1917
-
lee56 #1837 De jó hogy nem modoltam anno :) -
#1836 "na adjál neki mp5-öt fullra tuningolva mozgásérzékelőkkel és stabilizátorokkal, nagyon brutális dolgokat tud művelni, csak legyen elég lőszer nála "
az alant emlitett szajborgom mar olyan verbrutalis szazelkokkal rendelkezett, hogy a hab a tortan az volt, amikor mereszeltem a needlerre a weapon linken kivul meg plusz addont rakni, es akkor megkaptam a 0as %ot!!!!
nem vicc!!! gondolom a progi turcsoldult, bug... maybe -
lee56 #1835 Ha futsz a katonáiddal valószinüleg előbb vesz észre a gép, ha sniper, messziről is tud lőni rád ugye, és ha még stealth-je is van akkor még nehezebb neked észrevenni, főleg ha a sniperén hangtompitó is van, bár emlékeim szerint sose találtam sniperhez hangtompitót, mindet én gyártottam le. (Asszem a 3dik szintü ranger-nél van hogy néhány fegyvert két kézzel tud használni, na adjál neki mp5-öt fullra tuningolva mozgásérzékelőkkel és stabilizátorokkal, nagyon brutális dolgokat tud művelni, csak legyen elég lőszer nála ) -
geCCo33 #1834 ez a kettes szinto ranger nagyon daral :)
meg a sniper is eleg jo, folyamat headshotokat lovetek vele, hullik az ellen mint atom
mar csak azt nem tom hogy: 3 emberrel szaladtam elore, lerush oltam az ellent, eccer csak ott termett egy sniper psicho volt es ket emberem bepanikolt, mert eltalalta oket, demeg csak el sem estek, az eletukbol is alig ment le, de miert tett ilyet? -
#1833 loal amugy nekem amikor mar volt gauss tiknálödzsim, akkor a szajborgom a shortranges needlerrel +4esre jott ki (+beultetsek miatt is) mind2 kezbe needler es a wargotok kb nevetsegesen konnyuek voltak... egy rovid sorozat es annyi a harcosaiknak(soxor meg a sorozatot sem lotte vegig :D)... a nagy lepegetonek najo kellett 2 sorozat... (persze normalon jatszottam weapon rebalance moddal) -
#1832 eeeeeeees ne feledd, ha alapcelzason van... tehat nem gyorslovesmodban! :D -
BBalee #1831 Csak ha mesterlövész puskával lő, és 3-as szintű sniper képzése is van. -
geCCo33 #1830 lehet allitani hogy mire lojjon? (fej, lab, stb)
mert en csak ugy lovoldozni szoktam mindenre ami ellenseg -
peter01 #1829 Én le tudtam szedni a power armort 1db 21 szintü 3 kommando képzetségü katanás szájborgal + még úgy 12 wargotot szettem le. -
BBalee #1828 Az túl egyszerű :) -
#1827 Azért a fejlövés sem feltétlenül rossz. Főleg, ha netán egyszerre két sniper lövi, akkor könnyedén repked ide-oda... -
BBalee #1826 1. Psichoval le kell bénítani és egyet sem fog lőni.
2. Egy 3-as sniperrel a lábát lőni, így folyton elesik és egyet sem tud lőni.
3. Ha gránátos és egyedül van, akkor vicces a katana, mert nem lövi le magát :)
-
#1825 Gépágyúval, illetve 3-as szintű sniper-rel... -
geCCo33 #1824 a wargotokat mivel lehet hatasosan olni?
foleg azokat a nagyon nagyokat
granatvetovel probalkozom de azzal nehez eltalalni es igy bele kell loni egy csomot -
peter01 #1823 Igen.
-
#1822 A Holdon? -
peter01 #1821 Tudom felrobantottam azt a rózsaszínű izét is. -
#1820 A wargot anyahajó nem a játék vége... ha arra gondoltál, utána még van folytatása, még el kell menni ide-oda... -
peter01 #1819 Na végigvittem. A wargot anyahjó elpusztítása után eléggé felgyorsúltak az események, bár az utolso videót nem láttam mer beakadt azt csak hang volt után meg menü. -
peter01 #1818 Tök fun bázis védeni 1 emberrel 1 deser eagle-el + skulo nélkül és 1 katanával. Wargot power armor vs katana -
peter01 #1817 A warp rifle hatásos azok a kék izék ellen amiket az anyahajón szét kell lőni. Thx all. -
BBalee #1816 Ez már régen volt, de úgy emlékszem a gránát átrepült rajta. Legalább is az M4-esre szerelhető nem vált be. -
BBalee #1815 Nekem nem célozta alapból be -talán mert wargot fegyverekkel mentem- és direktben kellet a támadás gombbal lőnöm. Viszonylag sokat kellet adni. -
#1814 Hát pedig ott kell valamit ügyeskedni, én azthiszem valami gránátvetővel lőttem szét... -
peter01 #1813 Mit is kell pontosan a wargot anyahajón szétlőni/felrobbantani? Ott van az a piros kör és oda nem lehet gránátot dobni se abba a lyukba. -
peter01 #1812 ááááá gondoltam annyi lőszer elég lesz amit a katonák elbírnak ... megláttam mekkora az anyahajó úgy döntöttem újrakezdem azt viszek tényleg sok skulót erre mivan megcsinálom az első pályát újra erre nincs ott a jel hogy ott tok új küldit csinálni ááááá. Na majd holnap. -
lee56 #1811 Ja picit monoton az a rész (bár a földi pályák is egy idő után), jó sok lőszer, és sok kitartás kell, meg nemárt ha a fegyvereket is feltuningolod indulás előtt, amugy a célpontokat én géppityuval lövettem és ugy is müxik, csak az elsőnél elcsesztem vagy 10percet mire rájöttem hova kell lőni, én azt hittem be kell dobni abba a kémény szerüségbe egy gránátot, de nem -
#1810 Nem lesz, de az ismerteket jó sokszor fogod látni. Sajno elég sokszor kell ugyanazt megcsinálnod, ezért kell sok lőszer meg robbanóanyag, vagy más rombolásra alkalmas felszerelés. -
peter01 #1809 És lesz vmi új enemy a wargot anyahajón amit eddig nem láttam ? -
BBalee #1808 Ja lőszert!
Sok sok lőszert, nekem kevés volt és wargot fegyverekkel kellet befejeznem :) -
#1807 Ja, gránát, vagy valami gránátvető kelleni fog, mert csak azzal, vagy azzal könnyebb eltaláni egy célpontot...
Amúgy egy csapatnyi embert tudsz magaddal vinn. Ha jól emlékszem... -
peter01 #1806 Az lenne a kérdésem hogy hány embert (katonát) tudok vinni a wargot anyahajóra és hogy kell vmit vinnem rohadt sok löszeren kivül (pl. gránát) vagy ilyesmit? -
peter01 #1805 Öröm olvasni hogy újra van 1 kis élet. -
#1804 level2 rangernek kell lennie a karidnak, vagy megfelelo szájborg beultetesnek... ;) -
geCCo33 #1803 nekem nem hasznalja mind a ket fegyvert mindig csak az egyikkel lo
miert? vagy csak nekem tunik ugy? -
lee56 #1802 jaaaaa, a kétkezes kiborgom 2db mp5-el néha jobban darált mint 2 m60as külön külön, és mp5-nél még elég messziről is fasza volt 20méteres körben meg mindent leszedett. -
BBalee #1801 Akkor nem lehet baj, azt hittem nem vagy felkészülve :). Az emberek fegyverei szerintem a legjobbak.
Az én felállásom:
1 Közelharc/gránátos -Roppant gyors, ő a csali :)
2 MG
2 Sniper
2 Pszicho
"machinegunos" alatt ugye nem az MP5 ill uzi-t érted, mert annak csak a kétkezes harccal van értelme.
PKM illetve M60-as a nyerő választás -
#1800 Kevesebbet sebzel.
Én majdnem végig XM8-cal mentem, szerintem az a legjobb gépkarabély a játékban. Olyan felállásom volt, hogy min. 2 mesterlövész, 1 géppuskák közelharcra, a többi pedig XM8-as. Persze minden fegyvre tele volt aggatva kiegészítőkkel. -
geCCo33 #1799 osszesen 1 machinegunosom es 1 sniperem van az osszes tobbi AK val tolja
AP-s tolteny... mar 1000 eve mindenkinek az van, magam gyartom
mi van ha APs toltennyel lovok vkit akin nincs pancel? -
BBalee #1798 Nemdúrva, megoldható. Machine Gun a kedvencem ellenük, abból is az M60-as AP-s kövedékkel. Később ha lesz 3.-as szintű sniper, akkor már nem sok meglepi lesz :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kultistákkal célszerű sokat harcolni, mert remek fegyvereik vannak és az elején csak így lehet páncéltörő lövedékekhez jutni. Az AP-s lövedékeket tartogatsd a hajós küldihez és nem lesz baj.
Az energia laapú fegyvereket addigra teljesen le kell cserélni nem sokat ér ellenük.