Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Your fate has be written! You’ll die!
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Szerintem nekem nem lesz idõ naon végigvinni a POKB-t a suli miatt😞
amugy erdekes, hogy tobbszor elofordult, hogy mondjuk futok falon, de kisebb erovel ment, mert alacsonyabbra erkezett meg masodszori probalkozasra - peldaul a kert/viz resznel, kivul, amikor valami leszakadt hid maradvanyarol kell elindulni a falon futva, es a jobboldalra kell ugrani - elsore a tetejeig tudtam ugrani, utana mar meg se birt kapaszkodni, akarhanyszor probaltam, csak az oda-vissza pattogassal tudtam elerni a peremet... pedig en a szelerol inditom a futast...

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
A maszkos reszhez meg nem ertem el, szamomra a suru mentesi pont a jatek eddigi reszeben tunt fel, de ugylatszik, csak nekem volt idonkent suru, idonkent meg ritka 😊
Amugy, a kameraval a legfobb gondom, hogy ugyan meg lehet szokni, de baromira nem kenyelmes, amikor hirtelen kellene egerrel belonom, nehezen megy, illetve ha valami sarokba vagyok, ahonnet mondjuk a csapdak allapotat kellene latnom, na az lehetetlen 😊 Masik idetlen dolog, pld. menekulok dahaka elol, adrenalin az egekben, futok, masik kameranezetet kapok, es belefutottam a falba, mivel a kamerahoz kepest iranyitom a hercegemet... no comment 😊
Bar a legjobb, ha valami folyoson vagyok, vegen egy ajto, valami szeles peremmel, rajta orokkel, es amikor kimegyek az ajton, a kamera tok jol beragad a folyoson, engem meg utnek ezerrel, meg a durr-cicak ugralnak ram, stb...
de azert elvezem, es tenyleg meg lehet szokni a kamerat - az elejen majdnem eldurrant az agyam tole
Az a sûrû mentési hlyek a maszkban voltak ahol folyamatosan fogyott az életed...
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
de örülök,h a kamerakezelés nemcsak nekem nem jön be 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
elso reszevel nem jatszottam, es valszeg mar nem is fogok - de ettol fuggetlenul nagyon elvezem a jatekot - bar fura, hogy egyszer baromi surun van mentesi pont, aztan meg baromi ritkan... kicsit egeszsegesebb mennyiseget is belerakhattak volna, vagy legalabb vizet, hogy tudjak tolteni - meg homok sincs mindig... tok szar, hogy atnyomok egy baromi hosszu reszt, alig marad eletenergiam, a homok is elfogyott, es idolassitassal kellene atjutnom egy kapcsolos-kapun... de mar nem tudok lassitani - menjek visszafele? nemjo, tele csapdakkal, es kb. 1 milimeter energiam maradt...
tenyleg, ha az elso titkos energianovelo helyet kihagytam, kesobb visszatudok meg oda jutni begyujteni valahogy???
photosop, logo, stb...
ja,és elirtam a dátumot,csak holnap du. utazok 😊
szal már most látom,hogy NEM ÉN VAGYOK ITT A FÕ OFFOS 😊
cstrirõl marad ua a véleményem 😊
és a játék már idejét mult, ennek a topicnak is az lesz a vége,mint a többinek:
vagy lezárják,vagy offolodnak
ON:
a PoPWW
nem hozta számomra azt,amit vártam
elõszört easyn nyomtam... fogalmam se volt rola,merre, de a végigjátszás is igazán gyagyi mindenhol...
menj ide,aztán át, aztán fel,jobbra, balra,fel,fel,le
LOL
normal:
végignyomtam, az uccsot nem ttam kicsinálni,de nem bánom
nevezzetek bénának,ha akartok
kamera kezelés:
10 orányi játék után már nem törödik vele az ember,beleszokik a gagyiba 😊
játékmenet: sok a felesleges átléphetetlen hosszu video (még jo,hogy a végére egészen lerövidülnek) 😊
és OFF:
keca:
spec nem fenyegetõzöm,legalábbis semmi olyat nem irtam eddig 1 hsz-ban sem, hogy igy meg ugy vagy esetleg amugy ezt + azt fogom csinálni
ha nem tûnt vna fel, a csitricsajszika provokál,és nem te 😊
ha õ nem szolna hozzám,nem lenne gáz
de szol hozzám...és nem fogja fel,hogy NEKTEK TENNE JOT,HA NEM SZOLNA HOZZÁM
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Másrészt viszont, nemlehetne abbahagyni ezt a nevetséges offolást? Tönkreteszi a topicot, de már annyira bennevagytok, hogy észre se veszitek.
Hali
b
Nah a lényeg az, hogy én most itt nem provokálni akarlak, de ne írj ellentmondásokat.
bundee: Az ellenfeleket többször kell megütnöd, nagyobbakat ütnek és a fõellenségek meg minden másodpercben speckó támadásokat nyomatnak értelemszerûen több élettel. Kaileena legyõzése alapból lehetetlen Hardon. Eddig csak egy Dzsiti nevû fórumozóról tudok, akinek elõször sikerült(tegnap) legyõznie õt.
Õ rondább mint a Sfinx!!!😛
Bundee:az easy-ben könnyebben legyõzöd ellenfeleidet és nem vesztesz oylan hama sok életet...a hardon emg nehéz legyõzni mindenkit és sokkal hamarabb nagyobb életet evsztesz...
Mi a kulonbseg lenyegeben az easy meg a hard fokozat kozott?
kosz
feltételezem,hogy nem olvastál vissza
de most eszembe jutott vmi:
1: olvass vissza
2: látni fogod,hogy csak azért vagyok még mindig itt,mert a kis p*csának muszáj minden áron hozzám szolnia...
ha nem szolna hozzám,már el is felejtettetek volna...
érdekes,h spykernak legalább leesett,h errõl van szo,neked meg nem...
ez azért mutatja az intelligenciád,és egyben a felfogoképességed IS 😊
ui:
neten keresztül fenyegetõzni nem szép dolog...
talán 1x vki morcis talál lenni,és mondjuk a számtek szoftver részében kicsit képzettebb lesz,mint te...
mind1... egészségedre...
tod,van még elég nevem,bármelyikkel jöhetek offolni,ha esetleg fel találnál huzni 😊
ja,amugy most örülhettek, 1 7re el kell utaznom külföldre,és még nem tuti,h lesz net a közelemben 😊
de ha visszatértemkor akár csak 1 topicba nem illõ nem PoP-os hsz-t látok, akkor nagyon durci-morci leszek 😊
szal légyszike azért vedd rá a szûzK-t,h ne nekem irogasson,hanem PoP gagyiságokat 😊
kössssssszzzzzz
na byzZz,majd pénteken bekukk,és téma ellenõrzést tartok 😛
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Kaileena: Télleg! Mitõl lett kutya??😄DDDD
nos...
idézek még1et:
"Nem!Hozzád fogok szólni emrt ez téged idegesit!Tönkre teszem az idegeidet!"
na, erre mit lépsz?
már megint nekem lesz igazam? 😊
megjegyzés:
nem a kiscsajszikához szoltam, ahogy nem is tervezem,h szolok hozzá, mivel nem idegesit,h löki a vetitõgépi szövegeit 😊
Jah és köszi kopo! Emiatt ki kellett lépnem a WoW-ból PoP-ozni egy kicsit. És nagyon jó volt!!!!!!!! Visszatértem a hollóharcoshoz és kinyírtam 3x!!! Aztán még odáig elvittem, hogy Shadee a teleportba ugrik! POP 4 EVER!!!!
Remélem lessz idõm játszani-,-
Probáltam minél jobban leírni, de nem biztos h pontos. Ha valami nem jo szolj, és megprobálom leírni jobban.
kopo: Sry betennék én képet csak én még nem fogatm fel ez melyik hely pontoan. Ha leírnátok beküldenék egy rajzos magyarázatot de addig nem tok sry😞
de spyker nemsokára berak 1 képet szal nyugi
hópihe