15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#13670 De legalább látjuk,mi lesz abból ha hozzá nem értő kezekbe kerülnek a jobbnál jobb graf engine-ek.Kb az összeset meggyalázták és leégették magukat.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.24. 21:25:55 -
#13669 City Interactive, milyen is lehetne... Attól függetlenül, hogy nem éppen CryTek színvonalon értenek a grafikához, a játék nem volt annyira szörnyű, egynek jó, így sok patch után. :) -
#13668 Úgy jobb lenne a cím ,hogy Enemy Front avagy hogy hozzuk ki a leggázabb grafikát a Cryengineből -
#13667 Szerintem is jó volt egynek. Leginkább a puszta kezes kivégzések tetszettek, meg azért volt pár látványosabb rész is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.08.24. 19:01:45 -
#13666 nem szép, de én bírtam :) -
Galex1 #13665 James Bond: Quantum Of Solace
-
#13664 Enemy Front
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: broman191, 2014.08.24. 15:37:53 -
#13663 Diablo 3 : UE ( Xbox ONE )
-
#13662 Én már tényleg nem tudom mi a túlzás a Maddenban :) fű az ilyen, vagy én nem láttam még füvet az életbe... Fifa 15ben amúgy dinamikusan fog változni, roncsolódni a pálya, ahogy kitapossák a játékosok.
Ilyen az életben. Szvsz a Maddenes tökéletesen élethű már, és ilyen lesz a Fifába is ( csak még szebben ). -
#13661 ha tulzás, ha nem, még mindig dzsilliárdszor jobb, mint az előző gen sima, textura-füve :)
-
#13660 kár h nem sima fps lett végül belőle :) imádom a graf stílust és a téma is vonzó - de nem ezzel a játékmenettel. -
#13659 Vitán is tapicskolhatsz, pl God of War-ban R2 helyett. Blöe. -
#13658 Anno mikor akartam egy hordozható lófaszt venni akkor tablet vagy vita közt vaciláltam.A tablet is fasza viszont herótom van a képernyőtapcsikolástól,így felejtős. -
#13657 Egyébként úgy lenne az igazi, hogy amikor földet ér a játékos akkor ott betörne a fű, na akkor lenne értelme, de így nem sok. Mondjuk jól néz ki, nekem tetszik de tényleg el van túlozva. -
#13656 Kicsit itt is túlzásba vitték.... :D -
#13655 Á szar, kaszálni kellene a füvet :D -
#13654 na ez krva jól néz ki. -
#13653 Madden NFL 2015 ( Xbox ONE )
+ az új fű, kb ilyen lesz a Fifába is
-
#13652 The Bureau part 2
-
#13651 Ebayen fillérekért lehet occó kinai kontrollert venni iPhone-hoz :DD -
#13650 Taperoljon GTA-t akinek 2 anyja van. -
#13649 Hát elenyésző a Vita-ex AAA címek száma. Most vettem Vitát újra, de 1 hét után túladtam rajta, mert láttam, hogy kb minden ugyanaz, mint másfél éve, mikor az előző vitámat eladtam. Nincs létjogosultsága egy iPhone mellett, amikor arra is van GTA San Andreas pl, meg Star Wars KotOR, és gyönyörűen futnak, mert jól optimalizáltak...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.22. 14:49:44 -
#13648 Az évtized fosportja.
Azt sem értem, hogy miért nagy szám a kezedben, amikor vannak Vita exklu AAA játékok, vagy pl. egy tableten is akármit emulálhatsz a Dreamcastig bezárólag. Ezt így idiótaság volt kiadni. -
#13647 Igen,nekem megvan a Borderlands 2 ps3-ra is de ezen a kis képernyőn is van egyfajta varázsa.Amúgy a napokban gondolkodtam el,hogy kéne gameplay-t csinálnom youtubra ezekről,röviden értékelni őket csak amiatt mert alig van VITA gameplay és normális review.A cuccok hozzá rohadt drágák ráadásul új vita-t is kéne vennem mert csak a japcsi verzión van mini USB.A másik ezzel kapcsolatban,hogy nem vagyok az a hű de jó előadó kivétel ha vicces sztorit kell elmesélni.Szóval ha valaki gameplaymakerkedésbe kezdene akkor VITA-ra tegye azt mert az egy foltozatlan terület mindenhol. -
#13646 Ha nekem Vita-m lenne tuti nem erőltetném ezeket a célzós dolgokat, de persze biztos megvan a varázsa hogy kis képernyőn látod azt amit tegnap a desktopon toltál. -
#13645 Nekem eddig nem voltt bajom a vita analógjaival,tök jól megy,szeretem is,viszont itt azért ilyen távokban már picit kényelmetlen illetve lehet nem pont a mesterlövés karival kellett volna kezdenem az apró vélzások miatt.Amúgy ha valakinek tetszik,célozhat úgy is,hogy vannak gombok de amikor célzol a vita forgatásával,helyezésével tudsz céloni mellé így eléggé apró manővereket is meg tudsz tenni vele.Nekem ez a verzó nem jött be annyira,ki is kapcsoltam mert lövéskor mindig bemozdult a kezem. -
#13644 És milyen FPS-t tolni azzal a két nyomi analóg karral? :) -
#13643 Amúgy,nagyon jó felbontásban fut a játék.Túéles az egész,és ugyebár eléggé apró betűkkel dolgozik a játék de minden kiolvasható.A másik az,hogy lehet,hogy csak nekem újdonság mivel több mint 5év után csináltattam magamnak új szemüveget.4.25-ös cilinderem van 1.5-2dioptriára ami annyit tesz,hogy egy ps4 ára van a pofáman és lehetett volna még extrázni a szemüveget. -
#13642 Borderlands 2 ps vita.Ez a játék nagyon szép,iszonyat jl mutat vitan,viszont sokszor vállalhatatlanul szaggat.Sanctuari 10fps-el megy kb és a 30fps-t is csak max az eget nézve éri el.Botrányos így kiadni valamit egy konzolra.De basszus ez Borderlands 2 a kezedben!!!!
-
#13641 Most tolom ps3-on. Ikarosz annyira Darwin díjas :'D -
#13640 The Bureau
-
#13639 Azt a játékot de szerettem,sokszor végigvittem,de egy kalap szar volt,viszont MATRIX.Az Enter the Matrix nai napig egyik kedvencem. -
#13638 Szerintem a Path of Neo PC-s portjától rosszabb port nem létezik, meg csúnyább sem :) -
#13637 Így van, sokkal égetőbb gondok is vannak vele mint az hogy látszik -e a replay-nél a fű. És igen, ezen a képen már jobban néz ki. Javaslom amúgy hogy nem kell mindent mellre szívni, csak beszélgetünk. Baromi jó móka a New Star Soccer is, pedig abban nincs fűszál meg mezgyűrődés. -
#13636 WUT? Te meg mi a fészkes fenéről beszélsz? PSP-n ezek sosem voltak 1. 2: a képeken nem jön át, de szinte semmi recét nem látni a játékokban, nagyon jól mutatnak vitán. Közelebb vannak a PS3 HD verzióhoz, mint a PS2-eshez, szóval nem tudom mi a gond. FPS-beli problémák már vannak bőven, ami szerintem ultragáz, mert ps2-es játékokról van szó, azért mégis! A God of War 3-at illene portolniuk vitára, nem majd' 10 éves játékokat, én azt mondom. -
#13635 Micsooooda?És még nem is láttad futás közben:)A god of war 1 sokszor veri a 10fps környékét.A god of war 2 teljes menüje szaggat,lassú,akadozik.Ennél gányabb portot még nem láthattatok.
Az átvezetők az eredeti ps2-es ek.Homályosak és nem is teljes képernyőben futnak hanem lekicsinyítve.A hangok szintén nagyon gyenge minőségben kerültek fel.Szájba kéne spriccelni a portolást végző embereket.
Nah amúgy hamarosan nyomok borderlands vita képeket. -
#13634 part2
-
#13633 Bámulatos hogy 1 pixelt nem javítottak rajta a PSP verzió óta. Ez kerek perec ronda, PS Vitához méltatlan. -
#13632 Szóval gáz ha ha van 3D hatású fű és nem csak a textúra terül el a gyepen és nyilván ennek a megalkotása hosszú heteket vett el más dolgok elöl ( igazából azért nem volt eddig benne, mert nem volt hozzá powa, most h van beletették egyből )... értem. Minek a fejlődés, levele! Legyen 8 bites, és akkor jut idő másra is.
Te ezt a füvet nem látod, csak ha ilyen földre tett kamera mutatja vagy ripléjt nézel, ami amúgy nekem tetszik, meg végre fű, hogy olyan nagy tragédia lenne a magassága? egyátalán nem. írj nekik hogy vegyék vissza, mert ez már gaz.
Fifa 15 kép, ez meg még jobban néz ki.
-
#13631 God of War HD collection PS vita
God of war2