Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csatt a betonba!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Jó szándékból mondom 😉
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
(Ez a hajó a POTBSban a flottámhoz tartozott, itt nem lehet elfoglalni. HMS Prince)
A medve nem játék.
Forza.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Batman: Arkham City

Arma 3, a nemrég megérkezett single-bõl. Nem spóroltak a srácok a részletekkel.

shaken, not stirred
Totti, játszottam killzonekkel. PS vitás résszel is (attól jobban lehidaltam, mint a kz4-estõl). Értem én és tudom is, hogy szép, de lehetett volna szebb is. Az új konzol generációnak nagyobbat kéne ütnie. De! Ez a beszélgetés nem ide való, lehet fröcsögnöd abban a bizonyos topicban, ide inkább csak képek, ott meg nem számít min készült. 😊

shaken, not stirred
Azt senki soha nem fogja vitatni hogy egy konzolról készült screenshot minõségben mindig gyengébb lesz mint egy PCs, ennek meg vannak az okai...
Szóval valahogy erre gondolhatott, amikor elhangozz a "Hááát én többet vártam." kijelentés, vagyis egy 2013-as PS4est egy 2013-as PCssel való összehasonlításban.
De mivel ez exkluzív, így sosem tudjuk meg milyen lenne PCn. Meg én nem vagyok õ.
A medve nem játék.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

shaken, not stirred
Nos?
shaken, not stirred