307
napszemcsik:P
  • Énvagyokazapád
    Üdv!

ilyen, vagy hasonló szemüveget keresek, tudtok róla vmit? :o
    nem kínai kéne :)
  • Durczi
    Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy Budaörs környékén hol lehet Ray Ban napszemüveget javíttatni? A szárán kiestek a márkajelzések, így viszont nagyon csúnya, azokat szeretném pótoltatni. (A garanciája már lejárt.)
  • netcool
    sziasztok!
    nem tudja valaki hogy hol lehet magyarországon x-loop napszemüveget kapni?
    nem lelek egy üzletet se:S
  • Reyes
    28k
  • GTheo
    Mennyibe fájt ?
  • hunbasser
    ja,most látom,hogy ez is ray-ban :D na,hát nekem is vmi hasonló kéne és olcsóbban,de nem vmi gagyi,csak mégsem valami 30.000 ft-os,értitek...
  • hunbasser
    ja,nekem is ilyen kéne :) 30k-ba fáj pl egy hasonló ray-ban
  • Reyes
    Ma hozták meg:
    Oakley Dartboard

Örülök neki, mint majom a farkának^^
  • smith09 #219
    Én a napokban vettem Oakley Fate Blue Black típusú napszemüveget, bár még egyszer sem volt rajtam. Ha esetleg érdekel valaki a pü. írjon. köszi
  • skristof
    rb aviator milyen árban van most boltban?
    esetleg vmi hasonló stílusú korrekt szemcsit tudtok? nem gagyi kínait
  • sariol
    Szerintem nem,én is valami Morpheus //Shino napszemcsit keresek aki tud valamit szóljon légyszi..

• The Garrett
    topik kereső a barátod. Ottvan ennek az oldalnak kb a felénél a hivatalos m.o.i oakley forgalmazo honlapja :P
  • oki23
    Sziasztok nem tud valaki nekem olyan boltot mondani Budapesten ahol lehet kapni Oakley napszemüvegeket?? Vagy esetleg E-mail címeket??
  • FlyHigh
    Nekem is ilyen van, Brown Smoke változatban. Iszonyat király a bronz színű lencséje, imádok benne vezetni! Akinek van kb 30K szemüvegre a vegye számításba az Oakley-t, nem véletlenül az egyik legjobb lencsegyártó.
  • Partyface16
    HElószia M.ki!
    V.ki + tudná mondani a szemcsi fajtáját?
    köcc előre is
    Szemcsi
  • Ronny
    A Polaroid aviátorjából van többféle méret is? A Hervisben csak egyféle volt, ami persze túl kicsi a nagy fejemre
  • GTheo
    Oxydo napszemcsije vkinek volt? mi a véleménye róluk?

Kinéztem egyet pécsett a király utcában csak húzós az ára, 30k :S
  • zmeor
    hali!

spexx.... keress rá google ban.. van is oldaluk
  • Match
    hun lehet ilyet venni? nekem is bejövős :)
  • zmeor
    igen-igen!
    én ilyet néztem ki magamnak!
    ez is Spexx.. válemény?
  • skristof
    Hi!
    teszkó.
  • Atya7
    Udv!
    Tud valaki felvilagositast adni a Spexx szemuvegekrol?
    Ezt neztem ki magamnak : http://www.spexx.hu/default.php?cType=products&nID=512

Info tapasztalat ellenjavallat?
  • Motoroj
    Hi!
    Ilyemi design kéne olcsóbb kategóriában:

Zsarus:)
  • PESK
    Szisztaok!
    Van egy eladó Chanel 5088- as fekete napszemüvegem. Nagyon megkímélt állapotban kb 2szer vettem fel.
  • Narancs
    Hellász!
    Az lenne a kérdésem srácok, hogy egy napszecsóról hogyan lehet megállpítani biztosan, h UV szűrővel rendelkezik-e. Elárasztották a netet az olcsó Ray Ban replikák, legalábbis szerintem azok. Doboz, minden van hozzájuk, csak papírok nem, és fél ár alatt árulják, ami szerintem enyhén ganússá teszi a dolgot. (pl:itt) Én így is vevő lennék egyre, csak a szemem miatt aggódom. Spórolok 17 ezret, bukom egy retinát. Nem hangzik jó biznisznek...
  • Pink Tiger
    helló skacok

van egy cebe napszemüvegem, két éve vettem franciaországban egy sípályán, nagyon szeretem, de még nyáron véletlen ráléptem és szerencsére más nem csak a szára sérült.. az egyik szár eltörött
    szeretném megcsináltatni, utánrendelni vagy bármi de gőzöm sincs hogy álljak neki.. tud valaki egy hivatalos cebe forgalmazót itt pesten akihez fordulhatok?
  • tszd
    Sziasztok! Nem tudjátok, hogy van-e magyar webshopja a Carrera napszemüvegeknek? Vagy tudtok olya magyar boltot, amelyik kínál ilyen márkájú napszemcsit és meg is tudom nézni a választékot meg az árlistát? Köszi.
  • hatodiklenin
    Itt vannak a kifejezetten Oakley napszemüveg jellegű napszemüvegek
  • hatodiklenin
    Oakley szemüveg jellegű napszemüveg, adnak hozzá garanciát, minőségi, neten megveheted
  • Dzsega #198
    van konkrét amit kinéztél vagy szeretnél bemenni és körülnézni, hogy ott tudjál választani?
    pécsi vagyok viszont járok pestre, esetleg ha kinézed melyiket és mennyiért, valamint pontos címet adsz akkor lehozhatom pestről. ha érdekel küldj privit.
  • MaciBácsi
    Tényleg nagyon kéne az a cébé
  • Match
    Nekem is kéne megint venni egyet mert az előzőt elhagytam...
    Viszont így már nem nagyon szeretnék megint kiadni érte 16 ezer forintot :)
  • MaciBácsi
    Remélem még olvassa valaki...

Cébé napszemüveget szeretnék venni, de sehol sem árulnak ilyet.
    Valaki meg tudna dobni egy Pécs közeli bolttal, ahlo van is Cébé szemüveg?

zotyoking at freemail dot hu

thx
  • akyyy
    képekkel és árakkal, köszi:)
  • akyyy
    mondjatok napszemüvegeket
  • DJviolin
    Köszi. :))

Egyébként már jártam itt.
  • skristof
    megértelek :)

biztonság kedvéért megnéztem neked
  • Thief55
    Én az Oakleyra esküszök :D
  • skristof
    haverom is olyat rendelt.. nekem is tetszik csak mint mondtam keskeny a fejem hozzá :]
    marad a fives 3.0, az is jóó
  • DJviolin
    Én csak azért gondoltam Ray-Ban-re, mert csak ebben a márkában láttam a következő dizájnt:

Ami nekem nagyon tetszik.