10262
-
#6060 de köszi hogy az "én pártomat fogod" :P -
#6059 ugyan dehogy :D
mindent értettünk XD
figyu armageddon, én itt voltam amikor te regisztráltál, és sok hozzászólásodat figyelemmel kísértem, szal nem akarok nyalizni, de büszke lehetek rád :)
mert nem írtál ilyen zagyva 1 szavas hozzászólásokat hogy: HI, meg sziasztok; mint ez a kis fapöcs ronihun
a fürdés meg valóban baromság, de valamit már mondanom kellett, mert tegnap már így is felvoltam húzva kicsit :) -
#6058 Én csúúúnya vagyok: csak SF3 miatt veszem meg XD amugy a Trilogiát venném meg csak az nem lesz MO-n szal igy TTT meglesz eredetiben többi meg a NETES VERZSÖN :D
OFF:
Hagyjátok már abba ezt a veszekedést!!! (amugy Broafka mellett vagyok pártatlan XD) azért ILYEN alacson szintre nem kéne lesüllyedni! ez a ki fürdik meg ki nem baromság... meg hogy DarkPrince koszos/redvás XD akkor a négerek meg szarban hemperegtek? NC...
Dzsiti! DahakaTeam melyik részét csinálod te? csak kiváncsiságból. A Magányos Hös lényegére én se jöttem rá de szép kis oldal :)... na ennyit az offbol és vitából!
Szorri ha netán un-magyaros netán érthetetlen hsz.-emben 1-2 rész! dehát ez van :P -
#6057 jah Ubi most nagyon belehúzott. sorba adja ki a jó játékokat -
#6056 igen ebben van valami :-/
de hát a kedvenc játékom, és ez a pénz a Ubisoftnak megy, és ilyen jó és sikeres játékokat csinál, akkor sztem megéri a pénzét én úgy érzem.
De valóban egy olyan MAX 7-8 ezerért lennének az új játékok akkor sztem is többen vinnék... who knows -
#6055 igazából a T2T-ben akdtam el, de csak annyit olvastam el h prince és beléptem. A ww-t már végignyomta normalon mind2 befejezéssel. Most a vezírt kaszabolom a t2tben de idegölő. És szép dolog h te megvárod h kijöjjön és megveszed. Én is megtenném, ha nem lenne ien irreálisan magas ára a programoknak. sztem ha feléért, vagy harmadáért árulnának egy játékot sokkal sokkal többen megvennék. -
#6054 2-3 oldallal arrébb megtalálod :D
könnyű megtalálni, csak nézd hol fogy el a sok ronihun
egyébként meg kérdezd amit akarsz és segítünk
(legalább történik valami ebben a topicban)
szóval, mi a gond? hol akadtál el? :) -
#6053 Hát ide jöhetne pár moderátor, hogy kiosszon bár büntit. Nem veszitek észre magatokat? Minek kell szét flamelni ugatással egy topikot? most meggyözöd azzal a másikat, h neten kerszetül ugatsz vele??? Kérem törölje valaki ezt a sok szart, mert csak nehezebb megtalálni az értelmes hszeket! -
#6052 ka*** be az ******* ** -
#6051 jaj istenem ronihun lődd már le magad -
#6050 na hol vagy -
#6049 na alszol? -
#6048 na és te tudod hogy ki az a Jowdar -
#6047 te se tudod -
#6046 milyen machasti? -
#6045 ltszik hogy csak segitettél -
#6044 ahoz képest hogy a Dahaka Team-be te is segitettél ahoz képest jó lett -
Dzsiti999 #6043 Te meg a nagy száddal, meg az XBOX-oddal, ráadásul azt se tudod, hogy ki/mi az a Machasti! -
#6042 vagy már megvan -
#6041 még a TTT sinccs meg mire feszitessz ezzel a képpel -
#6040 vagy van?
-
Dzsiti999 #6039 Neked sincs értelmed, bocsáss meg... -
#6038 http://amaganyoshos.uw.hu-nak semmi értelme -
#6037 na hol van az a másik? -
Dzsiti999 #6036 Dehogynem. Ha érdekel ezeket ÉN csinálom EGYEDŰL: http://amaganyoshos.uw.hu, http://huliganking.uw.hu ÉS Dahaka Team ALOLDAL... -
#6035 ennyi időbe tartott megszámolni -
#6034 ja azt is tudom komoly üzletember hogy a Dahaka Team -be nem pont te segitettél a legtöbbet -
Dzsiti999 #6033 Gratulálok! 8 hsz egymás után! Már csak egy modi kéne, ééééés... NO COMMENT. -
#6032 na végre -
Dzsiti999 #6031 Tudod, komoly üzletember vagyok (a 3 weboldalammal). Bár ne lenne olyan nagy szád. Azt se tudod, hogy mi az a FOMAT C! Én má 9 évesen HTML-eztem, ha érdekel... -
#6030 hahó hétalvók -
#6029 na valaki ébren van még? -
#6028 na mi van rockyzik a pizsam a elmentetek csicsikálni? -
#6027 erre nem válaszol -
#6026 jol van -
#6025 tudom hogy 14 vagy és azta 3 év huu -
#6024 14 -
#6023 te se vagy mg olyan sok -
Dzsiti999 #6022 Há nem 11, mint te. Ja, bocs hogy elmondtam... 14-18 között.. Találgass... -
#6021 én tudom