15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#4807 Nem, valóban :) -
#4806 Bzony ez így van :)
Elrettentő példaként a source motorra a Vampire bloodlines-t lehetne említeni, ill u3 téren a Hour of victory volt az a játék, amiről meg nem mondanád hogy nem valami 5 éves engine cammog alatta:) -
#4805 Szerintem meg mindkettő tud szép lenni (és persze ronda is, nem megfelelő kezekben), csak tudni kell jól használni a benne rejlő lehetőségeket, s nem elszállni a képességeivel. ;-) -
#4804 Hát sztem a source motor veri az UE3-at ! Sokkal valósághűbb sokkal szebb! -
#4803 De azért remélem Te is belátod, hogy a valóságban ilyesmit nemigen szoktunk látni. ;-)
Szerintem sok esetben ezt az effektet nagyon "erősen" használják. Néha majdnem higany/króm felület hatást adnak a sima tereptárgyak.
Na de elég legyen az off-ból. Ezek szerint csupán csak engem szokott kicsit zavarni, amikor valamilyen divatos effektet erőltetnek, "túlerőltetnek". ;-) -
#4802 bizony, bizony. Ez eső :) Képen valóban elég furán hat, de mozgásban baromi szép. -
#4801 Lehet, hogy ebben az esetben az eső mindent eláztatott, ezért csillog minden miliméter, de láttunk már nem egy olyan játékot, ahol még egy száraz faág is minden fényt visszavert. :-) Na ezektől az effektbombázott játékoktól rosszul tudok lenni... még mindig. Pedig mai napig jönnek ki ezek a remekművek. ;-)
Lehet nem vagyok nagy fizikus, de leszámítva pár elemet, nem mindennek kellene a fényt ilyen baromi erősen visszavernie. Vagy nekem rossz a szemem a valóságban? :-) -
#4800 szerintem nincs vele semmi gond. képeken tényleg furcsa de mozgásban teljesen természetesnek hat. ráadásul a 3. kép éjszaka, szakadó esőben, a sáros erdőben készült úgy, hogy az egészet a csapatszállító fényszórói világítják be. szóval nem hiába néz ki így... -
#4799 A harmadik kép gyönyörűűű... Annyira imádom ezeket az effekteket, amit kb. a Doom 3 óta felfedeztek a fejlesztők. :-D
Ez a kép már majdnem hangyaháború életérzést ad.
Gondolom ebben a játékban még a perzsaszőnyeg is csillog-villog, mint amit leöntöttek 60 tonna zselével. ;-) -
#4798 [b]Gears of war]/b]
-
gyuri12 #4797 imádom ezt a szorsz motort, ez az egyetlen motor,ami kapásból felismerek:) -
#4796 part 2
-
#4795 Hálf Lájf 2 Epizód 2 :)
-
#4794 Crysis part2
-
#4793 Játék közben is ugyanilyen! :D
Crysis part 1
-
#4792 szép de játék közben sokkal szebb nem? -
#4791 Splinter Cell Double Agent
-
#4790 Na még :))
-
#4789 ebben is mindíg azt néztem , a csajnak mekkora tőgyei vannak -
#4788 Lost planet :)
-
#4787 Persze. Anékül teljesen KO a game :) Nincs az a gép ami anélkül normálisan viszi emberi felbontásban és minőségben :)
-
#4786 Bizonyos értelemben igen. Anyni hogy a nextgen nélkülit használja. -
#4785 a tomb raiderhez kéne valami naked mod XD -
#4784 A Legendnek ugyan az a mororja mint az Anniversary-nak? -
csgj #4783 Aztarohadt! Feltettem újra, és most feltettem hozzá az 1.2-es patch-et is. És azt hittem nem jól látok! Minden maxon, kivéve az árnyékokat (mert az ugye amúgy is nagyot ront ATI kártyáknál a sebességen), és simán megy! Sőt, kicsit még mintha szebb is lenne! Gondolom te is használod ezt a patch-et... Vagy ha nem, akkor tényleg überbrutál géped van. -
#4782 hát ezt szépen megfogalmaztam , grat magamnak.. :) A kapkodás meg a többiek :p -
#4781 Hát még a mai konfigokhoz képest is kell neki gép ha valaki maxon akarja tolni, az 100 :) (értem ezalatt a szűrések bekapcsolását is)
Nekem is most sikerült még annyira beujítanom, hogy vsyncel végig tartotta 60HZ-en stabilan a 60 fps-t.(ugyebár ekkor ez a limit) Pedig már nem új game uygebár.. :) -
csgj #4780 Kár, hogy a nextgen opcióval eléggé be tud nálam akadni :S -
#4779 Csak neked, csak most, csak itt :)))
(több nem lesz:) )
Bár valóban bele lehet néhol kötni a grafikájába, de számomra akkor is az 1ik legszebb game :) -
#4778 ÁÁÁ eszmeletlen szep kepek (föleg a 6.), legenddel ne szerenykedj, ha van meg keped johet bosegesen. -
#4777 Akkor csak rég toltam. -
#4776 Nem, semmit az ég világon :)
Ez ilyen alapból. -
#4775 A harmadik képen elég műanyagok a testek csináltál vele valamit Max? -
#4774 Tr legend :)
-
#4773 Lehetett volna változatosabb melléküldetéseket csinálni... ez a legnagyobb hibája. Még sincs, de a várólistán van. -
gyuri12 #4772 pedig azt mondják,hogy nem valami izgalmas:O
a zúj burnout meg-e van?
Az egy jóóóó játék! -
#4771 Az nincs még meg:) majd valamikor... egyenlőre Assassiansal másfél hete elvagyok mint a befőtt, s még a felénél vagyok csak. -
#4770 ezek úgyis megjelennek előbb-utóbb pc-re is, hehe... :) -
gyuri12 #4769 vagy Mass Effect:)) -
#4768 hehe XD