15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#13189 Én nemrég toltam újra összes moddal, tanulságos volt. Majd a Vegasra is sort kerítek ÚJRA, szintén összessel. Ezeket időnként újra kell játszani. DA1-2, ME1-2-3, Fallout 3 - Vegas, Vampire Bloodlines... -
#13188 Ezt is elkéne kezdeni újra. -
#13187 Fallout 3
-
#13186 Szerintem egészen emészthető a maga "olyan sz4r hogy már jó" nemében...ha az első 5 percet kibírja az ember uninstall nélkül, utána már egészen szórakoztató. -
#13185 Ez a játék szarabb lett, mint vártam, hogy szutyok lesz :D -
#13184 Rambo: The Video Game
-
#13183 Hm, azt még nem is próbáltam. Általában két ujjam körmével szoktam (a tok miatt csak körömmel férek hozzájuk megfelelően). :) -
#13182 mmint nem nehéz na :) -
#13181 nem :) 1 újjal meg lehet egyszerre nyomni a 2 gombot :D -
#13180 Nem egyszerű a hátlapi gombokkal menet közben screenshot-okat lőni mi? :) Szokni kell.
Am szívesen látok a továbbiakban is Android játék fotókat itt a topikban. -
#13179 Anomaly 2 (szintén adroid)
Nem sokkal csúnyább mint a PC-s verzió. -
CamelX #13178 Brothers: A Tale of Two Sons
Hogy a 'zistenbe maradhatott ez ki eddig... :) -
#13177 Átnyálaztam a gyűjteményem, ennek örömére pár kép a teljesség igénye nélkül:
Castlevania - Lords of Shadow
Devil May Cry 4
DmC
(ezen képek alapján nem teljesen fair összevetni a 2 játékot, de már csak art szinten is a 4-et preferálom)
És az elmaradhatatlan Skyrim képek
-
#13176 ehh.
Mondjuk szerintem a második jobb (és nem csak azért mert szebb) -
#13175 Greenlighton elindították és több mint fél éve be is szavazták,azóta kuss a neve -
#13174 miért jön? :D -
#13173 PC-re jöhetne már végre az első része! -
#13172 Dead Trigger 2 - Android
-
#13171 Shardlands - Android
-
#13170 Castlevania: Lords of Shadow 2 (demó)
-
#13169 Igen :)
Kár hogy nincs benne coop meg osztott képernyős mód. Halo 3-at is idedobhatnák. -
#13168 Tíz évvel ezelőtt ez milyen szépnek tűnt... :) -
#13167 Halo 2
-
Coral Springs #13166 -
#13165 Nekem jobban bejön mint az állandó fehérség/szürkeség. -
#13164 kegyetlen ronda modot tettél rá... ocsmány az egész színvilág. -
#13163 Skyrim
-
#13162 Ghost Recon - Future Soldier
-
mester1987 #13161 Azon volt talán a legtöbb jaja... -
#13160 Jaaa igen, alapból ha jól emlékszem valami mmo szerűbb játékmenetet terveztek, na meg vezethető járműveket. -
#13159 ..és amit még nem is említettünk, pl a stalkerrel is ez történt :( -
#13158 Tolószék az éppen volt még, de bizony valóban sok minden kikerült.
Én is csodálkozva nézem a videót és csodálkozok, miért csinálják ezt. -
mester1987 #13157 Ez is sokkal jobb, mint az eredeti...bár lehet rég volt, de mintha azon az átalakult micsodán, mintha nem lett volna a véglegesbe tolószék. A filmbe viszont berakták arra kifejezetten emlékszem.
1 szó szint 100: meghallgatnák pár fejest, hogy mi értelme lebutítani a videójátékokat?! Persze ötleteim vannak, de ha már elkezdték egy bizonyos formában, ami jobban passzol hozzá...:) -
#13156 Hű, mindig is szerettem volna egy ilyen témájú játékot :) -
#13155 Car Mechanic Simulator 2014
-
#13154 A 9600 is eléggé izzadt alatta, de szerencsére a végleges verzió sokkal jobban futott. Mennyire ütött a game akkoriban...remélem elkészül egyszer egy parázásra kihegyezett folytatás, ami legalább olyan emlékezetes marad minden szempontból mint az elődje - akár egy gyári Trent Reznor soundtrack is befigyelhetne, ne kelljen utólag modolgatni. :)) -
#13153 nekem akkoriban meg mx440-em volt (mikor "kiszivárgott" az alfa) ment vagy 1-2fps-el :)))
Amúgy meg :)
Mennyivel hangulatosabb már. -
#13152 Toltam is 10 évvel ezelőtt, emlékszem hogy az akkori Radeon 9600-amhoz új Doom-fix ATi drivert kellett kiíratnom haverommal CD-re hogy végre tudjak játszani... -
#13151 Azért a részletesebb textúrák mellett a tesszellált & PisiX' folyadék szimulációs dinnyék is elkélnének, sokat dobna a játékélményen... -
#13150 Ghost Recon Future Soldier
Nekiestem legnehezebb fokozaton, lehetőség szerint mindenhol lopakodva és riadó nélkül.
Így már azért nem csupa móka és kacagás.
btw ha kicsit figyelnek a textúrák minőségére, marha jól nézne ki ez a játék.