10262
-
#5940 hi -
#5939 hnnn lehet fel fogom rakni még 1x:) -
#5938 okok... akkor te is kérd oda a neved XD -
#5937 jaj, ne légy elszálva magadtól, én is mondhatnám hogy köszönet Broafkanak a WW érdekes képeiért -
Dzsiti999 #5936 DAHAKATEAM
vagyis www.dahakateam.uw.hu
és ott vannak egyben, külön, mindenhogy
már csak 28 kell
és a köszönet ott a hírekben :D -
#5935 DAHAKATEAM
és ott vannak egyben, külön, mindenhogy
már csak 29 kell
és a hírekben ott van hogy thx Armageddonnak a zenékért :P :D -
#5934 csak 3-at kéne visszaolvasnod
most jön vagy 30 hsz hogy:
DAHAKATEAM
és ott vannak egyben, külön, mindenhogy -
good charlotte #5933 valaki nem tudja honnan tudnám leszedni a zenéit???? -
#5932 fán terem? azt hittem bokron -
#5931 szerintem azt sem tidja mi fán terem az a dáháká tím. -
#5930 nekem is inkább a DahakaTeam rémlik :D téééényleg Dzsiti! te nem jársz véletlen DahakaTeam fórumra? XD -
#5929 keressetek 1 képet Kurt Cobian-rol egy olyan képet amin fekete a haja, és hasonlitsátok össze a WW-s prince képével:) -
#5928 ÉN meg a DT olvastam aszthiszem :D -
Dzsiti999 #5927 Nem jársz te a Pc Guru fórumra? Mert ezt ott írtam le XD De valahol a hivatalos oldal fórumán láttam... -
#5926 olyat is hallottam hogy vmikor azt mondja hogy : én vagyok az apád Luke! :D de ezt még nem hallottam. -
#5925 Írták! vhol... már nemtom hol... és most tapasztaltam. ha hallod hogy beszél utána pörgesd vissza az időt és zagyvaságát érteni fogod. -
#5924 ere hogy jötté rá hogy visszafelebeszél?
én nemtaláltam volna ki -
#5923 na picit WWztem... most kivok icci-piccit... köcsög Dahaka mindig elkap :( DE! tényleg visszafele beszél! egyet meg is jegyeztem: -Come to me to your death! :D a másodiknál már picit ideges voltam szal arra már nemnaon tuttam figyelni... -
#5922 a szerepjátékokban elkerülhetsz bizonyos dolgokat
itt meg nem. -
#5921 ennyit én is tok :D csak egyiknek sincs éles meghatározása :) najo HL az azért vérbeli FPS -
#5920 naná, mert igazunk is van -
#5919 akkor legyen igazatok -
#5918 no comment!!!
mindenesetre rihtig nem szerepjáték!!!! -
#5917 ezt most jól megaszontad. -
Dzsiti999 #5916 Szerintem ez a legjobb: A PoP olyan messze áll a szerepjátékoktól, mint a szerepjátékok a PoP-tól -
#5915 karakterfejlődének számít szerintem az a rész amikor mondjuk egy ujabb trükött tanulsz én azt mondtam hogy vannak benne olyan vonások mint egy szerepjátékban. -
#5914 heh?
hol a rákban van neked karakterfejlődés a PoP-ban? hol kapsz te xpt? hol tudod változtatni a kasztodat? hol beszélsz te többet mint harcolsz?
ne nevettessél már, ez a játék olyan messze áll a szerepjátéktól mint Makkó Jeruzsálemtől -
#5913 ez csak attól függ hogy milyen szempontból nézzük szerintem olyan részeket is tartalmaz ami inkáb szerepjátékokra jellemző pl a karakterfejlődés:sandwraith az újabb trükökk visszont ez csak hátulról nézem és lehentelem az ellent tipusú játék ez viszont tps vonás. -
#5912 te vagy hülye részben :)
ne akarj okoskodni ennyire :)
a szerepjáték pl Gothic, ahol megválaszthatod a kasztodat, és rengeteget pofázol benne, majdhogynem többet pofázol mint harcolsz
az FPS meg pl a HL, ahol a fegyvert látod ahogyan fogod
a TPS meg... talán a Tomb Raider is TPS, mert látod a karaktert, és harcolhatsz vele
a PoP-nak nincs ENNYIRE konkrét meghatározása, de a legközelebbi besorolása a TPS -
#5911 én nem nagyon értem ezt a meghatározást hogy szerepjáték... végülis PoPban a herceg szerepét jáccuk el, HLben Freeman Gordon meg ezt lehetne még sorolni. TPS: Third Person Shooter... de PoPben nem lehet 'Shootolni' szal ezek a meghatározások sztem pontatlanok... (vagy én vagyok hülye :D ) -
#5910 EZ nem szerepjáték pfúj EZ TPS ráadásul a világ eggyik legjobbja. -
#5909 próbáljuk meg :)
figy, nem kötelező a life upokat megcsinálni, csak aki válalja a kockázatot
no mentés! (ezt lehet bizonyítani screenshottal, de hogy ki olyan becsületes hogy ne töltse az életét, hát nem hiszem hogy olyan becsületesek lennénk, én megpróbálnám élettöltés nélkül! normálon, max 2 menthetek, vannak lifeupok, ott is töltődik az élet ha sikerül, jó reflexek, ügyesség, sztem nem lehetetlen! -
#5908 olyan nincs ember nem lehet minden ugrást 100%-ra kimérni eez KÉPTELENSÉG. -
#5907 bocs a boldog békés karácsonnyal már elkéstem de az újévhez még nincs késő.
boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok minden pop rajongónak -
Dzsiti999 #5906 Szerintem úgy kéne csinálni, hogy nem ihat, és csak akkor töltheti az életét, hogyha Life Upgrade-el, nem? -
Dzsiti999 #5905 Élettöltés az volt. Nem mondtam, hogy nem. Viszont, amint látod Life Upgrade-ek nélkül. Ami azt illeti a könyvtárban szenvedtem egyet :D
Meg ha már a versenynél tartunk, akkor az eredményeket fel lehetne tenni a DT-re ;)
Azért élettöltés nélkül kiváncsi vagyok, hogy menne... -
#5904 én Easyn megyek most Dahakas uldozések nélkül, mindenhol mentek, life upgradek, soook-sok idővisszatekerés! na ezt csináljátok meg XD (bár néhányszot meghalok de Isten megsegít és kicsit korábbrea visszaavisz és feléleszt :D -
#5903 ok. ez igy jo.
lehetne itt a topicban ilyen versenyt inditani :) -
#5902 life upgradet lehet használni!!!!!! figy ha a valóságban játszol, úgy értem valóságosan nézzük a dolgokat
1,akkor egy ütés és meghalsz!!!!
2,élettöltést meg lehet találni a valóságban is ezzel az erővel, gondolj bele, megiszol valami vegyi faszságot és máris tök erősnek érzed magad :)
3,idővisszatekerés nem létezik, szal az idő használatát kizárhatjuk
4,vízzel nem gyógyulnak be a sebeid!!!!!
5,helyesbítem az első pontot, ha rosszul csapnak akkor végülis megsebesülhetsz egy ütéstől, nem biztos hogy belehalsz, de ezek a szörnyek elég erőseket ütnek :)
szal a feltételek ízin:
sérülés mentesen végigmenni, homokhasználat, és mentés nélkül (max 1 mentés megengedett)
feltételek normálon:
végigmenni a játékon homokhasználat nélkül, élettöltés (víz, life upgradet lehet használni) nélkül és mentés nélkül (max 2 mentés megengedett)
feltételek Hardra:
végigmenni a játékon, élettöltés (víz, life upgradet lehet használni) nélkül, homokhasználat nélkül és mentés nélkül (max 2 mentés)
szerintem ez reális -
#5901 az élettöltést Life Upgradenek gondolom. amugy amik screenshotok lent vannak azok ELVILEG (becsülete vagy Dzsiti? :) ) Hardban vannak.