747
-
#627 Eddig azt hallottam ,hogyha fent van a windowsblinds progi akkor csinálja ezt a hibát.
Akkor azt kell telepíteni?
Honnan tudom leszedni? -
Grusi #626 Tiltsd le a windowblinds-nal, hogy skinnelje az elmatador.exe-t, es jo lesz :) -
#625 nekem már a restoring című szürke képnél az elején megakad! mér? -
#624 hi!
nekem az lenne a gondom a játékkal hogy szürke pl. a padló , falak stb.
( legfrisseb driver-ek a gépen ) Sapphire Radeon 9800 Pro a karim ..
mi lehet a gond?
Kép 1.
Kép 2. -
#623 paint rlz ^^ -
Buscemi #622 d -
#621 -
#620 nekem olyan bajom van hogy játszottam , minen szép és jó volt aztán kiléptem és mikor beléptem volna újra ezt írja ki -
#619 Csak 1-2 tippem van:
-Tedd újra a játékot, cserélj vga drivert, optimalizáld a win-t. -
Buscemi #618 Csákány 2 !
Még gyűröm ezt a fost . Most vok a Dzsungeles résznél. Olyan szinten beakad a grafika, hogy szinte csodával határos a továbbjutás:( Aztán amikor kinyírnak akkor nem teszi be csak az első mentést, a többinél lefagy és annyi...
2.4athlon,9700pro radeon és 1024ddr ram van a gépemben és ilyen csúfságot még a doom3 vagy a fear progikkal sem csinált ráadásul már így is le kellett butítanom, hogy ne akadjon alapból... Nincsen erre valami megoldás?????? -
#617 Hát télleg rövid volt :( -
newc22 #616 Vazz átvittem!!! :)) Rövidke volt!!! De mi lett a vége?????? -
#615 Király ez a game most értem a végére, sajnos valamiért ritka az ilyen tipusu tps játék pedig szerintem volna rá igény. -
Buscemi #614 Csákány !
Még gyűröm ezt a fost . Most vok a Dzsungeles résznél. Olyan szinten beakad a grafika, hogy szinte csodával határos a továbbjutás:( Aztán amikor kinyírnak akkor nem teszi be csak az első mentést, a többinél lefagy és annyi...
2.4athlon,9700pro radeon és 1024ddr ram van a gépemben és ilyen csúfságot még a doom3 vagy a fear progikkal sem csinált ráadásul már így is le kellett butítanom, hogy ne akadjon alapból... Nincsen erre valami megoldás??????
KÖSZ! -
#613 köszi srácok most már nálam is ok, nem tom mi volt a baj. -
#612 próbálkozz néha, pálya közben F5-tel, az a quicksave... nálam ok... -
newc22 #611 Nem halhatsz meg!!!! Ez egy überbrutál lopakodós ügyességi game!!!! Csak akkor ment a game ha már átvitted a pályát!!!! :))) Na jóóó el ne hidd!!! A gyors mentések nekem sem jöttek be..... de alatta van hely a save gamenek én oda mentettem a játék állásaomat...... -
#610 Hi, nem lehet valahogy menteni a játékban?mer amikor megdöglök F9-re nem tölt be semmit, főmenübe a load game-nél meg mindig az első mentést adja be az elejéről.Vagy nem tom mit kell csinálni... -
vpetikee #609 Köcce!Próbáltam,de akkor lehet nem jó helyen! -
#608 Ja ! -
Gabe18 #607 Liftbe be,gomb megnyom,lift felvisz... -
#606 fejbe lőni magad -
vpetikee #605 Sziasztok!Van egy pálya mikor 1 hotelba kell lenni.Mindenkit kiírtok a liftig,utánna mit kell csinálni? -
#604 nem is vezsek új kártyát másra kell a pénz :D -
#603 valami kókány lehet a game grafikus engine-ével, mert nálam is produkált hasonlókat, régebbi detonátorral, a legújabb detonátorral, húzva és húzás nélkül is... (Leadtek 6800LE / 1024*768) plusz bebe szaggat néha, pedig komolyabb játékok is futottak már vajsimán ezen a kártyán...
ezért a játékért új kártyát ne vegyél, de drivert adj a régihez :D
(detonator v91.47 -> nvidia.com, ez eddig a "legjobb" nálam) -
#602 most raktam újra az xpt azért nincs -
#601 Hát akkor nem tudom, mire számítottál... - márha tényleg nincs feltelepítve a videókártyádhoz driver...
Ha tényleg nincs, irány ide: www.nvidia.com -
Kain3 #600 Szerintem sem volt valami hosszu.. kb. 6-8 ora jatek lehetett. -
#599 végigtoltam, ez a 6 chapter nagyon kevés:\ -
#598 nekem egy driver sincs fent és 1024 be jáccom 1 giga rammal 2,4 es pentimmal
tudtok ajánlani drivert hozzá? -
#597 Nekem is FX5200-m van és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Bár az igaz, hogy akad mint állat. -
#596 Bár az FX5200 megfelel a minimális követelményeknek, de azért nem ártana a videóbeállításoknál mindent minimumra tenni.
Ha ez már megtörtént volna, akkor ismét megerősítést nyert, hogy az FX-ek egy elég elcseszett széria volt - amolyan technológiai zsákutca... -
#595 nekme a videókártyám miatt elég gáz a játk (nvidia geforce fx5200) -
gaspy #594 nemtudja vki hogy a vsync-et hol tudom bekapcsolni? -
newc22 #593 Ki hol tart a gammel??? Én már a 4 Episodnál vagyok de lehet ma kipörgetem a kicsikét!!! :))) -
newc22 #592 Van már Crack töltsd le és menni fog azzal!!!! :) -
rezso001 #591 Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000&l=hu címen.
Miért íja ki??
Valaki HELP -
#590 szvsz egyedül a külső terek néznek valahogy ki. :)
Azok is nagyrészben az árnyék miatt :D -
#589 Hellótok !
Nem könnyű, Rambót azért nem lehet játszani ! -
#588 hytok!! ez jó játék ? lehet ezetni kocsit?