Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
hát ja, repülés közben teljesen rendben van

de remélem ezt nem azlért írtad, mert ismersz olyan szimet, ahol minden fa 3D-s? 😊

Riszpekk

hiba
jok ezek a 2D fak a talaj fole emelve 😊

Lock On multiban, elég érdekes néha 😊

War. War never changes.

Random_
Hú ez a game megvolt Amigán, de nem tudtam mit és hogyan kell benne csinálni. Mindig csak nyomkodtam a gombokat. 😊
Talán ha ma ülnék le elé már sokkal jobban menne. 😊

Annak ellenére, hogy azt se tudtam mi micsoda benne sikerült ezt azt lelõnöm de semmi konkrét. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

IL2 Sturmovik FB

War. War never changes.

Esrohnoil
Ez melyik gamma?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

FREAK

Riszpekk

FREAK
Gáz van...

Riszpekk

FREAK
össz-tûzpárbaj (a hajók nyertek 😊

Riszpekk

FREAK
kis tûzerõ demo német részrõl (3 perc múlva már õ is a tengerben lubickolt, nagy volt az orosz túlerõ)

Riszpekk

Ivan Pjodr
Egy pár kép a Farcryból... ilyen tud lenni legjobb grafikai minõségben 😊

Pár mutánssal leálltam pofozkodni, hát nem én nyertem...

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

BBird
PONG! -t nem lehet csak úgy leprogramozni! Az olyan lenne, mint Mona Lisa -t lefesteni. Az egy kincs, és örök! :-DDD

effpéess comming: Aliens vs. Predator vs. Veszett Maki 2.
Lock Onból 1-2 kép:

War. War never changes.

FREAK
azt rögtön vágtam 😊

Riszpekk

DJ Skyline
látod ezért írtam azt...mert én nem tok programozni!😛

FREAK
aki tud programozni, annak a grafika 5 sor, és nem fog leállni paintezni 😊

Riszpekk

DJ Skyline
a pálya,grafika,stb egy sima painttal megoldható 5 perc alatt...aki programozni is tud akkor annak egy óra max!😊))

BBird
És akkor ne hagyjuk ki a PONG c. világ legelsõ virtuális játékát sem... amin ugyancsak játszottam még a 80-as években.
Vagy a már említett Space Invaders... az meg is van. :-)

PONG!
BBird
A "Jani" témát csak poénból mondtam, illetve azoknak, akik azt mondják, hogy milyen régi játék a Quake3 és társai. ;-)
De hát mindenkinek megvan a maga nosztalgia-játéka, a maga gyerekkora, amiken felnõtt.
Amúgy az, hogy nekem xt volt az elsõ, nem jelenti azt, hogy elõtte nem nyomtam. ;-))
A C64 elõtt az Atari gépek mentek, s ez nekem megvan a mai napig, ráadásul még müxik is. De ültem anno Spectrum gép elõtt, kis joystick volt beépítve a bill-be. Haveromhoz jártam általános 1.-2.-ban C64-t koptatni, és suliban C+4,C16-os gépen programoztunk grafikát. Jó kis 80-as, 90-es évek... hajjajj... :-D
Bucser
Etrtõl nem leszel Jani😊 Elsõ számítógépes parancs amit megtanultam az Commodore-64-en a find és a Load volt😊 LodeRunner, ChopLifter, Bruce Lee meg, Vol egy iszonyat régi F-14 szimulator amiben csak vonalak voltak... NAgyon gáz volt😊) ÉS meg mndig lezuhanatam meg kérte a 4. lemezt de nekem csak a 3. volt meg😊 Lehettem 6-7 éves???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

robotnyk
1NSANE:

hiba
Ahh hihhetetlen:

W2kbol inditottam az exet es egybol kiment fullscrenre Ega felbontas, van zene meg hang es nem is kell lassitani a gepet 😊)

hiba
OFF
Retro games
(letotlhetok)

http://www.flashback-aw.net/gamelist.php

ON

hiba
Ez is utos volt 😊 nagy varos, autopalyak, azzem gyalgosok is voltak - ma mar sok ilyen game van 😊

http://www.mobygames.com/images/shots/original/948951985-00.gif

hiba
MotoGp2 Cartoon effekt, + Bring Ding din diiiiing motorhang helyett 😊

hiba
Train Simulator helyett ismet LocON 😊

FREAK
én akkor szerettem bele, amikor a CoV cikket írt róla

évekkel késõbb, XT-n (Hercules moncsival) jutottam hozzá, és imádtam!

megcsinálhatnák újra multival, ütne

Riszpekk

hiba
hat ez mer nem m1?

hiba

hiba
Sajnos nem az en kepeim 😄 de anno nagyon sokat jatszottam ezzel: Carrier Command (azota se jelent meg ilyen osszetettett megis egyszeruen nagyszeru startegia+akcio egyben - volt egy anyahajonk es szigeteket kellett elfgolalni, voltak vizi es legi jarmuvek mindent lehetett iranyitai, es parancsokat adni a kintlevo egysegeknek, iszonyat jo volt es 3Dben!

Ezt a remaket is talaltam de nem ismerem...

FREAK
nem a már említett Fighter Bomberre gondolsz?

Riszpekk

ranGer2
LHX ... nem?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

copass
volt egy repülõ szimulátor aminek ,akkora 3d-s grafikája volt hogy iszonyat, foggalmam sincs már hogy mi a neve, de azért az a csúcson volt, külsõ nézet is volt, lehetett követni a rakétát, meg ilyenek. csak hát q..va lassú volt egy picit!😊
emlékszem hogy a földön gurulva simán meg lehett csinálni 1-2 küldetést!

copass
A Driller, azt hiszem ez a cime vagy ilyesmi, az is 3d-s volt, jó zenével

copass
egyszer nyúzta én is, de borzalmas nehéz volt, ami ilyesmi volt az a total eclipse asszem, meg volt egy pár ilyen 3d-s fps elõd, volt egy amiben egy várban kellet nyomni a logikai dolgokat, na az ott volt rendesen!:-D

Esrohnoil
Régi játékok közül bennem a Banshee maradt meg, meg az Ishar, aztán a Druids mekkora volt... szinte már szerepjáték. 😊
Meg volt vmi Dark Side. Ilyen vektorgrafikás "emberszimulátor", ahol meghatározott idõd volt h. végigvidd a játékot... Sose vittem végig. Vki végigtolta?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Alexease
Scarabeus, az allat volt!!! Az tenyleg FPF volt!😊) A floppy meghajto zeneles az genyosag volt, szet eset hamar😊))

En irtam egyszer egy progit, ami a magnorol digitalizalt be zenet vagy barmit, komoly 1 bites (!) digitalizalas volt. Eleg sok elfert a memcsiben, allithato volt a mintavetelezes, es igen jol ertheto volt, visszahallhato az anyag😊))
A munkatarsam erosen fikazott, mert neki akkor mar Enterprise-a volt, amin volt kis joy, es 8 biten tudott digitalizalni😊)))
copass
egy jó kis kis action replay csodákra volt képes!😊)
az volt jó hogy egy kártyával el lehetett érni a teljes $c000-$ffff "tükör" tartományt ahol az op.rendszer volt alapban!nem semmiért volt annyi amennyi egy bõvítõ kártya.
Mondjuk én azon sz...rtam be egyszer amikor vmi progival zenélt az 1541 floppy drive!állítólag a fejet variálta, de atom volt!:-D
az a vicces hogy most az össszes c64-game amit kiadtak egy cd-re felfér.
nekem még megvan kazin a scarabeus!:-)az volt az fps elõdje
nyakam rá!:-D

FREAK
mondjuk jót még nem játszottam telefonon, de az tény, hogy a legnagyobb élmény a C64 volt

ennek persze sok oka van

Riszpekk

Alexease
180k volt a C64 floppy egy oldala. 360k ha lyukasztottuk a masik oldalt is😊))) Ezek a toltogetos jatekok voltak. Egyszerre max 48k fert a memcsibe (extra trukkel egy kicsit tobb, 52-55k).
copass
170 KB (174 848 bájt) egy c64-es .d64 file mérete

a telcsik is azt bizonyítják hogy nem kell egy atomerõmû ahhoz hogy az ember játszon egy jót!:-)

FREAK
"manapság már 2-3giga egy átlag játék"

A telcsimre 100k egy olyan játék, ami C64 szinten van. Amúgy a 174Kb (honnan jött ez a pontos szám?) bele se férne a C64 memóriájába.

Riszpekk

copass
C64 Rules!
Van egy varázsa az biztos!és nem kellett hozzá egy baromi drága pc ami még éppen kiforróban volt!

Best: Last Ninja 1-3, Armalyte, Turrican 1-2, Stunt Car Racer,F1 Grand Prix Circuit,Gunship,stb.stb.

Az a vicc hogy ezek a játékok 174Kb-ba beleférnek és azért
ez a nem mindegy, hogy manapság már 2-3giga egy átlag játék.
Persze azért nagy minõség,nagy méret,nagy gép,nagy profit!
off-topic de azért szomorú, hogy a nagy átlag még keresni sem tud a neten, legyen az update vagy cheat!
Hanem mit csinál?!
kérdez agyba-fõbe a fórumon, hogy hol van ez,hol van az,help,help,anya nem megy a fárkráj?!
Semmi kreativitás!csak menni,menni bántani!

hiba

Carlos
Télleg. Az indy 500 az zsír volt...
imádtam!

Þór vígi þessi rúnar

BBird
Az nem is az Indianapolis, hanem az Indycar. :-))
Az Indianapolis500 -t jobban bírtam.

Carlos
És az örök kedvenc!
Ez kellemetlen volt:

De még idelyében helyrejöttek a dolgok:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor az én régi kedvenceim!
Indyanapolis:

Nascar:

Strip poker:

Lula: