El Matador

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

M@TriX
olyan Boiling Point feeling, szóval JÖHET!!! 😊
fincsi a videó...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber

ChevyG
grebber
E3-ra viszik.

grebber
Gamespoton 2005 Q3-van.

mila69en
mikorra várható ez a penge eksön game?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

grebber

grebber
Képek:1.2.3.

grebber

grebber

grebber

HuAn82
Nekem a trailer után határozottan elment tõle a kedvem. Nem szeretem a Far Cry-t, de akkor már inkább az.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

grebber
Hát nem tom ti hogy vagytok vele de nekem bejön a game igy trailerek meg képek alapján de nagyon.

grebber
El Matador EGN tréler

Birdy, 16:16 - Játék: Akció

(Gamers Hell) Az elsõ prerenderelt elõzetes után végre kõkemény ingém akciózást láthatunk a Cenega nemrég bejelentett akciójátékából. A Far Cry-t idézõ környezetben mindenre elszánt sebhelyesarcú hõsünk felveszi a küzdelmet a drogmaffia nemkevésbe mindenre elszánt tagjaival. Mindefelé ládák repkednek, mutatván, hogy itt bizony fizikával megtámogatott 3D motor dübörög a háttérben.

info:Hardwired

Szeggyétek le ezt a közel 50MB-os trailert mert cool.

grebber
ÁÁÁÁÁÁÁ egyre jobban várom.Nice

we must travel in the direction of our fears

grebber
Szép lesz de nagyon.

grebber
A Plastic Reality Technologies a jövõ év harmadik negyedévében tervezi megjelentetni az akciójátékot, hála a Cenegának.

Bandew
(Hardwired)

Elszánt drogmaffia röfög Latin Amerikában. Mindenre elszánt rosszfiúk õk és a DEA - az amerikai drogrendõrség - legveszélyesebb ellenségei. DEA különleges ügynökként fel kell számolnod a dzsungel mélyén kábszert gyártó gengsztereket. Legyél matador - ki nemcsak bikák ellen harcolót, hanem félelmet nem ismerõ hõst is jelent, védd meg a gyengéket és kockáztasd a bõrödet a narkómaffia szitává lövöldözése érdekében. A képeken végig a Far Cry elemeket keresgettem. A fejlesztõk modern DX9 3D motort ígérnek. Pixel shader és HDR támogatás, valamint finom animációk és profi arcmimika így alapból befigyelnek.

(A képek elég nagyok, szal nem akarom õket belinkelni. Ha érdekel nézd meg a Hardwireden)

Megnyílt az El Matador webszájt!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

grebber

Bandew
Új infok a Hardwiredrõl!

Testvérünkkel valami igazán csúnyát tett a narkómaffia, ezért a drogellenes csoport (DEA) embereként benyomulunk Dél-Amerikába (Vin Diesel is hasonlóra szánta el magát a felettébb hiteles Man Apart c. filmben) és tervünk szerint együltében felszámoljuk a teljes kócerájt.
A kalandos történet elõrehaladtávat meglepõ és váratlan események teljes sora teszi élvezetessé az igazságért való küzdelmet. A játékot a Plastic Reality Technologies fejleszti, a terjesztést pedig a Cenega végzi. Megjelenés 2005. harmadik negyedében.

Fõbb jellemzõk:

- Különféle hasznos kütyükkel tehetjük tökéletessé a lopakodással telített küldetéseket.

- Elbûvölõ ellenfelek: fõmonszták, parancsnokok, ideges civilek, kutyák, krokodilok, drogbárók, küldetés végén huncutkodó ellenségek, stb.

- AI hierarchia az ellenségek között. Ergo a fõnök marad utoljára...

Képeket nem nyomom be, mert túl nagyok, és elég rossz felbontásúak (tom ez paradoxon, de így van:-D)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

grebber
Nem tudom hogy ilyen szép lesz-e a full game mint a trailerben de ha igen akkor valami überkirályság zsírkeménység lesz!

Bandew
TESSÉK tölteni!

A gráfó nagyon szép, bár maga az egész videó hihetetlenül gagyi. Akik ezt a videót csinálták, azok soha de SOHA ne csináljanak filmet!

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bandew
Kicsit hasonlít a Gothic hõséhez.

Voltan
A fõhõsnek nagyon nyomott feje van...
Az az egyetlen igazi a képeken 😄DD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

tugyuk neked az a fõ lényeg 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
Azért az is közrejátszik valamelyest 😊

HuAn82
Mutatós egy darab, de ettõl még lehet nagy baromság. Nem minden a grafika.

Punker
ez olyasmi lesz mint a MAFIA?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

grebber
Eléggé kira game lesz ez ha hozza a képeken látható grafika 50-75%-át esetleg teljes egészében ilyen lesz amit kétlek de bizakodok is egyben.

zaki
én is kíváncsi vagyok, hogy fognak kinézni ezek az autók a játékban...

Bandew
Itt van még egy "kocsi" :-D

Taranov
Kíváncsi leszek erre. Az autós képek szerintem is tuti photoshopoltak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

robotnyk
szvsz az ingame képek nem fotosoppoltak (legalábbis nem átlag felett 😄), de az autós képek abszolút.
ReTeK
van több kép is a gémerszhellen, és azok se rondábbak

Bandew
Mér baj az? :-)

Bandew
Ja az autós képeknél elég durva a ház fala.

egyszerûen túl jó képek, a vak is látja

vazz, ez már már fényképminõség
sztmse biztos hogy igazi

Bandew
Én nem veszek észre ilyesmit, de elvileg ingame képeknél nem is szabadna átrajzolni.

enyhén fotosoppolták a képeket.....
szerintem fake... némelyiken eléggé láccik...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

traXion
wow

Bandew

Bandew
Ez nem tudom milyen játék, de nagyon szépen néz ki (bocs a nagy képekért):

Bandew
(Hardwired)

El Matador néven új nézdahátam taktikai akció-játékot jelentett be a Cenega, amelyben némi settenkedés is helyet kap. Alapvetõen "kémkedõs" játékról van szó, amely erõs sztorival büszkélkedhet és helyszíne Dél-Amerika. Az elsõ képek nagyon szép autómodelleket villantanak elénk, valószinûleg az autókázás is fontos szerepet kap majd a játékban.

← ElőzőOldal 15 / 15