15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#13630 Azt kellene látnod a képen hogy egy lucernmezőn mennek a játékosok, és nem focipályán. Jellemző az egész sorozat fejlődésre hogy ilyen kreténségekre pocsékolják az emberidőt és nem más, értelmesebb feature-ökre.
Azért játszok vele mert nincs más, és a játékmenettel nincs nagy gond. Sokkal nagyobb potenciál van benne mint amit valóban produkál. -
#13629 Ha trágya akkor miért játszol vele? ezt ne, ennek így nincs sok értelme.
Nézem a képet, mit kellene látnom rajta? egyik a valóság, másik a játék. Fifa 14 nextgen nagyon jól néz ki, jelenleg a legszebb és legélethűbb focis szimuláció ( körítés, animáció, fizika ). Akinek meg nem annak ott PES, ha meg semmi sem jó akkor egyen homokot. -
#13628 Nézd már meg a két képet és hasonlítsd össze. És ez csak a jéghegy csúcsa. Trágya az egész sorozat, és ezt úgy mondom hogy rengeteget játszok vele. -
#13627 Forza 5
-
#13626 nem nagy ez? Megye 3-ban jobban nyírt pályák vannak :D -
#13625 Ahhoz lusta voltam :DDD -
#13624 Pendrive? -
#13623 Diablo 3 (PS4) /igen, tudom, agyontömörített képek/
-
#13622 Crysis 3 nekem egész jól fut maxon AA nélkül. -
#13621 Tedd fel Crysis 3-mat maxra.Na ahogy az fut oszzad el az fps-t még 2-3-al és kijön a végeredmény -
#13620 Jöhetne már ez a Ryse PC-re... :D Kíváncsi vagyok, hogy bírja majd a 6950-em :D -
#13619 Forza 5
Ryse
-
#13618 Jajj, most hogy jön ehhez az ilyen? 3Ds a fű, engem nem zavar sőt nagyon tetszik, de ez csak akkor látszik így ha teljesen leviszem a kamerát visszajátszásban. Nyilván a hatás kedvéért ilyen, de miért ne lehetne, nem nagy ez... Amúgy hogy mit nem tudnak kitalálni... részletek, a játékosok, mozdulatok, ruhák, pályák, környezeti effektek kidolgozása. Ilyen közelről alig látod a játékot vagyis kb nem is, de ennek ellenéreMINDEN ki van dolgozva s akkor nézed meg amikor akarod fél méterről. Ez önmagában nagy meló és becsülendő. Újítások meg grafkán kívül sokkal több területen vannak mindig, nem véletlen jutott el olyan szintre a sorozat mint amin most van. A folyamatos, látványos fejlődés, innovatív megoldások. Ez jellemezte az elmúlt 9 évben a sorozatot. -
#13617 hát lehet mondani hogy na bumm, meg értem én hogy már kínjukban nem tudnak újdonságot kitalálni, de ehhez kombájn kéne már, nem is fűnyíró :) -
#13616 egy picit ápolatlan a pálya na bumm XXD -
#13615 Nem lett ez a fű egy kicsit eltúlozva?
-
#13614 The Darkness 2
-
#13613 Gondolom, az eredményre gondolt. :) -
#13612 Screenshot mindegyik :)
Új szerzeménnyel, AVerMedia Game Capture HD II -vel csináltam. -
#13611 Ezert jarok erre a forumra, a kepeid alapjan bele is nezek ;) koszi -
#13610 Az első kép tuti PS :D -
-
-
#13607 Még jöhetnek ONE képek!!!!! -
#13606 Ez a 2. rész egy nagy vicc. Unalmas, oda vissza mászkálás, a vége meg, hát arra szavak nincsenek. -
#13605 Az a baj ezzel a játékkal, hogy nincs stílusa. Vagyis nem tudja eldönteni, hogy most akkor milyen stílusú legyen. Modern, vagy gótikus, vagy a kettő keveréke. -
Galex1 #13604 Castlevania: Lords Of Shadow 2
Jobb mint az első rész és fényévekkel veri is de ez is egy idő után unalomba fullad sajnos. Grafikára szerintem panasz nem lehet mert az egész jó maxra húzva mindent
-
#13603 Fifa 14 ( Xbox ONE )
EA UFC ( Xbox ONE )
-
#13602 Ryse: Son of Rome ( Xbox ONE )
Killer Instinct ( Xbox ONE )
Madden NFL 25 ( Xbox ONE )
-
#13601 Ha jó géped lenne physx-el is menne mint a szél :) -
#13600 Azért írtam külön a physx-et mert azt kikapcsolva suhan mint a szél (minden maxon van csak élsimitás nem) -
#13599 Olyan géppel, ami neked van kb minden új játék szaggathat. -
#13598 The Bureau XCom Declassified (Jó ez a Physx csak akad mint a rohadalom.)
-
#13597 Forza Motorsport 5 ( Xbox ONE )
-
#13596 ORBgasm :D -
-
#13594 God of War HD Collection Psvita.
God of War 1
-
#13593 Hazard Ops
Sajna nem lettek túl jó képek, multis játékból nehezebb jó képet lőni, mert ugyebár nem arra figyel az ember :)
A gfx olyan amilyen, de sejtésem szerint ez azért változni fog, lévén 0.30-as verzióról beszélünk.
Ettől függetlenül viszont maga a játék (a stílusra fogékonyak számára) szerintem nagyon jó. -
#13592 Split/Second: Velocity
Hihetetlen ez a játék. 4k + high smaa-val is recefice. Ráadásul "csak" high beállítás, mert az ultra nem tudom mit kapcsol be, de 1080-ban sem megy 15 felé a frém :/
-
#13591 HL2