Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
up

Lock On

War. War never changes.

Glpetyus

Glpetyus
Jó képek

Esrohnoil
Jaja, a Bléd vágok vmit az egyik kedvencem. 😊
Sztem még ma is megállja a helyét.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

FREAK
multiban is jó volt, de a Blade Of Darkness verte erõsen

Riszpekk

Ivan Pjodr
Aha, Halls of Valhalla a neve, csak multi kieg.

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

A Rune k* jó game volt! Még a modemes idõkben multiztam vele mindig 😊
Ez mi volt? A kiegészítõje?

War. War never changes.

Ivan Pjodr
Legfeljebb egy jó skandináv mézsört 😊
A kalózból kiálló kard a lényeg, ami egyébként nincs benne a játékban, hanem bug, amire én jöttem rá.
Nem gondoltam rá, hogy csak annak poénosak a képek, aki ismeri a játékot...

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

BBird
A második kép a legjobb. Nem látok semmit, csak egy égboltot, valami fáklya(k) és világító karakterek. Mit ittak ezek? ;-))
robotnyk
kinek a pap, kinek a paplan....
Ivan Pjodr
Azokkal semmi baj, a monitorok sötétek. 😊)

Alexease
Es attol jobb lesz a screenshot😊)))))
Ivan Pjodr
A monitorfényerõ felvétle csodákra képes 😊)

Alexease
Valamivel takarni is kell az engine-nek a 300 poligonos korlatjat😊))))
Fantasztikus. Van olyan kép is, aminek nem fekete a 99%-a? 😊
Alexease
Hat ez tenyleg fantasztikus
Ivan Pjodr
Találtam néhány rohadt jó multiplayeres képet a Rune: Halls of Valhallából.
Kicsit sok kép, de nem tudtam válogatni közöttük, mind jó 😊)

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ Skyline
jostick=joystick

DJ Skyline
hát...nem egy xp-re tervezték a játékot...nem ismeri fel a hangkártyámat tehát hang az nincs...irányítással meg csak annyi a problem hogy az sincs...elején azzal jött nekem hogy nincs a jostick beállítva,folytatja??beállítottam hogy no jostick...nem baj úgy se megy...csak valamit szöszmötöl...

DJ Skyline
egyébként a legmagasabb altitude amit elértem az 80000 fölött volt...ott már látszódott az "ûr-alja"...aztán onnan merõlegesen lefelé...yeeeee...

DJ Skyline
köszi!😊)))

egyébként csak 1 bajom volt a rendes carrier (Top Gun) móddal...hogy mindíg kiküldtek minket a p*csába hadgyakorlatozni...2 perc alatt lelõttük egymást 8-an utánna durván 10 perc mire visszaérsz a támaszpontra ha nem több...pláne ha autón van....képes úgy 400 speedel végig kirándulni...én nem bírtam sose s mindíg full gázzal vissza...

Hmuda
Kár hogy nekem nem jönnek be az ilyen hent MMO gamék. Jobban szeretem a kiterjedt kasztrendszert és a változatos játékmenetet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

shaba23
Lineage
Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ez miböl van?

Seth
középsõ

PSN ID.: Beegabor

FREAK

Riszpekk

shaba23
Glpetyus
😛

DJ Skyline
nincs bazz...örülök hogy ennyit találtam a neten!😛PPP
ezt a kettõt...

Glpetyus
KIssebb nincs??😛
Asszittem ez is ujabb gém..:/

DJ Skyline
még 1 kép...

Requirements: 486 DX-66 MHz processor, 8 MB RAM, 30 MB hard disk space, 32-bit SVGA video card, DOS 5.0, 2X CD-ROM, joystick, mouse, 100% compatible SoundBlaster

nem egy lokkon de én jókat szórakoztam vele...az a legobb mikor 4en mentek és kilövöd az egyik havert...a többi kettõ ellened fordul és leakarnak lõni...nincs menekvés...meg amikor az anyahajódat akarod szétlõni...jujjj...

Glpetyus
Asszem maradok a LOCK ON-nál😛P

DJ Skyline
de nem ilyen szar csíkos a grafikája...cskhát nem tudom hogy xp-n elfutna e...

DJ Skyline
pilóta fülke...

és mást nem is találtam róla...

DJ Skyline
Top Gun(volt film Tom Krúzzal)...és abból csináltak játékot...keresek valami képet róla...

Glpetyus
Nem... Infót,képet PLÍZ 😛

DJ Skyline
de a Top Gun fire at will???
ismered?

Glpetyus
😊
Mondjuk én is csak azt + a Lock On-t nyomom
(na nem mintha lenne sok választás.. :I )

FREAK
igazából nem, C64 idõkben az voltam, PC-n egészen a Combat Flight Simulatorig semmi nem fogott meg, utána jött egy rövid FS98 korszak, aztán bebaszott a Sturmovik, azóta repdesek vele 😊

Riszpekk

Glpetyus
Hmmm...te is nagy repszim-buzi vagy??

FREAK

Riszpekk

Glpetyus
Nomeg a gépigénybõl😛

Glpetyus
Igazából csak így látni milyen szép is ez a játék...

Glpetyus

Glpetyus

hehe, ez az Alley Cat mekkora játék volt! 😊 nem tudod elküldeni nekem valahogy?