15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#13149 igen, nem csak jobbnak tűnik, jobb is. sokkal jobbak a hangok [Trent renzor ftw] és ütős horrorisztikus hangulata van, az eredetivel ellentétben ugye.
1-2 éve fel is raktam a poén kedvéért és ránéztem. :))
amúgy a half life 2 is erős butításon esett át anno, minden téren. -
mester1987 #13148 Ebben az akkori kiszivárgott verzióban, viszont kifejezetten jobban tűnik, mint alap.
Nem tudom kinek érdeke, hogy lebutítsa megjelenésre a játékot, ha már elkezdték, ilyen formában. Sőt egyre többször találkozom ilyenekkel a Far Cry 3 vagy attól a bizonyos Colonial Marines óta. De ez nem csak a hangra terjed ki az a poén. -
#13147 Érdekes ebben a formában látni a Doom III-at, szörnyűséges. :DD -
#13146 Épp a gaf-on bóklásztam amikor belebotlottam ezekbe. Az eredeti postok írója szerint ez a kiszivárogtatott Doom 3 egy pci-os Voodoo 5-ön.
-
#13145 Splinter Cell Blacklist
-
#13144 opp, a szöveget nem akartam még egyszer, (másik forumba ment) de sebaj :) -
#13143 még :)
Cryostasis - Sleep Of Reason
Nekiestem ismét. Anno úgy sem ment normálisan maxon. ..A durva az hogy még a mostani gépemen is rendesen be tud lassulni, megkockáztatom hogy sokkal durvábban mint a Crysis 3. :biglol: (igaz fent van rajt az advanced physx és az sm4 patch, de akkor is. 5 éves játékról beszélünk) Az optimizáció csodája eme' alkotás. :)
Viszont szerintem van egy olyan zseniális hangulata (ami főleg az atmoszférából ered) ami a többi FPS játékbak nincs.
-
#13142 part2
-
#13141 War Thunder
-
#13140 marlow briggs and the mask of death
Valami eszméletlen gány amatőr valamit vártam, de ahhoz képest (meg egyébként is) egész kellemes és hangulatos oldskul' üsd-vágd ügyességi játék.
A látványvilág nem egy nagy etwas, de még pont az emsézhető határon van szerintem. -
#13139 Ő játékmenet szempontból az érdekesebb, egyedibb alkotásokat tartja elsődlegesen játszásra méltóbbnak (nem feltétlen elsődleges szempont a grafika).
Eszerint kell értelmezni az írását (egyetértek vele amúgy). -
#13138 A ps vita-n sikeres cuccot adták ki "feltúrbozva" pc-re és konzolokra!
Xbox-on arcade mert XBLA :D ,de amúgy egész jó főleg a harc! -
#13137 Ez vmi arcade title ? -
#13136 Assassins Creed Liberation HD (Visszavettem az élsimítást és az árnyékot normálra és már hasít szépen!)
-
#13135 Assassins Creed Liberation HD (olyan szinten akad a gépemen hgy félelmetes a 12 fps-ről csak ritkán mozdul el vagy lefelé a 3-4 fps felé vagy néha akár a 20-at is eléri 1-2 másodpercig)
-
#13134 Csak nem eltévedtél benne? :D -
#13133 Saints Row The Third
-
#13132 Nem a játék kinézetével van baj, mert alapvetően szép a KZ, hanem a mocskosul f*s, unalmas játékmenetével. -
#13131 Rayman Legends
-
mester1987 #13130 Far Cry 2 - Uccsó. Tájképek. Szavanna :)
-
#13129 hát sok esetben súrolja azt simán, pedig enyhén szólva sem annyira az ütős a látványvilág mint a metronál :) -
mester1987 #13128 Kb. egy szinten van a Metro 2033-al vagy még alatta? :D -
#13127 Sajnos ez már ezerszer le lett írva, de hát mondhatod a vaknak, hogy virrad... -
#13126 kedves Grebber hogy válaszoljak flegma kijelentésedre de már páran írták Facebookos képeim linkjeit tettem át ide ami sajnos olyan hogy ha share gombbal fotózol majd feltöltöd már az arckönyvön nem ugyan az mivel ez már egy tömörített kép,a másik dolog amit meg Kandurex kolléga mond a tévén ami nálam 42" teljesen más képet kapsz az arcodba,bele se merek gondolni ha már egy ilyen promóciós játéknál amivel ugyan próbáljál mutatni a gép erejét a későbbiekben mire lesznek képesek a fejlesztők mert ha már csak így fog kinézni minden játék vagy egy fokkal jobban már megérte rá beruházni egy nagy kaliberű grafikus kártya áráért... -
#13125 Cryostasis
Megjött hozzá a kedvem :)
A durva az hogy még egy mai, viszonylag erősnek számító vason sem megy tökéletesen (igaz rajt az advanced physix patch, de akkor is) -
#13124 hogy ez a milyen fosul néz ki, otthon a 47" ég és föld a különbség, nem látok se recét, se homályt -
#13123 jah, nextgenen "ingyen" van az aa -
mester1987 #13122 Szerintem tud ez többet is. Jöhet még kép. -
RYO21 #13121 Azért ahhoz képest, hogy milyen gyenge a hardver, ez nem rossz teljesítmény. -
#13120 Fingod sincs Capture carddal azért más a dolog mint a share gombbal. -
#13119 Illuzioromboló az első képen a recehalmaz.Azt hittem next genen már elfelejtik ezt. -
#13118 Killzone: Shadow Fall PS4
-
#13117 Metal gear solid revengeance
-
#13116 A környezettől PS2-es Resident Evil 4 fílingem lett amikor kipróbáltam, azért magasabb felbontású textúrák és pár eyecandy effekt valóban nem ártott volna...legalább a játékos modellnek, esetleg ellenfeleknek, igaz azok így is egészen elfogadhatóak, a mai sztenderd "medium" grafikus színvonalát alulról még éppen hogy nyaldossák...de legalább villámgyorsan fut, annak ellenére hogy nincs a gépemben sehol Intel i5, sem i7 - ahogyan a hivatalos gépigényben áll... :) -
#13115 Dishonored
-
#13114 Splinter Cell Conviction
Splinter Cell Blacklist
-
#13113 képtopik!
Ghost Recon Future Soldier
GTA 5
Far Cry 3
-
mester1987 #13112 Jólvan, hülye vagyok, ezekbe nincs benne a program sem
Esetleg régebbi verziót érdemes kipróbálni, ha újjal nem megy.
Egy próba. -
#13111 Nem ez a gond, hanem ,hogy nem indul el vele. -
mester1987 #13110 Próbáljátok meg ITT vagy EZT.
Ha másnem lehet később frissítik.