15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#3714 milán ismét kérnélek, h vagy legyél ontopik és tegyél be képet vagy huzz a francba ...
NFS:MW
-
#3713 de azt írtam-.- de nem tudom miből vonta le azta következtetést hogy fikkantottam ezzel a graw-ot -
#3712 mér nem azt irtad?:) -
#3711 te nagyon ügyes vagy [meghajol] érdekesen értelmezted a graw-ra dobott kommentem
szerk: a többi az tény.... bizonyítsd be hogy a cod nem müanyag plasztik edition vagy a hl2 nem tom melyik modja ez vagy talán valamelyik episod lehet hogy nem fénylik a csajszi -
#3710 olyan sárgás az egész.... pffff
Mindenben találsz valami gyengét. A cod az műanyag, meg csillogós, a graw sárgás, a hl2 mod is csillogós műanyag stb
-
#3709 hee ismerjük egymást? nem is tom hol olvashattál tőlem olyat hogy szar a graw ha megtalálod akkor szolj nekem is köszi -
#3708 áhh EA játokat messziről kerülöm már jópár éve:) de most komolyan ne mond hogy nem ilyen sárgás filigje van -
#3707 neki minden szar játék... -
GCsab #3706 Milo ha ez neked sárga akkor próbáld ki az NFS Most Wanted-ot! Mert az aztán tényleg sárga! -
#3705 1 éve jelent meg, akkor számitott durvának max. :) -
#3704 dede,én nem is szoktam használni játék közbe,csak a képek kedvéért dobtam rá :)
am nemtom én is ugyhalottam h gecidurva a gépigénye,de ahhoz képest 1024ben 4×os szüréssel 25-30fps :O -
#3703 ezt a homályosítós effektet nem lehet kikapcsoni belőle?:S olyan sárgás az egész.... amúgy komolyságos... meg a gépigénye is:S -
#3702 GRAW
-
#3701 Colin McRae Rally 5 (bár átkonvertálnák ezeket a csodás kocsikat valami értelmes játékba...)
-
#3700 a64x2_2560mhz/x1950pro - és nekem is szaggat ... van hogy 200fps és van h 23fps :( (1280x1024maxon, noAA)
CRC2005
-
#3699 milyen gépen tolod?
nekem ez nagyon szaggatott(igaz a régi vidkarival) -
#3698 Mint olvashattad NEM lehet szerezni... -
#3697 idefigyelj öreg senkisem kérdézet... nekem te nem pattogsz ha semmi szügség az ilyesmire akkor kusba is maradhattál volna -
#3696 nem dobtad fel egyáltalán, a gumi szintjére huztad le. a te szintedre.
fikázol mindent, képet nem raksz be. huzz el inne a francba, semmi szükség itt sem az ilyenekre.
Scarface
-
GCsab #3695 az nem jó! honnan lehetne szerezni ilyen Buddykeyt? -
#3694 Öh sajnos most nincs buddy key... Akkor csak úgy tudsz jáccani, ha fizetsz érte... 15 dollár havonta -
#3693 Fileplanetről le tudod tölteni, én meg megpróbálok szerezni neked egy Buddy Key-t -
GCsab #3692 #3690- honnan lehet megszerezni ezt a Matrix Online nevű játékot?
előre is köszi -
#3691 Vietcong
-
#3690 Nah itt van egy-két kép a kedvenc játékomból: The Matrix Online
-
#3689 De nem vagy mod... -
#3688 Na ha én lennék itt a mod akkor kivágnám a fele hozzászolót.... -
#3687 kicsit feldobtam a topicot:D külömben meg ez hülyeség
"Ha valami nem tetszik akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..." ugyanis bejövök nem tetszik cod fröccsöntött grafja teszek egy megjegyzést, nos mivan akkor ha nem jövök be többé.. akkor nem fogom látni azt ami lehet, hogy tetszik:DD érted:) szóval mindenképp bekel jönnöm lekközelebb is -
#3686 "Ha valami nem tetszik akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..." sztem ezt érdemes lenne betartani mert annak semmi értelme h. lefikázod a játékok grafjait... -
#3685 cső hallod ez mien kieg a hl2-höz és honnan lehet leszedni? -
#3684 Nah szevasztok fiúk-lányok és picim
Megyek Lostot nézni, végre van időm elkezdeni a harmadik évadot.
Arról nem rakok screenshotokat ha nem baj... -
#3683 Mint a gyerekek..Nem tudjátok abbahagyni?Peace legyen mindenhol! -
#3682 hát ami nem ilyen műanyag fíling mint pl a sima hl2 az szép
nem is tudom ki találta ezt ki hogy csillogó embereket kell csinánli:D
-
#3681 most nem azért de neked mi a szép graf?:S -
#3680 uhh már picim?:D javuló tendenciát mutat a kapcsolatunk-.-
már ezt is így elplasztikozták:SS káréte pedig szép játék volt
ezekre nem én élvezek:) -
#3679 odabasz;) -
#3678 Napi minimum 4-5 Játék...
Hol raktam én be annyit picim?
Ma 2 játékról raktam be képet.
Február másodikán be mertem rakni 3-4képet
Aztán január 20-án is be merészkedtem rakni párat
Tessék itt van még pár kép, így megvan a 3játék/1nap (Péntek...).
Verd ki rá lefekvés előtt
-
#3677 :DD! -
#3676 tettem egy megjegyzést:) és az elvakult plasztik fanok hamar nekem is ugrottak bár erre is számítottam:D nem is véletlen tettem azta megjegyzést -
#3675 "No mindegy, nem vitázok tovább, úgyis te vagy az okosabb a bölcsebb a szebb stb."--->koszi hogy te is belátod így tényleg nem kell tovább vitázni:)
kockaságról meg nekem olyan ne beszéljen aki napi minimum 4-5 játékról tesz be képeket a kedvenc topickjába ha nem tobb