Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Die you Bastard!!!!!!!
Ezt a herceg modnta az éppen mélybe zuhanó Dahaka bébinek....
És ne aakrj velem találkozni mert akkor a gyorsmentõ vinne el😄
Your fate has be written! You’ll die!
nesze neked,ez nem regény 😛 <#pias>#pias><#puszi>#puszi>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
nem veszi észre,hogy mennyire rám van kattanva,és igy probálja leplezni valodi érzelmeit 😊))<#nevetes1>#nevetes1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
irtad:
"elpustította a múltját"
ha nincs mult, NINCS JELEN,NINCS JÖVÖ
tehát irok 1 példát:
tételezzük fel,hogy visszamegyek,hogy megváltoztassam a multam...
pl. 2 nappal azelõtt láttam,hogy 1 maszkos csávot összevertek...
találtam 1 maszkot tegnap,amit felveszek,bla bla...
találkozok önmagammal...
erre megölnek (a maszk nélküli változatom 2 nappal ezelõtt)
ennek szemtanuja leszek, és volt maszk,nincs maszk,leválik,bla bla...
de ha 2 nappal ezelõtt megöltek, akkor én nem fogom tudni tegnap felvenni a maszkot,mert addigra már a hullaházban leszek,mire tegnap megtalálnám a maszkot...
na,ez szép magyaros mondat lett,de sztem tök 1értelmû a sztorid hibája 😊
ha a multam megsemmisül,akkor megsemmisül a jelenem is,és voltam - nem vagyok gyakorlat szerint nem történhet meg nélkülem a "maszkolás" (mivel meghaltam,és nem tudták leforgatni nélkülem a maszkot) 😊
ha gondolod, a találkát megbeszélhetjük PÜ-ben, ICQ-n, vagy MSN-en...
ja,és ne számits rá,hogy nem jövök többet...
mig te élsz, én itt leszek neked,ahogy ez a NAAAGY KÖNYVBEN is meg van irva 😊 <#nezze>#nezze>
csak 1 kis matek...
anno volt 2 GB RAMom, na,most az van megduplázva...
Hát az a tör nem néz ki az igazi Dagger-nek
"Ilyenkor a testében lévõ láncot (Daggertail) is alkalmazni tudjuk..."
ezt nemértem😄
"A Prince of Persia 3 a záró epizódja lesz a Sand of Time-mal indult sorozatnak. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz több Prince of Persia játék, de az Idõ Homokjához kapcsolódó történetnek a tervek szerint ez évben vége szakad."
Jee lesznek ujj részek.
Csak azt nem tudom hogy ugyanezzel a Hertzeg-gel e vagy nem😄.
mer nemtudom elképzelni ezt a játékot idöviszzapörgetés nélkül😄
hópihe
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Köszi!😊
katt a második smileyra az elõbbi üziben😄
magyarosítsd le a játékot a magyarosítás fenn van a http://magyaritasok.hardwired.hu/ oldalon nincs 1 mb
mármint a sand of time magyarosítása
Farah: Mikor kicsi voltam, anyum mondott egy titkos szót, azt mondta mikor félek csak ki kell mondanom ezt a szót, és majd az ajtó kitárul.... Ezt még soha senkinek nem meséltem.
Prince: Értem miért.. Mert...(ezt még mindig nem értem)....Mi volt a szó?
Farah: Kakolukia.
Prince: Kakolukia!!!
vmi kinyílik
Prince: Ezt te csináltad, ugye? Farah?? és indul a hosszú lépcsõ...
Szóval én ebbõl semmilyen élete szerelmét nem vettem ki, egyébként meg nem 100%os az angol, rögtönöztem......
Farah:When I was a child, my mum said a secret word, she said when I'm afraid, I only have to speak that word, and the magic door will open.....I've never told that to anybody...
Prince: I can see why, because.... (na ezt itt nem értem)... What was the word?
Farah:Kakolukia.
Prince: Kakolukia!!!
erre vmi kinyílik vagy mittomén
Prince: you did that, didn't you?? Farah??
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Farah-n? Ja lehet ,hogy az elsõ rész elött beraktározott néhány medált:<#vigyor3>#vigyor3>.
csak annyit tudok róla mennyi az idõ meg stb😄
hópihe
[email protected]
nem akarok eroszakos lenni de szeretném normálisan nyomni a gamet
szal nem a lwegjobb videokártyám van (nvidia geforce4 mx 440...)és nem akaroddzik futni rendesen a játék mer kell egy bizonyos pixel shader
ezt pedig egy driverrel lehet beszerezni csak nem tom kinek van meg
ha vkinek meg van ezt a driver elküldené e-mailben? vszinu hogy tudom fogadni😄
ha nem tudja elkuldeni akkor irja meg lécci e-mailben hogy van-e és akkor maj megoldjuk
köcce
De mert ha Farah szerepelne a 3.-dik részben õ miért nem változik homokszörnnyé?(mivel Kaillena felszabadította a homokot)