>

Stark
😄
a kés az még ottmaradt hehe

hópihe

Na igen..😊
Farah-n? Ja lehet ,hogy az elsõ rész elött beraktározott néhány medált:<#vigyor3>.

koosadam
Jah! világos...

Stark
azt amit 4809 hsz-ban irtá, nekem az magas, én nemértek az idõhöz
csak annyit tudok róla mennyi az idõ meg stb😄

hópihe

majd kitalálják az ubisok, arra vannak 😄, egyébként van rajta vmi fej akármi, lehet azi is valami idõ medál

koosadam
Nah Stark ezt nem nagyon értem...

Stark
2gb ram?
az aláírásodba csak 1 giga van irva😄

hópihe

Stark
nekem mondhatod az idöhöz hülye vagyok😄

hópihe

jah csak kéne az e-mail címem
[email protected]
peh roszkor kérdeztem
nem akarok eroszakos lenni de szeretném normálisan nyomni a gamet
szal nem a lwegjobb videokártyám van (nvidia geforce4 mx 440...)és nem akaroddzik futni rendesen a játék mer kell egy bizonyos pixel shader
ezt pedig egy driverrel lehet beszerezni csak nem tom kinek van meg
ha vkinek meg van ezt a driver elküldené e-mailben? vszinu hogy tudom fogadni😄
ha nem tudja elkuldeni akkor irja meg lécci e-mailben hogy van-e és akkor maj megoldjuk
köcce
Nem is gyenge, erre én is gondoltam😊).(mondjuk amikor letérdel az 1 rész végén Farah mellé ott hagyja a medált)
De mert ha Farah szerepelne a 3.-dik részben õ miért nem változik homokszörnnyé?(mivel Kaillena felszabadította a homokot)