15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#3674 És ki folytatta?:)
Szerintem haggyjátok abba.Semmi értelme ennek.Ezt ti is beláthatjátok. -
#3673 Nem is tudom ki kezdte a fikázást... -
#3672 Ti egymásra találtatok.. -
#3671 Tyűűű, ezt vegyem oltásnak?
No mindegy, nem vitázok tovább, úgyis te vagy az okosabb a bölcsebb a szebb stb.
Kocka Powaaa -
#3670 tipikus sg kocka? ez tetszik:D a fold banán alaku...nem kell neked mindent tudnod nah menj inkabb jatsz az uber cod2-vel plasztik módban -
#3669 Énis így tudom..Ezekszerint nem én tudtam rosszul!:D -
#3668 SG-re azért járok, hogy megosszam a néppel a képeimet, PC-s témában segítséget kérjek, illetve Test Drive Unlimited.
Nem azért, hogy barátokra tegyek szert, meghogy minden szart kamuzzak magamról.
Ezekhez kell a konfig az aláírásaban, hogy ne kelljen minden alkalommal beírni.
Inkább van konfig aláírásom, mint az hogy a föld banán alakú, és egy tipikus sg-s kocka !44-gyel lezáródó szöveg. -
#3667 Pont forditva, inkabb vga kell neki. Memoriabol is max 700 körül zabál, de inkább kevesebbet. -
#3666 lol vagy de végülis az aláírásod mindent elárul:) -
#3665 Neked sokkal jobb a procid, több memóriád van.
Ez a játék pedig nem VGA-t zabál, hanem a már említett két dolgot. -
#3664 Nekem a demo-ja szebb volt a gépemen.
Nem azért hogy verjem magam,csak neked azért jobb videókártyád van egy csöppel.Ráadásul nekem 1280x1024-be futott.Mondjuk nem very high-on. -
#3663 Bocs a szar grafért, hogy véresek az emberek, meghogy van füst, de ez van...
Mario-ból sajnos nem tudok képeket csinálni, mert nagyon beszaggat a gépemen. Néha leesik 4FPS alá is, úgyhogy FRAPS is meghalt :S
Armed Assault DEMO
(Kurvára Bugos, zabálja a gépet. Majd ha lesz Crackes full verzió, akkor abból csinálok még képeket)
1024x768 Very High 30-40FPS és 1280x1024 Very High 10-20FPS
-
#3662 láttad már 360-on a cod-ot? még ocsmányabb mint pécén-.- nem elég hogy plasztik még ragyásak is az emberek lol
szerk: lost planet na az utős -
#3661 ma mindenki reklámokat linkelget? -
#3659 Bocsi, de nem tudom hogy kell XBOX360-ról CoD3-ból, GoW-ból, Lost Planetből screenshotot nyomi!
Bár tuti, hogy neked az 1080i-s felbontás sem tetszene...
no comment -
#3658 Azt hittem már a játék se tetszik!:O
Mert a játékélmény igenis odavág!:) -
#3657 nah mindegy:D
lezárva:D -
#3656 nekem semmi:D nem véletlen hogy nem fejlesztem a pöcém... fifa ne röhögtess már:) bár most hogy jön a stalker lehet veszek egy új kártyát:D nah az üt... semmi plasztik semmi gyúrma -
#3655 sry elírtam grafikáról -
#3654 mihez? felálhatsz:D -
#3653 Elasto Mania szép. -
#3652 de nem értem ha neked ez ocsmány?:S
akkor mi a szép?
fifa?mario,stb...? -
#3651 A játékról?Vagy a grafikáról.. -
#3650 Gratulálok! -
#3649 kifejtettem a véleményem egy játékról ok? az enyémen nem... lol bár ebbe nem is kell belemenni hogy neked micsoda géped van mert lesz@rom ilyen förtelemnek meg esélyt sem adok hogy jól nézzen ki a gépemen -
Hellsing47 #3648 tükrözödik egy kicsit :D
vagy csak szépen tisztitják azért csillog :DD
amugy sztem igy dx9-be fullon élsimitással nagyon szép :) -
#3647 Különben szerintem kurva szép...
grat Sland:D -
#3646 "Ha valami nem tetszik akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..."
Te gépeden jobban néz ki? -
#3645 az enyémmel nincs:) gusztustalan -
#3644 há mi lenne?:D palsztik ember meg csilogo fénylő homokzsák rulz:SS
okádék az egész -
#3643 Ilyet nem mondanék..Gond van a látásodal?:D -
#3642 miiiiiiii vaaaaaan????????????????????????????????:S -
#3641 nagyon ocsmányúl néz ki:/ -
#3640 CoD 2
1280x1024 DX9 Very High details 30-80FPS
-
#3639 Pedig van bizony, nem is kevés :)
Mondjuk dx9-be nálam is csak 35-40 fps, (és akkor még ehhez jönnek az enemyk) de dx8-ba nem ritka a 200 fps sem :D :D -
#3638 :D
jah dx8ban nekemis lényegesen gyorsabb
azér a full-ban valszinü inkább dx8nál maradok,mert az időjárás effekten kívül nem sok különbséget látok(bár az szvsz a legdurvább az egészbe) -
#3637 dx8-ban csak úgy suhan:DDDDDDDDDDDDd 100fps-el énse vágom vidikarikat:DD nem vagyok egy übergamer -
az azért nagyon durva bazz :O
amugy fogalmam nincs,én rohadtul nem vágom a vidkarik összehasonlitását,de szvsz vmi gond lehet nálad ha ilyen szarul megy hasonló konfiggal :O
mondom nekem általában ilyen 14-20 fps,belső tereken vmivel feljebb megy
de 1fps az nagyon durcás :D -
#3635 7600gs mennyivel erősebb mint a 6800gt?:D mert én feltolok mindent fullra dx9 modban akkor kemény 0-1fps-ig megy:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD néha elérem a 2-őt is proci kb ekkora nekem is ram is ennyi -
#3634 p4 2,2ghz,gigaram,7600gs
mondjuk ha lenne egy normális procim akkor biztos hogy nem kicsit feljebb mennének az fps értékek,de most jelenleg nó máni:)