15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Tatyla
    P.T. PS4

• Kongy
    Én maradok a God of War-nál :)
  • Shep
    Én meg végig élveztem még másodjára is, szerintem az egyik legjobb ebben a stílusban. Folyamatosan vannak új képességek, így nem válik unalmassá a harc a helyszínek meg kellően változatosak, a történet is jó. Na de hát kinek mi :)
  • benőmenő
    Nagyon helyesen, mert hogy sztori az alapjáték főboss előtti cutscene-ben van egyedül, ott is csak konstatálják, hogy mi történt eddig a játékban, majd harc, credits és dlc.
  • Myselor
    hát én addig vittem amikor kristályokat kellett gyüjtögetni és bemenni egy sötétbarlangba.ott már meguntam annyira nem indult be hogy már fájt xd
  • Kongy
    Hát, én vártam, hogy beinduljon, de chapter 4-ig nem indult be, meg az animációk, a karakter mozgása is rém gyenge. Grafika szép, de ennyiben kb ki is merül az előnyeinek listája.
  • Myselor
    az ötlet tök jó lenne de annyira egy unalmas a játék menet,borzasztó :D pedig azthallottam jó lesz de nem,a bossok is vicc xd gyorsan töröltem is pár óra játék után
  • Kongy
    Csatlakozom :D Kínszenvedés.
  • Myselor
    az egyik legunalmasabb játék amivel valaha játszottam :O
  • benőmenő
    Azt észre vettem, hogy az fxaa-t benyomtad, csak furcsa volt...
    Úgy látszik állóképen nem látszik az a "zsizsgés" amit mozgás közben produkál a progi. Egyes helyszíneken kiborító volt és amikor smaa-t, vagy mást akartam használni olyan gamebreaking képhibákat produkált, hogy öröm volt nézni -.-
    Igazából kinézetre is épp olyan felemás érzéseket keltett bennem, mint gameplay téren és a review-kat elnézve a második rész sem tett igazi előrelépést
  • Galex1
    Hát figyelj játékon belül minden maxon és bekapcsolva minden, külön cuccot nem használtam tehát a VGA driverben se állítgattam elsimítást. Felbontás pedig 1920x1080
  • benőmenő
    Hát egy kézikonzolos portot nem tudom mennyire illik egy nagygépes játékhoz hasonlítani...
    Mondjuk nekem a Lords of Shadow 1 is csak jóindulattal volt középszar.
    Meglepően kevés a recefice a képeiden, ezért megkérdezném, hogy használtál-e valami plusz AA-t, vagy downsample-t (ha igen hogyan és milyen felbontásról)?
  • Shep
    Én borzasztóan untam azt a játékot, csak a történet miatt játszottam végig de utólag már azt mondom ,hogy kár volt.
  • Galex1
    Castlevania - Lords Of Shadow - Mirrors Of Fate HD
    Sajnos a játék nem tudott felnőni az első részhez a szememben, de másoknak jó szórakozást jelenthet. Ahhoz képest hogy kézi konzolos átirat egész jól néz ki Full HD-ben

Utoljára szerkesztette: Galex1, 2014.08.11. 19:31:13
  • Galex1
    Castlevania - Lords Of Shadow

• mester1987
    Hiába 2 éves még mindig szépen fest Source enginennel.
  • Kongy
    Így van. Én hülye azt hittem, de nem, ők most valami máson dolgoznak.
  • Maxtreme
    de ha jól tudom a fejlesztők sem ugyanazok.
  • grebber
    Dear Esther (így kell techdemót csinálni)

• Kongy
    Fall of Cybertron meg ez ég és föld :D
  • Maxtreme
    Szintén zenész.
    Óriási csalódás az igencsak jól sikerült előző részhez képest.
  • shaddam
    Mostanában szerencsére a telefonokat fertőzik ezekkel a filmes kaptafa játékokkal
  • Galex1
    Killer Is Dead
    Nem véletlen hogy a játék 50-60 százalék körüli értékeléseket kapott, irányításban vannak kisebb gondok, zavaros billentyű kiosztás, a grafika helyén lenne de az is kicsit kopottas. És néztem egy nagyot mikor az első két fejezetet 1 perc alatt kivégeztem, 3-ik fejezet már karcolta a kemény öt percet részemről, és ennyi elég is volt a játékból sajnos :/

Utoljára szerkesztette: Galex1, 2014.08.09. 23:58:06
  • Kongy
    Fél óráig bírtam elviselni.
  • Galex1
    Transformers - Rise Of The Dark Spark
    Egy újabb film alapján készült játék, egy újabb mellé nyúlás. Helyenkét mondhatjuk hogy jól néz ki a játék például a robotok kidolgozása. Sok helyen találni gyenge textúrákat az amúgy is csúnyácska grafika mellett ami abszolút nem hozza a 2014-es szintet szerintem. A játék nulla fizikát tartalmaz kb és az MI is iszonyat bugyuta ugyanis úgy szalad el mellettünk az ellenség mintha ott sem lennénk. Fanatikusoknak való játék, de aki teheti szerintem kerülje :)

Utoljára szerkesztette: Galex1, 2014.08.09. 23:19:48
  • Galex1
    Wayward Manor

• Galex1
    Monochroma

• Kongy
    Infamous Second Son (PS4)

Last of Us Remastered (PS4)

• grebber
    Dead Effect

Inversion

Murdered Soul Suspect

• Myselor
    én nem mertem végigjátszani xd nincs parásabb dolog számomra mikor követ valami,jön utánam és nemtudok védekezni ellene .ott hagytam abba köszönöm elég volt :D megnéztem a végét youtubeon elég fura volt szóval nem bánom annyira :D
  • Galex1
    Among The Sleep

• a.carkey
    Hehe.

• shaddam
    The Last of Us Remastered (Left Behind DLC)

A többit inkább szpojlerbe :D

[/spoiler]
  • CamelX
    Ez nálam 10/10 volt :)
  • benőmenő
    Enslaved - Odyssey to the West

• Maxtreme
    Sleeping Dogs

• Totti5
    Akkor miért nem játszol olyanal ami 60 fps? van rengeteg!
  • The Protector
    Betonstabil?Az igen.....Én annyira megszoktam a konzolos játékot h már azt sem tudom milyen 30felett az élet.
    Amúgy nekem első napos vétel lesz,nagyonn bejön.CSak az tántorít vissza,hogy egy rakat DLC fog jönni hozzá szokás szerint,hogy szopnának le.
  • Totti5
    Fix 30 fps PS3, X360, PS4 és X1-en is szóval nehezen lenne:)
  • Galex1
    Murdered Soul Suspect
    Sajnos elég rövid game, de a történet bejött, és vannak érdekes fordulatok. Néhol előfordul egy két alacsony felbontású textúra de amúgy rendben van a grafika is szerintem :)