El Matador
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ez már megtörtént volna, akkor ismét megerõsítést nyert, hogy az FX-ek egy elég elcseszett széria volt - amolyan technológiai zsákutca...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000&l=hu címen.
Miért íja ki??
Valaki HELP
Nem könnyû, Rambót azért nem lehet játszani !
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A grafika ingadozik a közepes és a jó színvonal között, a játék elõnyére válik hogy realisztikus színeket használ (HL2 ilyen még például.)
A játékmenet erõsen a Max Payne-re hajaz, csak kevesebb a story és több az akció, ami nem is baj mert kétlem hogy tudtak volna olyan jó történetet írni mint amilyen a Payne-be volt. A tûzharcok nekem tetszettek, bullet time, fedezéket kell használni állandóan, van egy rakat fegyver. Még olyan apróságra is odafigyeltek hogy úgy is el lehet találni az ellent hogy gellert kap a golyó.
Már alap normal fokozaton is van benne bõven kihívás, úgyhogy szerintem nem is érdemes feljebb rakni a difficulty-t mert frusztráló lesz.(Más játékokat mindig hardon vagy very hardon tolok, de ez nehezebb) Ha az ember nem rambozik és gyakran használja a bullet time-t akkor nincs gond.
AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.
Ennek tudatában nem fogok vele kínlódni.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Egy dologra gondolok, ez a memória-használat miatt. (Reméljük patch-el majd javítják.) Azt meg akkor használja a legjobban, ha textúrák magas minõségen vannak. Akinek nem indul a game, próbálja minimumra levenni a textúrákat, hátha. Nekem is mediumon van, pedig 1 GB memóriám van.
Lenne pár kérdésem a gameval kapcsolatban:
1. miért nem tudom használni a quick save/quick load funkciót?
2. állandóan azt írja ki hogy restoring? ez micsoda? Tök olyan mintha 1024x768ba játszanám a gamet.... pedig 800x600 ba nyomom!!!!
JA és Reloades verzió van meg!!!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Mivel "beszereztem" az El Matador-t, megnéztem a magyaríthatóságát.
Mint ahogy a mellékelt képen is szemléltettem (minden létezõ magánhangzót beírtam a szövegfájlba), megoldható, viszont a magyar magánhangzók problémát jelentenek. Sajnos a karakterkészlettel sem tudok mit kezdeni - egyenlõre -, mert az azt tartalmazó TGA fájlokban egy nagy fehér semmi van, nincs mit átszerkeszteni (vagy nagyon fifkásan lehet megoldva a dolog, de nem jöttem rá, hogy hogyan...)

Tegnap este nyomultam vele 1-2 órát, és azt kelle mondjam, nagyon tetszik. Szerintem a végéig meg sem állok. Vannak hibái, de attól függetlenül lehet élvezni a játékot. Csak a zene hangerejét kell 0-ra állítani. 😊
1. megveszed boltban, játszol (Mo-on kicsit késõbb jön, mert magyar nyelven fogják kiadni.
2. beszerzed Reloaded backup-ot, és játszol.
Nem kell túlbonyolítani.
Hivatalos gépigény:
Minimum requirements (minimum graphical detail)
* 1.5 GHz Pentium 3 \ AMD Athlon class processor
* 128 MB DirectX 9 compatible AGP graphics card with HW pixel & vertex shaders support (nVidia GeForce 4, ATI Radeon 8500,...)
* 512 MB RAM
* 2.5 GB hard drive space
* Windows XP
* Sound Blaster compatible sound card
* DirectX 9
Recommended requirements (medium graphical detail)
* ~3 GHz Pentium 4 \ AMD Athlon class processor
* 256 MB DirectX 9 class AGP graphics card with pixel and vertex shaders v2.0 support (GeForce6,Radeon 9800 Pro,...)
* 1024 MB RAM
* EAX enabled sound card
* 2.5 GB hard drive space
* Windows XP
* DirectX 9
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Na de igazából ezen túl kell lépni,ilyen aztán ilyen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az ok, hogy nehéz, persze, ne legyen könnyû. De hogy ha letérdelek az ajtóban s AK47-essel osztom az öltönyös maffiózót (nem fõellenséget), akkor vajon miért kell 5-öt, 6-ot belelõnöm, mire elhal? Közben persze a spanjai szétosztanak.
Nem ma kezdtem már a "szakmát", de ez szerintem minden csak nem jó játék. Ez egy idegesítõ szar. 😊
\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"
nem kell esz nelkul berohanni a szobakba, elotte leterdelsz az ajto szelen, bejartanal stb, lelovod a gonosz fickokat es kesz....a bullett timerol ne is beszeljunk.
lassan oda jutunk, ehhez is lesz egy 100 oldalas kezikonyv, mert gondolkodni egyre jobban nem megy egyeseknek... aki meg nem tudja levenni a kezet a W gombrol keressen mas jatekot...
szerintem
Nekem azóta 2x is elindult.
A lényeg hogy ezt nem igy kellene megoldani szerintem.De ezt már leirtam régebben,ugyhogy mindegy.
Amúgy nálam megint szétfagyta magát a 2. (összessen 3.) küldetésben a quicksave-nél...(aztán eszembe jutott hogy valaki irta régebben hogy ESC után a menüben kell menteni,de ez már nem segit rajtam,mert megint törlõdött az összes mentés-beállitás).Nem tudom mi baja van,biztos az én gépemen nem tetszik neki valami,na mindegy.Asszem egy darabig nem kezdem el elõrõl megint...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
És mindez csak az elsõ pálya mert ugye a német verzió tovább nem engedett 😄
Next PC upgrade: 2022
Illetve ész ott kell hozzá ahol tönkretették az egészet...
Mert ezekkel a lelõhetetlen "fõellenségnek" kinevezett embereket már nem lehet csak szimplán lelõni.Ott már bujkálni meg ügyeskedni kell,csak nem tudom minek,mert õ ugyis elõbb vesz észre,igy aztán ugyis õ fog eltalálni.Öt fejlövés,az semmi...Már sikerült vele felidegesiteni magam.
Ezzel a marhaságal sikerült egy alapjaiban jó,bár egyszerü játékot elbarmolni.
Most erre lehet irni hogy én se halok meg egy lövéstõl,meg ilyenek,de ez engem nem érdekel.Ha egy egyszerü embert fejen sikerül lõnöm az méltoztasson meghalni ott abban a pillanatban,még ha õ az összes maffia-kartel mindenségnek a fõnöke is.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!