Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet en vagyok a full maximalista, de meg sebzodest is nehezen viselek el, es megorjit, amikor 3000 meterrol belemlonek a genyo Wargotok :D
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Én a szintekkel nem is törõdtem, csak a skillekkel :)
A halál csupán a kezdet...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
viszont megint volt Wargot attak es 0kat sebzett az egyik sniperem :DDD
sazl nem ertem :/ (ua minden pedig-fegyo-loszer-compose stb meg a skill is)
tovabba eszrevettem, hogy sima embernel sem mukodik a testreszcelzas :/ (tudom nem szabad kvikcelzast alkalmazni, es ugysem)
tovabba eszrevettem azt is, hogy hiaba van advanced medikit a LVL3as dokim kezeben... a permanent sebzodest nem gyogyitja, holott mar a skill leirasanal raizgultam gyorsba a fícsörre :DDDDD
csak ennyi :D
Na sikerült, végigvittem <#wilting>#wilting>, köszi a helpet, nélkületek, lehet hogy rengeteget harcoltam volna fölöslegesen, bár valószinübb hogy még a vége elõtt uninstall lett volna belõle.
Lammer: tudtommal a sebzés 3 dologtól függ.
1, milyen lõszert használsz (+ a fegyver kiegészitõk pl accelerator) (ha nagyon páncélozott enemyre lõsz, pl ezt a flatster-nél vettem észre elõször, és nem AP lövedéket használsz, akkor nagyon kicsiket sebez)
2, milyen szinten van a katonád fegyver skillje
3, milyen az ellenség páncélja, már ha van neki (amit pl egy lvl3 scout-al láthatsz is csata közben)
0-kat sebzõ sznájperrel meg még nem találkoztam, fõleg hogy meghal akire lõsz, csak 0 sebzést ír ki, lehet hogy bug.
szal marhara tetszik a gamez... weapon rebalance mod(3.17) es a noredline modot hasznalom, 1.2es verzio mellett... sajna az experience mod nem mukodik, pedig jolenne, mert van egy lvl3as commandosom, katanaval az valami eszmeletlen ubertap :DDDDDDDDD gyorsabban mozog lassitott felvetelben mint a tobbiek normalban :DDDD igazi gyilokmasina...
most toltam le az elobb a wargotok tamadasat... hat eleg gazos volt...
az bug, hogy az egyik lvl3as sniperem mindig 0kat sebzett az egyik harcosba(mind2 sniperem lvl3 es barrett snipert hasznalok gyorsitoval meg recoil csokkentovel)??? es ami LOL volt, hogy 0at belelott es osszeesett a harcos :DDDDDDDDDDDDD btw ennyire sz*rul sebez a "nagypapa" style fegyver a wargotokra??? egyik szájborgom egy M60E3 fegyoval ilyen konstans 30-40-50eket sebzett a wargotokba :o
hat a sznájpereknek koszonhetem, hogy megcsinaltam az assaultot... ugy tatkikaztam, hogy ahol a foldgomb volt kozepen, ugye 4 fele lehetett menni. bealltam a csoporttal az egyik sarokba es egy emberrel odacsaltam a tobbi buta wargotot :D 2 sniperem meg tette a dolgat :D
folytatom tovabb... es nagyon elvezem a gamezt, regen elveztem ennyire pcs gamezt... regi nagy ufo fan vagyok, igy kozel 30hoz mar nem nagyon tudnak lekotni a klonok(megeltem par gamezt, mondjuk azt :D), de ez melto folytatasa a nagy elodoknek...
aftermathot is nemreg vittem vegig, de ez ahhoz kepest kanaan(fejelsztes-gyartas-base manag.-kutatas stb) ^^
*megy vissza jatszani*
<#vigyor3>#vigyor3>
De a "normális"-t arra értettem, hogy így is akarták a fejlesztõk és nem egy buggal állunk megint szemben :)
Ezen a ponton én is elvesztettem vagy 20 provinciát, mert már untam a sok védekezést. Hagytam õket mert nem tudtam hogy pontosan mi van, mert ki volt nálam is minden fejlesztve. Viszont tudni akartam, hogy bug vagy normális.
És ez normális volt :)
A kultisták egy idõ után nem csak a provinciát támadták hanem a ...
Kicsivel késõbb pedig jön egy üzenet a reticulanoktól, hogy közeledik egy ...
Aztán egy baromi hosszú -sok sok napig tartó- kutatás ami után összeálnak a részletek ...
És beadja a végsõ pályát, amihez már kész az ûrbárka amit a WG ellen is bevetettél.
Szóval csak tekerd az idõt :)
lammaer: hát nemtudom, elég gyorsan szaporodnak a cultisták, ha nem zuzom le õket, és nincs is sok kedvem 16x ugyanannak a pályának nekivágni, és ebbõl ráadásul 10x ugy hogy el kell fogni egyik sznájper psionic cultistát, hát az néha elég idegesítõ. Ha nincs mit fejleszteni akkor minek nyomassam az idõt, itt valami nem stimmel <#shakehead>#shakehead>
Csak várni kell és történik majd valami...
Inkább legyen minden tereptárgy wc, és akkor nem csak az ellenséggel kell majd megküzdeni, hanem a wc-kbõl való kijutással is...
A halál csupán a kezdet...
Mellesleg nekem nem tûnt fel, hogy körökre lenne osztva a taktikai rész.<#vigyor2>#vigyor2>
Vagy az igazi elõdökre gondoltak, mint pl.: az Enemy unknown, TFTD?<#idiota>#idiota>
2006. október 25.
UFO: Afterlight februárban
Madrac
Az Altar Games bejelentette, hogy sikeres stratégia-szerepjáték keverékének harmadik darabja az UFO: Afterlight február 23-án kerül majd a boltokba. Szokás szerint egy körökre osztott taktikai részben játszhatjuk le a csatákat, míg a nyersanyaggazdálkodás egy másik felületen történik. Természetesen tovább finomodnak a dolgok most is, új szerepjáték és stratégiai elemek jellenek majd meg.
Nem gondoltam, hogy ilyen nagy ez a bárka, ráadásul nem hoztam elég lõszert. Majd az ellenség fegyverét használom, van két technikusom aki képes rá.
A két sniperrel nem lesz baj, nekik nem kell sok muníció de az M60-asokat sajnálom. Még szerencse, hogy mindkettõ fegyverbe 7,62-es kell. WG-s bateribõl meg elég sok van, és a két pszichocsajnak se kell semmi, mert õk az "agyukkal pusztítanak" :)
Ez azért elég gagyi, hogy egy felspécizett M60-as sokkal jobb, mint az elenség plazmastukija. Nembaj, már nincs sok szektor hátra ...
Még az uninstall is bug-os :) ugyanis egy uninstall után rögtön fel is telepítettem, de a patch-et már nem volt hajlandó
felrakni, mert azt állította hogy már egyszer felraktam :)
Sebaj. Újabb uninstall, majd a regedittel kitöröltem minden bej1zést amibe az Aftershock szó
szerepelt.
Így az install után már fel tudtam rakni a patchet is.
A jóhír, hogy végre sikerült feljutnom a WG hajóra programelszállás nélkül :)
Fura hogy a WG és az SG egymás ellen harcolt az egyik szektorban ez normális?
Az ellenségem ellensége a barátom, vagy mégsem ...
és a küldetés végére egyszerûen eltûnt gondolom, mert kilõttem minden tárat :)
Késõbb jöttem csak rá, hogy ez egy új egység lesz az emberek között és nem kell telepíteni mint az aknát :)
Úgy is, hogy a földön csinálok elõtte egy két küldetést de az eredmény ugyan az: Desktop. :(
Pedig már biztos nincs sok hátra.
Majd holnap csinálok egy uninstall/install párost és úgy is megpróbálom hátha.
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
Szépen haladok az aftershockkal, de elértem arra a pontra, amikor egy ûrsiklót kell felspécizni és az ellenséghez kell elmenni vele.
Meg is érkettem, minimális ellenálással találkoztam a hangárban. Amikor a küldetés teljesítettnek veszi nem a földön hanem az idegen jármûvön vagyok és a föld helyett azt a szívszerû valamit látom.
Namost a csaj a videóban megmutat 3. pontot ammi az idegen jármû gyengéje lehet és azt kell megsemmisíteni, de amikor jószerencsét kíván azonnal kilép a windowsba.
Ezel a jelenséggel gyakran találkoztam, de sose volt ilyen makacs és miután újraindítottam a gammát egy load után mindíg továbbment, de most ez nem segít.
Másnál is volt hasonló? Mit lehet tenni?
Emlékszem, nekem sokszor volt ez a hiba, és ezzel mindig vissza tudtam hozni (ha ennyiszer újra kellett volna raknom, biztos kivágok mindent a kukába).
Biztos le van irva hátrébb, bocs hogy nem tudom a konkrétumokat (régen volt). De 100% van megoldás rá itt valahol.
Codecet viszont nem raktam fel azóta, szal, még mindig nemtom mitõl csinálja ezt, egész idáig, szinte bugmentesen ment.