307
napszemcsik:P
  • sike
    /on OAKLEY GASCAN FAN /off
  • partotmos
    szia, nem piszkálásból...
    de miért pont ray ban?
  • DJviolin
    OK. :)

Le vagyok lassulva mert késő van.
  • skristof
    én napszemüvegekre gondoltam :)
  • DJviolin
    Bács-Kiskun megye, jakabszállás.

Azt mondod, hogy az ofotértben vannak? Akkor megkukkantom Kecskeméten. Vannak napszemüvegek is Ray-Ban-ben az ofotértben, vagy csak látásjavitók?
  • skristof
    merrefelé laksz?

Ofotért-ben láttam nálunk (Kaposvár) ugyh szerintem országszerte ott talász..
  • DJviolin
    Hali!

Nem tudjátok véletlenül, hogy kicsiny kis hazánkban hol vannak Ray-Ban viszonteladók? A Google már becsődölt ebben a témában. Onnan jövök.
  • skristof
    Oakley Fives 3.0

nekem keskeny fejem van, szal ezt néztem ki.. a legújabb szériából van, most úgyis a szögletes a divat. szerintem fasza..

a magyar Oakley-s oldallal mivan?
  • DJviolin
    Randolph Aviator

• DJviolin
    Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy kicsiny kis hazánkban hol lehet kapni Randolph Aviator napszemüveget? Ez a napszemcsi van rendszeresítve 1982 óta az amerikai vadászpilótáknál, és a NASA-nál is.

Képek itt:
    http://www.randolphusa.com/GWW-RandolphEngineering/DisplayPage.aspx?pageid=181
    http://www.supremeco.com.hk/catalog/index.php?cPath=40_416
    http://www.randolphusa.com/pc-41-2-aviator.aspx

Üdv:
    Lanti
  • hit-man
    Szeretnék egy ilyesféle szemüveget. Tudtok ajánlani valami márkát? (+esetleg hogy mennyibe kerül) Előre is köszi!
  • Amse
    Julbo Light a neve.Keress rá neten.Nemtom van e polárszűrős lencsével, de holnap megnézem.
  • ÁjjLe BoBBi
    hmmm ez télleg szép! polarizált lencsével nincs ilyen? hol találom ezt neten? akarok egyet :)
  • Amse
    megelégeltem, hogy nem látok már ha süt a nap ezért májusban veszek 1 ilyet.
    8900.- a kiskere (nekem olcsóbb :P) és olyan kényelmeg, hogy majdnem elaludtam benne amikor felvettem melóba 10 percre.A súlya szinte 0.
  • Phat Smoker
    ááá ez állat...ilyen kell nekem! :)
  • skristof
    35-45k körül...

hír jú ár
  • skristof
    Frame color: Black
    Lens color: Fire Iridium
    Price: 23100,-

A nagyon ifjú és nyughatatlan lelkek számára készült dinamikus modell. A feszültségtűrő O Matter keretbe illesztett tiszta Plutonite lencse 100%-osan blokkolja az UVA, UVB, UVC és káros kékfénysugarakat. A szemüveg mechanikai védelem tekintetében az ANSI ipari szabvány értékeit � mind a nagysebességű-, mind a nagytömegű ütközések esetében � meghaladja. Egy szinte megsemmisíthetetlen rögzítő pánt tartja biztonságosan a nyakban. Dioptriás változatban is megrendelhető.

Lens Transmission:
    16% Fényáteresztés
    Emelt kontraszt
    Közepes és világos fényviszonyokhoz

• plas
    sziasztok!
    megtudná valaki mondani hogy egy OAKLEY HALFJACKET VILAGOS SZURKE
    szinű szemüveg mennyibe kerul???? persze a bolti ára érdekel.
    Előre is köszi!!
  • skristof
    jah #167 ok, bocs
  • skristof
    ez is oakley
  • Joey_The_Man
    megint előbb járt a szám, mint az eszem.. már meg is találtam.. ami kell nekem..:DD Oakley hazai forgalmazó.. Itt
    legalább oda van írva, h dioptriás változatban is lehet rendelni...

+ ezt a szépséget is lehet dioptriásan.. ezt a "homlokpántosat" :DDd
  • Joey_The_Man
    Ez érdekes.. még nem láttam ehhez hasonlót.. Ez kifejezetten előnyös punkoknak.: D:DDDD
  • Joey_The_Man
    Valaki nem tudja, h lehet -e valami menő napszemüveget dioptriával kérni?? mert én krdezgettem ofotért.. stb.. de azt mondták , h simán beszínezik.. azt kész a napszemüveg.. nekem valami olyan napszemüveg-napszemüveg kellene viszont.. PL. tükrös.. vagy legalább jól nézzen ki a keret..
  • skristof
    én meg az mp3 lejátszós óklít óccsóért :D valaki? :P
  • Tetsuo
    Nem csak ők viselhetik. Bár nekem azért tetszik mert különleges a lencséje, s ilyen nem sok van pl Győrben sem.
  • CSOCSO
    ez azoknak kell akiknek rossz a szeme
    :)
  • Tetsuo

Állítólag egészséges is.
  • GaS*O

ilyen napszemcsit szeretnék venni, ha lehet olcsobban ;]
  • Braveheart
    Amúgy másnak is tetszett, azért vettem ezt :) A képen kicsit homályos de amúgy jól néz ki.
  • skristof
    így van :)
  • Braveheart
    nekem viszont igen, és ez a lényeg :)
  • skristof
    námteccik
  • Braveheart
    Én a tükröződős napszemüvegeket bírom. Itt van az enyém:

• PResident Evil
    ehh, kicsit kommersz, hegymászós szemüvegek :)

nekünk inkább alkalmi, partyszemüvegek kellenének, csak nem oakley és társai, mert ha elhagyom akkor végem...
  • Amse
    Amiket mi árulunk.5 oldal van csak nehéz megtalálni a következő gombot:)Vigyázz, mert az első oldal csak gyerek szemüveg és a 2-on is az első.
    [nem reklám, de csak ezt tudom:)]
  • PResident Evil
    hi

egykét jó magyar linket tudnátok dobni, frankó szemüvegekről ?
  • Pedrosz
    Köszi
  • Pedrosz
    Miért, ujabban olyanokat is gyártanak?? MP3 játékososról meg blútúszosról már hallottam (szintén Oakley :D) de hogy már TV is. Le vagyok maradva.
  • Tetsuo
    Most h itt a szezon, melyik a jobb?

http://www.stumi.hu/57/1315210.jpg

Na?
  • Tetsuo
    Meg ez is, sima sportszemüveg teniszezéshez v ilyesmi, de utcára..