15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
gyuri12 #5411 Ekszbákszon kipróbáltam,háááát... Nem nevezném Turoknak,semmilyen körülmények között sem. Se hangulat,se grafika,se történet.
Se indián főhős... -
#5410 Turok Rebirth:
-
#5409 Igen, és a GRID-ben még nem is reklámozták a füstöt. Viszont a Pro street esetében olyannyira, hogy az már elment a túlzás szintje felé is. És annyira nagy korkülönbség nincs nagyon a két játék között. -
Neoncsoves #5408 Grid... -
K0CKA #5407 Grid -
#5406 Amúgy szerintetek a GRID-ben szebb a füst, vagy a Pro Street-ben? -
barmi #5405 Nálam a fraps .png formátumra van állítva, szeréntem a png valamivel jobb mint a jpg és a mérete is közel hasonló. -
#5404 no photoshoppal egész jól át lehet konvertálni :)
grid
-
#5403 Jah pl. Én is azt használom, igaz 90%-on :)
De nincs sok difi szal mind1. -
#5402 acdseet ajánlom, 80-85%os minőséggel, 1680*1050ban 2-300k egy kép, és nagyon jó minőségű. -
#5401 ok, kipróbálom ps-ben, hátha az tartja a minőséget :) -
K0CKA #5400 Én pl berakom ps-be és ha kell még átméretezem is!
ja és BMP-be ment a frapsom! -
#5399 bármilyen normálisabb képnézegető programmal... (ha ingyenes kell akkor irfan view) -
#5398 és milyen progival konvertálod át? neked valahogy tényleg szépen megtartja a minőséget... -
#5397 Nem, én sem egyből jpg-be mentem a képet.. -
#5396 mert te egyből jpg-be mented a képeid, de nekem a Fraps bmp-be nyomja. Próbáltam hogy átrakom jpg-be, de úgy lerontotta, mintha közel minimum grafon lenne minden.... -
#5395 Példának okáért nézd meg az én GRID-es képeim... (#5347 #5322 stb) jéé és jpg-be vannak..fura.. -
#5394 ..és akkor be kell nyomni közel 60mb képet?
..érdekes én is jpg-be rakom, és szinte 0 a difi a 2 formátum között... -
#5393 jpg-be konvertálva eszméletlenül leromlik a minőség.... -
#5392 BMP-be.. aaaaaz igen. Gratulálok. Végülis csak több mint 50mb kép, de oda se neki. -
#5389 sok játéknálha nem az összesnél) ugyan ez van :D -
K0CKA #5388 Hát nemtom sztem ez a Crysis nem olyan szép mint amilyennek vártuk... -
#5387 király -
barmi #5386 És nem rég vettem új videókártyát -
barmi #5385 Új játékokat :) -
#5384 új gépet kaptal barmi vagy mi? xD -
#5382 Render átvezető filmekből miért jó képeket rakni? :) -
barmi #5381 FRONTLINES Fuel of War
-
#5380 Fable - Lost Chapters
Piszkosul jó ez a játék. Nem is értem anno hogy hagyhattam ki :) Utoljára talán a Witcher kötött le ennyire RPG-k közül. -
barmi #5379 Racedriver GRID
-
barmi #5378 [b]Assassin's Creed[\b]
-
#5377 Spore Lénylabor
Hát...őőő...izé...maradjunk annyiba hogy érdekes és nem nekem való Amúgy nagyon látszik hogy a Sims-eseknek lett készítve mivel a menü szinte ugyanaz -
barmi #5376 Colin DIRT
-
#5375 Ez hülyeség. Nagyságrendekkel szebb boxon. KATT. -
#5374 ez faxa játék, nemrég próbáltam ki én is:) csak nekem nem volt ilyen szép:D -
K0CKA #5373 Switchball
-
#5372 Xboxon is kb ugyanúgy néz ki a Hulk,de egy picivel tényleg szebb.Az már hozza a 2003-as szintet -
Neoncsoves #5371 ja én ki se próbáltam az IronMan-t... állítólag vmi Open GL-es effektek és társai vannak :D -
#5370 Ugyanez volt az IronMan-el is. Xbox 360-on rohadt jól néz ki, de az a hülye cég PC-re a PS2-es verziót portolta. :( -
Neoncsoves #5369 Pffff... akkor le se töltöm.