15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • zorrobomber
    Azt kellene látnod a képen hogy egy lucernmezőn mennek a játékosok, és nem focipályán. Jellemző az egész sorozat fejlődésre hogy ilyen kreténségekre pocsékolják az emberidőt és nem más, értelmesebb feature-ökre.

Azért játszok vele mert nincs más, és a játékmenettel nincs nagy gond. Sokkal nagyobb potenciál van benne mint amit valóban produkál.
  • Totti5
    Ha trágya akkor miért játszol vele? ezt ne, ennek így nincs sok értelme.

Nézem a képet, mit kellene látnom rajta? egyik a valóság, másik a játék. Fifa 14 nextgen nagyon jól néz ki, jelenleg a legszebb és legélethűbb focis szimuláció ( körítés, animáció, fizika ). Akinek meg nem annak ott PES, ha meg semmi sem jó akkor egyen homokot.
  • zorrobomber
    Nézd már meg a két képet és hasonlítsd össze. És ez csak a jéghegy csúcsa. Trágya az egész sorozat, és ezt úgy mondom hogy rengeteget játszok vele.
  • AnarchoiD
    Forza 5

• w77d
    nem nagy ez? Megye 3-ban jobban nyírt pályák vannak :D
  • Kongy
    Ahhoz lusta voltam :DDD
  • n000rbi
    Pendrive?
  • Kongy
    Diablo 3 (PS4) /igen, tudom, agyontömörített képek/

• Kongy
    Crysis 3 nekem egész jól fut maxon AA nélkül.
  • grebber
    Tedd fel Crysis 3-mat maxra.Na ahogy az fut oszzad el az fps-t még 2-3-al és kijön a végeredmény
  • Kongy
    Jöhetne már ez a Ryse PC-re... :D Kíváncsi vagyok, hogy bírja majd a 6950-em :D
  • Totti5
    Forza 5

Ryse

• Totti5
    Jajj, most hogy jön ehhez az ilyen? 3Ds a fű, engem nem zavar sőt nagyon tetszik, de ez csak akkor látszik így ha teljesen leviszem a kamerát visszajátszásban. Nyilván a hatás kedvéért ilyen, de miért ne lehetne, nem nagy ez... Amúgy hogy mit nem tudnak kitalálni... részletek, a játékosok, mozdulatok, ruhák, pályák, környezeti effektek kidolgozása. Ilyen közelről alig látod a játékot vagyis kb nem is, de ennek ellenéreMINDEN ki van dolgozva s akkor nézed meg amikor akarod fél méterről. Ez önmagában nagy meló és becsülendő. Újítások meg grafkán kívül sokkal több területen vannak mindig, nem véletlen jutott el olyan szintre a sorozat mint amin most van. A folyamatos, látványos fejlődés, innovatív megoldások. Ez jellemezte az elmúlt 9 évben a sorozatot.
  • zorrobomber
    hát lehet mondani hogy na bumm, meg értem én hogy már kínjukban nem tudnak újdonságot kitalálni, de ehhez kombájn kéne már, nem is fűnyíró :)
  • w77d
    egy picit ápolatlan a pálya na bumm XXD
  • zorrobomber
    Nem lett ez a fű egy kicsit eltúlozva?
  • grebber
    The Darkness 2

• a.carkey
    Gondolom, az eredményre gondolt. :)
  • Totti5
    Screenshot mindegyik :)

Új szerzeménnyel, AVerMedia Game Capture HD II -vel csináltam.
  • AnarchoiD
    Ezert jarok erre a forumra, a kepeid alapjan bele is nezek ;) koszi
  • Shep
    Az első kép tuti PS :D
  • Totti5

• Totti5

• The Protector
    Még jöhetnek ONE képek!!!!!
  • Shep
    Ez a 2. rész egy nagy vicc. Unalmas, oda vissza mászkálás, a vége meg, hát arra szavak nincsenek.
  • Kongy
    Az a baj ezzel a játékkal, hogy nincs stílusa. Vagyis nem tudja eldönteni, hogy most akkor milyen stílusú legyen. Modern, vagy gótikus, vagy a kettő keveréke.
  • Galex1
    Castlevania: Lords Of Shadow 2
    Jobb mint az első rész és fényévekkel veri is de ez is egy idő után unalomba fullad sajnos. Grafikára szerintem panasz nem lehet mert az egész jó maxra húzva mindent

• Totti5
    Fifa 14 ( Xbox ONE )

EA UFC ( Xbox ONE )

• Totti5
    Ryse: Son of Rome ( Xbox ONE )

Killer Instinct ( Xbox ONE )

Madden NFL 25 ( Xbox ONE )
  • Kongy
    Ha jó géped lenne physx-el is menne mint a szél :)
  • grebber
    Azért írtam külön a physx-et mert azt kikapcsolva suhan mint a szél (minden maxon van csak élsimitás nem)
  • Kongy
    Olyan géppel, ami neked van kb minden új játék szaggathat.
  • grebber
    The Bureau XCom Declassified (Jó ez a Physx csak akad mint a rohadalom.)

• Totti5
    Forza Motorsport 5 ( Xbox ONE )

• shaddam
    ORBgasm :D
  • The Protector

• The Protector
    God of War HD Collection Psvita.
    God of War 1

• Maxtreme
    Hazard Ops

Sajna nem lettek túl jó képek, multis játékból nehezebb jó képet lőni, mert ugyebár nem arra figyel az ember :)
    A gfx olyan amilyen, de sejtésem szerint ez azért változni fog, lévén 0.30-as verzióról beszélünk.
    Ettől függetlenül viszont maga a játék (a stílusra fogékonyak számára) szerintem nagyon jó.
  • benőmenő
    Split/Second: Velocity
    Hihetetlen ez a játék. 4k + high smaa-val is recefice. Ráadásul "csak" high beállítás, mert az ultra nem tudom mit kapcsol be, de 1080-ban sem megy 15 felé a frém :/

• Ryder62
    HL2