Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
hópihe
Ne keresd Faraht is! Ez valami....nem is mondom mi! FÉLTÉKENYSÉÉÉÉÉÉÉÉG!<#vigyor2>#vigyor2><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Annyira szeretm idegesiteni az embereket,hogy az már fáj!😄
Ugy....pl most Starkot húúúzom😄
De ezt nem kell rossznéven venni...ez csak az egyik rossztulajdonságom....<#papakacsint>#papakacsint>
Your fate has be written! You’ll die!
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
abban,hogy nem tud lekattanni rolam? 😛PP
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Annál a résznél amikor egy kardot kell betenni egy foglalatba aminek hatására elõjön egy kar ott mit kell csinálni?

Sajnos elkezdõdött. De fõ a vidámság enm? már csak 200 tanítási nap van hátra!
Kaileena, Soulhunter! Fejezzétek be! Ez már idegesítõ! (még akkor is, ha kaileenának van igaza😊)
Szóval jobabn jársz ha nem közelited meg az Empress-t<#violent>#violent><#alien>#alien>
valszeg igy lenne 😄DD 😛PPPP
de azért puszi megint 😛PP
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
mivel irtam,h most ugy viszem végig,hogy figyelek a videokra, most tartok ott, ahol a pirosruhást nem szabad engedni,h lelökje a "megbizo" 😊
na, eddig easyn nyomtam, most normalon...
hhmmmm... igy azért nehezebb,de legalább már tom,merre kell menni,nameg a harcok se mindig sérülésmentesek 😊
akko nemvettem észre, na mind1
igazadvan abba a mutltas jelenes jövös sztoriba
ugyahogy megértettem (magyarul semmit)
De azis lehet hogy dahaka tééleg nem öli meg😊
vagy dahaka valami szar és azé nem hal meg az okkori princ
hópihe
lehet örülni!!!!!!!!!!!!
év végéig biztos ittleszek
Most nem rég kezdtem újra a játékot HARD-on és Kaileenát nem sikerül megölni.Rohadtul be vagyok pöccenve.Régen ment volna simán de a nyáron ki estem a formámból. Ha van valakinek valmai jó tippje szivesen fogadom
Jaaa, itt van a link: http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=4288
De egyszerûbb lenne ha beraknál egy képet.
Annál a résznél vagyok amikor át kell menni egy vízesésen egy teleporthoz. Utána idõ lassítással át kell menni egy kapun. Tovább megyek lefelé. Lent meg kell ölni két õrt meg egy pár piros ruhás nõt. Utána viszont nem tudok tovább menni. Valaki tudna segíteni?