Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Need for spedd most wanted

Panzerfaust
Avagy úgy aham.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Hmuda
Szerencsére a modderek már beüzemelték magukat. :-) Még így is irtó hiányos a kínálat, de még mindig jobb mint a lázadók alig 10 egysége.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Panzerfaust
Nemondjad már hogy ez csak demó! Én vagyok hülye, vagy neked van más verzió? csak lázadókkal mehetek, azis két lightos csata, egy az ûrben, egy meg a Tatooinon. Akkor hogy van ez?

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

http://www.warrock.net/
ott regelni, aztán letölt(180 M), 450MB telepítve(eznemsok)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

UnknownAsshole
mila69en
😄D

war rock

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

gabber_saviola
mi a gém neve?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

UnknownAsshole
Ez kihagyhatatlan volt -.-
mila69en
ingyenes😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Clint EastWooD
WARROCK

Mondjuk sokat nem értettem belõle, mert nálam a fele oldal koreai-kínai-mongol-japán vagymirák.

a Winows lefagyott fagyás közben...

Esrohnoil
Boltban a polcról.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

UnknownAsshole
Nemtom lehet-e itt ilyet kérdezni, de ezt honnan lehet leszedni ?
Mert így hogy WarRock, nemtaláltam torrenten és DC-zni nem szoktam.
Azért ha megtudod mondani akkor THX!
[Jakuza]
Szerinted en jatszom.
Szerintem te nem... 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ja, sry 😉
WarRock mint ahogy mondták...ingyéres online FPS(bf2, cs, delta force kutyulék 😊 )

Hmuda
Én tudom, hogy mit töröltem, tõlem játszhatod a hülyét, úgyis jól áll.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[Jakuza]
Az idei legjobb konzoljatekok szavazas 2. helyezetje a Guitar Hero.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Ugy gondolod ?
En tudom mit irtam, es azt is tudom, hogy hazudsz, nem veletlen, hogy Bbird megkerdezte miert lett torolve a kep.
Nem vagy te isten, mint ahogy gondolod, hogy torolheted jogtalanul mas kepeit, utana meg hazudozol ossze vissza.Akar adhatsz buntetotpontot is, nem erdekel.
Vajon az elozo uzenet is miert lett torolve ugyanis nem volt benne semmilyen lekicsinylo a konzolokrol.

"BBird
2006. jan. 20. 08:33 | Privát | Galéria | Válasz | #1964

Na most spec azt nem értem, hogy miért törlõdött Jakuza képe? Láttunk már nem is egy konzoljátékból képet. GT4 például. Vagy a kép tulajdonosa törölte volna? :-)
"

Hmuda
Lefelejtetted a konzolokat lekicsinylõ maradékot...legközelebb teljes üzenettel gyere reklamálni vagy sehogyan.

Hmuda
Nem a képpel volt a baj hanem az anti-konzolos szöveged maitt...gondolkozz mielõtt totális hülyét csinálsz magadból.

Én szoltam, hogy konzol vs PC itt nem téma. Vagy még most is bonyolultan fogalmaztam?

I.C.ram
Azthittem, hogy az csak a site neve, ahonnan a képek vannak.
Istencsászár
WarRock ( jobb alul ott a logo ) 😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

robotnyk
igazad van, bár ennél speciel jobb allul ott van a név
I.C.ram
Milliószor kértük, hogy mindig írjátok oda a játékok nevét, mert nekem pl tetszik ez a játék, de ha kiakarnám próbálni, fogalmam se lenne, hogy mi ez.
Seth
létezik olyan dolog hogy képátméretezés, még a paint is tudja. AKkor nem kellene vagdosni...; )

PSN ID.: Beegabor

bocsi, de innen-onnan le kellett csippenteni a képbõl, h felmenjen 😄

UnknownAsshole
-NO COMMENT-

Hmuda
SW - Empire at War demó

Huston...baj van.

Agyaggalamb-lövészet.

Luke ezt fordítva csinálná...

Ezt a képet csak a szépsége miatt rakom be. Õrjítõ, hogy ezért a látványért úgy akad mint a fene. :-(

- Kilõjük?
- Hát ha már eddig eljöttünk.

Agyaggalamb-lövészet II.

...ide más zene lesz...ramm-pamm-pamm...valami dinóféle, majd megiratom!

Maxtreme

BBird
Na most spec azt nem értem, hogy miért törlõdött Jakuza képe? Láttunk már nem is egy konzoljátékból képet. GT4 például. Vagy a kép tulajdonosa törölte volna? :-)
Maxtreme
Mivel a HDR+AA nem megy gef6-al 😊
1ébként változó hogy milyen minõségbe játszom. 1024 4xAF alá soha nem adom, innentõl meg játékfüggõ a dolog 😊

Hmuda
Ezt a konzol/pc vitát most felejtsétek el. Csak egyszer modnom.

BBird
Ha csak 100k menne rá, akkor veszek egy PSP-t is. :-))
Nehéz a döntés. :-DD
[Jakuza]
Off.
Annyibol mar hardcore PC game gepet veszel. 😛
Bejossz Hardware szekcioba ellatunk nehany jobb tanaccsal.
Amugy 100K eleg egy jo gepre, azokkal a cserekkel amiket leirtal.

BBird
Hát mondjuk az én kis Gef3 kártyámon nem lenne ilyen szép. Lassan tervbe van véve egy újabb gép, aztán érdeklõdöm a grafikák iránt. Olyan 2-300 körül akarok egy normálisabb gépet (csak proci,alap,memória,vga), amin már lassan de eldöcögne 1-2 jobb fajta játék, pl. a PONG! ;-))
[Jakuza]
Vigyazz azert azzal.
Csaloka mindig egy kep kicsi meretben. Szupernek latszik, mig valos meretben nem latod.
Katt kepre, s utan maris latod a pixeleket.
Lehet meg AA sincs bekapcsolva.

12346
egyébként marha jó, hogy ilyen ügyesek a vga-k, hogy ennyi csili-vilit tudnak, de érdekes mód mindig vmi lepukkant betondzsungel játékot kell csinálni... meghesszelnék már vmi zsír tájat is pl.

12346
asszem meg kéne lesni az álírását😊
aztán az enyémet is^^

BBird
Ideje, hogy feltegyem a kérdést: Általában ilyen grafikával is játszod a játékokat, vagy ezt nem bírná el a masina?
M@TriX
a képneveket nézd (RS: Lockdown)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mila69en
ezezek mibõl vannak?

Maxtreme

Hmuda
Star Wars - Empire at War demo

ezek is FX5500-on...😛

mila69en
:SS már azt hittem hülye vagyok és nálam jelez rosszúl valamit😄D de az se olyan ronda nekem tetszik

mohus
ja nemtom mér arra válaszolt...a gol"fos"ra gondoltam😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mila69en
na neröhögtessél már.... a pes5 neked ronda?

mila69en
hát lóól eddig nem is láttam hogy mit irtál oda hát xdddxdxdx és chelsea pont a PES5 után szoktam golfozni mert egyszerûen nem tudom megverni a hülye chelsea-t 6*-on az arsenal-al

mohus
de mér ilyan randa 2006-ban???

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hmuda
Asszem az EU neve a PZ, a Japán/US címe a Fatal Frame asszem.