307
napszemcsik:P
-
#267 polaroid napszemüvegek intesparban most csak 7-8-9 rongyért ajándék törlőkendővel és tokkal -
lampard99 #266 Valaki? -
zdlr #265 vannak jók -
lampard99 #264 ez -
lampard99 #263
Szerintetek kinek lenne jó F/L és menyit ér? -
#262 Már megrendelted? Én előbb keresek valami boltot, ahol felpróbálhatom, meg kiválasztom, hogy melyik szín áll a legjobban :D. Majd ha megérkezik tegyél már róla képeket pls. -
#261 Jaja... Basszus pont csütörtök du nézegettem, hogy melyiket, aztán este eldöntöttem hogy az ezüstöt, erre pénteken már 2 ezerrel drágább...
Visszajelzések szerint nincs semmi baj vele, remélem jó lesz :) -
#260 Látom te is vaterán nézted az aviatort, ami a múltkor 10k volt, most meg 12k:( Én is egy olyanon gondolkozom. -
Flammius #259
Figyelem az SG egyik legkomolyabb "divat"DIKTÁTORA (SirQunoJedi) bemutatta idei kollekcióját. -
#258 Sajnos nehéz ráfókuszálni, főleg szemből. A galériámba mindjárt feltöltök még pár képet, azok élesek, de oldalról készültek. -
uwu #257 Nem akarok kötekedni, de ezen a képen nem látszik semmi. Brutálisan homályos. -
#256 Ha jól látom, hogy ez a topik hirdetésre is szolgál, akkor lenne egy több, mint 10 éves Oakley napszemüveg 10e forintért. Hibátlan állapot, stb. gyűjtőknek igazi ritkaság.
Ha tilos a hirdetés, akkor simán töröljétek a hsz-t, és elnézést. -
#255 45ezer -
#254 Mennyi egy ilyen?
Én most egy Ray Ban Aviatorra vadászok :P -
-
#252 újra:
-
#251 Itt egy pár ritkaság,itthon nem kaphatók(csak nálam:) ):
-
skristof #250 vatera -
#249 Hali!
Olcsün keresek Aviator szemüvegeet! pls mondjatok egy helyet ahol tok iet szererzni! -
madrid4ever #248 Szasztok!!
Nekem oan szemüveg kéne ami pajzs lencsés (óriás lencse!!:D:D) és a szára meg ien vékony!!!
Nem tudja vki hogy netről honnan lehet oat rendelni??
Már mindenhol kerestem de nem naon találtam!!
Előre is thx! -
skristof #247 egyik legjobb márka, és az ára is korrekt, sőt!
-
#246 Akkor szerintem ezt választom, az az érdekes, hogy ebben a stílusban ez az egy állt jól nekem :) de ez mocskosul :D -
#245 Szerintem jó márka, és a szemüveg is nagyon jól néz ki :) -
#244 Police szerintetek mennyire jó márka szemüvegben?
ilyet néztem ki, illetve oldalt minta lehet h más lesz mert láttam strasszkövesben is
ahol néztem ott 36.000 volt nem drága érte?
-
Reyes #243 Oakley! -
skristof #242 amelyik jobban tetszik
nyilván mindegyik bolt hazabeszél. mindkét szemüveg felsőkategóriás, szóval szerintem döntsön a külcsíny :) -
butcherg #241 Üdv,
2 napszemüveg között nem tudok dönteni.
1.Oakley ami polár szűrős, tükrőződés mentes stb.
oakley-t árusitó cégnél esküsznek rá.
2. Ray-Ban szintén mindent tudó lencsével, az oakley-t nem arúsító boltban simán leszólják az oakley-t.
Vélemény, tanács?
thx -
#240 Nem lopott hanem szimplán hamisítvány "olasz ókli" -
ba32107 #239 bevizsgáltatás pénzes? mennyi? -
#238 a matrica lehet necces. a drágább fajtákba dombornyomott vagy "felfestett" a CE jelzés. -
#237 Volt egy teszt régen amiben bemérték a gagyi piacos és több k-s szemüvegeket. Érdekes módon az olcsó szemüveg jobb volt mint a márkás.
Ettől függetlenül van okod félni mert az csak egy matrica :)
Vagy bevizsgáltatod vagy veszel egyet boltban, drágábbat, márkásat. -
ba32107 #236 hello, hülye kérdés következik:
tegnap vettem egy napszemüveget. egész tűrhetően néz ki, meg minden, ráadásul volt rajta egy matrica, hogy "UV400 CE". tudomásom szerint ez azt jelenti, hogy UV szűrős. namármost, ez jól hangzik, a dolog egyetlen szépséghibája, hogy 990 (!) Ft volt, és fingom sincs, hogy ez egy utolsó gagyi hamisítvány szar, vagy pedig valóban uv szűrős. szerintetek? boltban vettem, nem kabát alól. különösebben nem érdekel, ha nem márkás, mert úgyis csak vezetéshez fogom felhúzni, de azért jó lenne, ha nem baszná tönkre a szemem egy hónap alatt. szóval van okom félni?
köszi -
#235 :D -
#234 szerintem eredeti mert egy csomó írás van belevésve, és a feliratok sincsenek még lekopva. de majd még meglátom -
skristof #233 vagy ami még valószínűbb, nem lopott hanem hamisítvány.
ebben az esetben pedig nem lebuksz vele, "csak" a szemedet vágod tönkre.
de ha már oakley: ha valakit érdekelne _eredeti_ fives 3.0 tökéletes állapotban bolti ár alatt az írjon privit :) -
#232 Szerintem nem nagyon építenek napszemcsibe nyomkövetőt tehát az én véleményem szerint a lebukás veszélye közel a 0-ához. -
#231 Szerintetek mennyire rizikos Oakley napszemüveget venni? (5000 ft, ugyh valószínűleg lopott) Lebukhatok vele? -
#230 Hi, szeretnék vásárolni egy napszemcsit a nyárra, de nemtom milyen kéne. Annyit tudok, hogy márkásnak kell lennie, mert az tuti, hogy nem károsítja a szemet. Polaroidok között gondolkodtam.Az ilyesmi designok tetszenek, de sajnos max 5000-et tudnék rá szánni. Van esetleg valami ilyen designnal rendelkező napszemcsi, ami megbízható, de mégis elérhető áron van? Mert én csak 15-16rugóért találtam ilyeneket. -
#229 Én most egy ilyet néztem ki, vagy ilyen vagy fekete színben.
-
#228 Ray-Ban, Police?