Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem!Hozzád fogok szólni emrt ez téged idegesit!Tönkre teszem az idegeidet!<#eplus2>#eplus2>
Your fate has be written! You’ll die!
de nekem nincs eredetim
vagy felmész az ati oldalára és leszeded a legujjab drivert
nekem ez sokat segitett anno a radeon 9200-es emnél amicor farcry-oztam
elején szaggatott aztán driver fel és ment normalon.
hópihe
SH: Akarsz fogadni? Hm? Mennyibe hogy le tudnám beszélni róla😊
Stark: A WoW tényleg elõfizetéses és gyakrabban lagos és bugos, mint a mario😄
Viszont nagyon jó a játékmenet! Nagyon nagy alkotás.
Kopo: Változatlanul nem tudok segíteni sry. Ha tudnék megtenném hidd el
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
amugy a kiscsajszikának mondhatod,akkor sem fogja felfogni,ha az élete mulik rajta
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
hehe félreérthetöek😄
a WoWal még nemjkácottam mer fiztös a geci
kül én miden gémben otthon vagyok😄 csak a kattingatosba nem
hópihe
Nemtom miért, lehet h a gép miatt, de akkor £szokott indulni csak szaggat.
De lehet, hogy a DVDvel van a baj, vagy a crack file-lal.
Vagy menny fel ide és keress uj crack-et.
De ha igyse akkor csak van 200pénzed h letölcsd ujra😊
hópihe
Kaileena! Azt mondta, ha leszálunk róla és nem írunk neki többet akkor:" már rég tennék a topicra" tehát elmegy!
Stark! Ne csak röhögni járj ide-amúgy semmi harag szólok elõre😊-de pl ott van az a kopo nevû srác és kéne neki a Help. Én csak a PoP-hoz értek-meg a WoW-hoz egy kicsit-tehát nem sokat tudnék segíetni!
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
szal mikor fejezed be a hozzám szolást? 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
És mivel nemtudod mi a kingeri ne is akard megtudni😛 😄
Jaj...ha több életem lenne és Maffiózó lennék...te lennél az elsõ a halállistámon<#alien>#alien><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
tod, jobol is megárt a sok...
piábol persze nem,de feltûnhetne,h ha nem akarod,h itt legyek,nem kéne hozzám szolni
spyker tök normális... te tök gagyin kezeled a helyzetet...
konkluzio:
te tényleg azt akarod,h itt legyek 😊
És te utolsó kis Hündchen!Ha azt akarod,hogy modnjam szievsen mondom😛
Egy paraszt vagy asszem ez a elgjobb szó....ha itt lennél nem élnéd túl az tuti....kapnál egy Kingerit elájulnál😄DDDDDDDD
szerintem járá te is csak röhögni ebbe a topicba😊
na igyátok el a béke-piát és mindenki a levegöben fog járni😊
hópihe
csak kiscsajszika van, mivel:
õ az egyedüli,akinek nem tünt még fel,hogy:
- kb. 1 7ig nem szoltam a forumba,mert csak olvastam,de nem láttam semmi nekem szólót
- akkor szoltam ujra 1 7 után,amikor láttam,h szolt hozzám
- csak akkor szolok,ha látok vmi értelmeset (ami kizárt),vagy ha szolnak hozzám
már rég tennék a topicra, ha leszállna a rozsaszin felhõk közül,és végre rájönne,hogy ideje lenne lekattannia rolam <#eplus2>#eplus2>
köcsög? muhahaha 😄
rohadt g*ci náci! whehehe
szal vetits még 1 kicsit,annyira szeretnéééém
na lécci lécci lécci 😊))
*átmentem náciba😄*
Deutch+Japan4ever!!!XD
legalább a másik fél nem szolna hozzám többet,és nem kéne ujra meg ujra meg ujra,és ujra,és a változatosság képpen ujra,és még ujra is azon mosolyognom,hogy milyen "sértegetéseket" irogat nekem 😊
nekem 1 bünti meg nem számit semmit,erre valo a többi név 😊
na vetits még 1 kicsit 😛
szal 20 euró volt, szerintem nagyon megérte, mert ahogy megláttam, rögtön megtetszett és a Dagger-re emlékeztetett.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
MEGÉRTVE?!És azt se mondjátok,hogy aranyos vagy cuki vagyok!Mert ezeket utállom-,-'
Pl az oszt.fõnöknõm is Kingucinak hiv...jaj akkor emgtudnám ölni-,-Õ a németesem a gramatikát jól tudja de a kiejtése az gyalázat!(amúgy valami 6nyelvet tanit)és most megkért h járjak a "német evrsenyekre felkészitõ" szakkörrw amit õ tanit mert azt szeretmé ha majd képviselném a sulit o.O'
Jól tudok németül jobban mint az átlag(a rajzon kivül scak ebben vagyok olyna jó h kitünöka töbiek közül T,T)
De õ tõlem oylan teljesitméynt vár el mint a nõvéremtõl a ki 4évvel idõsebb és már tavaly megoldotta a kétévvel ezelõtti DSD példákat!!!!
Sokat kell tanulni--,--
Fõlwg a szlovákos igért már most sok dogátO.O
6nagy irásbali,de minden óra elején kicsi jegyre,4nagy szlovák irodalomdoga,5nagy gramatikai doga,3fogalmazás órán...s.t.b
U.I.:bocs,hogy sokat irtamXD
és kitartok amellett,h nem játszottál vele
Amúgy télleg jól néz ki!
itt a képe, nagyon megtetszett... csk kár hogy nincs rajta a gomb amivel pörgethetném az idõt vissza 😄DDD