El Matador

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Másfél giga is 😊
Nem játszottam az éjszaka vele sokat, épp csak belenéztem. Nekem elsõ blikkre elég bugyutának tûnt (és nehéznek😊 )
Na majd jobban elmélyülök bent 😊
Graf/gépigény/irányíthatóság nagyon is rendben van 😊

grebber
Na ezt nagyon vártam szedem is!

Next PC upgrade: 2022

ati2002
Nagyon jó a demó, töltsétek ezerrel. Igaz, hogy csak aprítani kell a rosszfiúkat, de van minden ami kell: rombolható környezet, fizika, bullet-time, mini-gun, csodás grafika, fedezék keresés, amit szívesen szétlõ az ellenség.
Max grafon megy, de az 1 GB memória kevésnek bizonyult.
Képek, 4.2 MB (!)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Gerbill
Milyen wimdowst használsz?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Maxtreme
Remélem a másik demo is ilyen remek

Gerbill
Mindkét demo egy tutorial és egy pálya. Sokkal egyszerûbb lett volna ha egyben adják ki, mert akkor a mérete is sokkal kisebb lett volna, vagy kiadhatták volna most az egyiket egy hét múlva meg a másikat, de ennek így semmi értelme nem volt.

Mi a fene???? Ez egy GIGA??!!!!!! Egyetlen nyavalyás pálya? Nagyon ajánlom, hogy jó legyen.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ThugEdge
nekem most 30k a max,szal megfelel😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Gerbill
Én inkább megvárom amíg felrakják egy normális szerverre, mert innen elég lassan jön.

ThugEdge
csak azért is leszedem,elsõnél hátra levõ idõm:16 óra😊)

ThugEdge
két demó is mingyá:
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=745&id=8376
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=745&id=8377

The demos share the tutorials and most of the game data, differing only in the included missions, yet they cannot be installed concurrently due to a shared InstallShield configuration. The first demo offers a mission titled "Chapter 6 - Fire on Water" while the second demo contains a mission called "Chapter 3 - The City of Eternal Spring."

és még egy személyeset:hogy rohadna rá a mo...os,k..va ki....ott szar a upc-re
akinek van tudja mirõl beszélek
nevetséges

hm, a sztori más, de olvastam és leginkább a max payne-hez hasonlitották játékmenet szempontjábol. én remélem h jo lesz, csak ne a DNF-el, vagy a S.T.A.L.K.E.R.-el egy idöben jelenjen meg

ati2002
Upsz, elnéztem, azt hittem hirtelen szept van.<#vigyor3>

grebber
Nem mivel le lett irva hogy eltolták szeptemberrre a megjelenést!

ati2002
Ennek nem kellett volna már megjelennie? Remélem nem SF4 PRO.<#fejvakaras>

grebber

El Matador teljesen magyar nyelven!

A Cenega és a Plastic Reality Technologies fejlesztõ csapat már korábban dolgozott együtt a Korea címû játék kapcsán. A készítõk most azonban egy kicsit nagyobb fába vágták a fejszéjüket. A játék El Matador néven kerül a boltok polcaira és a TPS játékok népes táborát fogja bõvíteni.
A játék rövid története: Egy DEA ügynököt kell alakítanunk, akinek bátyja- szintén ügynök- beépül a dél-amerikai drogkartellbe. Sajnos, azonban ez kitudódik, és a rosszfiúk megölik õt. A temetést követõen a DEA vezetõje felkér minket, hogy próbáljuk a megkezdett szálakat felgöngyölíteni. Hõsünk azonban hamar ráébred, hogy sokkal többen vannak a háttérben, mint azt korábban gondolta volna. Így valójában nem is tudjuk kiben bízhatunk, szóval azt a bizonyos gatyát fel kell kötni, ha nem szeretnénk a megboldogult testvérünk sorsára jutni.
A fejlesztõk a játékhoz saját grafikus motort készítettek, ami elsõ ránézésre nagyon impozánsnak tûnik. A dél-amerikai helyszínek egyébként nagyon aprólékosan meg lettek tervezve, hiszen teljesen valós helyszínekrõl mintáztak.
Természetesen a játék készítõi igyekeztek arra is törekedni, hogy ne csak egy tucat termék legyen a játékuk, tehát a hentelés mellett taktikai ás közelharci részekre is kell számítanunk.
Kiváncsian várjuk a játékot!

Hivatalos honlap: http://www.elmatador.net/

A franc...

grebber
Na megint tolták. Szeptember 15.-re 😞

A Max Payne-hoz nem kene hasonlitani[ story-jat plane], bar ha csak olyan jo lenne, akkor azt hiszem nagyon orulnenk.Bar en bizok benne.
Gerbill
Gépigény(a hivatalos oldalon volt)

Minimum requirements (minimum graphical detail)

* 1.5 GHz Pentium 3 \ AMD Athlon class processor
* 128 MB DirectX 9 compatible AGP graphics card with HW pixel & vertex shaders support (nVidia GeForce 4, ATI Radeon 8500,...)
* 512 MB RAM
* 2.5 GB hard drive space
* Windows XP
* Sound Blaster compatible sound card
* DirectX 9

Recommended requirements (medium graphical detail)

* ~3 GHz Pentium 4 \ AMD Athlon class processor
* 256 MB DirectX 9 class AGP graphics card with pixel and vertex shaders v2.0 support (GeForce6,Radeon 9800 Pro,...)
* 1024 MB RAM
* EAX enabled sound card
* 2.5 GB hard drive space
* Windows XP
* DirectX 9

Király, kiváncsi leszek hogy milyen konfig fog neki tetszeni....

Esetleg tudsz valamit a gépigényekröl???....

kiváncsi vok rá mert a max payne-t imádtam, remélem javitanak az irányitáson és akkor biztosan tetszeni fog

grebber

A GameSpot-on láttam a minap egy "El Matador Demo Coming Soon" feliratot. Sajnos nem tudok linket hozzá, mert ilyen reklámablak volt, de örültem neki.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Olvastam egy hirben hogy a game megjelenik magyarul is:

Néhány éve még kuriózumnak számított, ha egy játék anyanyelvünkön jelent meg, mostanra viszont már egyre-másra jelentik be azokat az alkotásokat, melyek bár egy kissé megkésve, de teljesen magyar nyelven érkeznek a boltok polcaira.

Automex és SeVen M, ezen két forgalmazónak köszönhetjük a legtöbb hivatalosan magyar nyelven kiadott játékot, legutóbb például a Heroes of Might & Magic V-öt.

Utóbbi közzétett egy megjelenési listát(mely megjegyzem, igen impozáns), amiben beszámolnak jövõbeni fordítási terveikrõl, a dátumokat természetesen, érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen volt már rá precedens, hogy nem tudták azt betartani.

- Bad Day L.A. (magyar felirattal) 2006. augusztus
- Dark Messiah of Might & Magic (magyar nyelven) 2006. október
- El Matador (magyar nyelven) 2006. augusztus
- Gothic 3 (magyar nyelven) 2006. október
- The Guild 2 (magyar nyelven) 2006. szeptember

forrás:Magyaritások.hu

grebber

ThugEdge
új képz:
http://www.gamestar.hu/kepek.php?cmd=jatekmutat&jatek_id=860
bár nem túl sok,meg tán nem is ingém,de augusztus közepén jön,úgy tûnik

grebber

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber

grebber

Shep
Megnéztem egy videot, hát elég gyengének tûnt, tiszta 25 to life csak szebb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

M@TriX
jah, nagyon sütik az új képek, remélem ez már azt jelenti, hogy közel a "vég".

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
Jó.Csak jöjjön má 😄

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber

grebber

grebber

grebber
Na persze hogy megint eltolták a megjelenést 😞 ITT azt irják 2006 Q3-ra.

grebber

grebber
Valamikor májusban jön adták hírül.

grebber

grebber

grebber

grebber
7 új kép

Hozzáteszem nagyon szépek 😄

grebber

grebber
Egy kicsit odébb lesz a megjelenés 😞

El Matador - 2006. második negyedéve

grebber
Nem baj az. TPS-nek jó lesz.

ChevyG
kicsit aggaszt, hogy nem látok FPS-nézetet!