747
-
#667 Nos az én problámám ez lenne:
ASSERTION failed: "\Typhoon2\common\compress\zwcodec.cpp" condition on line 686 not satisfied
Call stack:
(0) : pc_matador.exe at ?()
Securom loaderrel és crackkel is.Valaki nem tudja, hogy ezt miért csianálja, amúgy a droglaboros küldinél kezdte el. -
#666 na itt vok akinek angolosítás kell MrW itt vagy? -
MrW #665 mármint e-mail címet -
MrW #664 nekem van angolosításom.csak szöveg meg menü.ha kell, irj emailt és elküldöm -
#663 Melyik fegyverrel kell lőlnöd mert a végén kell menni egy mesterséges tetrepen és szétlőni a céltáblákat -
#662 hali tudna valaki segíteni épp most rakom fel és kéne angolosítás vagy magyarítás aki tud az írjon kössz addigis
-
riddick3 #661 sziasztok en meg csak most kezdem a gamet,a tutorialba elakadtam a loveszet vegen egy pultnal fegyvert veszek fel es mogotte egy celtabla hiaba lövöm semmi nem tortenik kerem segitsetek pls
-
#660 Ettől féltem, akkor már a legvégén vagyok. Kösz. -
#659 6 Chapter van! -
#658 Hány pálya van a gameben? -
#657 Hi! Hol találok angol nyelvi fájlt a gaméhoz? Vagy esetleg magyarítást?
-
#656 Haver probálta de semmi változás. -
#655 Akinek nem indul el a játék, és amik be vannak linkelve képek a hiba üzenettel azoknak javasolni tudom, hogy a képernyő frissítést állítsák 75hz-re.Mert különben nem indul el.Tehát akinek 100 vagy 85hz-en megy az állítsa 75hz-re.Én is csak véletlenül jöttem rá. -
#654 Nekem is ugyan ilyen hibát dob ki.Mi a fene a baja?Van rá esetleg valami megoldás? -
#653 nemszóltam!
:D nem is volt olyan nehéz!! simán kinyírtam! -
#652 CSÁ !
A játék nagyon teccik !! állati jó! má a végén tartok de nem tom kinyírni azt a carlos gyereket!!:(
ti hogy csináltátok??? -
bloodrayne2 #651 Sziasztok!
Végig vittem a játékot(elég rövid)és valami iszonyatosan jó volt!! -
#650 Köszi, legalább tudom hogy ne szenvedjek vele...ez van...thx -
#649 Haveromnak is ezt dobta mind a két verzió megoldást nem találtunk rá :( -
#648 ilyenkor mi van?
Hiba elinditaskor -
#647 Aztse tudom mi az :( -
#646 És windowsblinds hol van?
-
#645 kösssssssz -
#644 ITT -
#643 ho van az a "faq"? -
tosatt #642 Bocs az előbb láma kérdésért. Megnéztem a faq-ban. -
tosatt #641 Nem tudjátok honnan lehet lerántani egy működő angolosítást vagy ha van akkor egy magyarosítás mert nekem németül van meg és hányingerem van a német nyelvtől? -
#640 Hol találok ilyen windowsblinds programot? -
#639 nincs meg "véletlenül" valakinek a bolti verzió magyar nyelvkészlete? -
#638 Simán rálősz a falra kissé az ablak vonala mögé és automatice odapattannak a golyók. -
piamania #637 úristen,azt azt hogy? -
#636 a táblák kilövése utáni kis szobára gondolsz? Elöször én is elakadtam. De másodszorra mikor nekimentem akkor elolvastam amit mondott. Úgy kell kilőni azt a táblát ami ott az üveg mögött van, hogy a falról pattannyon vissza a golyó :/ -
piamania #635 haho vki -
piamania #634 a kiképzőben mit kell csinálni abban a kis helyiségben?már a fegyvereket kipróbáltam,meg is öltem a táblákat,csak arra az egyre nem jövök rá,hogy ott mit kell csinálni.Mondd el légyszi.Köszi -
piamania #633 játék közben ha megnyomod az F5-öt akkor elmenti ott,ahol épp állsz.Az F9 az utolsó mentett helyre tesz vissza.Nem kell előröl kezdened.
-
gaspy #632 hy
elmondaná nekem valaki hogy a quickload mire jó?
mert amikor meghalok mindig kiirja, hogy F9-quickload de ha megnyomom annyi történik hogy visszavág a főmenübe... -
#631 Nekem meg ha házon kívül vagyok, eléggé akad a játék, pedig szinte mindent levettem...
Ja egyébként akkorát röhögtem a kiképzőben. Ahol kilehet próbálni a fegyvereket, illetve kikell, mögöttem van a parancsnok vagy kiképző. És ha ráfogom a fegyvert nem lehet lelőni, csak kattog. De ami nagyon poén, hogy gépfegyvert fogtam, mellé céloztam, és az tudjátok így össze-vissza lő, rángatja össze-vissza. És akkor eltalálja, és fröcsköl belőle a vér minden fele, lőttem a fejét is, az meg csak egyhelyben áll. :DDD -
#630 nekem a crack okozott ilyet, ha securomloader+eredeti exe párossal tolomm, semmi gond .... ezvan :( -
Light #629 Hali!
Hát, nekem sem működik tökéletesen a game, kb 5 percenként lefagy (ilyen problémám volt a CoD2-vel is).
Tudom, eléggé tág a helyzet, meg én sem vagyok lámer, próbálkozom ezzel-azzal, csak hátha vmelyikőtöknek volt ilyen problémája vagy tud vmit ajánlani..
A gépem: 3,8 Xp, 1,5 giga dualban, Ati X800 256, sb 5.1.., Xp sp2 van fenn, legújabb Ati driver, Dx9c.
Köszi
Üdv -
PLATINO #628 az eljárás belépési pontja (GetRawInputDevianceList)nem található a DLL-ben (USER32dll). ezt írja ki és nem indul mit tegyek?