Prince of Persia: Warrior Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként milyen programot tudsz hozzá ajánlani? 😄

Broafka
animált? <#zavart2>
inkább film mint animált, érdekes ízlésed van
amúgy meg gondolkoztam kilehetne a herceg, de egyik se olyan "szép fiú" meg olyan stílusú, kiváncsi leszek ki lesz majd
akkor már inkább én 😄
😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Stark
inkább animált legyen, mer....mer😄
ugy jobb lesz.

hópihe

Koszi mindenkinek a dicsero szavakat...

Nos, azt nem ertettem, hogy van egy nagy file, amiben ossze vannak gyujtve a video fileok, es pld. total commander-rel bele lehet menni mint egy ismert tipusu tomoritett fileba, vagy bele van kodolva az osszes video, es a progi a sajat lejatszojaval a fileban a megfelelo kezdestol kezdve elkezdi lejatszani a video filet, mint pld. hogy az avi 15. percetol induljon a lejatszas, vagypedig a video fileok egyenkent vannak speci kiterjesztessel, de sima avi vagy mpg tomoritessel, amit megeszik minden progi, ha ismert a kiterjesztese...

ennyi
Broafka
2006: Prince of Persia film várható megjelenése 😄
érdekes lesz, eddig minden játékról filmre való átrakást elszúrtak, kiváncsi leszek ebbõl mi lesz?
na meg hogy ki fogja játszani a herceget? 😮

Stark
Mind1 Kaileena mindig ijen
Szal van 1 könyvtár amibe filek vannak és ha rákattintasz akkor keresei a hozzá tartozo programot

hópihe

Kaileena
Istenem!Te bénább vagy mint gondoltam már bocs...van egy file(FÁJL)ahol a POPWW-van és az azzal kapcsolatos dolgot.Na ott lesz csak nemtudom melyikbe és én már kiinstaláltam!

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

marmint, hogy menjek ra a filera?

nem igazan ertem az utmutatod 😊
Kaileena
bundee:menj rá valamelyik file-ban iûott van az összes...monduk nekem azt irta ki,hogy ninsc olyan programom ami letudná játszani és a neten se talált olyat ami lejátszotta volna...

Stark
én nemjöttemrá
csak a zenék tehetöek £érhetövé
de nem a Godsmack

hópihe

A videokat, amik a vegigjatszas utan lesznek elerhetoek, ki lehet valahogy szedni???
Stark
mer a gombokat lehet £állitottad

hópihe

Kaileena
tudom,nem vagyok hülye!Ki is irta!De nem mûködik enm csinál semmit...és már a abrátnõmet is elhivtam és az sem tudott mit csinálni 😛PP

Stark
Nagyon Cool.

hópihe

koosadam
Eccerû. Védekezz és nyomd le röviden az R gombot

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Stark
na mé?

hópihe

Kaileena
nekem sosem sikerült az a támadás u.u

Stark
amikor pirosra változik a képernyö

hópihe

Stark
énis😄
ebben 1et értünk
UA mint a vámpircsaj de, meg még idegesitöbb.
Ha 3nál több támadt meg akkor vagy £futottam vagy pirosizé

hópihe

Szerintem meg szinte minden zenje király!!! (nem vagyok rocker) A SOT zenéi szerintem elég gyérek!
Szerinem azok az ellenségek is elég idegesítõek voltak, akik a "vámpírcsajokra" hasonlítanak, csak õk a játék vége felé vannak, és sokkal erõsebbek meg asszem fekete ruhájuk volt!!! Na õket tényleg utáltam<#gun>

Stark
majd😄 (kb december, akkora igérik)
bundee: akkor nem vagy rocker 😄

hópihe

Rash87
Mikor jelenik meg a POP 3?

Glory, Glory Man. United!

zenevel kapcsolatban, en nem jatszottam a sot-tal, de asszem pont itt az ideje... 😊 szoval, a ww zenei nem tulzottan jottek be... inkabb ijesztoek voltak, ahogy hirtelen benyomta oket a jatek... akciozas kozben meg pont zavaroak voltak 😊 probalok koncentralni, hogy a vampircsajokat elkapjam, es a zene szetnyom mindent a fejemben 😊

tenyleg, ki melyik ellenfelet utalta? engem a vampircsajok idegesitettek a legjobban - piros ruciban vannak, es atugralnak az ember feje felett, es nem lehet atugrani a fejuk felett, mert ledobnak
a bonusz videokat ki lehet valahogy ugyeskedni ajatekbol? mert tok jo, meg minden, de nem tudom tekerni, stb
Stark
tudom
megvan az a szám

hópihe

dronkZero
Godsmack - Faceless album...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

soulhunter
a TTT-t várom...
amekkora hirverést csaptak neki, már csakazért is neki fogok állni
nameg láttam azt a DCS videot... hmmm... ha én ilyeneket tudnék...
na,az meghozta a kedvem ahhoz,h kibirjam ezt a 2 hetet 😊 de azért a videobol hiányoltam a falak közti FELFELE ugrálást... egye fene, a többi megvolt 😊

szal várok...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

egyet jól jegyezzetek meg: Olyan játék a büdös életbe nem lesz, amire MINDENKI azt mondja, hogy tökéletes. Hangsúlyozom MINDENKI!!!
Éppen ezért ez van, van akinek a WW, van akinek a SOT, meg lesz akinek a TTT. sõt bazze, olyan is lesz akinek mind a 3...--->én

Stark
épp azé jo a geme mer darkos és rck zene van benne
mé nehogymá a herceg ilyen ki várágokkal jácon meg barpival pofánveri a csuny bácsikat😄

hópihe

soulhunter
nálam a WW 42% 😊 (mivel a graf nem számit nálam,inkább a játék hangulata)
a SoT (miután nosztalgiábol elõszedtem) immáron 81% 😊
persze ez egyéni vélemény,de tartom magam ehhez 😛

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

koosadam
Na de SH! Te alapbol úgy állítottad be, hogy a WW egy rakás sz@r és a SoT 100x jobb és mi mind hülyék vagyunk, mert játszunk vele.. Tehát nem kell a dünnyögésed<#sniffles>

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Broafka
sztem pont ezért jobb a SoT-nak a zenéje hogy nem az a vad rock mint a WW-ben
és a SoT az eléggé lightos, a WW meg eléggé darkos
én nem azt mondom hogy pompázzon a sziget, jó így a WW ahogy van, de nem tudom, nekem valahogy hangulatosabb volt a SoT
és jobb a SoT zenéje <#action>

Stark
Ah rákot😄
mer a rock örök és halhatatlan
szal nekem azé nemteccik a SoT zenéje mer tul ijen csengö meg semmi akcio😄

hópihe

Én mindig ezt szoktam mondani:

"Kit érdekel, hogy a SoT, vagy a WW a jobb? A TTT úgyis a legjobb lesz!" 😄

Egyébként ha már itt tartunk szerintem a WW jobb, de a SoT-nak jobb a zenéje...

ezzel nincs is gond, hogy az 1 jobban tetszik... különben nem lett volna értelme egy másik SOT-nak. sztem jobb hogy a WW ilyen darkosabb... Elvégre az idõ szigete ami már nem tudom hány 100 éve el van hagyva, szóval nem kell pompáznia... De arra meg ott van a múlt... Szal azért ez is jól ki van találva... A 3ba meg úgyis visszatér a keleties feeling.

soulhunter
na,ha ezek után bárki meg mer szolni,hogy biztos én vagyok broafka,akkor azt ideggyogykezelésre küldöm 😊

és jo látni,hogy immáron nem 1-2 -en vagyunk, akiknek jobban tetszik az 1... 😛

Broafka
jah, és elfelejtettem hozzátenni hogy szerintem a zenéje is jobb 😊
nem mondom hogy a WW-ben nincsenek jó számok, ott is vannak jók, de az 1-ben jobbak vannak 😊

Broafka
ahham köszi, remélem megtalálom, mert így most hirtelen nem ugrik be melyikre gondolsz, de mindenesetre egy korábbi mentést kell akkor elkezdenem, mert én a water sworddal akartam megszerezni a brumit, de ha a vége felé már nincs nyitva, akkor...
lehet hogy inkább elõrõl kezdem a játékot
amúgy meg elkezdtem a SoT-ot, és valahogy jobban élveztem mint a WW-t, szerintem hangulatosabb az 1!!!

Stark
montamén h tuggya😄 valamelyikük😄
kül én direkt nemirok hejesen mer ha:
Szépen kezdek el írni, akkor negyon sokáig tartana megírnom bármit is.
😄
Na de mind1 ahogy a mondát is mondja: Make love no war - Szerezz szeszt ne háboruzz😄 (szeretkezz ne háboruzz? hehe)
na mind1 ne veszekedjetek mer nemjo

hópihe

Én igen. 1-szer. Szóval a Teddy Macit keresed... Hmm... Abban a portálban kell visszamenni, ami 2. Brute körûl van (a Mehanikus Torony felé vezetõ úton a másodiknál). Ott átmész a jelenbe, megszerzed a macit, majd visszamész a múltba, és aztán mész vissza a központi terem felé! FONTOS: A játék végefele már nincs nyitva a portálhoz vezetõ ajtó!

Stark
hát sory
nem hajtottam a titkos tárgyakra
talán spyker vagy dzsiti

hópihe

Broafka
de ott csak az van leírva hogy menjünk a jelenbe aztán azután hova menjünk, de a legelsõ portlon nem tudok menni a jelenbe mert akkor nem tudok bemenni a kastélyba
a növányes résznél (ahol egy nõi szobor fog egy kancsót és abból jön a víz) ott is vannak portalok de ha visszamegyek a jelenbe akkor meg nem tudok visszamenni a központi hallba, a másik oldalon meg nem találtam portalt, szal help pls
amúgy én megtaláltam az összes titkos "kardot", már csak a brumimaci hiányzik

SNAKE01
sorry már megvan!

Stark
fel van téve
nézz át a msái témába

hópihe

Stark
én nemtaláltam meg csak a világító kardot😊

de ha a http://zanzarah.hu/popww oldalrol jutottál ide ott le van írva😄
ha nem akkoris

hópihe

SNAKE01
te sem teszed már fel azt a videót igaz?<#shakehead><#miaz>

Broafka
lenne egy kérdésem:
ha megakarom szerezni a brumimacit akkor melyik portalon mennyek vissza a jelenbe?

nem vagytok semmik, de majd ha princel kapcsolatba van mondani való, akkor gyertek a másik témába, viszont ha csak vitatkoztok akkor maradjatok tovább<#fogmosas>

Kaileena
SoulHUND:te menj el regényirónak..mert amennyit irni te tudsz....u.u