El Matador
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
fincsi a videó...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Birdy, 16:16 - Játék: Akció
(Gamers Hell) Az elsõ prerenderelt elõzetes után végre kõkemény ingém akciózást láthatunk a Cenega nemrég bejelentett akciójátékából. A Far Cry-t idézõ környezetben mindenre elszánt sebhelyesarcú hõsünk felveszi a küzdelmet a drogmaffia nemkevésbe mindenre elszánt tagjaival. Mindefelé ládák repkednek, mutatván, hogy itt bizony fizikával megtámogatott 3D motor dübörög a háttérben.
info:Hardwired
Szeggyétek le ezt a közel 50MB-os trailert mert cool.
we must travel in the direction of our fears
Elszánt drogmaffia röfög Latin Amerikában. Mindenre elszánt rosszfiúk õk és a DEA - az amerikai drogrendõrség - legveszélyesebb ellenségei. DEA különleges ügynökként fel kell számolnod a dzsungel mélyén kábszert gyártó gengsztereket. Legyél matador - ki nemcsak bikák ellen harcolót, hanem félelmet nem ismerõ hõst is jelent, védd meg a gyengéket és kockáztasd a bõrödet a narkómaffia szitává lövöldözése érdekében. A képeken végig a Far Cry elemeket keresgettem. A fejlesztõk modern DX9 3D motort ígérnek. Pixel shader és HDR támogatás, valamint finom animációk és profi arcmimika így alapból befigyelnek.
(A képek elég nagyok, szal nem akarom õket belinkelni. Ha érdekel nézd meg a Hardwireden)
Megnyílt az El Matador webszájt!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Testvérünkkel valami igazán csúnyát tett a narkómaffia, ezért a drogellenes csoport (DEA) embereként benyomulunk Dél-Amerikába (Vin Diesel is hasonlóra szánta el magát a felettébb hiteles Man Apart c. filmben) és tervünk szerint együltében felszámoljuk a teljes kócerájt.
A kalandos történet elõrehaladtávat meglepõ és váratlan események teljes sora teszi élvezetessé az igazságért való küzdelmet. A játékot a Plastic Reality Technologies fejleszti, a terjesztést pedig a Cenega végzi. Megjelenés 2005. harmadik negyedében.
Fõbb jellemzõk:
- Különféle hasznos kütyükkel tehetjük tökéletessé a lopakodással telített küldetéseket.
- Elbûvölõ ellenfelek: fõmonszták, parancsnokok, ideges civilek, kutyák, krokodilok, drogbárók, küldetés végén huncutkodó ellenségek, stb.
- AI hierarchia az ellenségek között. Ergo a fõnök marad utoljára...
Képeket nem nyomom be, mert túl nagyok, és elég rossz felbontásúak (tom ez paradoxon, de így van:-D)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A gráfó nagyon szép, bár maga az egész videó hihetetlenül gagyi. Akik ezt a videót csinálták, azok soha de SOHA ne csináljanak filmet!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Az az egyetlen igazi a képeken 😄DD
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
sztmse biztos hogy igazi
szerintem fake... némelyiken eléggé láccik...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

El Matador néven új nézdahátam taktikai akció-játékot jelentett be a Cenega, amelyben némi settenkedés is helyet kap. Alapvetõen "kémkedõs" játékról van szó, amely erõs sztorival büszkélkedhet és helyszíne Dél-Amerika. Az elsõ képek nagyon szép autómodelleket villantanak elénk, valószinûleg az autókázás is fontos szerepet kap majd a játékban.