Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még 2 kép:
Egy vele a baj. Nem könnyû, de legalább krva nehéz. <#idiota>#idiota>
A kampány rész elsõ versenyének nyolcszor tuti nekiálltam mire elsõ lettem. De lehet keveset írok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mondom rálesek már mi ez, egy számomra tök noname fejlesztõcsapat, soha nem hallott játéka 😊
Azt kell mondanom az elsõ verseny után hogy ez KURVA JÓ. Jól néz ki, törnek az autók, remek az irányíthatóság.
Eskü sokkal jobb mint az új dirt (a demo alapján)
Itt egy trailer:
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Max.Payne.3.ISORip.XBOX360-DTN.torrent
jokis skill lista a "magus" -omnak 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
(Truth be told: It’s probably the only Linux Distro Building Simulation game in the universe.)
So what exactly do you do in a Linux Distro Building game?
So glad you asked! Here’s some examples of the thrilling challenges you’ll find in Linux Tycoon:
Analyzing and selecting software packages.
Fixing Bugs.
Managing volunteers and paid staff.
Keeping the total size (in M😎 of your Distro at a reasonable level.
And so much more!
Seriously though. It is fun. (It is a game, after all. You don’t actually fix bugs yourself.)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.