1917
-
geCCo33 #1797 es mire ill mennyire keszuljek fel?
meg teljesen gyengek az embereim es a fejlodesuket is elrontottam... -
BBalee #1796 A 14 nap rengeteg idő :) És ez még messze nem a játék vége lesz. -
geCCo33 #1795 milyen hosszu a jatek?
mert most (14 nap mulva) jon egy alien urhajo
ez lenne a jatek vege?
az tortenetbeli szakaszok gondolom kutatashoz vannak kozve nem? -
BBalee #1794 Az 1.1 kötelező, de a 1.2 csak ajánlott szerintem.
1.2 javírások:
Squad & Equipment:
Fixed dexterity and agility stats display
Tactical game:
Commando training allows using throwing weapons
Removed sniper training requirement from the laser sight
Target body parts may only be done with sniper rifles
Effect of gyrostabilizers is less pronounced
Ambidextrous melee attack is possible
Az 1.1 el sem férne egy poston :)
Az uninstall rosszul működik!
Ha uninstallt nyomtál, akkor a Registry-ven bennehadja az 1.2-es verziószámot az megkavarhat dolgokat. Ki kell tötölni a reg.-ből és újrarakni, majd patch.
Ha most telepítetted elsőre, akkor szerintem minden ok. :) -
geCCo33 #1793 erdemes felrakni a 1.2 es patch-et?
illetve en meg nem raktam fel de amikor elinditom a jatek a menuben a verzioszamhoz az van irva hogy 1.2...
de meg nem is raktam fel... -
BBalee #1792 Igen, egymást követő részek. Az aftermath (alternatív befejezése) után folytatódik a történet az aftershockban. -
Első az Aftermath.
Második az Aftershock.
Harmadik az Afterlight. Február elején adják ki... -
geCCo33 #1790 hello
azt szeretnem megtudni hogy melyiket erdemes beszereznem az aftershock-ot vagy a aftermath-et ezek egymas koveto reszek? melyik az ujabb? -
ok haladok... marcsak a mozinal fagy ki... pedig direkt nem nyultam az egerhez etc...(olvastam a hivatalos messzidzs bordon, hogy sajnos bugos a vege, es ne nyuljak semmihez, mert fagyhat)... hat ez eleg gaz... 
amugy mindent osszevetve nagyon elveztem a gamezt, ami total lenyugozott az a kutatas/fejlesztesi orgia :D elnezve a folytatasat(kepekrol, videokrol) a sorozat nalam kb itt akkor veget is ert... remelem a konkurencia nem qrja el a feelinget(Extraterrestrials)...
-
neketek csinalta a hold kuldetesben a 3ik palyanal(1. belepes 2. 3 elem elpusztitasa 3. cel elerese a kamraban) hogy elered a destinationt, ami eleve tok kicsi(szvsz ra se ferne az osszes emberem)... es egyszeruen befagy a task... megy a win meg minden, de az ufo megfagy... 2 leggyorsabb emberem eleri es freeze... hat a tokom kivanmarkomolyan
-
loal csak "par orat" kellett tekerni az idoben, szal kb par masodpercet es jott az uzenet, mostmar minden O.K.... turelemtlenseg rulz :D -
Tekerj még. -
ez mind ok, demar nagyon sokat tekertem az idoben... :/ -
lee56 #1784 Picit nézz körül lejjebb szerintem... mondjuk ugy a #1748 hsz nél :) -
skacok en azthittem, hogyha lenyomom a wargot anyahajot, akkor utana vege
vegigmentem, lenyomtam a 3 helyet, oke hazamegy... megkap wargot digger boncolas, ok megvan... es utana nagy semmi,... csak megy az ido, jonnek a tobbi starghostos tamadasok es ennyi... minden epuletem megvan, mindent kifejlesztettem de allok mint... szal mi a turot csinaljak?
-
BBalee #1782 Pedig az lesz majd a sok idő
, és nem a laputa kutatási sebessége
.
-
Hát, azért 6 deffender drone + heavy shield + plasma gun elég nagy pusztítást tud véghez vinni, bár nem fejlődnek. Űrhajó építési lehetőséggel meg eddig még nem találkoztam. -
lee56 #1780 Dronok-nak max poén értékük van, énis gyártottam vagy 5öt de 1-2 kipróbálásnál tovább sose használtam, a fightert meg se néztem csatában, csak a scout, meg a defendert volt kedvem megsasolni, de feleslegesek szvsz. Azt ugye tudod, hogy a wargot ürhajó leküzdéséhez neked kell oda menned, nem az fog leszállni, tehát space ship gyárakat kell épitened és gyártanod a saját ürhajó alkatrészeket, aztán hajrá, viszont a vége elég szívás, majd egyre veszited el a neheze megszerzett területeket, de nem érdemes megközdeni értük ujra, csak nyomasd az időt maxon, és 2-3 fejlesztés fog érkezni, de ezt már nekem is leírták ha picit visszanézel, és lenne kedved mégiscsak végigjáccani, jobb ha ezeket tudod, sok felesleges órát spórolsz meg. -
1.-ször normálon toltam, aztán csődbe mentem és újrakezdtem, eljutottam az első űrhajó leérkezéséig, és utána még játszottam egy darabig, de megutam mert túl könnyű volt az egész. Aztán nemrég megint elkezdtem super hero fokozaton, most is megvártam az 1. űrhajót, kikutattam eddig mindent amit csak lehetett, most csak a laputa kutat, a következő űrhajó meg sehol sincs... Unalmamban már legyártottam 8 dronet (hogy minek?...). -
lee56 #1778 A laputa fejlesztési idő, nem is fog változni soha, egyetlen mód hogy gyorsitsd, az idő gyorsitása. De nem értem hogy érted a 3xi nekifutást, ugyérted ujrakezded? miért, milyen fokozaton jáccod? -
Csk már kezd idegesítenim, hogy 3.szor futok neki, és még sehol sem tartok, hiába csinálok bármit, a laputa kutatási sebessége egyenlő a 0-val. Lehet inkább megvárom az afterlightot, mert ezzel már nem bírok mit kezdeni... -
szerintem ha olyan maximalista puzi vagy mint en(minden csatat a leheto legkevesebb sebzessel vegigtolni+letezo MINDEN TEKKKNOLOGIAT kifejleszteni) akkor szvsz egy napi 6-7 oraval szamolva 1 honap... szerintem! -
lee56 #1775 Hmm, ha jól emléxem, én kb 2-3 hónapja kezdtem (és kb 2hete végeztem), és nem nyomtam nagyon durván, volt hogy egy hétig szünetelt is, amugy meg kb napi átlag olyan 2-3óra lehett, najó talán több olykor-olykor ;) -
Egyébként ha pl. 4 hónapon keresztül tolnám éjjel-nappal az aftershockot, úgy, hogy még a csatában is csak full sebességen pörgetném az időt akkor végig lehetne vinni? Vagy hány évig kéne tolni, hogy be lehessen fejezni? -
Úgy tűnik, hogy van amikor lehet, van amikor nem... Valamelyik nap még jó volt... -
Örülök, hogy az sg.hu sehonnan nem engedélyez képeket belinkelni, csk azt nem tudom, akkor mi a ******* van "kép beszúrása" gomb... -
lee56 #1771 ja igen, a modjaid, akkor miért csodálkozol hogyha felraktál egy modot, biztos tudod mit "modol"
-
nem az a gond... en is sniperkedek, csak egy kicsit idegesito, hogy a sima plazma riflejukkal kb (kis-nagy tulzassal :D)olyan messze ellonek mint az en snipereim(pedig max 40mre lohetnek ugye erre siman nyomjak akar 60-7rol is)... btw maxos scoutjaim vannak szal nem gond... csak kicsit unfair :o izebigyo enis ugy taktikazok, hogy a 3 sniperem tavolrol leszedje... csak amikor bazist tamadnak, meg en tamadok meg oylan bazist, ahol vannak wargotok a szuk rovid folyosoknal sokat nemerek a sniperekkel(persze lehet ugyis jol taktikazni, demar unom az ubertap wargotokat :c)
lehet a weapon rebalance mod a bunos megint? :o nemgond mar igy fogom vegigvinni, mert igy telleg balanszosabbak a stukkerek :D -
lee56 #1769 He? csak a kultistáknak volt sniper fegyvere. A Wargotokkal sose volt ilyen probléma, főleg a játék vége felé, vagyis már a közepétől inkább, szinte mindig én lőttem először, esélyük se volt.
Max a gránátvető vagy rakétakilövővel tudnak messzire lőni, de inkább csak a rakéták mennek el tényleg messzire, általában plazma stukival rohangáltak a kedves wargotok :), annak meg nem olyan nagy a hatótávolsága. Lehet hogy elhanyagoltad a katonáid observation skill-jét? Az kell hogy meszebbre lássanak és könyebben felfedezzék az ellenséget. Vagy pont forditva, a stealth-jük szar és már messziről tudnak rájuk lőni, ez valószinübb. Meg az se mind1 hogy futnak a katonáid vagy settenkednek, esetleg kúsznak, bár az tul lassu, azt sose használtam :), de akkor tuti nem vesznek észre, csak közelről.
-
Én simán mesterlövészekkel és upgrade-elt gépkarabélyokkal lőttem őket, persze szigorúan páncéltörő lövedékekkel. Sokszor volt, hogy 1 lövéssel szedték le őket a snipereim. Amúgy a géppuskák is jók ellenük, ott is ap töltényekkel ofc. -
Wargotokra kivancsi vagyok mi volt a taktikad(tok) ;)
Lehet en vagyok a full maximalista, de meg sebzodest is nehezen viselek el, es megorjit, amikor 3000 meterrol belemlonek a genyo Wargotok :D -
lee56 #1766 Nekem ugy 20as szint volt az átlag, de mondjuk azért mert volt vagy 12 emberem. Jól bespájzoltam, a játék elején, azthittem majd hullanai fog 1 pár ember, de ugylátszik tul könnyü fokozaton jáccottam végig, valahogy mindig mindent túléltek
-
???
Bárhonnét, szerintem, miért kérdezed? -
Honnan lehet belinkelni képeket az sg.hu-ra? -
BBalee #1763 Passz!
Én a szintekkel nem is törődtem, csak a skillekkel :) -
Én is olyan 25 körül hagytam abba, bár én nem játszottam végig mert meguntam az optikai meghajtóval a xarakodást. -
Hát én nem emlékszem már... talán februárban játszottam vele utoljára.
Talán 20-25 ? -
Kinek hányadik szintű emberei voltak a játék legvégén? -
nálam sem volt ilyen probléma... -
enis erosen elgondolkoztam a dolgon mar :DDDDDDDD (
)