Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koosadam
Teljesen boldoggá tettél😄 De most komolyan! Örülök,hogy van aki még boldog itt! Szívesen!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Stark
akor én félig hülye vok mert a feléig olvasom😄 nemazé mer nemérdekel csak, mer nincs kedvem😄 má sry
Kaileena=kiscsaj ------------>LoL
Spyker: ide már csak röhögni járok😄
annyi LOL dolgot írtok

hópihe

koosadam
WOW! Ezt most megkaptam😄 " csak te még nem játszottál vele 😛PP"
Ez nagyon szíven ütött most visszhúzom magam egy kis sarkocskába a szmobámban és motyogni kezdek: szerinted egy rajongó nem játszik mindegyik PoP-pal?!

És lehetnél boszorkány. Lehet, hogy a mostani személyiségeddel ellentétben kedvelne mindenki😄

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

soulhunter
az értelmesek elolvassák, és ha nem találnak benne semmit,akkor max nem reagálnak...

ismétlem:
ÉRTELMESEK

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
majd 1x rájössz... 1x... vmikor... talán...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
csontik = csontváz
és a pop 2ben (a szigetesben) igenis voltak,csak te nem játszottál vele 😛PP
ja,h is játszhattál volna vele,amikor mégcsak tervben voltál... cöcöcö 😄

amugy irtam:
"és azért lesz igy,mert eddig minden folytatásnál jött ez a szöveg,szoval ez sem lesz kivétel"

és nem vagyok semmiféle boszorkány 😊

koosadam
Az a rész most nem igazán ugrik b. Sza majd küldök róla kéet, hogy hogy csak mond el milyen kép van az elmentés mellett!

Kaileena
Jaja....nekem meg csütörtöktõl szünet!Vagyis a péntek nem lenne az csak kikunyeráltuk aZ igazgatótól!XD
De egy hét karácsonyi szünet alatt nemtom hogyfogom végigvinni a KB-t...a tesóm neem is fog ideengedni-,-

Your fate has be written! You’ll die!

Hi emeberek!! itthon vagyok. látom semmi érdekes nem történt itt... SH nyomja a hülyeségeit....<#nyes>

Kaileena
SoulHund:Szerinted mi elolvssuk a hosszú regéyneket amit irsz?Hát akkor tévedsz😄

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

ha nem latjuk merre vagy, nem tudunk segiteni. tolts le egy vegigjatszast, az segiteni fog! pl innen: zanzarah.hu

sok sikert
Örm
Hello!
Még mindig itt tartok tudna valaki segíteni? A kapcsoló megnyomása után amikor vissza kéne ugrani a falról mindig átugorja a párkányt és lezuhanok.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

koosadam
Nincsenek benne csontik!😄
"fõleg a kiscsaj 😞 azota le se tudom vakarni magamrol 😞((" Most aztán beloptad magad Kaileena szívébe😊))))))))))))
Jah és amúgy nálad van olyan kedvenc játék ahol valami 80% felett teljesített? Vagy csak az érzék hiánya ehhez?
Jah és a PoP 3 topic:Ezt te honnan tudod? A pesszimizmus családi vonás vagy csak te sikerültél ilyenre😛 Mi vagy te Phoebe a Bûbájos Boszorkákból, hogy látod a jövõt?? Áruld már el!

soulhunter
hmm... jol jönne,ha az ösrégi PoPot hoznák ilyen grafikára,és ismét törökök + csontik ellen kéne kardozgatni 😊

soulhunter
"na zárásként csak annyit, hogy ez szerintem nem kizárólag egy "extra fanatikus rajongói fórum" tehát más vélemények is megjelenhetnek. nem igaz?
"

én is ezt irtam anno kulturáltan más megfogalmazásban, ezért kattantak rám 😊
fõleg a kiscsaj 😞 azota le se tudom vakarni magamrol 😞((

amugy akkor is kitartok amellett a véleményem mellett,h amint kijön a PoP KB, annak a topicjában lesznek olyan szövegek,hogy:

- ebben legalább lehet..., nem ugy,mint a WW-ben
- hihetetlen,hogy ezt nem vettem észre WWben, bár azota lecseréltem a konfigom 😊
- hát a WW idején azt hittem,h annál jobb nem lesz,de tévedtem!

- stb stb...

szoval lesznek ott olyan vélemények, amik rendesen lehuzzák ezt a játékot...
és ez csak és ott fog kiderülni, és azért lesz igy,mert eddig minden folytatásnál jött ez a szöveg,szoval ez sem lesz kivétel...

ja,és elárulom:
SoT-ban is lehet falon futva karddal hadonászni,ami nagyon jol jön szük helyeken a vége felé 😛

soulhunter
van kés a C&C G-ben ??? 😊
na bazzz... most ujra végig kell vinnem minden létezõ módban,hogy rájöjjek, h hol az a kés 😊

soulhunter
a SoT-tal nincs bajom... nehezebbek 80% után az ugrálos részek,de sztem akkor is jobb... csak a papát ne lett volna oly könnyû kinyirni...

na mind1... nekiállok legnehezebb szinten 😛PP

nem véletlenül adtam rá 72%ot,mig a WWre csak 42-t 😛PP

Kaileena
öcsém..hogy tudtok ennyit irni?!

Aztán szerintem a vitát le lehetne zárni. ISMÉTLEM: SZERINTEM

Egyébként a Generals nem bugmentes. Csak tudd, hogy késsel szét lehet robbantani egy repülõt. Visszatérve a PoP-hoz, hogy nekem csak az a bug van benne, hogy amikor Sandwraith-el megyek, és ott a Mechanikus toronyban amikor meglátom a másik énemet, akkor nála vannak a fegyvereim 😉 Tök jóóó 😄 De engem az ilyen bugok nem zavarnak.

Ja, és a Serious Samet Normalon (HL 2 hardon, stb...) vittem át, és könnyú volt. A Minotaur neve pedig: UGH-ZAN III

a pop3-at meg én is a legjobb résznek várom. azután már csak az kellene, hogy a sima pop-ot átdolgozzák erre a grafikai szintre😊

szép álom😊
komolyan mondom, zseniálisak vagytok. képesek vagytok szombat reggel 6kor nemhogy ébren lenni, de még mindig csak egymást szapulni😊 nem ertem, hogy miután már mindkettõtök elmondta a véleményét, miért tértek vissza állandóan egymáshoz? ha soul nem szereti a pop2-t, és leírja a véleményét ide, hát leírja. és? az nem azt jelenti, hogy mindenkinek egy emberként rá kell szállnia, vagy igen?
még jo, hogy nem ismerem a serious samet😊 (de c&c maniás vagyok)
egyébiránt a sima pop-ot en is jobban szeretem. bár grafikailag tényleg nem olyan szép, de nekem nagyon bejött. amikor kijött a pop2 en juszt sem akartam jatszani vele (foleg miutan kinyirtak a hajón, de ez más lapra tartozik... azóta végigvittem 2x)

na zárásként csak annyit, hogy ez szerintem nem kizárólag egy "extra fanatikus rajongói fórum" tehát más vélemények is megjelenhetnek. nem igaz?

egyébként is ez állítólag egy toleráns ország... na hol a hl2?
koosadam
Igazat megvalva nem tûnt fel. De ahogy ismerlek, ha egy játék jó jön a SoulHunteres lehúzás. Kíváncsian várom a SoT-osat😊

koosadam
Kiengedted a gõzt?😄 Nos minden játékban van hiba, mint ahogy azt blur55 is elmondta. A Serius Sam egy nem is mondom milyen játék. A többit nem igazán ismerem, de BUGMENTES JÁTÉK MÉG NEM SZÜLETETT!
Amúgy meg ha nem tetszik emondom mit tegyél: 1. Uninstalláld
2. Ne írj egy oyan fórumra ahol már elmondtál minden olyat, ami a szívecskédet nyomja. Azt mondtad csak feljöttél kritizálni és utána lépsz. Na ez mikor lesz?😛

És ami a KB-t illeti: A legjobb PoP játéknak ígérkezik. Ezért jó lenne ha játszanál vele és csak aztán bosszantanál minket a hibáival. Én sem játszottam túl sokat a Serius Sam-mel, de én is tudnék írni róla 1-2 dolgot. De én nem süllyedek a szintedre😄DD

Kaileena
Minek irsz regéyneket SoulHund?!!!-,-

soulhunter
ja,kieg az elõzõhöz:

senkinek nem tünik fel,hogy a PoP SoT -ot többre tartom,mint ezt?
lehet,h grafikában alulmaradt,de sztem jobb...
és azt most nosztalgiábol elkezdtem ujra,és bizony 60%nál már vannak nehezebb ugrálos részek, mégse állok meg,csak pörgetem a %-okat 😛PP

pedig az jo öreg játék, szal ez a játék leirta magát, ti is leirtátok, magatokat is,stb stb 😊

soulhunter
gyerekes vagy te
tudod, nem szokásom olyan játékot erõltetni,ami nem megy...
de szivesen kiállnék ellened C&C Generals (vagy ZH) -ban, TA -ban, CS:S-ben, stb stb, csakhogy megtudd, milyen más világ 1 bugmentesebb játékkal játszani 😛PP

amugy nem megsértõdtem, csak tudod easy-n már láttam a végét, ugyhogy az,h az még1x nem tudom megölni nehezebb szinten azt a ribancot, az nem azt jelenti,h megsértõdtem... általában mindenki magábol indul ki...
azért azt megnézném,hogy vinnél végig 1 Serious Sam: The First Encountert legnehezebb szinten 😛PP
sztem még a feléig sem jutnál, nemhogy a végén a minotauruszt megölni... 😛PP
(megnyugtatlak, nem vittem végig én se a legnehezebb szinten, de normal felett 1gyel végignyomtam... mexenvedtem vele,de sikerült,és nem untam meg)

ez a játék továbbra sem tetszik,és nem is fog,és nem azért utáltam meg,mert normalon nem tudtam az utolso nénit lecsapni,hanem azért,mert eleve sem tetszett...
tudod, van,akinek ott kezdõdik 1 játék,hogy HL2, CS:S, F.E.A.R (bár mégcsak tesztben van,de azért ütni fogja a PoP KB-t grafikában is, mesterséges intelligenciában is, játékmenetben is,és az átvezetõ videokat is át lehet majd lépni) 😛PP

rolatok meg annyit:
blur55nek igaza van, csak azért,mert nektek szutyi konfigotok van, nem látjátok meg a hibákat,mivel ti azokhoz vagytok hozzászokva a többi gagyi TPSbõl,és nektek feltételezem a Max Payne is tetszik,csak gondolom rövidnek találjátok, ebbõl az egészbõl már lejött az,hogy megszokásbol nem vesztek észre semmit...

és nem akarok más szinben feltünni a vak szemedben, majd a PoP KB után rájössz, h mennyi minden hiba van ebben a játékban

hát ennyi lenne

UFF
én beszéltem

koosadam
Lehet, hogy vannak. De te ismered õt? Én például nem fogom más embernek is mégegyszer ledarálni azt amit SH-nak. Olvasson elõre!

SH: "szal részemrõl befejeztem ezt a játékot..."---Miattunk? Mert nem tudod megcsinálni?(nah ez egy óvodás megsértõdés-féle lenne) Vagy mert megutáltad? Ezt áruld már el lécci!

ebben tenyleg igaza van Soul-nak. ha barki talál egy hibát a játékban, az csak o lehet?
vagy itt annyira elvakultak is vannak, akik nem látják a fától az erdõt?
soulhunter
ja,kieg az elõzõhöz:

csak 1 kérdés:

ha bárki, ismétlem: BÁRKI hibát talál benne, akkor az mér jön le ugy,mintha csak és kizárolag én lehetnék?

és 1 megjegyzés:
tegnap normal fokozaton leszedtem, mivel az uccso kiscsajjal nem igazán birtam... nem jöttem rá a trükkjére hogy kell, a "sárkány" se volt piskota,de ez... szal részemrõl befejeztem ezt a játékot...

soulhunter
hát nem 😛

még ne lottozzááá 😛PP

Kaileena
ITTVAGYOK!!!!!mi votl amig elvoltam?nem túl sok minden..amint látom

koosadam
Megkockáztatom: SoulHunter te vagy az? (Ennyi jellemzés bõven elég szerintem)

csicsa
Akkor csak szórakozzon,én is azt csinálom amint látod.20-nál még nem tartok,de a kedvedér csinálok még párat,ha már így kritizálsz.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

most hogy megint kijatszottam a pop2-t kijonnek a hibai meg kell hogy mondjam. remélem nem fognak ajtokon atrohano ellenfeleket beletenni a 3ik reszbe. senki se ertse felre, odavagyok a jatekert, de hat ugye semmi sem tokeletes...
ja: nem tudom hogy ki vagy hogy ilyen kepeket csinalsz, de a filterekkel es a liquvify-jal mindenki tud szorakozni a photoshopban... ha legalabb nem csupán egy képrol csinaltal volna 20 változatot, lehet hogy jobban lehetne ertekelni amit csinalsz... egyebirant volt 1-2 ami tetszett

Kaileena
Na ma is emgpróbállom...a frász már ma tanulás a suliban...de elõtte elmondjuk a nyaralást vagyis talán csak pár óraa lezs megtartva😄

csicsa

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

csicsa
falonfutással?

Stark
namaz 1 kis javascript felbukkan hibaüzenettel

kül nekem akkor nemengedi az sp.hoff.hu ha visszá-t nyomok😄

hópihe

Nyomj visszát. Nekem meg az SG nem engedi, hogy a fórumba írjak. Azért ment el múltkor 3-szor, mert hiába kattintok a "Mehet!"-re, és nem küldi el....

Stark
kérsz 1 mentést
én adnék csak nincs fenn a gépemen
Kailinatol kéej vagy Ádámtol

hópihe

Örm
Baszik megkapaszkodni! Mindig túl ugrik és lezuhan a mélybe.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Stark
nekem az mindig szarakodott
nemengedte h beirjak a forumba😄

hópihe

Stark
nana!
Nehogy £kezzd mit Soul H.
De ö legalább követte a fényt😄
és nem a sötétségböl meríté vala erõt h felülkerekedjen £lenségein
minde hagyjuk a szent szöveget szal necsinálj ilyen ronda piros bemutatásjeleket mer mások szótakoznak😄

hópihe

Kaileena
Már reggeltõl szarakodik a dahaka team😞

Kaileena
...a pokol tüzébe vele!...<#mf3>

ÁÁááá.... Itt ügyetlenkedet 😄 Inkább linket adok. KLIKK IDE

Nekem rossz a linkelés:

Itt van még egy (nem akar összejönni a tûz) :