Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
YEAAAAHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az egyik két kedvenc játékom volt anno!
Raptor és F22. Mekkora istenek voltak ezek akkoriban!!!
Imáttam õket!
Az egyik két kedvenc játékom volt anno!
Raptor és F22. Mekkora istenek voltak ezek akkoriban!!!
Imáttam õket!
Þór vígi þessi rúnar
még mielõtt valaki belekötne mind 2 kép saját gyártmány..
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Láttad volna Amigán! Az volt az igazán kiráy!
Gondoltam ingyenes számtech tanfolyamot adok... :-D
Amúgy ilyen "beleégett" gombok képeivel tele lehetne rakni a netet. Nekem hetente 3-4 alkalommal feltûnik a legváratlanabb helyeken... ;-)
Amúgy ilyen "beleégett" gombok képeivel tele lehetne rakni a netet. Nekem hetente 3-4 alkalommal feltûnik a legváratlanabb helyeken... ;-)
Ezt most komolyan mondtad? 😊
War. War never changes.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
F-16 Combat Pilot:
Wizard of War is aranyos volt, bár én ilyen kicsit hasonlító kategóriában a Rockfordot szerettem, bár ez inkább Boulder Dash-hez hasonlított, no mind1.
Braveheart: Kérdésedre a válasz: tálca :-D
Wizard of War is aranyos volt, bár én ilyen kicsit hasonlító kategóriában a Rockfordot szerettem, bár ez inkább Boulder Dash-hez hasonlított, no mind1.
Braveheart: Kérdésedre a válasz: tálca :-D
Ez nem játékból van de nézzétek, most csináltam... (winxp home e.)
War. War never changes.
:-]
Kár hogy a Fighter Bonberbõl a la c64 nem tudok screensotot betenni... de jó volt, a hegyek még piramis alakúak voltak ezért azt hittem hogy Egyiptomban játszódik...
nekem volt egy olyan képem egy BF-109-rõl hogy több volt a lyuk a gépen mint maga a gép felülete...
😄
De sajna szvsz sokkal nem lesz jobb...nekem se lett + 512 után...😞
A topik meg jó akinek nem teszik ne jöjjön be,ennyi😊
De sajna szvsz sokkal nem lesz jobb...nekem se lett + 512 után...😞
A topik meg jó akinek nem teszik ne jöjjön be,ennyi😊
Hat en beszurtam par kepet nezzd csak vissza...
mellesleg locon szinte semmilyen mai gepen nem megy fullba, a varosok felett meg ha sokan vannak behal plane ha meg aa meg az is van talan 256Xtken megy jol.
mellesleg locon szinte semmilyen mai gepen nem megy fullba, a varosok felett meg ha sokan vannak behal plane ha meg aa meg az is van talan 256Xtken megy jol.
jó csak azért mert az én gépem a mai színvonalat nézve nem olyan piskóta...és eddig minden elment akadás nélkül 1024*768,highon minden....
Ja 1-2-t én is be szoktam rakni 😊
War. War never changes.
A gépigényt ne nézd, a recommended 2-szeresén már jól fut 😉
War. War never changes.
ezzzel én okba is vagyok...a hibával kapcs...én is szeretem a fun picseket...csak sajna most nincsen 1se...ill eltûntek..Il-2 Surmovikból voltak jó kis képek...
Ki mondta hogy játszható? Alig bírtam képet csinálni, úgy szaggatott 😉
Veszek majd egy 2800+-os procit meg 512 ramot a mostani 2000+ 512 mb mellé, akkor majd menni is fog 😊
DJ Skyline: ha vennél még ramot akkor szerintem elfutna, igen.
Hiba: nem azért hoztam létre a topicot, hogy hú baz nekem maxon 80 fps, hanem azért, hogy érdekes, jól kinézõ képek kerüljenek be, amiken lehet ámulkodni, nevetni...
Veszek majd egy 2800+-os procit meg 512 ramot a mostani 2000+ 512 mb mellé, akkor majd menni is fog 😊
DJ Skyline: ha vennél még ramot akkor szerintem elfutna, igen.
Hiba: nem azért hoztam létre a topicot, hogy hú baz nekem maxon 80 fps, hanem azért, hogy érdekes, jól kinézõ képek kerüljenek be, amiken lehet ámulkodni, nevetni...
War. War never changes.
tomcat 4ever!csak kár hogy nem lehet vele repüli!
azért szerettem a Top Gun fire at willt...ott csak azzal repülhettél...meg az F14 Fleet Defender...csak azt nem tudtam megszerezni!
azért szerettem a Top Gun fire at willt...ott csak azzal repülhettél...meg az F14 Fleet Defender...csak azt nem tudtam megszerezni!
Az hát!
Nálam😛4 2.4
1 giga ram
R9600
Intel865...
És csak kb mediumon(van ami max,van ami minimumon van)játszható😞...
Nálam😛4 2.4
1 giga ram
R9600
Intel865...
És csak kb mediumon(van ami max,van ami minimumon van)játszható😞...
jajaja!
doom,doom2,meg a quakek!bazz emléxem hogy fostam a doomban attól a tûzhányó barna szörnytõl...meg a repülõ koponyáktól meg ilyenektõl...
doom,doom2,meg a quakek!bazz emléxem hogy fostam a doomban attól a tûzhányó barna szörnytõl...meg a repülõ koponyáktól meg ilyenektõl...
ugyan ezek 😊
no meg a doom mellé még 😊
no meg a doom mellé még 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
maxon elfutna a gépemen?
P4 2,4 Ghz proci
Gigabyte 865G alaplap
egy GeForce Ti 4200 8x vid.kártya
512 DDR ram(nem ártana 1 G😎
Soub Blaster Live hangkártya
P4 2,4 Ghz proci
Gigabyte 865G alaplap
egy GeForce Ti 4200 8x vid.kártya
512 DDR ram(nem ártana 1 G😎
Soub Blaster Live hangkártya
GPC hez hasonlo volt egy nagyon jo motors is! 😊
Stunt Car Racer az is allat volt - space votl a gaz 😊
Ezt a macskasat is ismerem volt egy 1,2mbytos floppyn vagy 100 ilyen 😊
Stunt Car Racer az is allat volt - space votl a gaz 😊
Ezt a macskasat is ismerem volt egy 1,2mbytos floppyn vagy 100 ilyen 😊
ÉS Lock On maxon
War. War never changes.
Legyek szemét? ;-))) Én már régen játékos voltam, amikor még ki sem jött a Disney mókajátékok. :-)
Alley Cat, Stunt Car Racer, Grand Prix Circuit, Space Quest 2, és még sorolhatnánk. És ezek egy XT, 20mb winchesteren, sárga-fekete hercules monitoron. Jajj azok a szép '80-as, '90-es évek... :-))
Stunt Car Racer:
Alley Cat:
Space Quest 2 - Éppen felfal a futónövény mánsztá' :-))
Grand Prix Circuit:
Najó, azért nem gizdázom. Így is tuti vannak nálam öregebb motorosok is. Bár még nagy büszkeségem, hogy Atari konzolon megvan a Space Invaders, ami eléggé a játékvilág elején szerepelt. :-))
Space Invaders játékkazetta eleje, pont ilyen az enyém is:

Alley Cat, Stunt Car Racer, Grand Prix Circuit, Space Quest 2, és még sorolhatnánk. És ezek egy XT, 20mb winchesteren, sárga-fekete hercules monitoron. Jajj azok a szép '80-as, '90-es évek... :-))
Stunt Car Racer:
Alley Cat:
Space Quest 2 - Éppen felfal a futónövény mánsztá' :-))
Grand Prix Circuit:
Najó, azért nem gizdázom. Így is tuti vannak nálam öregebb motorosok is. Bár még nagy büszkeségem, hogy Atari konzolon megvan a Space Invaders, ami eléggé a játékvilág elején szerepelt. :-))
Space Invaders játékkazetta eleje, pont ilyen az enyém is:

ugyanez mediumon
War. War never changes.
amúgy 9 km magasan mit akarsz látni? tó mellett játszadozó kisgyerekeket?
War. War never changes.
hát éppen csak elmegyeget lowon...
mind1, ha meglesz az új proci majd akkor megmutatom milyen!
mind1, ha meglesz az új proci majd akkor megmutatom milyen!
War. War never changes.