Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzeradler
Kis SW:TOR

cenobite
Igaz nem screenshot, hanem egy kis Dishonored "hangulatvideo". (Remélem elfér itt.) Számomra az utóbbi idõk egyik legjobb játéka.

gamertag: kenobita

Maxtreme
Hitman

AnarchoiD
Homeworld2

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Maxtreme

Maxtreme
Bioshock Infinite (mivel már régen volt <#idiota> )

Bioshock Infinite

broman191
Bioshock Infinite

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

<#lookaround>
Maxtreme

Maxtreme
Nem BS 😊

AntiHero
BioShock Infinite

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Valami eszméletlen lett 😊
AntiHero
BioShock Infinite

Maxtreme
Jah, kell alá "vas" rendesen. 😊
Fõleg így ultrába, a tegra effektekktel.

Ez fasza játék, de ha nem elég erõs a tablet vagy teló akkor nagy tömegben eléggé beszaggat :\
Maxtreme
Dead Trigger (android)

Maxtreme
😄
jaja

Shep
A viasz bábuk támadása 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Re6 folytatás:

Shep
Anno a FC-ra mondták, hogy túl mûanyag. Elsõ 2 kép mégis mi? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
Toca Race Driver 3

Forza.

Maxtreme
Resident Emil 😊

Painkiller: Overdose - Az óverdózis.

Painkiller: Overdose

The Elder Scrolls V: Skyrim

Köszi!!!
grebber
Nem kell angol tudás hozzá mivel látod.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Proféta annyit hordta már a nanoruhát,hogy "szimbiózisba" került vele "eggyé vált vele és a viselõjét "átformálta" Prophet-ává. A végén meg már annyira túlburjánzik ez a "szimbiózis" hogy már ruha nélkül is fotoszintetizál

Next PC upgrade: 2022

Az angol tudásom még ezek szerint alacsony.
Shep
Ezt is megmagyarázzák benne, ezek szerint nem figyeltél 😊

Összeállt ezen kívül minden a 3-ban, csak akkor most Proféta nem ölte meg magát (de akkor az a videó ami többször is jelentkezik -fejlövése-)

Egy és ugyanazon személy nem lehetett Alcatraz = Proféta <#fejvakaras>
Shep
A 3-ban van erre magyarázat, meg különféle oldalakon is le van írva. Összeáll amúgy a történet egy kerek egésszé, csak van pár nehezen érthetõ vagy inkább elfogadható dolog benne.

Késõbb remélhetõleg letölthetõ vagy Google.
Shep
Na ezt megnézném de egyelõre letölteni sem tudom 😞

Maxtreme
Riptide GT (android/Tegra3)

Real Boxing (Android/Tegra3)

Sajna a képek jóval homályosabbak, és sokkal jobban látszik rajtuk az AA hiánya mint tabon 😊
"Realtime" messze nem így néznek ki.

AntiHero
The Walking Dead Survival Instinct /1

AntiHero
The Walking Dead Survival Instinct

Pont valamelyik nap mentettem le. 2 pályát tartalmaz. Crysis 2-höz van!

Crysis Revival v3.99
nekem fogalmam sincs, én a második pálya elején töröltem is 😊
Én arra próbálok rájönni, hogy mi volt a lényege a 2. résznek. Fõleg a végének. A feladat adott volt, szóval az leesett, csak ugye Alcatraz nem lehetett Proféta.
Az a baj én csak az elsõ résszel vagyok így 😄 A 2. nem tetszett a szûk pályák és linearitása miatt, meg a graf sem az 1. rész után. a 3.-t meg ki sem próbálom, a gépemen sztem diavetítéssel menne, arra meg nem vagyok kíváncsi.
Én is így látom. Szerencsére olyan sokszor nem vittem ki az elsõt (csak kétszer), szóval nem fogom egyhamar még mindig megunni 😛
Shep
Én is örülnék mondjuk egy C1-nek a 3-as enginnel, lehet fura egyeseknek de nem tudom megunni a Crysisokat, pedig többszöri végigjátszás van mindegyikben (3 még kivétel), de hiába fejeztem be tegnap újra az 1-et akár most el tudnám kezdeni megint.

Bizony-bizony. Én CryEngine 3-at néznék meg ugyanígy felépítve, hozva annak minden erejét 😛
Még mindig jó grafja van <#eljen>
Space Engine