43
Legális (fizetős) zeneletöltés
-
cprod #43 Ceki Productions
Reklám anyag, intro-outro, hanganyag promóhoz.
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!
Érdeklődés : [email protected] email címen!
Ceki Productions
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!
Ceki Productions
Ceki Productions
Ceki Productions
-
kkwx #42 Ingyen letölthető az albumom a weblapomról:
http://kevinkain.hu/ -
baajint #41 ozrecords -
Gorgooo #40 Sziasztok!
Új telót akarok vásárolni, és fontos szempont lenne a zeneletöltés funkciója. Jelenleg mely telefonoknál lehet ilyet? Meg azért jó lenne ha nem lenne túl drága sem...
Igazából az elképzelésem az hogy ülök a buszon/vonaton, szembejut egy számcím, és akkor ott egyből le is tudnám tölteni :) Ha ez nem túl nagy álom a mai világban :D -
kukorica #39 Köszi, de máshol letöltöttem, most a Fenyő Miklóstól a Fenyő nélkül nincs karácsony
számot kérek szépen ha feltöltitek. -
kukorica #38 keresem a BON-BON-tól AZ ELSŐ KARÁCSONY ZENÉT mp3-ban teljesen ingyen! Vagy sehol nincs vegyem meg cd-n az BON-BON IDŐUTAZÁST 1995-2000 KÖZT -
#37 Na épp sikerült regisztrálni magamat USA-beliként, de most megint leállt a szerverük. -
#36 Valamiért a Qtrax kliensben megnyitva a http://music.qtrax.com oldalt nem minden működik - nálam is kiakadt a regisztrációra kattintva.
A megoldás: az oldalt nyisd meg a Firefox-al vagy IE-vel és úgy regisztrálj. -
Mathyascs #35 Üdv!
Letöltöttem a klienset, de a regisztráció során bajban vagyok a Qtrax ID-vel :(
-
infracore #34
sajnos -
#33 Hopp már tárgytalan, mert megtaláltam.
Qtrax a neve (ezen a néven lehet rátalálni).
Egyébként egy P2P rendszerről van szó, amelyet egy Mozilla motort is magában foglaló, böngésző-szerű klienssel lehet elérni - bár most még a kliensen kívül mást nem lehet letölteni... -
#32 Nahát, működik a kereső...
Szóval 1-2 napja tele vannak a híradások a nagy lemezkiadó cégek támogatásával létrehozott új ingyenes zene letöltő oldallal - ami állítólag már el is indult -, csak épp magának az oldalnak a címét nem híreszteli senki.
Nem tudja valaki, mi az oldal URL-je? -
netfm #31 Számtalan zene, mixek, videoklipek, vicces videók és még sok más letölthető tartalom teljesen ingyenesen és legálisan!!!
Net-FM Online zenei magazin -
#30 Tommy Vee - Anthouse (2005)
Download -
NiGhTM4R3 #29 Hát, ez nem jött össze:( -
NiGhTM4R3 #28 Hi
Nem igazán idetartozik de a többi témába sem igazán:(
Streamripper-rel lenne gondom: bármit állítgatok 800kb-os fájlokba menti a rádióból felvett zenéket. Próbáltam a legújabb, és régebbi verziókat a hiba fennáll.
Kb fél éve tökéletesen mentette(akár 100MB-os trackba is) de most emg feldarabolja 800kb-os fájlokba, ami gáz.
Esetleg nem tud vki segíteni?(vagy mondjatok olyan topicot ahol segítenek) -
oliverspy #27 Vagy letöltöm ingyen a zenéket, vagy megveszem, de akkor tokkal vonóval. Most az mi, hogy megveszem pénzért valami szar minőségű mp3-mat?
LimeWire (!) forever!! :D
Meg torrent, meg DC, meg minden más. -
braien01 #26 Szevasztok.
Elősször írok itt. Azt szeretném kérdezni tőletek hogy valaki nemtud egy olyan ftp szervert ahonnan zenét tudoknék letölteni?? -
#25 És a videklippek? Nekem nagyon kellene a Gigi D'Agostino - Silence klippje. -
#24 Én ebben azért nem vagyok ANNYIRA biztos... :) -
#23 Ha komolyan venné a törvényeket az állambácsi, már
ott állnának a kommandósok az ajtód előtt, és
vinnének is a zeneletöltők börtönébe. DDD
Ezen a szerzői jogvédelem törvényen már túl kéne lépni.
Ez a törvény nem fog sokat érni ebben az évszázadban.
Mindig lesznek olyan illegális lehetőségek, ahonnan bárki ingyen juthat zenei anyagokhoz.
-
#22 Ezzel kb. az összes forrást meg tudják szüntetni, mert a weboldalak tulajdonosait, a szerver internetszolgáltatóját arra kötelezik, hogy vegyék le a hálóról. Aztán mondjuk ott van a DC...
A HUB-ok ugye alapból illegálisak, mert egy bizonyíthatóan a letöltés miatt hozzák őket létre. A felhasználókat is minde megbüntethetik, mert ahhoz, hogy belépj meg kell osztanod x GB-ot, ami már szintén törvényellenes, szóval ki van ez találva... -
#21 A letöltés teljesen illegális. A megosztást bünteti a törvény.
amúgy meg a Furthurnet-el több 1000Gbyte legalis felvetelt lehet letolteni. -
#20 kis burzsujkam :D -
#19 tehát senki :D -
#18 aki most -
skristof #17 k-europában senki -
#16 ki fog érte fizetni, most komolyan ? :D -
skristof #15 jah
sry :P -
#14 az rádió -
#13 én még azt hallottam ,h az unioban engedélyezik az mp3-at! -
skristof #12 iTunes
nem? -
skristof #11 izé
mintha vhol azt olvastam/hallottam volna, h letölteni lehet legálisan mp3akat, csak továbbadni, másolni,írni,eladni NEM
de, lehet, h csak álmodtam... :D -
#10 Van az Apple-nek egy ilyen szolgáltatása, ott úgytudom 10 cent számonként. -
#9 amugy tervbevettem anno a lemezek boritoinak a feltolteset is, csak ahhoz ki kene valogatni oket. Majd idovel talan -
#8 csak van olyan fizetös oldal,mint pl a mienk ahol lehet h olyan zenéket találsz amiket ilyen ingyenes helyeken vagy nem találsz,vagy várni kell rájuk pl (lsd slsk)
szal azér az a 4 kilo-ba sztem senki nem hal bele.. annyi h 2-3 héttel korábban kell uj feltöltö kártyát venni.. -
#7 Csak az a gondom, hogyha pénzért lehet letölteni, akkor nem kapok hozzá tokot, cd-t füzetkével meg minden, szóval akkor már inkább letöltöm ingyen vagy elmegyek és megveszem pénzért. -
#6 szabaJok? -
#5 ajánlom magunkat..
whitelabel rulez
:DDD -
#4 Ha fizetős, akkor miért ne lehetne legális?