15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#4847 A multi-bétától nagyon nem voltam hasraesve. A singleplayer mennyire élvezetes? -
#4846 Én láttam a Lost eddig leadott összes részét és szeretem is, de ez a játék nagyon rosszul sikerült. -
#4845 Frontlinesban igen van rendes szingleplayer!
-
#4844 Sajnos sok a szar játék mostanában.A legtöbb ócska... -
#4843 Ebben vannak single küldetések vagy csak multiplayer van? -
#4842 Ennek van sztorija is ugye?Nem multi játék? -
#4841 Nagy rakás sz*r. -
#4840 Frontlines: Fuel of War
-
gyuri12 #4839 jó játék ez? -
#4838 LOST
-
gyuri12 #4837 -
#4836 ebben a játékban az tetszik hogy minden néninek óriási "szíve" van XD -
#4835 The witcher
-
#4834 STALKER
-
-
#4832 FlatOut
-
#4831 Írtam a topicjába! -
#4830 ez jóez? :D -
#4829 Dusk-12
-
-
#4827 Lost planet, uccsó felvonás :)
-
#4826 Mekkora egyedi és óriási hangulata volt a stalkernek. :)
Végigjátszás után egy kicsit alulértékeltem.De amúgy qrva jó. -
#4825 Na ezt is 3x-ra akarom végigvinni :D
STALKER
-
#4824 megihlettél :D
minden maxon, 75fps (vsync on) -
#4823 Stalker
-
#4822 Na végre én is kiprobáltam a Test Drive Unlimitedet.
-
#4821 aknakereső high-on????? wow az brutál lehetett!! Az a baj hogy nálam szaggat high-on, ezért élsimítást sem teszek rá!! De mondjuk túl véres nekem amúgy is a játék!! XD -
#4820 mit sirtok? az en gepemen el se indul xD ... bar mostanaba nem is jaccok mar jatekokat... najo... cod4 et neeeha...meg rrégieket ha megjon a kedvem :D -> meg KOTOR2...meg GTASA :D ...szááánalom tom...
amugy majd rakok be aknakeresobol kepet... olyan partyt jaccottam :O ... very high on minden on ... fuhhh... nagyondurci képek...holnap közzéteszem ha akarjátok :D ^^ -
#4819 Én is untam már a végére. Az eleje volt a legjobb szvsz. -
#4818 Nem semmi 3x.:D Én egy végigjátszást is alig bírtam ki, főnleg a legvégét brutál untam. -
#4817 Akko ottan' valami nem van faszán :)
Hasonló gépem van mint neked (a cpu-d jobb) és nálam very highon a főellennél a min fps 18 volt. (1280-ba, 0xaa/8xaf mellett) -
#4816 Crysis
Többet nem teszek be mert már 3adszorra toltam végig inkább multizok majd vele ,mert voltaképpen azért vettem meg dekb 3x ha multiztam :D
A játék végén visszatettem mindent lowra mert highon csak ugy röpködtek a 10 alatti fps értékek :( -
#4815 Olvasd el a topic szabályzatot.
"Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..." -
#4814 és még mellé baromságokat is irogat...:) -
Tpikusan a "savanyú a szőlő" effektusnak lehettünk szemtanúi, hölgyeim és uraim. -
#4812 Gears of war part 2
Több nem lesz ígérem:))) -
gyuri12 #4811 ÓÓÓÓ mester,akkor mondd meg kérlek,mivel játsszak,és melyik részéről rakjak be képeket óóóó mesterem! -
#4810 Kicsit el vagy tájolva... ez nem az "Ismerd fel a képről a játékot" topic. Ez egy screenshot megosztó. Bárki/bármilyen játékról rakhat fel, saját képet.
De ha annyira szeretnéd, majd akkor rakunk fel az aknakeresőről pár száz képet, hogy nyugodt és békés fórumban élhess. ;-)
Vagy ha annyira szeretnéd, parancsolj rá mindenkire, hogy mikor és mivel játszon, miről tegyen fel fotót, s milyen kommentet írjon a fórumba. Hallgatunk majd rád. ;-)
-
#4809 Nagyon vicces az eszmefuttatásod.
Szerintem azzal nem nagyon dicsekszik senki sem hogy egy gamet tol pc-n.
És fogok még be tenni képeket róla csak megnyugtatásképpen.
Nemsokára 3x-ra viszem végig és még mindeig nagyon über. :D
-
#4808 Megkérnék mindenkt, hogy Crysis képeket ne rakjon fel már senki mert már rengeteg van fent. Annyira tetszik az a szar, hogy a sok hülye kis pöcs alig várja már, hogy jászthattson vele, mert azt hiszi, hogy egy ilyen menő játékkal játszik és hogy ő is menő lesz, még ha minimum grafikán is tolja.
Szal ne töltsetek fel több képet azért, hogy dicsekedjetek azzal, hogy játszottatok vele, mert nem hiszem hogy azért rakjátok fel, hogy kitalálja vki más, mert már mindenki ismeri azt a szart.