El Matador
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Next PC upgrade: 2022
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Next PC upgrade: 2022
elmondaná nekem valaki hogy a quickload mire jó?
mert amikor meghalok mindig kiirja, hogy F9-quickload de ha megnyomom annyi történik hogy visszavág a fõmenübe...
Ja egyébként akkorát röhögtem a kiképzõben. Ahol kilehet próbálni a fegyvereket, illetve kikell, mögöttem van a parancsnok vagy kiképzõ. És ha ráfogom a fegyvert nem lehet lelõni, csak kattog. De ami nagyon poén, hogy gépfegyvert fogtam, mellé céloztam, és az tudjátok így össze-vissza lõ, rángatja össze-vissza. És akkor eltalálja, és fröcsköl belõle a vér minden fele, lõttem a fejét is, az meg csak egyhelyben áll. 😄DD
Forza.
Hát, nekem sem mûködik tökéletesen a game, kb 5 percenként lefagy (ilyen problémám volt a CoD2-vel is).
Tudom, eléggé tág a helyzet, meg én sem vagyok lámer, próbálkozom ezzel-azzal, csak hátha vmelyikõtöknek volt ilyen problémája vagy tud vmit ajánlani..
A gépem: 3,8 Xp, 1,5 giga dualban, Ati X800 256, sb 5.1.., Xp sp2 van fenn, legújabb Ati driver, Dx9c.
Köszi
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Akkor azt kell telepíteni?
Honnan tudom leszedni?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
-Tedd újra a játékot, cserélj vga drivert, optimalizáld a win-t.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Még gyûröm ezt a fost . Most vok a Dzsungeles résznél. Olyan szinten beakad a grafika, hogy szinte csodával határos a továbbjutás😞 Aztán amikor kinyírnak akkor nem teszi be csak az elsõ mentést, a többinél lefagy és annyi...
2.4athlon,9700pro radeon és 1024ddr ram van a gépemben és ilyen csúfságot még a doom3 vagy a fear progikkal sem csinált ráadásul már így is le kellett butítanom, hogy ne akadjon alapból... Nincsen erre valami megoldás??????
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Még gyûröm ezt a fost . Most vok a Dzsungeles résznél. Olyan szinten beakad a grafika, hogy szinte csodával határos a továbbjutás😞 Aztán amikor kinyírnak akkor nem teszi be csak az elsõ mentést, a többinél lefagy és annyi...
2.4athlon,9700pro radeon és 1024ddr ram van a gépemben és ilyen csúfságot még a doom3 vagy a fear progikkal sem csinált ráadásul már így is le kellett butítanom, hogy ne akadjon alapból... Nincsen erre valami megoldás??????
KÖSZ!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
ezért a játékért új kártyát ne vegyél, de drivert adj a régihez 😄
(detonator v91.47 -> nvidia.com, ez eddig a "legjobb" nálam)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ha tényleg nincs, irány ide: www.nvidia.com
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(