Ufo: Aftershock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felrobbantottam a hajo...
de most nincs semmi... visszakerultem a foldre...
kikiserletezni sincs mit...
mit kell csinalni?
de most nincs semmi... visszakerultem a foldre...
kikiserletezni sincs mit...
mit kell csinalni?
Azt nem tudtam, hogy szét is lehet lõni... Én mindig gránátvetõvel lõttem õket.
BBalee, igen, új logo. UFO: Afterlight. :-)
BBalee, igen, új logo. UFO: Afterlight. :-)
Új logo! 😊
Ment, de az uninstall után a regedittel még ki kellet pucolni a bentfelejtett bej1zéseket különben nem rakta fel a patchet. Sajnos az uninstall se tökéletes.
Szét is lehet lõni azokat az energia micsodákat, csak sokat kell adni 😊
Szét is lehet lõni azokat az energia micsodákat, csak sokat kell adni 😊
A gránát, illetve gránátvetõ is megteszi. Amit el kell pusztítani, oda úgysem tudsz odamenni, és felrobbantani...
hat ize... nekem is kifagy... 😞
de vmi bombakat kene elhelyezni es azt nem hoztam magammal, vagy a granat is megteszi?
neked akkor uninst utan ment?
de vmi bombakat kene elhelyezni es azt nem hoztam magammal, vagy a granat is megteszi?
neked akkor uninst utan ment?
Legalább te visszatudod tölteni, nekem örökké kifagyott amikor az 1. küldit befejeztem az agyahajón. Mire végre mûködött egy uninstall után, már nem mertem újra betölteni és több fegyvert/lõszert hozni, inkább wargot fegyverekkel oldottam meg, a két technikusom egészen jól tudta kezelni. A snipernek meg nem kell sok lõszer. 😊
remek...
megtamadtam az anyahajot, de nem ertettem miert kene annyi toltenyt meg embert vinni...
mar ertem... persze most tolthetem vissza hogy vigyek eleg loszert meg embert...
megtamadtam az anyahajot, de nem ertettem miert kene annyi toltenyt meg embert vinni...
mar ertem... persze most tolthetem vissza hogy vigyek eleg loszert meg embert...
Én nemárt infra érzékelõt sem beszerezni, azokkal könnyebb kiszúrni.
Nélküle nemegyzer az orrom elõtt jelentek meg. 😊
Nélküle nemegyzer az orrom elõtt jelentek meg. 😊
Gondolom a felhõre gondolsz, azt a Confusion projektorral -2. szintû psyco- le lehet bénítani. Legjobban a warp technolódia sebzi.
Ha még nincs, akkor csinálj küldiket a Retikulanok ellen. Nekik a játék ezen fázisában már biztosan van. Késõbb sajátot is lehet csinálni.
Ha még nincs, akkor csinálj küldiket a Retikulanok ellen. Nekik a játék ezen fázisában már biztosan van. Késõbb sajátot is lehet csinálni.
oooo a kutya mindenit akkro kezdhetem elorol a csatat ugyanis olyan nincs nalam 😞
Sajnos õt a hagyományos lõszer nem sebzi, kénytelen leszel energialövedékkel lõni rá.
A halál csupán a kezdet...
osszefutottam egy sg cloud nevu vilagito moly lepke kupaccal es nem tom megolni minden talalat 0-as meg a granat is
mit kell velle csinalni?
mit kell velle csinalni?
Jaja, annyit kapnak a katonák ami a végén ott ki van írva. Azt hiszem, hogy az eszméletlen után nem kapsz xp-t, viszont az felhasználható a kutatások során. A hullákat csak boncolni lehet.
A halál csupán a kezdet...
Azt hiszem, hogy mindenki annyit kap, amennyit kiír. Nincs differenciálva. És ha minden igaz nem azt a pontot osztja szét, amit kiírt, hanem, minden ott lévõ annyit kap.
Majd az UFO: Afterlight -ban lesz szétosztva a kapott XP. Lásd itt. #142
Majd az UFO: Afterlight -ban lesz szétosztva a kapott XP. Lásd itt. #142
ugye ugy van az xp hogy mindenki annyit kap amennyit a kuldetes vegen kiirt?
vagy szamit hogy ki lovi le az ellent?
es van jelentosege hogy eszmeletlenul hagyom oket vagy agyonlovom?
vagy szamit hogy ki lovi le az ellent?
es van jelentosege hogy eszmeletlenul hagyom oket vagy agyonlovom?
Hát a lehetõség szerintem számodra is adott volt, hogy elfoglalj jó sok területet. Amúgy, nem is kell az egész földet elfoglalni, mert úgysem engedi a gép... De ha a 3/4-ét elfoglalod, azzal már el lehet lenni.
Külömbe ti könnyen voltatok akiknek majdnem az egész föld el volt foglalva. Írtátok hogy csak tekerje az ember az idõt, meg hogy vagy 20 területet elvesztettetek, úgy könnyü de nekem volt vagy összesen 20 területem.
Kifejlesztettél mindent?
Különösen a Laputa fejlesztések a fontosak. Ha igen, akkor csak tekerd az idõt 😊
Különösen a Laputa fejlesztések a fontosak. Ha igen, akkor csak tekerd az idõt 😊
ilyenkor mi van?!
neha jon egy kuldetes es ennyi, nem tortenki semmi,vmit csinalnom kene csak nem tok rola?
neha jon egy kuldetes es ennyi, nem tortenki semmi,vmit csinalnom kene csak nem tok rola?
Nekem van 1 szájborgom 5600 HP-val.
Hát, nekiálltam a gamenak másfél hónap kihagyás után és egybõl felajánlotta az ûrhajó építést, meg megérkeztek az sgk. Kiri a játékban, hogy 10 évig semmi sincsen utána meg egyszerre 10000 dolog szakad a nyakamba. Remélem az afterlightban is lesz legalább 5 különbözõ pálya, hogy ne legyen túl monoton. Meg azt is remélem, hogy ugyanilyen hosszú lesz... Ezek az ufo részek egy rosszabbak lesznek, pedig az 1. rész egész élvezhetõ volt.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
van 1 cyborgom 4000folotti HP val 😊
gunman3-as, csak nem tom h mit tanuljak melle
van vmi tippetek?
gunman3-as, csak nem tom h mit tanuljak melle
van vmi tippetek?
És ajánlott, hogy legyen még egy 3.as medic is az egységeid között, mert (bár nekem sosem kellett feltámasztanom senkit, de állítolag tud) felgyorsítja a többiek gyógyulását...
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Sajnos már nem emlékszem a skillekre, hogy hogy vannak és most nem találtam leírást róluk, de az biztos, hogy a leadershipet meg a scoutingot tudták a snipereim.
Commando mellé meg Rangert érdemes szerintem, fõleg Cyborgnál, így elég durva egységet kapsz.
Commando mellé meg Rangert érdemes szerintem, fõleg Cyborgnál, így elég durva egységet kapsz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
mit erdemes tanulni a sniper melle?
ill a comando-t mi melle erdemes tanulni?
ill a comando-t mi melle erdemes tanulni?
Glossary / Trainings
hol tom megnezni a tanulhato skilleket, marmint hogy mint tud pl a ranger3?
Lehet, hogy azért pánikoltak be, mert valami psi dolgot is tett.
De jó hogy nem modoltam anno 😊
"na adjál neki mp5-öt fullra tuningolva mozgásérzékelõkkel és stabilizátorokkal, nagyon brutális dolgokat tud mûvelni, csak legyen elég lõszer nála "
az alant emlitett szajborgom mar olyan verbrutalis szazelkokkal rendelkezett, hogy a hab a tortan az volt, amikor mereszeltem a needlerre a weapon linken kivul meg plusz addont rakni, es akkor megkaptam a 0as %ot!!!!
nem vicc!!! gondolom a progi turcsoldult, bug... maybe <#buck>#buck>
az alant emlitett szajborgom mar olyan verbrutalis szazelkokkal rendelkezett, hogy a hab a tortan az volt, amikor mereszeltem a needlerre a weapon linken kivul meg plusz addont rakni, es akkor megkaptam a 0as %ot!!!!
nem vicc!!! gondolom a progi turcsoldult, bug... maybe <#buck>#buck>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha futsz a katonáiddal valószinüleg elõbb vesz észre a gép, ha sniper, messzirõl is tud lõni rád ugye, és ha még stealth-je is van akkor még nehezebb neked észrevenni, fõleg ha a sniperén hangtompitó is van, bár emlékeim szerint sose találtam sniperhez hangtompitót, mindet én gyártottam le. (Asszem a 3dik szintü ranger-nél van hogy néhány fegyvert két kézzel tud használni, na adjál neki mp5-öt fullra tuningolva mozgásérzékelõkkel és stabilizátorokkal, nagyon brutális dolgokat tud mûvelni, csak legyen elég lõszer nála <#nyes>#nyes>)
ez a kettes szinto ranger nagyon daral 😊
meg a sniper is eleg jo, folyamat headshotokat lovetek vele, hullik az ellen mint atom
mar csak azt nem tom hogy: 3 emberrel szaladtam elore, lerush oltam az ellent, eccer csak ott termett egy sniper psicho volt es ket emberem bepanikolt, mert eltalalta oket, demeg csak el sem estek, az eletukbol is alig ment le, de miert tett ilyet?
meg a sniper is eleg jo, folyamat headshotokat lovetek vele, hullik az ellen mint atom
mar csak azt nem tom hogy: 3 emberrel szaladtam elore, lerush oltam az ellent, eccer csak ott termett egy sniper psicho volt es ket emberem bepanikolt, mert eltalalta oket, demeg csak el sem estek, az eletukbol is alig ment le, de miert tett ilyet?
loal amugy nekem amikor mar volt gauss tiknálödzsim, akkor a szajborgom a shortranges needlerrel +4esre jott ki (+beultetsek miatt is) mind2 kezbe needler es a wargotok kb nevetsegesen konnyuek voltak... egy rovid sorozat es annyi a harcosaiknak(soxor meg a sorozatot sem lotte vegig 😄)... a nagy lepegetonek najo kellett 2 sorozat... (persze normalon jatszottam weapon rebalance moddal)
eeeeeeees ne feledd, ha alapcelzason van... tehat nem gyorslovesmodban! 😄
Csak ha mesterlövész puskával lõ, és 3-as szintû sniper képzése is van.
lehet allitani hogy mire lojjon? (fej, lab, stb)
mert en csak ugy lovoldozni szoktam mindenre ami ellenseg
mert en csak ugy lovoldozni szoktam mindenre ami ellenseg
Én le tudtam szedni a power armort 1db 21 szintü 3 kommando képzetségü katanás szájborgal + még úgy 12 wargotot szettem le. <#idiota>#idiota>
Az túl egyszerû 😊
Azért a fejlövés sem feltétlenül rossz. Fõleg, ha netán egyszerre két sniper lövi, akkor könnyedén repked ide-oda...
1. Psichoval le kell bénítani és egyet sem fog lõni.
2. Egy 3-as sniperrel a lábát lõni, így folyton elesik és egyet sem tud lõni.
3. Ha gránátos és egyedül van, akkor vicces a katana, mert nem lövi le magát 😊
2. Egy 3-as sniperrel a lábát lõni, így folyton elesik és egyet sem tud lõni.
3. Ha gránátos és egyedül van, akkor vicces a katana, mert nem lövi le magát 😊
Gépágyúval, illetve 3-as szintû sniper-rel... <#gun>#gun> <#violent>#violent>
a wargotokat mivel lehet hatasosan olni?
foleg azokat a nagyon nagyokat
granatvetovel probalkozom de azzal nehez eltalalni es igy bele kell loni egy csomot
foleg azokat a nagyon nagyokat
granatvetovel probalkozom de azzal nehez eltalalni es igy bele kell loni egy csomot
Igen.
Tudom felrobantottam azt a rózsaszínû izét is.
A wargot anyahajó nem a játék vége... ha arra gondoltál, utána még van folytatása, még el kell menni ide-oda...
Na végigvittem. A wargot anyahjó elpusztítása után eléggé felgyorsúltak az események, bár az utolso videót nem láttam mer beakadt azt csak hang volt után meg menü.
Tök fun bázis védeni 1 emberrel 1 deser eagle-el + skulo nélkül és 1 katanával. <#idiota>#idiota> Wargot power armor vs katana <#idiota>#idiota>