10262
-
#6140 kell, főleg ha kitör még egy olyan veszekedés, mint amilyen az előző volt
-
#6139 sztem nem.lehet hogy valakit még érdekel ez a topic azért csinálhattok egy házigazdát. -
#6138 mért? simán elmenne chates popww-s társaságos topicnak! szerintem! ja ez már lejárt XD -
#6137 háth ha eddig nem volt házigazda szerintem mostmár nemkell...
főleg mert már nem aktuális a játék:) -
#6136 akkor jelentkezz a [email protected]
-
#6135 nem sértettél meg :)
csak már mondtam hogy én szívesen leszek házigazda, de ha nem megy a topic akkor fölösleges!
és mivel kijött már a TTT ezért valszeg ez a topic nem nagyon fog menni...
szal érted mit mondok -
#6134 Ezt most nem azért, hogy Broafkát vagy bárkit megsértsek, de egy fórum nem attól jó, hogy ki a modi. És sztem térjünk vissza a témához pls, mert már nagyon nem ott vagyunk. -
#6133 -
#6132 vállalom :)
nekem jó, ha nektek is? -
#6131 Akkor válalod a házigazdaságot?
egy két ötlet és az élvonalba kerülhet a fórum. -
#6130 rossz vicc volt amúgy meg sejtettem hogy az osztálytársad "bazzeg itt ülök számteken melletted úgyhogy kuss vagy" -
#6129 számtechen hülyéskedett osztálytársam 1bként szereti a princeket -
#6128 hát már beszéltünk róla nem rég, de még gondolkozom :)
még nem tudom, csak gondoltam hogy valamivel feldobhatnánk a topicot
de most mennem köll, majd jövök :) -
#6127 milyen játékokra versenyekre gondolsz? -
#6126 A Darkosabb külsö jobb:) -
#6125 köszönöm szépen :)
hát nem tudom, elég kihaló félben van ez a topic, bár most szerencsére egy kicsit beindult, sztem lehetne itt is ilyen játékokat, versenyeket szervezni :)
és akkor be indulna a topic... én szeretem a WW-t, igazából mindegyik PoP-ot szeretem, favorit nagyon :) -
#6124 nah, hogy én is végre bekerüljek a csajválasztásba :)
én úgy vagyok vele hogy valóban Kaileena nagyon szép mind a 2-ben mind a 3-ban, meg nagy mellek meg minden, szóval tényleg sexi a csaj, deeee... nem tudom, szóval nekem nem tűnik olyan helyesnek
és Farah is igen szép mind a 2-ben és ő legalább helyes, aranyos
tisztára beleéltem magam a SoT-os "sex" jelenetbe ott a titokzatos háremben való úszkálásba :) -
#6123 Shahdee az a rucija miatt jó :D
Kaileena az WWben naon kira!!!
Farah nekem nem teccet SoTban, viszont TTTben (amennyit láttam videokban) nagggyjon jó!!!
Kaileena nem teccik TTTben :\...
Most a 'szép' animációkról beszéltem! in-game graffal:
TTTről nemtok nyilatkozni
WWben Kaileena!
SoTban Farah (ki más XD) -
#6122 kössz már várom.
a TTT-ben meg tényleg csúnyább lett. -
Dzsiti999 #6121 kb Julius vége fele kezdtük el, és Szeptember 1.-en lett kész. Az EoT (Exöszájzbúk of Time) valamikor most Januárban, vagy Februárban jön ki. Akinek eddig megmutattam, azt mondták, hogy sokkal jobb, mint a FW (Ferike Within)... A TTS vagy T2S (The Two Szarvasember)nemtom mikor jön ki, de az ötlet: Ugye a Dark Prince homokszörny :D Ebből az fog következni, hogy a TTS-ben Homokos lesz :D (remélem értitek)
Ja, én Kaileena-ra szavazok. :D A TTT-ben (hááát) ronda :D Ott inkább Farah... -
#6120 egy 6000hsz feletti topig megérdemel egy házigazdát...
rád szavzok:)
-
#6119 mikor csináltátok a Ferike withint és mikor lessz késsz a folytatás,gratula szerinten rohadt nagy lett. -
#6118 Amúgy nálam a pop2-es Kaileena viszi a primet. -
#6117 Ha nem tetszik valami akkor minek írsz ide?
Az ilyen emberek mint te a legprimitívebbek közé tartoznak. -
#6116 -
#6115 bazzeg itt ülök számteken melletted úgyhogy kuss vagy -
#6114 Detván? -
#6113 oszt kit érdekel, hogy ilyeneket szoktál írni??? -
#6112 anyád kurva istenit te köcsög -
#6111 Szarior vitin -
#6110 Nagy szar a prince of persia!!!!!!!!!!!!!!!!444 -
#6109 ez igaz shade nem a leg jobb de nekem a sands of time farah jobban bejött -
#6108 hm...érdekes összefoglalás, de a Herceg azért akarja kinyírni Dahakakát, mert ha Kaileena bármi folytán meghal, kiszabadul a Homok. Emlékezz vissza mikor először öljük meg, akkor a padló tiszta homok mikor visszatérünk a terembe.
Ha nem öli meg akkor: +1 szerelem -1gonosz ellenfél +1 újabb kilátástalan helyzet (PoP3) -
#6107 sztem a PoP2-es Kaileena király és a PoP3-mas Farah meg pláne. Shadee annyira nem fexik... -
Spike001 #6106 A pop1-es Farah jobb a Pop2-es Kaileena-nál, viszont a pop3-as Kaileena a No.1. -
#6105 énisigyvagyok vele:)
1 kérdés:
Szavazás
melyik a jobb csaj?
1. Farah
2. Kaileena
3. Shahdee
én a voksom a 3asra teszem:)
de felhivom Dzsiti figyelémét indíthat 1 ilyen szavazást a dahakateam-en
-
#6104 Huhh mindenkinek kössz a leírást!!!:)) Amúgy a SoT-ot végigjátszottam, a 2.-at is elkezdtem nemrég, de nehezebbnek bizonyult, s ráadásul a 3 is kijött... szóval köszi még1x az összefoglalókat, még sztem bogózgatom kicsit...:)) -
#6103 köszi amúgy németes vagyok csak azért írtam be hogy help. -
#6102 alapjába értem hogy miről beszélnek, de ez olyan mint egy angol nyelvű film (felirat nélkül) nem szükséges minden egyes szót megértened, anélkül is összeáll a kép -
#6101 1x énis leforditottam
az elsö kettöt:)
a 3.má nemsikerült
eddig futottta a tudomáynom:)