10262
  • Broafka
    de köszi hogy az "én pártomat fogod" :P
  • Broafka
    ugyan dehogy :D
    mindent értettünk XD
    figyu armageddon, én itt voltam amikor te regisztráltál, és sok hozzászólásodat figyelemmel kísértem, szal nem akarok nyalizni, de büszke lehetek rád :)
    mert nem írtál ilyen zagyva 1 szavas hozzászólásokat hogy: HI, meg sziasztok; mint ez a kis fapöcs ronihun
    a fürdés meg valóban baromság, de valamit már mondanom kellett, mert tegnap már így is felvoltam húzva kicsit :)
  • armageddon666
    Én csúúúnya vagyok: csak SF3 miatt veszem meg XD amugy a Trilogiát venném meg csak az nem lesz MO-n szal igy TTT meglesz eredetiben többi meg a NETES VERZSÖN :D
    OFF:
    Hagyjátok már abba ezt a veszekedést!!! (amugy Broafka mellett vagyok pártatlan XD) azért ILYEN alacson szintre nem kéne lesüllyedni! ez a ki fürdik meg ki nem baromság... meg hogy DarkPrince koszos/redvás XD akkor a négerek meg szarban hemperegtek? NC...
    Dzsiti! DahakaTeam melyik részét csinálod te? csak kiváncsiságból. A Magányos Hös lényegére én se jöttem rá de szép kis oldal :)... na ennyit az offbol és vitából!
    Szorri ha netán un-magyaros netán érthetetlen hsz.-emben 1-2 rész! dehát ez van :P
  • LSL
    jah Ubi most nagyon belehúzott. sorba adja ki a jó játékokat
  • Broafka
    igen ebben van valami :-/
    de hát a kedvenc játékom, és ez a pénz a Ubisoftnak megy, és ilyen jó és sikeres játékokat csinál, akkor sztem megéri a pénzét én úgy érzem.
    De valóban egy olyan MAX 7-8 ezerért lennének az új játékok akkor sztem is többen vinnék... who knows
  • LSL
    igazából a T2T-ben akdtam el, de csak annyit olvastam el h prince és beléptem. A ww-t már végignyomta normalon mind2 befejezéssel. Most a vezírt kaszabolom a t2tben de idegölő. És szép dolog h te megvárod h kijöjjön és megveszed. Én is megtenném, ha nem lenne ien irreálisan magas ára a programoknak. sztem ha feléért, vagy harmadáért árulnának egy játékot sokkal sokkal többen megvennék.
  • Broafka
    2-3 oldallal arrébb megtalálod :D
    könnyű megtalálni, csak nézd hol fogy el a sok ronihun
    egyébként meg kérdezd amit akarsz és segítünk
    (legalább történik valami ebben a topicban)
    szóval, mi a gond? hol akadtál el? :)
  • LSL
    Hát ide jöhetne pár moderátor, hogy kiosszon bár büntit. Nem veszitek észre magatokat? Minek kell szét flamelni ugatással egy topikot? most meggyözöd azzal a másikat, h neten kerszetül ugatsz vele??? Kérem törölje valaki ezt a sok szart, mert csak nehezebb megtalálni az értelmes hszeket!
  • ronihun
    ka*** be az ******* **
  • Broafka
    jaj istenem ronihun lődd már le magad
  • ronihun
    na hol vagy
  • ronihun
    na alszol?
  • ronihun
    na és te tudod hogy ki az a Jowdar
  • ronihun
    te se tudod
  • ronihun
    milyen machasti?
  • ronihun
    ltszik hogy csak segitettél
  • ronihun
    ahoz képest hogy a Dahaka Team-be te is segitettél ahoz képest jó lett
  • Dzsiti999
    Te meg a nagy száddal, meg az XBOX-oddal, ráadásul azt se tudod, hogy ki/mi az a Machasti!
  • ronihun
    vagy már megvan
  • ronihun
    még a TTT sinccs meg mire feszitessz ezzel a képpel
  • ronihun
    vagy van?
  • Dzsiti999
    Neked sincs értelmed, bocsáss meg...
  • ronihun
    http://amaganyoshos.uw.hu-nak semmi értelme
  • ronihun
    na hol van az a másik?
  • Dzsiti999
    Dehogynem. Ha érdekel ezeket ÉN csinálom EGYEDŰL: http://amaganyoshos.uw.hu, http://huliganking.uw.hu ÉS Dahaka Team ALOLDAL...
  • ronihun
    ennyi időbe tartott megszámolni
  • ronihun
    ja azt is tudom komoly üzletember hogy a Dahaka Team -be nem pont te segitettél a legtöbbet
  • Dzsiti999
    Gratulálok! 8 hsz egymás után! Már csak egy modi kéne, ééééés... NO COMMENT.
  • ronihun
    na végre
  • Dzsiti999
    Tudod, komoly üzletember vagyok (a 3 weboldalammal). Bár ne lenne olyan nagy szád. Azt se tudod, hogy mi az a FOMAT C! Én má 9 évesen HTML-eztem, ha érdekel...
  • ronihun
    hahó hétalvók
  • ronihun
    na valaki ébren van még?
  • ronihun
    na mi van rockyzik a pizsam a elmentetek csicsikálni?
  • ronihun
    erre nem válaszol
  • ronihun
    jol van
  • ronihun
    tudom hogy 14 vagy és azta 3 év huu
  • ronihun
    14
  • ronihun
    te se vagy mg olyan sok
  • Dzsiti999
    Há nem 11, mint te. Ja, bocs hogy elmondtam... 14-18 között.. Találgass...
  • ronihun
    én tudom