Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
shaken, not stirred
shaken, not stirred
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Forza.

Haverom jól alszik, de mindjárt felébresztem ... 😄
Már megint a lustálkodás...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
ui.: A grafikán nem buheráltam semmit, csak minden játékon belüli grafikus opciót feltekertem (hozzátenném hogy itt még volt ingame állítható élsimítás, nem kellett külön a vga driverben sz4rakodni, no comment). Annyi még hogy 1.4-es verzióra lett frissítve a játék, de a changelog tartalma semmi vizuális változást nem indokol.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ez kb olyan mint pc-s CGI átvezetõbõl dobálna be mindenki képeket.
Next PC upgrade: 2022

Forza.
Adok én neked a Quake 1-hez (1995 ugye) olyan cuccot amivel egy gtx780-at is 2 vállra lehet fektetni. <#bohoc>#bohoc><#idiota>#idiota>
Meg, hogy milyen gép kék alá?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
60 Fps-t tartja ?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Meg a Rygel féle textura pack-al.