Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

francois
Srácok kellene egy kis segítség akarok letölteni de a letöltésvezérlõ nem szedi le viszont ha simán rákattintok a fájlra akkor lehozza. Próbáltam flashget-el és getright-al.
Fontos lenne.

Stark

hópihe

Stark

hópihe

Stark

hópihe

Egyszerre írtunk :D POP Fan Art -> Te rajzoltad?

Hát nekem nem tartozik a StarForce a kedvenceim közé... Amikor elõször megláttam, már akkor utáltam... No comment. Remélem nem teszik rá...

Stark

hópihe

Stark

hópihe

Stark
és nem StarForce 3mal:D

hópihe

Kaileena
jaj..má' igazán kiadhatnák a POP3-at...

Your fate has be written! You’ll die!

Stark
Rák huzza ki, szal nem inditottM el

hópihe

Stark
van 1 starforce-3mas védelemmel ell
tott gamém, ir valatimt a cracker meg ilyesmi, hogy hogy indiccsuk el
és a végén az van h ki kell huzni a CD, DVD romokat

hópihe

hát abból a fórumból túl sokat nem értettem<#nemtudom>

Hát szerintem az sem feltörhetetlen, csak kicsit tovább tart vagy nem?

Stark
Meg azt irják hogy a UBI a legtöbb uj gaméján Starforce-véfelnmet haszál
forum

hópihe

Stark
Demorolo még nemláttam a forumukban hozzászólást, de a játékot decemberre igérik
valaki poénoskodott és azt irta, hogy majd kérjünk PoP 3 mat karácsonyra:D

hópihe

Stark
Jovan, de talán majd eztis privibe:D

hópihe

csicsa
Stark!
Vagyok ám,csak nem a msn az elsõ amit felrakok,mert akkor nem lesz belõlem semmi.<#circling>

Ne torzítsuk gyermekeinket idõ elõtt parányi felnõttekké. Hagyjuk õket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

szerintem meg tuti kész lesznek<#eplus2>

Kaileena
szerintem decemberre tuti enm leszenk köszen..habär ki tudja

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

koosadam
Huh bazz! 5 perc szünet..Nem kapok levegõt...huh...huh...Okés megnyugodtam úgyahogy. A videót néztem. Ott van a hivatalos oldalon. Ez valami hihetetlen jó! És a végén télleg ott van a The Two Thorns felírat. Ez egy kicsit olyan lesz mint a SoT (mikor megüti fénycsóva jön ki ami a SoT ban qrva jó volt).
Aztán lesznek olyanok, ahol a tõrt beleszúrja a vájatba és onnan lendül el, de még olyat is láttam, hogy szabályosan felállt arra a rúdra amin pörgoött. Most nem tudom, de volt egy másik videó ami csak a Sötét Heregrõl szól és abban úgy nézett ki mint egy lisztes homoxörny. Hófehér volt. Most meg sárga!(a frizurát ne is említsük:))

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Szerintem nem mostanában lesz demó. Én november közepére tippelek...

Stark
ezt már eddig is tudtuk:P
és mutasd a linket a videorol

hópihe

Kaileena
Lättätok az új POP videót?Nem Kindred baldes lesz a cime hanem "The Two Thrones"!!!!És több újitást is csináltak!!!

koosadam
Télleg! Mikor? Valki fordítson le egy szöveget hátha írják!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

ez engem is érdekelne.... már nagyon jó lenne egy demo

ez furcsa... tegnap meg akartam nezni pár videot a popbol, de a menteseim nekem is eltuntek... a joy-om meg beszart meg ujra sem tudom kezdeni... égõ.

a cím nekem jobban tetszik. ki tudja mikor jön ki a demo?
<#fogmosas>

koosadam
Hm...nekem valahogy nem megy az átküléds...Valki másnak?

Kaileena
na azért!:D

Én a játék címére gondoltam de Kaileenáéval sincs semmi bajom

Sziasztok. Van egy gondom. Már egy jó ideje nem játszottam a WarriorWithin-el és ma elõszedtem megint, hogy befejezzem mire kiadják a harmadik részét. Csak az a gond, hogy elvesztek a mentések. Ha valakinek megvannak a mentései elküldené a mail címemre PLS.!? Kb. a felénél tartottam. A nicknevemhez be van írva az e-mail címem és a weboldalamon is van link. Elõre is köszi.

Kaileena
XD
Borzasztó kitöröltem azt az e-mailt amit az msnesek küldtek sé enmtom emgváltoztatni a nevemet!!NE!!!!mit tegyek?<#ticking><#falbav><#fejvakaras><#rinya>

Stark
én is kaileena-jéra értettem elöször:D

hópihe

Kaileenáé vagy a játék címe?<#vigyor2><#hehe><#nyes><#crazya>

Szerintem ez a cím a jobb

Kaileena
Új msn cimem van: [email protected] !

koosadam
Nem fog ne aggódj!
Stark: Beírtam:D (amúgy csak azért mert nem angolul tanultam)

Aha... A Két Trón. Nekem is jobban teccett a KB. Talán azért, mert megszoktam, vagy azért, mert egyszerûen jól hangzik, hogy Kindred Blades. De a cím ne tántorítson el SENKIT ettõl a jó játéktól!!

Stark
Kapsz 1 csillagos ötöst:D

hópihe

koosadam
Angol tudásommal kifejtem: A Két Trón? vagy mi a címe?:)

ahh, megnéztem a másik topicon a viedót.... Nagggyyyyon komoly! Nekem sokkal jobban tetszik ez a cím! De várom már....

Stark
:(
Pedig a KB jobban teccet, mivel a monogramom:D

hópihe

Az Ubisoft kijelentette a 3 hivatalos címét, azaz már nem KB, hanem TTT, azaz: THE TWO THRONES

U.I.: Ez nem vicc! Ez halálosan komoly!

köszi<#eljen>
koosadam
Az igazság igazából rém egyszerû: amerre neked jól esik:P Ha azt húzod meg ami lefele vezet akkor egy titkosoh érsz le. A többinél a zárat nyitod ki. Nagyon mindegy merre mész de itt van két végigjátszás, ha mégsem akarnál vakon menni ez meg ez sok sikert:)

sziasztok. sajnos megint elakatam. Kaileena ideadja a Sepent Swordot, amivel a nagy teremben kinyitok egy méjedést, amibõ egy forgatható kar jön elõ. Na itt nem tom merre foorditsam, mert nagy sziklák jönnek elõ, amikre nem tok felmászni. HELP<#help>
Olyan nincs hogy én ilyen fontos dolgokra ne érjek rá<#eplus2>
Már nagyon várom

koosadam
Engem még tüdõgyulladással is elküldenek iskolába:( De a téli szünet elegendõ lesz a PoP-ra! ;)

Kaileena
Keca:én annyira beteges vagyok,hogy nekem ez nem gond:D
Tavaly is 240órát hiányoztamXDDDD
De most azért nem akarok ennyitXD