747
-
#707 Már megvan a gránát dobás, amúgy kösz a segítséget, kúrva rendesek voltatok. -
Travelos #706 ok, én is erre a megoldásra gondoltam, mert úgy megy tökéletesen -
#705 hagyj békit annak a javításnak, instaláld fel a játékot és crackeld, nem hiszem hogy sokkal jobb lenne azzal a szerencsétlen patchel
megy simán persze, de mondom no patch!!! -
Travelos #704 már letöröltem, de neked megy az 1.1-es javítással az 1.0-ás crackkel simán a tutorial rész? -
#703 Hali
Melyik gombal lehet gránátot dobni? Egyszerűen nem tudom. -
#702 Mi az az extrém ritka hibaüzenet, bökd be???!!! -
Travelos #701 az 1.1-es javítás felrakása után indítom, és a főmenű után kidob valami extrém ritka hibaüzenettel... -
#700 Hogy mekkora unalom ez a játék, a hangokról ne is beszéljünk, az sztem. egyenlő a 0-val.
Törlöm is hamarosan, 9.-e óta fennt van a gépen, de tiszta potyára, erőlködök vele, de sehogysem tudom jól érezni magam. -
mentos-boy #699 Halihó!
újabb kérdés:
az a játék vége hogy ezt a Carlos rendőrfőnök gyereket (legalábbis asszem ő a rendőrfőnök) kinyiffantjuk, és vígan el helikopterezünk a macával?
Mert azt a Carlost sehogysem tudom kinyifállni, viszont ha ez a vége, akkor kijátszottnak tekintem a gémet! -
wid22 #698 Lábakon álló automatán működö gépfegyver után van 1 ajtó. -
mentos-boy #697 Halihó!
Én most kezdtem el játszani, de a 2. pályán megakadtam...
leszedem a rakétával a helikoptert lemásztam a külső émlépcsőn, kinyírtam mindenkit, de kampó kész megállt maga a mechanizmus...
Azon a részen ahol van az a lábakon álló automatán működö gépfegyver, ott is kicsinálltam mindenkit, és most síri csend és hullaszag, de nem tudok semerre tovahaladni...
Segítsen valaki ha emléxik még erre a részre!!
Köcce!
-
lepej #696 Sziasztok volna egy kis problémám, a játék mindenkép 75HZ és 32 biten akar indulni és ettől a monitorom behal, nem lehet valahogy átálítani? -
#695 Visszatöltötem egy korábbi mentést és nekivágtam még1x. -
zol45 #694 És hogy jutottál tovább? -
#693 Nekem is volt ez :D -
#692 Én sem tudom a megoldást... -
zol45 #691 Nem akarom elhinni hogy nem tudjátok, akkor ti hogy csináltátok meg ezt a részt???? -
zol45 #690 légyszi helppppppppppppppp -
zol45 #689 Bocs rossz mappa, ez az a kép. -
#688 Én ezen a képen egy nőt látok fehérneműben. Biztos, hogy itt akadtál el? -
zol45 #687 Valaki helppppppp, ti hogy vittétek tovább, nagyon tetszik a game és vinnám tovább. -
zol45 #686 Ott járok ahol dögg is. -
zol45 #685
Itt akadtam el, és dögg nekem is csinált ilyet, ez miért van? merre kell menni? -
#684 nekem a 2 pályán van egy kis gondom.
Bemászok egy szelőzőnyilásba, de egyszercsak lezuhanok , és látom alulról az épületet :)
Ez igy hülyén hangzik,de kajak igy van. -
#683 A patch fel van telepítve. A metéseket, hol tárolja a játék, mert nem akarom újrakezdeni, ha újrarakom. Vagy esetleg valaki tudna adni egy eredeti exe-t, hátha a crack a gond forrása. Köszönöm. -
#682 A City of Eternal Springs után, a következő pálya betöltésénél, a már mások által is írt hibaüzenettel kidob az asztalra. Még mindig nincs rá megoldás? -
MORO67 #681 Sziasztok lenne egy kérdésem azt irja a bemutató hogy FPS pedig én elinditottam és nem belsönézetes lehetséges átválltani a nézetet ha valaki megmondaná hogy kell belsőnézetre állitani megköszönném. -
MORO67 #680 köszi de ha feltesuem a trenert nem indul miért tudnátok segiteni?? -
#679 a faqba benne van de mindegy.nem lesz hozzá mert magyarul adták ki. -
MORO67 #678 Sziasztok,magyaritásrol tud valaki,hogy készülöbe van vagy lessz-e eggyáltalán??Különben aki játszott már vele annak mi a véleménye könnyen játszható?? -
#677 Végre nekem is elindul a gépen! -
#676 helo kijött javítás a gamehoz link a faq ban. -
#675 helo itt a faq link is a banner alatt.most majd javítgatok hozzá rakok plussz dolgokat. -
perselus005 #674 Nekem is ezt írja, a 4. chapternél, , valamilyen alagútszerűségben vagyok.
Addik minden ok volt. Neked megoldódott? -
#673 Hellosztok!Lehet h volt már a kérdés de nincs a game-hez valamien kod????
Köszi előre is
-
Pista77 #672 A chapter3-"The city of eternál spring" résznél elakadtam, amikor egy udvarban,kék furgon mögött kezdek.Lelőttem már mindenkit,de nem tudok továbbmenni az udvarból.Tudna valaki segíteni?Kössz! -
Code92 #671 egggyetértek -
MrW #670 egyébként sztem elég szar játék...max payne még most is simán odaveri... -
MrW #669 Angolosítás
-
MrW #668 na itt vok.küldd el priviben az e-mail címed és este elküldöm, mert mingyá meek melozni