Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mondjuk a vesszõk használata sztem tök alap... na mind1,csak én vagyok hülye,de már mexoktam,hogy te vagy maga az isten + sátán + allah + hejreburgya
amugy szvsz nem kell gondolkodnom a sértésen... épp elég az,hogy neked muszáj belém kötnöd azért,mert segitettem a gyeröknek,és adtam neki 1 tippet (mini image)
nekem spec csak az tünik fel,hogy mindig ti álltok belém
na és a stilusotok... pffff... sugárzik a hsz-eitekbõl,hogy önmagatokat heccelitek,és csak azért álltok belém,mert a bnõitekbe / pasijaitokba nem tudtok,mert nem pedofilok,vagy...
és ezentul szeretném,ha mondjuk nem kötekednétek ovisok modjára, hanem mondjuk a topic tényleg arrol szolna, amirõl kéne... (ugyebár)
én 2 hsz-ig csak ezzel kapcsolatban irtam "szerencsétlen gyerek" -nek...
erre jössz,és belém kötsz...
na,akkor most te vonulj el 1 hétre,és gondolkozz kicsit... (bár tom,h neked az nagyon fáj,de azért probáld meg,feltalálták már az aszpirint) :)
ezennel befejeztem, csak és kizárolag a játékkal kapcsolatban vagyok hajlando szolni a topicban...
kivéve persze ha keca bejön kötekedni,hogy miért zárom le az általad felmeritett vitát... khmmm
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ui.: Kis babapiskóta<#buck>#buck> nah hát ez már télleg szánalmas! Apad a fantáziád! Ülj le egy hétre gondolkozzál és ha megvan a megfelelõ sértés írd le! Addig is nem nekem kell magamat leállítani! Kaileenának igaza van! Majd mi segítünk neki!
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Your fate has be written! You’ll die!
az,h a tanára agyilag nem ért ahhoz,amit tanit,az megszokott...
de hogy már abba is belekötsz,hogy segiteni probálok "szerencsétlen gyerek" -nek, azt már tulzásnak tartom
most akkor kinek kéne leállitania magát?
és hol basztam én le "szerencsétlen gyerek" -et???
ki dühös?
amugy nem is tudom,h melyikünk a dühösebb :P
de hogy nálam a nyugalom 100%osan olvashato,az tuti :P
te kis babapiskota,ezekre varrj gombot :P
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Csak mert ezt irta nékem:
"I've been thinking, Kaileena. There is little for you, on the island, and less still once I stood before your mistress. Come with me to Babylon. You will have the chance to begin a new life, free from the evils of this place" O.o
Ezt bemagolta avgy mittomén o.O
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
õ sem azért lett tanár,mert tudná,hogy mi kell 1 játéknak :)
bár ahogy visszaolvastalak, vagy driver, vagy sima "not enought memory" üzenet nélküli memoriahiány a te bajod:)
esetleg tedd ujra a winfost, vagy pucold ki totálra a felesleges sok sok bennmaradt szemetet
amugy hányas vagy nyelvtanbol? :)
Rotary & Dypee production
köszönöm megértésed :)
Ez az én véleményem.... De szerintem így érdemes. Gondoljatok bele, mi lenne akkor, ha a Sands of Time topic is Warrior Withinrõl szólna.... <#nezze>#nezze><#dumcsi>#dumcsi>
Smúgy SoulHündchen nem olvastam el amit irsz...számomra te nemlétezõ személy vagy :D
a PoP TTT még mindig nem a PoP WW... a TTT-rõl kéretik a TTT-s hsz-eket a PoP KB (esetleg talán már átnevezett) témába OFF mentesitésként irni...
megértésetek köszönjük :)
hálámat látni fogod,és ki fogom érdemelni azzal ezt a megtisztelõ jelzõsorozatot, amit az önismétlésed után (mivel ugy látszik, hogy ujat nem tudsz mondani) már kicsit meguntam...
szerencsére az internet még az én érdekem tartja szem elõtt :P
"az elõl deszka hátul léc" kifejezésen kivül más nem jutott amugy eszedbe a mittom én kivel kapcsolatban?
8 óra leforgása alatt 3x irtad be... hát ennél égõbb már nem is tudtál volna lenni...
na,spyke gyerök, ennyit a jo napodrol :P
jo, ez meg csak easy - most pedzegetem, hogy trainerrel vegigrohanok a jatekon, es megprobalom hardon lenyomni onagysagat meg a gyaszhuszart...
majd egy hettel a megjelenes elott lesz demo... bizzatok a marketing gepezet mindenhato erejeben :)
b
Demórol: kár hogy nem lesz, de legalább tiszta élvezet lesz majd a GAME
ha az én hajammal van valami naon flekapoma vizetXDavgy ha a körmeimmelXD
Pl egy elõadáson boszorkány vagyok és összeakarták kócolni a hajamat de nemengedtemXDna mégcsak az kéne,hogy két óráig fésüéjem és 5doboz kondicionállógél rámenjen!XD

pl nem kibelezed, hanem megszurkálom a nyakát kikéssel
hópihe
Most te kezded:D
£ment SH, és te még mindig belekötsz valamibe.
hópihe
Farah béna....fujj:D
Huvazz... Uccso bunyó kemény nagyon :-) Bevallom töredelmesen, nem bírtam magammal és trainerrel nyomtam egy ultimate life-ot, de mivel felbátorodtam, hogy nem tudok meghalni, támadtam, támadtam, támadtam, és talán ha háromszor eltalált õnagysága...
Kurvajó játék - jöhet a következõ :-)
Ne torzítsuk gyermekeinket idõ elõtt parányi felnõttekké. Hagyjuk õket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
FUCK
:D:D:D:D
banyek szerintem tudják h az SG n van 1 forum és ezé a játéké rohadunk má 1 éve, és ki akartak cseszni velünk
De ha a játék szar lesz én felgyujtom öket:D
hópihe
hát nézzé már rá Farah hasára
Látod mi van ott?:D
Meg nézzél 15-16 cntivel feljebb.
Az olyanok se jok akiknek nagyon nagy van.
hópihe