Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább film mint animált, érdekes ízlésed van
amúgy meg gondolkoztam kilehetne a herceg, de egyik se olyan "szép fiú" meg olyan stílusú, kiváncsi leszek ki lesz majd
akkor már inkább én 😄
😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nos, azt nem ertettem, hogy van egy nagy file, amiben ossze vannak gyujtve a video fileok, es pld. total commander-rel bele lehet menni mint egy ismert tipusu tomoritett fileba, vagy bele van kodolva az osszes video, es a progi a sajat lejatszojaval a fileban a megfelelo kezdestol kezdve elkezdi lejatszani a video filet, mint pld. hogy az avi 15. percetol induljon a lejatszas, vagypedig a video fileok egyenkent vannak speci kiterjesztessel, de sima avi vagy mpg tomoritessel, amit megeszik minden progi, ha ismert a kiterjesztese...
ennyi
érdekes lesz, eddig minden játékról filmre való átrakást elszúrtak, kiváncsi leszek ebbõl mi lesz?
na meg hogy ki fogja játszani a herceget? 😮
Szal van 1 könyvtár amibe filek vannak és ha rákattintasz akkor keresei a hozzá tartozo programot
hópihe
Your fate has be written! You’ll die!
nem igazan ertem az utmutatod 😊
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
ebben 1et értünk
UA mint a vámpircsaj de, meg még idegesitöbb.
Ha 3nál több támadt meg akkor vagy £futottam vagy pirosizé
hópihe
Szerinem azok az ellenségek is elég idegesítõek voltak, akik a "vámpírcsajokra" hasonlítanak, csak õk a játék vége felé vannak, és sokkal erõsebbek meg asszem fekete ruhájuk volt!!! Na õket tényleg utáltam<#gun>#gun>
tenyleg, ki melyik ellenfelet utalta? engem a vampircsajok idegesitettek a legjobban - piros ruciban vannak, es atugralnak az ember feje felett, es nem lehet atugrani a fejuk felett, mert ledobnak
amekkora hirverést csaptak neki, már csakazért is neki fogok állni
nameg láttam azt a DCS videot... hmmm... ha én ilyeneket tudnék...
na,az meghozta a kedvem ahhoz,h kibirjam ezt a 2 hetet 😊 de azért a videobol hiányoltam a falak közti FELFELE ugrálást... egye fene, a többi megvolt 😊
szal várok...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Éppen ezért ez van, van akinek a WW, van akinek a SOT, meg lesz akinek a TTT. sõt bazze, olyan is lesz akinek mind a 3...--->én
mé nehogymá a herceg ilyen ki várágokkal jácon meg barpival pofánveri a csuny bácsikat😄
hópihe
a SoT (miután nosztalgiábol elõszedtem) immáron 81% 😊
persze ez egyéni vélemény,de tartom magam ehhez 😛
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
és a SoT az eléggé lightos, a WW meg eléggé darkos
én nem azt mondom hogy pompázzon a sziget, jó így a WW ahogy van, de nem tudom, nekem valahogy hangulatosabb volt a SoT
és jobb a SoT zenéje <#action>#action>
mer a rock örök és halhatatlan
szal nekem azé nemteccik a SoT zenéje mer tul ijen csengö meg semmi akcio😄
hópihe
"Kit érdekel, hogy a SoT, vagy a WW a jobb? A TTT úgyis a legjobb lesz!" 😄
Egyébként ha már itt tartunk szerintem a WW jobb, de a SoT-nak jobb a zenéje...
és jo látni,hogy immáron nem 1-2 -en vagyunk, akiknek jobban tetszik az 1... 😛
nem mondom hogy a WW-ben nincsenek jó számok, ott is vannak jók, de az 1-ben jobbak vannak 😊
lehet hogy inkább elõrõl kezdem a játékot
amúgy meg elkezdtem a SoT-ot, és valahogy jobban élveztem mint a WW-t, szerintem hangulatosabb az 1!!!
kül én direkt nemirok hejesen mer ha:
Szépen kezdek el írni, akkor negyon sokáig tartana megírnom bármit is.
😄
Na de mind1 ahogy a mondát is mondja: Make love no war - Szerezz szeszt ne háboruzz😄 (szeretkezz ne háboruzz? hehe)
na mind1 ne veszekedjetek mer nemjo
hópihe
a növányes résznél (ahol egy nõi szobor fog egy kancsót és abból jön a víz) ott is vannak portalok de ha visszamegyek a jelenbe akkor meg nem tudok visszamenni a központi hallba, a másik oldalon meg nem találtam portalt, szal help pls
amúgy én megtaláltam az összes titkos "kardot", már csak a brumimaci hiányzik
de ha a http://zanzarah.hu/popww oldalrol jutottál ide ott le van írva😄
ha nem akkoris
hópihe
ha megakarom szerezni a brumimacit akkor melyik portalon mennyek vissza a jelenbe?