307
napszemcsik:P
-
#187 /on OAKLEY GASCAN FAN /off -
partotmos #186 szia, nem piszkálásból...
de miért pont ray ban? -
DJviolin #185 OK. :)
Le vagyok lassulva mert késő van. -
skristof #184 én napszemüvegekre gondoltam :) -
DJviolin #183 Bács-Kiskun megye, jakabszállás.
Azt mondod, hogy az ofotértben vannak? Akkor megkukkantom Kecskeméten. Vannak napszemüvegek is Ray-Ban-ben az ofotértben, vagy csak látásjavitók? -
skristof #182 merrefelé laksz?
Ofotért-ben láttam nálunk (Kaposvár) ugyh szerintem országszerte ott talász.. -
DJviolin #181 Hali!
Nem tudjátok véletlenül, hogy kicsiny kis hazánkban hol vannak Ray-Ban viszonteladók? A Google már becsődölt ebben a témában. Onnan jövök. -
skristof #180 Oakley Fives 3.0
nekem keskeny fejem van, szal ezt néztem ki.. a legújabb szériából van, most úgyis a szögletes a divat. szerintem fasza..
a magyar Oakley-s oldallal mivan? -
DJviolin #179 Randolph Aviator
-
DJviolin #178 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy kicsiny kis hazánkban hol lehet kapni Randolph Aviator napszemüveget? Ez a napszemcsi van rendszeresítve 1982 óta az amerikai vadászpilótáknál, és a NASA-nál is.
Képek itt:
http://www.randolphusa.com/GWW-RandolphEngineering/DisplayPage.aspx?pageid=181
http://www.supremeco.com.hk/catalog/index.php?cPath=40_416
http://www.randolphusa.com/pc-41-2-aviator.aspx
Üdv:
Lanti -
#177 Szeretnék egy ilyesféle szemüveget. Tudtok ajánlani valami márkát? (+esetleg hogy mennyibe kerül) Előre is köszi!
-
#176 Julbo Light a neve.Keress rá neten.Nemtom van e polárszűrős lencsével, de holnap megnézem. -
#175 hmmm ez télleg szép! polarizált lencsével nincs ilyen? hol találom ezt neten? akarok egyet :) -
#174 megelégeltem, hogy nem látok már ha süt a nap ezért májusban veszek 1 ilyet.
8900.- a kiskere (nekem olcsóbb :P) és olyan kényelmeg, hogy majdnem elaludtam benne amikor felvettem melóba 10 percre.A súlya szinte 0.
-
Phat Smoker #173 ááá ez állat...ilyen kell nekem! :)
-
skristof #172 35-45k körül...
hír jú ár -
skristof #171 Frame color: Black
Lens color: Fire Iridium
Price: 23100,-
A nagyon ifjú és nyughatatlan lelkek számára készült dinamikus modell. A feszültségtűrő O Matter keretbe illesztett tiszta Plutonite lencse 100%-osan blokkolja az UVA, UVB, UVC és káros kékfénysugarakat. A szemüveg mechanikai védelem tekintetében az ANSI ipari szabvány értékeit � mind a nagysebességű-, mind a nagytömegű ütközések esetében � meghaladja. Egy szinte megsemmisíthetetlen rögzítő pánt tartja biztonságosan a nyakban. Dioptriás változatban is megrendelhető.
Lens Transmission:
16% Fényáteresztés
Emelt kontraszt
Közepes és világos fényviszonyokhoz
-
#170 sziasztok!
megtudná valaki mondani hogy egy OAKLEY HALFJACKET VILAGOS SZURKE
szinű szemüveg mennyibe kerul???? persze a bolti ára érdekel.
Előre is köszi!!
-
skristof #169 jah #167 ok, bocs -
skristof #168 ez is oakley -
#167 megint előbb járt a szám, mint az eszem.. már meg is találtam.. ami kell nekem..:DD Oakley hazai forgalmazó.. Itt
legalább oda van írva, h dioptriás változatban is lehet rendelni...
+ ezt a szépséget is lehet dioptriásan.. ezt a "homlokpántosat" :DDd -
#166 Ez érdekes.. még nem láttam ehhez hasonlót.. Ez kifejezetten előnyös punkoknak.: D:DDDD -
#165 Valaki nem tudja, h lehet -e valami menő napszemüveget dioptriával kérni?? mert én krdezgettem ofotért.. stb.. de azt mondták , h simán beszínezik.. azt kész a napszemüveg.. nekem valami olyan napszemüveg-napszemüveg kellene viszont.. PL. tükrös.. vagy legalább jól nézzen ki a keret.. -
skristof #164 én meg az mp3 lejátszós óklít óccsóért :D valaki? :P -
#163 Nem csak ők viselhetik. Bár nekem azért tetszik mert különleges a lencséje, s ilyen nem sok van pl Győrben sem. -
#162 ez azoknak kell akiknek rossz a szeme
:) -
Állítólag egészséges is. -
ilyen napszemcsit szeretnék venni, ha lehet olcsobban ;] -
Braveheart #159 Amúgy másnak is tetszett, azért vettem ezt :) A képen kicsit homályos de amúgy jól néz ki.
-
skristof #158 így van :) -
Braveheart #157 nekem viszont igen, és ez a lényeg :) -
skristof #156 námteccik -
Braveheart #155 Én a tükröződős napszemüvegeket bírom. Itt van az enyém:
-
#154 ehh, kicsit kommersz, hegymászós szemüvegek :)
nekünk inkább alkalmi, partyszemüvegek kellenének, csak nem oakley és társai, mert ha elhagyom akkor végem... -
#153 Amiket mi árulunk.5 oldal van csak nehéz megtalálni a következő gombot:)Vigyázz, mert az első oldal csak gyerek szemüveg és a 2-on is az első.
[nem reklám, de csak ezt tudom:)] -
#152 hi
egykét jó magyar linket tudnátok dobni, frankó szemüvegekről ? -
Pedrosz #151 Köszi -
Pedrosz #150 Miért, ujabban olyanokat is gyártanak?? MP3 játékososról meg blútúszosról már hallottam (szintén Oakley :D) de hogy már TV is. Le vagyok maradva. -
#149 Most h itt a szezon, melyik a jobb?
http://www.stumi.hu/57/1315210.jpg
Na? -
#148 Meg ez is, sima sportszemüveg teniszezéshez v ilyesmi, de utcára..