15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Shep
    Ne vedd magadra mert nem ellened szól de ez a grafika elég gyenge és most már az sem lehet érv, hogy mert a yt rontott a minőségen. Ez egy mosottas vacak. Egy sweet FX-et elbírna :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jön majd DS meg a másik úriember ,hogy de tv-n nem ilyen, meg nem is mosott meg stb.
  • grebber
    Crysis 3 (Xbox 360)

• KG21
    jaj lemaradt a kedvenc képem :D
  • KG21
    jó ez a képmentő progi x360-ra. Ez a kevés 1080p s játékok egyike amúgy :)

• arty
    képeket!
  • Shep
    Ja, az más de akkor meg igazából nem is dx11-es effekt ha megy 9 alatt is :)
  • Shep
    Warhead nem is volt rövid, legalábbis nekem nem.
  • bcrics
    Ez egész szépen hangzik, akkor várjuk majd a képeket:)
  • bcrics
    "A Crytek már korábban is bejelentette hogy sikerült néhány olyan DX11-es effektet átültetniük konzolokra, ami eddig csak PC-n volt látható. Hogy miként, és legfőkébb miket, azt a megjelenéskor azaz február 22-én meglátjuk."

http://www.eurogamer.net/articles/2012-04-24-crytek-has-dx11-graphics-running-on-crysis-3-on-ps3-xbox-360

• grebber
    A játék jó ,csak baromi rövid (Warhead hosszúságú)
    Nekem jobban tetszett mint a 2. rész!
    Játékmenet jó a nyilas lopakodás egész jó lett. Grafika szerintem szebb lett mint a 2. Optimalizáció hát xboxon nem tudom :D van pár rész ahol érezhetően akad de ilyen nem sok volt.

LA. Noire-al nem játszottam csak videókat láttam róla de szerintem gyengébb mint az bár itt se ronda!
  • Shep
    DX11 szerintem sehogy nem fest, lévén a box dx9-es tudtommal.
  • KG21
    xbox360 screen capture gui
  • bcrics
    Köszike.
    Játék milyen?
    És a második részhez képest?
    Játékmenet, Grafikai feljődés, optimalizáció?
    A box bírja még szusszal?
    Illetve a Dx11 effektek miképp festenek, illetve melyik feature-t sikerült implantálni sejtésed szerint?

Írták hogy az arcmimika, szájmozgás lekörözi az L.A Noire-ban látottakat.
    Ebből mi valósult meg?

Egyelőre ennyi kérdésem lenne:)
  • grebber
    Akkor ennek utánanézek és ha sikerül jönnek a képek!
  • KG21
    jtag/rgh-s boxra létezik képmentő progi
  • grebber
    Hát ha elmondod a menetét hogy van-e beépített képkészítő és hogy a képet boxról hogy tegyem fel gépre hol tárolja rakok fel neked!

De a telefonnal készült képnek sok értelme nincsen !
  • bcrics
    Aki Konzolon tolja a Crysis 3-at, az néhány shotot lőhetne.
  • morzsi555
    The Elder Scrolls V: Skyrim

• zorrobomber
    Igen, egy angol idézetet nem lehet lelőni, így megértem hogy nehezen látod meg az értelmét.
  • Shep
    Leírtam, hogy mi a gondom, nem az ,hogy nem tetszett neki, hanem... de tök mindegy. Kansasost meg értettem csak nem nagyon látom értelmét egy magyar fórumon angol idézetekkel előállni.
  • n000rbi
    Mobilverzió is van?
  • Csokis
    Mass Effect

• zorrobomber
    Hmm, asszem én még mindig a Vanilla Skyrim pártján állok ENB téren. Pedig a te képeid még lehet közelebb is állnak a "realitáshoz", de mégis nekem a szürkeség hozzátartozik Skyrim-hez. Rakok is még pár képet :P :D

• morzsi555
    The Elder Scrolls V: Skyrim

• morzsi555
    The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn

• k0trapali #12082
    Én is én is! Sok benne a szövegelés és nem vagyok perfekt angol. Kell a magyarítás mert érteni szeretném!
  • bakkerman
    na az már elég jó,nem sok kell és én is nekiállok a gémnek
  • zorrobomber
    Engem nem érint a kérdés, de megnéztem: 83%-on áll.
  • k0trapali #12079
    Skyrim -hez van már magyarítás?
  • zorrobomber
    Skyrim

Sid Meier's Railroads
  • zorrobomber
    Eredetileg Dorothy mondja az Oz-ban, de elhangzik az Avatar-ban is pl. Akkor mondják amikor kikerülsz a komfortzónádból, vagy nem érted ami körülötted zajlik. Most például amikor fikázzák a játékot ami tudod hogy neked valamennyire tetszik (mivel nem látsz tovább a szemedbe tolt grafikánál), és nem vagy hajlandó elfogadni hogy másnak esetleg egyéb igényei is vannak.
  • Shep
    Sajnálom nem érteni francia.
  • zorrobomber
    You’re not in Kansas any more.
  • mester1987
    Én már kipróbáltam.
  • Shep
    Akkor meg játsszál vele, nem kell a lehúzókra hallgatni, akinek bejön játszik vele akinek nem az meg nem és kész. De azért mert nekik nem tetszik még nem kellene mindenhol a lehúzást terjeszteni.
  • mester1987
    Egyén dönti el mivel játszik, hagyjátok egymásra szerintem a picsába.
    Tudjuk milyen, aztán kész. Én perpill a régi teszem fel és magyarul végigtolom az egyszemélyeset a sztori miatt, bár ennek a résznek és érdekelne a sztorija.
  • Shep
    Leírtam mi van, nem az a baj hogy nem tetszik hanem (olvass vissza)
  • Myselor
    nem igazán érdekel mit gondolsz,én többet hozzád nem szólok,de elég gáz a gondolatmeneted.csak fogadd el hogy másnak nem tetszik valami az még nem rossz neked
  • Shep
    Nem úgy tűnik, mert akkor most sem jöttél volna ide beleszólni másik két ember diskurálásába. :)
  • Myselor
    nem értem te mi a fenéről beszélsz,majd azért csinálok 2+ accot,jaj shep mert nem tetszik egy játék,és te leszolsz miatta,meg mindenki mást,nem kéne még ilyen baromságokat gondolnod.engem totál nem érdekel egy fórumon senki,nem hogy majd még kötekedőset játszak,több eszem van annál.