747
-
pheaton #227 Felteszed a gamet, meg patcheled a daemont, aztán a crack , az angol txt és már megy is frankón! -
#226 Nekem olyan nincs fent asszem. -
bubogabor #225 A windowblinds xp csinositgato olyan mint a stylexp -
#224 Mi az a Windows blind?
És megy is frankón a játék? -
#223 Miből?
-
bubogabor #222 Rájöttem ha kiléptek a windowblindsbol elindul nemirja tobbre restoring please wait -
bubogabor #221 Restoring please wait erre nemtudtok megoldást -
Gabe18 #220 Persze hogy lesz. EU-ban Szept. 8.-án jeleneik meg eleve,USA meg 19.
Nem tudom most ez a német hivatalosan kijött (ha igen miértpont ott először),vagy csak éppen ezt sikerült valahogy beszerezni a "feltörő" bandának. -
miki90 #219 gondolom csak lessz angol release -
Gabe18 #218 Hát mert azért vannak fokozatok.
Én is pl angolul többet megértek,beállitások,egyszerübb szövegek,éppen mi a feladat a pályán stb...Nem értem meg full az egészet de annyit igen hogy el tudjak játszani egy átlag játékal.
Na most németül már a menű is bonyolult... -
miki90 #217 jo valamennyit tok angolul de pl hogy mit irnak nforcon azt nem értem csak pár mondtadttot -
miki90 #216 azé mer az összes játékom angol és legalább akkor ez se legyen német:D:D -
strebacom #215 A programfiles mappában levö directx az internetröl letöltött autoupdateknek lenne, amugy a:Windows/System32/Directx-be települ be amit te manuálisan updateltél,és hogy mért nem indul a game, háát nem tudom.....
Arra kérnék valakit, aki esetleg letöltötte torrentröl, és van ideje tegye már fel valahová (rapidshare, stb...), hogy ne kelljen a torrentre várni( nekem max. 2kb/s jött)...Elöre is köszi...... -
Serial Killer #214 ööö...de miért akarod angolosítani, ha nem tudsz angolul??? -
miki90 #213 és hogyan csináljam -
miki90 #212 vkit megkérek hogy irja le magyarul lépésröl lépésre hogy akkor mit is kéne leszedni h angolositsam a játékot!!! -
miki90 #211 http://www.rapidshare.de/files/31342255/localized.dat <------- ez mi???
nforce forumán találtam de sajna nem tok angolul:( -
miki90 #210 http://rapidshare.de/files/31404373/El.Matador.Text.English.exe
ENGLISH!!!!!!
Még nem probáltam d vki probálja ki -
pinehead #209 erről is írnak nforce-fórumon... -
#208 Én ezket már mind próbáltam de még mindig nem megy
Restoring please wait, aztán semmi. -
csoola #207 honnan szeded? torrentröl?? az sztem kaki, mindig olyan lassuak mint a szar... -
#206 na milyen a game?
érdemes leszedni? -
#205 Valaki leszedte már van benne vér meg minden ami kell? -
#204 Amúgy hova települ a direct x?
Nekem a program filesban az a könyvtár totál üres. -
PLATINO #203 még csak torrenten van fent a game? -
#202 Aki leszedte a német verziót mert nembirt várni,de nem szereti a német nyelvet az látogasson el Nforce-ra az El Matador topicba 8.oldal végefele és 9.oldalon leirják hogy lesz angol a hang benne! -
#201 Sorry a lámaságért ,de leszedtem amit linkeltél, elindítottam az exe-t,és kaptam 40 fájlt.Elindítottam a setup-exe-t ,de semmi,a játék ugyanúgy szar.
-
#200 Köszi!
-
strebacom #199 Már mindenkinek a directx 9c van fenn hiszen akkor a mostani gamek 99%-a nem menne, csak updatelni kell, pláne az új gamekhez:
DirectX Update!! -
#198 Melyik a legújabb direct x?
Nekem asszem 9c van fent.Hol találok újabbat? -
#197 Akkor biztos nem -
#196 Az csak akkor van a gépeden ha ráraktad. Ha nem tudod mi az valószínűleg nem raktad fel. -
#195 refresh force
ezt hol tudom kilönni? -
GrimReaper78 #194
2006. aug. 22. 20:46 | Privát | Válasz | #133
Ja és a refresh force ne legyen bekapcsolva , löjétek ki hogy ne induljon az xp-vel.....Lásd: #98 .
2006. aug. 22. 20:36 | Privát | Válasz | #132
Próbáljátok meg még a hardvergyorsítást visszavenni, vagy kikapcsolni....
Esetleg direcx update...(ez fontos):DirectX
^ Ezeket is próbáltad?
-
#193 Az nem jött be. -
GrimReaper78 #192 Vársz?
:P -
#191 A restoring please wait problémát hogyan lehet megoldani? -
#190 Nekem is ez a gond,mivel lehet ezt orvosolni?
-
#189 Az feltünt nektek, hogy a lefűrészelt csövüt ugyanúgy tárazza, mint a sima pump-actiont? Legalábbis a demoban. Azért ez elég gáz, tekintve, hogy a Max Payne-ben simán megcsinálták. -
pinehead #188 nos:
-nincs telepítve anti-blaxx, vagy micsoda, sosem volt
-daemon meghajtók letiltva, daemonból kilépve
-beállítva parancsikonon a képi témák tiltása + a kompatibilitás win2000-rel is
-ennek ellenére ....7000-es hibakóddal továbbra sem indul.
asszem hagyom, egy demó miatt win-t nem telepítek újra...://
mellesleg gratula a cenega-nak a demóban lévő securom-ért.
remélem a fullost a "Reloaded" jól megalázza majd...