747
-
#187 UNCUT, mert a németek nagyon nyomorultak, és még sztem a vért is kiszedik abból a játékból, amelyikből csak tehetik...
na most itt is ez a helyzet...még hír is volt róla, hogy a németek miatt csúszik szeptemberre az egész játék...
ergo ez teljes game, vérrel és brutalitással, minden ugyanaz, mint egy amcsi verzióban pl, csak hát ugye a nyelv az eltérő... -
#186 Attól, hogy "UNCUT" lehet teljes verzió, de valószínüleg azok a dolgok, amik a németeknek szemet szúrtak már kivannak szedve. Én megvárom a normal release-t. -
bongo1 #185 Ja hogy Ti már a teljessel nyomultok nekem még csak most volt időm hogy a Demot kiprobáljam. Kib@sszott jó :)! -
#184 itt 1 torrent oldal
El Matador -
#183 miért nem teszel be képet? itt van jó
-
#182 Annak meg itt a linkje :)
Alig várom hazaérjek :)
-
#181 Csak a cracket le kell szedned külön mert ebben nincs benne! -
#180 Zsíííír -
#179 Feltelepíted crackeled azt indul ennyi. -
#178 Valaki leszedte már ezt a verziót?El.Matador.Games.Convention.2006.Edition.GERMAN.UNCUT.BWCLONE-iND
nekem lent van,de a faszom munka miatt épp csak a kicsomagolásra volt időm :(
Hogyan indul?Kell valami segédprogram,valami fikciózás? -
GrimReaper78 #177 Kilépsz anti-blaxxból és minden egyéb, SecuROM-ot tiltó/kijátszó progiból, valamint a Daemon Tools-ból is, utána mennie kell.
Ha nem, akkor próbáld Win98/2K kompatibilis módban elindítani. -
#176 Már szedem. -
miki90 #175 vagy csak egy angolositás -
Gabe18 #174 Na akkor mostmár csak egy full,uncut,és angol verzió kell...Tudom nagyok az igényeim. -
miki90 #173 mér megvan??? -
miki90 #172 szal nem angol de teljes verzio és vágatlan szal nem cenzurázott? -
#171 Ez is full,és uncut! -
miki90 #170 Crack: http://dump.tvn.hu/El.Matador.GERMAN.Crack-SiLENTGATE.zip -
csoola #169 és a bad day hez kéne is nekem angolositott szöveg! 100%-os! aki tud mondjon plz! sry az OFF-ért -
Gabe18 #168 Ja és a német verzio lehet cenzurázott valamiben. -
Gabe18 #167 Mivel oda van irva mellé hogy "German " igy nem valószinű hogy angol.Viszont valószinű a teljes kész verzio. -
miki90 #166 El Matador-SiLENTGATE
ez a verzio most olyan verzio mint a Bad Day L.A.-SiLENTGATE??
szal müködöképes??
és angol? -
Gabe18 #165 Ne szedjünk...
Csak beraktam beraktam mit tudom én mér,hogy van ilyen is. -
#164 na jó de német, meg ilyenek, 1-2 hét és itt a full akkor minek szedjünk hülyeséget? -
Gabe18 #163 29.08.06 El Matador ISO iND NA / NA / NA
16:38 El.Matador.Games.Convention.2006.Edition.GERMAN.UNCUT.BWCLONE-iND PC-Game 1 DVD
Gondolom ugyanaz ami a #151-ben van.
-
pinehead #162 azt hittem, valami (elnézést, de...)épkézláb tipp jön.
visszaolvastam a 155-ös kommentem előtt, minden említett megoldást próbáltam, nem jött be, ezért írtam. magyarán hiába olvasgatok vissza, ha említettek nem jöttek be.... -
GrimReaper78 #161 Kár, hogy nem lesz benne co-op multi (a többi játékmód nem érdekelne), mert az "örökéletű", aztán szkript szerint meghaló, és általában senkit el nem találó társak inkább csak gondnak vannak ott. Pl. nem egyszer előfordult már, hogy fedezék mögött guggoltam, és az egyik marha kilökött a tűzharc kellős közepébe :D -
#160 Egyébként nem lesz benne multi, de tervezik egy 2. részt is amiben már lesz multi is. De ebben nem lesz... -
csoola #159 van még mit javitani, a nehézség például nálam 1-es. miért? mert ugye ez 1 pörgös eksön gém akar lenni, afféle max payne klon, akkor miért van az h ugy pörög h pörög fél percig aztán quickload, 1-2 percet vársz, megint fél percet jáccol és igy tovább. nah mind1 amugy nem lett rossz sztem megyek gyakorlok még kicsit. -
csoola #158 tom sry csak fáradt voltam:P, ne haragudjatok -
GrimReaper78 #157 Lépj ki a játékból, és indítsd újra. Ha így is jelentkezi ka hiba, indítsd újra a gépet is, és próbáld megint.
#155: olvass vissza... és: KERESŐ! -
csoola #156 nekem az a bajom a chapter 3-as demo-val h mikor a rendes játékot elinditanám (nem a tutit hanem a new-t) akkor az intro után vmiért a kamera és a cálkereszt beáll egyhelybe, tok menni meg löni de a kamera nem mozdul. plz help, a tutorial meghozta a kedvem kiprobálni, föleg mert semmi jo pörgös max payne féle eksön gém nem jelent meg mostanában (óóó a max payne 2, már 20x-or végigtoltam legalább, a kedvencem) -
pinehead #155 akinél securommal elszállt, talált megoldást??
már 2x leszedtem mindkét pályát külön-külön, de az Égiekre sem indul.... -
GrimReaper78 #154 Nem tudjátok, hogy lesz-e benne co-op multiplayer? -
djcom #153 Nekem igen bejön a game:)
Csak rettentő rövid a demo.
Az configommal 70-90 FPS-el szakít minden maxon van:)
-
#152 Azt hogy szerintem ez nem full ergo nincs értelme leszedni! -
djcom #151 És ehez mit szóltok?
El.Matador.Games.Convention.2006.Edition.torrent
nfo:
lang : ONLY GERMAN
Colombia, South America
All agents at DEA South-American headquarters get killed in a brutal assault. The new drug gang called La Valedora stick to their aim - become the most powerful drug mafia in the area - and everybody who gets in their way is eliminated with no grace.
When standard procedures fail, the DEA send their best man.
Victor Corbet is a special mission agent, whose task is to eliminate the boss of La Valedora and destroy this drug cartel. His fellow fighters are members of Bogota Anti-drug Department - captain Carlos Enterador and lieutenant Mia Rodriguez.
Together, they need to face the drug mafia in a bloody single-winner fight.
1.Burn the image with Blindwrite 6.0 to dvd-rw
2.Play the game -
FFX #150 nálam a minigunos demo 800x600 -ba mediumon akadozásmentesen megy (nagy szó) :) -
#149 Akkor fogalmam sincsen kül én sem tudom miek egy kurva demonak védelem! -
babus #148 Lekinlódtam közel 2gigát,és szarakodik a securom,a demó kiadó rohaggyon meg,minek egy demónak védelem?