Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de remélem ezt nem azlért írtad, mert ismersz olyan szimet, ahol minden fa 3D-s? 😊
Riszpekk
War. War never changes.
Talán ha ma ülnék le elé már sokkal jobban menne. 😊
Annak ellenére, hogy azt se tudtam mi micsoda benne sikerült ezt azt lelõnöm de semmi konkrét. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
War. War never changes.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Riszpekk
Pár mutánssal leálltam pofozkodni, hát nem én nyertem...

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
effpéess comming: Aliens vs. Predator vs. Veszett Maki 2.
War. War never changes.
Vagy a már említett Space Invaders... az meg is van. :-)
PONG!

De hát mindenkinek megvan a maga nosztalgia-játéka, a maga gyerekkora, amiken felnõtt.
Amúgy az, hogy nekem xt volt az elsõ, nem jelenti azt, hogy elõtte nem nyomtam. ;-))
A C64 elõtt az Atari gépek mentek, s ez nekem megvan a mai napig, ráadásul még müxik is. De ültem anno Spectrum gép elõtt, kis joystick volt beépítve a bill-be. Haveromhoz jártam általános 1.-2.-ban C64-t koptatni, és suliban C+4,C16-os gépen programoztunk grafikát. Jó kis 80-as, 90-es évek... hajjajj... :-D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
W2kbol inditottam az exet es egybol kiment fullscrenre Ega felbontas, van zene meg hang es nem is kell lassitani a gepet 😊)
http://www.mobygames.com/images/shots/original/948951985-00.gif
évekkel késõbb, XT-n (Hercules moncsival) jutottam hozzá, és imádtam!
megcsinálhatnák újra multival, ütne
Riszpekk
Ezt a remaket is talaltam de nem ismerem...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
emlékszem hogy a földön gurulva simán meg lehett csinálni 1-2 küldetést!

Meg volt vmi Dark Side. Ilyen vektorgrafikás "emberszimulátor", ahol meghatározott idõd volt h. végigvidd a játékot... Sose vittem végig. Vki végigtolta?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
En irtam egyszer egy progit, ami a magnorol digitalizalt be zenet vagy barmit, komoly 1 bites (!) digitalizalas volt. Eleg sok elfert a memcsiben, allithato volt a mintavetelezes, es igen jol ertheto volt, visszahallhato az anyag😊))
A munkatarsam erosen fikazott, mert neki akkor mar Enterprise-a volt, amin volt kis joy, es 8 biten tudott digitalizalni😊)))
az volt jó hogy egy kártyával el lehetett érni a teljes $c000-$ffff "tükör" tartományt ahol az op.rendszer volt alapban!nem semmiért volt annyi amennyi egy bõvítõ kártya.
Mondjuk én azon sz...rtam be egyszer amikor vmi progival zenélt az 1541 floppy drive!állítólag a fejet variálta, de atom volt!:-D
az a vicces hogy most az össszes c64-game amit kiadtak egy cd-re felfér.
nekem még megvan kazin a scarabeus!:-)az volt az fps elõdje
nyakam rá!:-D
ennek persze sok oka van
Riszpekk
a telcsik is azt bizonyítják hogy nem kell egy atomerõmû ahhoz hogy az ember játszon egy jót!:-)
A telcsimre 100k egy olyan játék, ami C64 szinten van. Amúgy a 174Kb (honnan jött ez a pontos szám?) bele se férne a C64 memóriájába.
Riszpekk
Van egy varázsa az biztos!és nem kellett hozzá egy baromi drága pc ami még éppen kiforróban volt!
Best: Last Ninja 1-3, Armalyte, Turrican 1-2, Stunt Car Racer,F1 Grand Prix Circuit,Gunship,stb.stb.
Az a vicc hogy ezek a játékok 174Kb-ba beleférnek és azért
ez a nem mindegy, hogy manapság már 2-3giga egy átlag játék.
Persze azért nagy minõség,nagy méret,nagy gép,nagy profit!
off-topic de azért szomorú, hogy a nagy átlag még keresni sem tud a neten, legyen az update vagy cheat!
Hanem mit csinál?!
kérdez agyba-fõbe a fórumon, hogy hol van ez,hol van az,help,help,anya nem megy a fárkráj?!
Semmi kreativitás!csak menni,menni bántani!
Ez kellemetlen volt:
De még idelyében helyrejöttek a dolgok:
Þór vígi þessi rúnar
Indyanapolis:
Nascar:
Strip poker:
Lula:
StarCraft:
Þór vígi þessi rúnar