El Matador

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Aztse tudom mi az 😞

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
És windowsblinds hol van?
Mayorpapa
kösssssssz

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

grebber

Mayorpapa
ho van az a "faq"?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Bocs az elõbb láma kérdésért. Megnéztem a faq-ban.
Nem tudjátok honnan lehet lerántani egy mûködõ angolosítást vagy ha van akkor egy magyarosítás mert nekem németül van meg és hányingerem van a német nyelvtõl?
Törölt felhasználó
Hol találok ilyen windowsblinds programot?
Mayorpapa
nincs meg "véletlenül" valakinek a bolti verzió magyar nyelvkészlete?

grebber
Simán rálõsz a falra kissé az ablak vonala mögé és automatice odapattannak a golyók.

úristen,azt azt hogy?
Balumann
a táblák kilövése utáni kis szobára gondolsz? Elöször én is elakadtam. De másodszorra mikor nekimentem akkor elolvastam amit mondott. Úgy kell kilõni azt a táblát ami ott az üveg mögött van, hogy a falról pattannyon vissza a golyó :/

haho vki
a kiképzõben mit kell csinálni abban a kis helyiségben?már a fegyvereket kipróbáltam,meg is öltem a táblákat,csak arra az egyre nem jövök rá,hogy ott mit kell csinálni.Mondd el légyszi.Köszi
játék közben ha megnyomod az F5-öt akkor elmenti ott,ahol épp állsz.Az F9 az utolsó mentett helyre tesz vissza.Nem kell elõröl kezdened.
hy
elmondaná nekem valaki hogy a quickload mire jó?
mert amikor meghalok mindig kiirja, hogy F9-quickload de ha megnyomom annyi történik hogy visszavág a fõmenübe...
Balumann
Nekem meg ha házon kívül vagyok, eléggé akad a játék, pedig szinte mindent levettem...
Ja egyébként akkorát röhögtem a kiképzõben. Ahol kilehet próbálni a fegyvereket, illetve kikell, mögöttem van a parancsnok vagy kiképzõ. És ha ráfogom a fegyvert nem lehet lelõni, csak kattog. De ami nagyon poén, hogy gépfegyvert fogtam, mellé céloztam, és az tudjátok így össze-vissza lõ, rángatja össze-vissza. És akkor eltalálja, és fröcsköl belõle a vér minden fele, lõttem a fejét is, az meg csak egyhelyben áll. 😄DD

arty
nekem a crack okozott ilyet, ha securomloader+eredeti exe párossal tolomm, semmi gond .... ezvan 😞

Forza.

Hali!

Hát, nekem sem mûködik tökéletesen a game, kb 5 percenként lefagy (ilyen problémám volt a CoD2-vel is).
Tudom, eléggé tág a helyzet, meg én sem vagyok lámer, próbálkozom ezzel-azzal, csak hátha vmelyikõtöknek volt ilyen problémája vagy tud vmit ajánlani..
A gépem: 3,8 Xp, 1,5 giga dualban, Ati X800 256, sb 5.1.., Xp sp2 van fenn, legújabb Ati driver, Dx9c.

Köszi
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

az eljárás belépési pontja (GetRawInputDevianceList)nem található a DLL-ben (USER32dll). ezt írja ki és nem indul mit tegyek?
Törölt felhasználó
Eddig azt hallottam ,hogyha fent van a windowsblinds progi akkor csinálja ezt a hibát.
Akkor azt kell telepíteni?
Honnan tudom leszedni?
Tiltsd le a windowblinds-nal, hogy skinnelje az elmatador.exe-t, es jo lesz 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Gerisone
nekem már a restoring címû szürke képnél az elején megakad! mér?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

logfree
hi!
nekem az lenne a gondom a játékkal hogy szürke pl. a padló , falak stb.
( legfrisseb driver-ek a gépen ) Sapphire Radeon 9800 Pro a karim ..
mi lehet a gond?

Kép 1.
Kép 2.

Seth
paint rlz ^^

PSN ID.: Beegabor

d

remus500

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

remus500
nekem olyan bajom van hogy játszottam , minen szép és jó volt aztán kiléptem és mikor beléptem volna újra ezt írja ki

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

ati2002
Csak 1-2 tippem van:
-Tedd újra a játékot, cserélj vga drivert, optimalizáld a win-t.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Csákány 2 !

Még gyûröm ezt a fost . Most vok a Dzsungeles résznél. Olyan szinten beakad a grafika, hogy szinte csodával határos a továbbjutás😞 Aztán amikor kinyírnak akkor nem teszi be csak az elsõ mentést, a többinél lefagy és annyi...
2.4athlon,9700pro radeon és 1024ddr ram van a gépemben és ilyen csúfságot még a doom3 vagy a fear progikkal sem csinált ráadásul már így is le kellett butítanom, hogy ne akadjon alapból... Nincsen erre valami megoldás??????

grebber
Hát télleg rövid volt 😞

Vazz átvittem!!! 😊) Rövidke volt!!! De mi lett a vége??????
wedge31
Király ez a game most értem a végére, sajnos valamiért ritka az ilyen tipusu tps játék pedig szerintem volna rá igény.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Csákány !

Még gyûröm ezt a fost . Most vok a Dzsungeles résznél. Olyan szinten beakad a grafika, hogy szinte csodával határos a továbbjutás😞 Aztán amikor kinyírnak akkor nem teszi be csak az elsõ mentést, a többinél lefagy és annyi...
2.4athlon,9700pro radeon és 1024ddr ram van a gépemben és ilyen csúfságot még a doom3 vagy a fear progikkal sem csinált ráadásul már így is le kellett butítanom, hogy ne akadjon alapból... Nincsen erre valami megoldás??????

KÖSZ!

Conga
köszi srácok most már nálam is ok, nem tom mi volt a baj.

3Error
próbálkozz néha, pálya közben F5-tel, az a quicksave... nálam ok...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nem halhatsz meg!!!! Ez egy überbrutál lopakodós ügyességi game!!!! Csak akkor ment a game ha már átvitted a pályát!!!! 😊)) Na jóóó el ne hidd!!! A gyors mentések nekem sem jöttek be..... de alatta van hely a save gamenek én oda mentettem a játék állásaomat......
Conga
Hi, nem lehet valahogy menteni a játékban?mer amikor megdöglök F9-re nem tölt be semmit, fõmenübe a load game-nél meg mindig az elsõ mentést adja be az elejérõl.Vagy nem tom mit kell csinálni...

Köcce!Próbáltam,de akkor lehet nem jó helyen!<#boxer>
Mr Bishop
Ja <#idiota>!

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Liftbe be,gomb megnyom,lift felvisz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pheaper
fejbe lõni magad

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Sziasztok!Van egy pálya mikor 1 hotelba kell lenni.Mindenkit kiírtok a liftig,utánna mit kell csinálni?
Pheaper
nem is vezsek új kártyát másra kell a pénz 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

3Error
valami kókány lehet a game grafikus engine-ével, mert nálam is produkált hasonlókat, régebbi detonátorral, a legújabb detonátorral, húzva és húzás nélkül is... (Leadtek 6800LE / 1024*768) plusz bebe szaggat néha, pedig komolyabb játékok is futottak már vajsimán ezen a kártyán...

ezért a játékért új kártyát ne vegyél, de drivert adj a régihez 😄
(detonator v91.47 -> nvidia.com, ez eddig a "legjobb" nálam)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Pheaper
most raktam újra az xpt azért nincs

ibrik
Hát akkor nem tudom, mire számítottál... - márha tényleg nincs feltelepítve a videókártyádhoz driver...
Ha tényleg nincs, irány ide: www.nvidia.com

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Szerintem sem volt valami hosszu.. kb. 6-8 ora jatek lehetett.

AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.

NEOreg3
végigtoltam, ez a 6 chapter nagyon kevés:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pheaper
nekem egy driver sincs fent és 1024 be jáccom 1 giga rammal 2,4 es pentimmal

tudtok ajánlani drivert hozzá?