15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#3552 Logitech Momo, de ilyet nehogy vegyél (pedál probléma X idő után (hiába nyomod fullra, kb. 80%ig megy fel ...)) -
#3551 Kormánnyal játszod ugye?
Ha igen akkor milyen kormányod van? -
#3550 Rfactor, Nordschleife_RK, Megane és ETCC03 MOD
-
#3549 kizárt... mivel a képeken HDR látszik :) -
#3548 Nekem SM 3.0-ra van beállítva és ott nem lehet az elsimítást benyomni -
Hellsing47 #3547 "..simán vitte"
végülis 12 FPS-el is ugy tünik mintha simán vinné...csak enyhén lassan
amugy te Sland élsimitást is rányomtad?:D -
#3546 Jah, 1024*768-ban...
Nekem maxon 1280x1024-benn van hogy lemegy 20FPS-re a tiednél jobb konfiggal, úgyhogy... ^^ -
#3545 ahha -
bcrics #3544 nekem amd64sempron 3000+ 1gbram 7600gt256 full grafon simán vitte:))
annyi hogy élsimitás off
pedig szar asrock am2 alaplapom van;) -
#3543 Call of Juarez!
Hát igen, nem sokat beszélnek erről a game-ről, pedig nagyon eltalálták a hangulatát! Jó a története is, főleg, hogy két ember szemszögéből követheted végig az eseményeket. Az egyik az üldöző, a másik a menekülő. Élvezetes. Kifejezetten élveztem a párbajokat és a "hatlövetű előrántásos lövéseket" vagy minek nevezzem.
Sajnos az AMD Athlon64 3200+ 1G RAM és az X1600Pro-m nem elég neki. Kicsit butítva futott csak. -
#3542 Call of Juarez! -
Neoncsoves #3541 Call of Chutulu? -
Neoncsoves #3540 ehz mi? :D -
#3539 Képeid láttán kedvem támadt ehhez a játékhoz.
Gyorsan le is töltöttem, felraktam.
Már a főmenü is kurvára tetszett.
Gyorsan felraktam mindent High-ra meg a lehető legnagyobbra, illetve 1280x1024-re.
Há' beszarás milyen hangulata van a játéknak. Nagyon jól néz ki és nagyon feelinges.
1280x1024 Legnagyobb részletesség mindenre, 20-70FPS
Itt van pár általam készített kép:
-
bcrics #3538 Just Cause//ha lenne benne fizika nálam az év játéka lenne...
-
#3537 Bodri olyan furán viselkedsz mostanában. Csak nem vagy beteg? Elég szarul nézel ki
-
#3536 az xbox360 volt
pc-re febuárban jön a teljes -
#3535 hol lehet a test drive-ot letölteni,nem warez hanem most ezzel mi van hogy még mindig béta és az ign meg release date re szept x-et mond 2006 ban
-
#3534 WOW:Burning Crusade
-
#3533 Február 22-23 körül
Még egy kis TDU
Egy kis összehasonlítás:
HDR és AA között érezhető a különbség, de az AF nem sokat javít a látványon...
(A kártyám nem tudja egyszerre a HDR-t és az AA-t megjeleníteni!)
HDR
4xAA 0xAF
HDR_2
4xAA 0xAF_2
4xAA 8xAF
4xAA 16xAF
-
#3532 mikor jön ki ez a game? -
#3531 Coj :)
Tetszik, nagyon jó kis game minden értelemben.
-
#3530 HELP! Aim Racing (demo)
A névbeírásig jutottam el, entert nem fogad el, csak üres buborékablakok fogadnak. Hát ezt hogy kell elindítani? -
#3529 Test Drive Unlimited
Ford GT
Chevrolet Corvette Stingray 69
Dodge Viper SRT10
Caterham CSR 260
Itt egy kicsit érdekesen áll az avatar karja, de hát annyi baj legyen.
Wiesmann Roadster MF3
-
#3528 -
Hellsing47 #3527 hello
pontosan milyen progival csináljátok a screenshotokat? mert amit én csinálok Fraps-al azon a modellek és egyéb tárgyak-nah széle elég bénán néz ki..minta elmodott volna :( -
#3526 Richard Burns Rally. rally szimulátor ,nem nfs. -
pirosBoci #3525 ez tetszik ez milyen játék?rbr? -
#3524 RBR
-
#3523 ird be a keresőbe alul, volt már fent :)
Maxtreme: icipicit azért jobb a fizik, nameg a vezető végzetesen is megésrülhet... hát ennyit sikerült 2-3 év alatt beledolgozni :D -
bcrics #3522 Just Cause-ról képet ,,than you -
#3521 Fogadjunk, még ki sem próbáltad! -
#3520 Ráadásul a game is teljesen ugyanaz mint az előző. (még a menü is.. csak más a színe)Részemről a demo után felejtős :) -
#3519 Xpand Rally Xtreme Demo (sajnos alig lett jobb az irányitás, mint az előzőben... pedig lenne benne potenciál -> középpontja körül forgatható tégla, nem kocsi)
-
#3518 Menü nálam sincs.. A jobb alsó sarokba kell kattintani, a másik képernyőn pedig az első sárga téglalapra :D :D
Szarfos drive lehúzással kiüthető :p -
#3517 Kösz! Megtetszett, leszedtem, tényleg jó, de az orosz nyelv miatt nálam még a szövegek sem látszanak, sem a menüpontok ... 15-20 inditás után nagyjábol réreztem hova kell klikkelni ... 15 perc game, semmire nem jöttem rá és uninstall... várom az angol nyelvő teljes verziot, ami talán sosem jelenik meg :( Pláne, h sztárforsz :(
Szerencsére a stilusban van még jó, hasonló játék: Powerdrome, és öö.. régebben, szintén orosz cucc volt, nemtom a nevét... még grafikailag is rendben volt, igértek multiplayert patchben, aztán az sem lett, namajd, ha beugrik a neve ... :D
Prey
-
#3516 Aim Racing (demo)
Mive o(rosz :D) game, sokat nem vártam tőle, de nagyon kellemeset csalódtam.
Piszkosul feelinges a cucc. A fizika, graf, gameplay, sebességérzet, optimizáció a helyén.
1edül kicsit talán a irányíthatóságon csiszolhatnának még, de az sem reménytelen. Könnyen szokható. (először nekem nagyon fura volt, aztán a 3-diok köröm már hiba nélkül nyomtam le :) )
-
#3515 nekem nem tetszik ez a játék,olyan műanyag hatása van a kocsiknak... -
#3514 eszméletlen szép ... :O
TrackMania United (ATI1950pro)
-
#3513 Kikapcsoltam minden HUD-ot. Így nyertem 5FPS-t és sokkal szebbek a képek