15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#13590 P.T. PS4
-
#13589 Én maradok a God of War-nál :) -
#13588 Én meg végig élveztem még másodjára is, szerintem az egyik legjobb ebben a stílusban. Folyamatosan vannak új képességek, így nem válik unalmassá a harc a helyszínek meg kellően változatosak, a történet is jó. Na de hát kinek mi :) -
#13587 Nagyon helyesen, mert hogy sztori az alapjáték főboss előtti cutscene-ben van egyedül, ott is csak konstatálják, hogy mi történt eddig a játékban, majd harc, credits és dlc. -
#13586 hát én addig vittem amikor kristályokat kellett gyüjtögetni és bemenni egy sötétbarlangba.ott már meguntam annyira nem indult be hogy már fájt xd -
#13585 Hát, én vártam, hogy beinduljon, de chapter 4-ig nem indult be, meg az animációk, a karakter mozgása is rém gyenge. Grafika szép, de ennyiben kb ki is merül az előnyeinek listája. -
#13584 az ötlet tök jó lenne de annyira egy unalmas a játék menet,borzasztó :D pedig azthallottam jó lesz de nem,a bossok is vicc xd gyorsan töröltem is pár óra játék után -
#13583 Csatlakozom :D Kínszenvedés. -
#13582 az egyik legunalmasabb játék amivel valaha játszottam :O -
#13581 Azt észre vettem, hogy az fxaa-t benyomtad, csak furcsa volt...
Úgy látszik állóképen nem látszik az a "zsizsgés" amit mozgás közben produkál a progi. Egyes helyszíneken kiborító volt és amikor smaa-t, vagy mást akartam használni olyan gamebreaking képhibákat produkált, hogy öröm volt nézni -.-
Igazából kinézetre is épp olyan felemás érzéseket keltett bennem, mint gameplay téren és a review-kat elnézve a második rész sem tett igazi előrelépést -
Galex1 #13580 Hát figyelj játékon belül minden maxon és bekapcsolva minden, külön cuccot nem használtam tehát a VGA driverben se állítgattam elsimítást. Felbontás pedig 1920x1080 -
#13579 Hát egy kézikonzolos portot nem tudom mennyire illik egy nagygépes játékhoz hasonlítani...
Mondjuk nekem a Lords of Shadow 1 is csak jóindulattal volt középszar.
Meglepően kevés a recefice a képeiden, ezért megkérdezném, hogy használtál-e valami plusz AA-t, vagy downsample-t (ha igen hogyan és milyen felbontásról)? -
#13578 Én borzasztóan untam azt a játékot, csak a történet miatt játszottam végig de utólag már azt mondom ,hogy kár volt. -
Galex1 #13577 Castlevania - Lords Of Shadow - Mirrors Of Fate HD
Sajnos a játék nem tudott felnőni az első részhez a szememben, de másoknak jó szórakozást jelenthet. Ahhoz képest hogy kézi konzolos átirat egész jól néz ki Full HD-ben
Utoljára szerkesztette: Galex1, 2014.08.11. 19:31:13 -
Galex1 #13576 Castlevania - Lords Of Shadow
-
mester1987 #13575 Hiába 2 éves még mindig szépen fest Source enginennel. -
#13574 Így van. Én hülye azt hittem, de nem, ők most valami máson dolgoznak. -
#13573 de ha jól tudom a fejlesztők sem ugyanazok. -
#13572 Dear Esther (így kell techdemót csinálni)
-
#13571 Fall of Cybertron meg ez ég és föld :D -
#13570 Szintén zenész.
Óriási csalódás az igencsak jól sikerült előző részhez képest. -
#13569 Mostanában szerencsére a telefonokat fertőzik ezekkel a filmes kaptafa játékokkal -
Galex1 #13568 Killer Is Dead
Nem véletlen hogy a játék 50-60 százalék körüli értékeléseket kapott, irányításban vannak kisebb gondok, zavaros billentyű kiosztás, a grafika helyén lenne de az is kicsit kopottas. És néztem egy nagyot mikor az első két fejezetet 1 perc alatt kivégeztem, 3-ik fejezet már karcolta a kemény öt percet részemről, és ennyi elég is volt a játékból sajnos :/
Utoljára szerkesztette: Galex1, 2014.08.09. 23:58:06 -
#13567 Fél óráig bírtam elviselni. -
Galex1 #13566 Transformers - Rise Of The Dark Spark
Egy újabb film alapján készült játék, egy újabb mellé nyúlás. Helyenkét mondhatjuk hogy jól néz ki a játék például a robotok kidolgozása. Sok helyen találni gyenge textúrákat az amúgy is csúnyácska grafika mellett ami abszolút nem hozza a 2014-es szintet szerintem. A játék nulla fizikát tartalmaz kb és az MI is iszonyat bugyuta ugyanis úgy szalad el mellettünk az ellenség mintha ott sem lennénk. Fanatikusoknak való játék, de aki teheti szerintem kerülje :)
Utoljára szerkesztette: Galex1, 2014.08.09. 23:19:48 -
Galex1 #13565 Wayward Manor
-
Galex1 #13564 Monochroma
-
#13563 Infamous Second Son (PS4)
Last of Us Remastered (PS4)
-
#13562 Dead Effect
Inversion
Murdered Soul Suspect
-
#13561 én nem mertem végigjátszani xd nincs parásabb dolog számomra mikor követ valami,jön utánam és nemtudok védekezni ellene .ott hagytam abba köszönöm elég volt :D megnéztem a végét youtubeon elég fura volt szóval nem bánom annyira :D -
Galex1 #13560 Among The Sleep
-
#13559 Hehe.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#13558 The Last of Us Remastered (Left Behind DLC)
A többit inkább szpojlerbe :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[/spoiler] -
CamelX #13557 Ez nálam 10/10 volt :) -
#13556 Enslaved - Odyssey to the West
-
#13555 Sleeping Dogs
-
#13554 Akkor miért nem játszol olyanal ami 60 fps? van rengeteg! -
#13553 Betonstabil?Az igen.....Én annyira megszoktam a konzolos játékot h már azt sem tudom milyen 30felett az élet.
Amúgy nekem első napos vétel lesz,nagyonn bejön.CSak az tántorít vissza,hogy egy rakat DLC fog jönni hozzá szokás szerint,hogy szopnának le. -
#13552 Fix 30 fps PS3, X360, PS4 és X1-en is szóval nehezen lenne:) -
Galex1 #13551 Murdered Soul Suspect
Sajnos elég rövid game, de a történet bejött, és vannak érdekes fordulatok. Néhol előfordul egy két alacsony felbontású textúra de amúgy rendben van a grafika is szerintem :)