Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
jaja

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

grebber
Hol, mi hiányzik?

Next PC upgrade: 2022

NeoMaN
heh, mintha itt hiánozna néhány effekt.
😊

NeoMaN
Istenííí! csinálj pakkot!!!!!!

grebber
A nagyfater!

Na hol van az a vízvezeték 😄

Ez meg miez? lol

Next PC upgrade: 2022

Terminátor14
Deh!
Elírtam, sorry.

CSAK a Fradi

Esrohnoil
Nem inkább Prey? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Terminátor14
Néhány kép a Pery demóból:

Nagyon husi ez a fogó 😄

Õ itt egy jómunkásember:

Õ meg egy jómunkásember volt...

CSAK a Fradi

ati2002
Outrun 2006

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

_Atti_

DarkMod(doom3-nem jelent még meg)hosszú éjszakák veterán õrei 😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

CS@
Hát igen ebben a formában szerintem se az igazi, pedig ha a sok kis idegesítõ dolgot kijavították vagy másképp oldották volna meg, akkor egy kimondottan jó és szórakoztató játék lenne.

No még 3kép aztán befejezem

Ez sajnos eléggé úgy néz ki hogy nem nyújt valami sokat a játék <#szomoru1>

Hmuda
Próbáltam, de személy szerint maradok a Flight Simulatornál, ha már szimulátorkodni van kedvem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CS@
arty
huuu, de kibasztál velem ...

Forza.

Maxtreme
Azokat még sajna nem tupírozták fel 😊
Elég gányul néznek ki 😄

Atisz
Hehe, most már azért sem fogok berakni képet 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Azta, nagyon korrekt. Szörnyekrõl tudnál még berakni pár képet?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Esrohnoil
"A baloldali volt, felismerem..." 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

mila69en
LoL

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sgtfathi
FEAR: Kiszögeltem a srácokat!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

arty
ez a gond veled, képtelen vagy az offoláson kivül BÁRMIT is hozzátenni egy topikhoz 😞

Forza.

Maxtreme

Maxtreme
Itt a vége, ezt már jobban nem lehet fokozni 😄

mohus
GT5 😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hmuda
Star Trek - Starfleet Command 3

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Star Trek - Starfleet Command 3

Atisz
5 oldalt? Milyen nálad a felbontás? 😛

arty
vazz, 5 oldalt teleirtál, egy k. képet szurj már be!!!! 😄

Forza.

Kaszi46
nem lehetne máshol?<#wow3><#ejnye1>

*Posse*T.W.D*

Atisz
Igen, NWN elég jó multiban, bár nekem ott a szabályrendszerrel voltak gondjaim. A subclass-ok jók (bár ezt már a BG2 is tudta), de ez a +2 attrib=1 módosító pont buli nagyon unalmas, azonkívül a spec képességeket is gyengének találtam (van köztük 1-2 marha erõs, azokat beválasztja az ember, a többinek meg alig vagy egyáltalán nem érzékelhetõ a hatása). Remélem kijönnek majd egy újjal.

Amit a multikról írtál az igaz, abban jelenleg a WOW a nyerõ, akár tetszik akár nem. A számok magukért beszélnek, ami nem feltétlenül jelenti azt hogy jó a játék. Számomra kissé pénzszagú a dolog és inkább a divat miatt játszanak vele az emberek, illetve azért mert nincs jobb a piacon. Érdekes, mitöbb ígéretes próbálkozásnak tûnik mostanában a Warhammer Online, érdemes lesz rá odafigyelni.

Szerintem NWN a legjobb szerepjáték (multiban persistant world-ökben) mert implementálja a d&d szabályait (némileg zanzásítva)és mert van hozzá dm kliens. Mit ér a szerepjáték mesélõk nélkül? Amúgy játszottam TES-ekkel és Gothiccal is jó sokat, de a szerepjátékban a közösségi élmény a lényeg és ahhoz multi kell. sok jó MMO van, de akinek nem jön be a manga stílus és nincs hitelkártyája annak kevesebb választási lehetõsége van.
Tipp próbáljátok majd ki NWN2-t<#eljen><#beka2>

Atisz
Nem érdekel ki mivel játszik és nem akarom hogy az emberek ne szeressék. Hogy õszinte legyek nem érdekel. <#vigyor3>
Én csak leírtam hogy NEKEM miért nem tetszik és mivel páran beszóltak (néhányan eléggé neveletlen módon, ahogy én egy ismeretlen embernek nem nagyon szólnék be, pár idióta játék iránti véleménye miatt), visszaszóltam és érveltem.
Ha nektek tetszik, akkor jó, játszatok vele. Részemrõl kicsit igényesebb lettem az idõk folyamán és a BG-k után nincs igazán szerepjáték. Ma az ember már megteheti hgy csak a legjobb játékokkal játszik, nem úgy mint rég amikor mindennek örülni kellett.

CS@
Ez azért hülyeség, mert már egyszer leírtad, hogy neked nem tetszik, persze ezt hangoztathatod akár többször is csak nem sok értelme van. Mert akik ismerik a játékot azok tisztában vannak vele, hogy ritka nagy baromságokat írsz és ettõl még nem fogják nem szeretni. Akik meg a te véleményed miatt nem fogják kipróbálni, na azok meg meg is érdemlik, ha inkább a Diabloszerû hihetetlenül szerteágazó és választékos küldetéseiket nyomják.
De mivel azt már mások is említették, hogy ez a téma nem idevaló, ezért én részemrõl befejeztem.

Ezt meg csak azért, hogy mérsékeljem az OFFolásom:

Esrohnoil
Ez igaz. 😊
Na meg az is h. a Morrowind esetében a rekord 7 és fél perc körül van. 😄

Atisz
A Planescape Torment nagyon jó volt. Arról hogy a BG-t fél óra alatt végig lehet nyomni, meg csak annyit, hogy ahhoz hogy azt elérd már végig kellett tolnod a játékot az elejétõl a végéig 😛

Atisz
Félreértettél, nem az XP a mindenem. A világ érdektelen, a sztori egyszerû, a mellékküldik ötlettelenek.

Sanyix
Hát nem könnyû az biztos, de azé meg lehet szokni, a légyfing tolóerõt 😄D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seth
Már a moderátorok is rivalizálnak ^^
ki a gyorsabb^^

PSN ID.: Beegabor

Hmuda
Bocs Kandúr. :-(

magyarázd már el,hogy lett ilyen kicsi pls<#vigyor2>.-képek méretre szabásával és a helyesen való belinkelésével mindig is hadilábon álltam<#shakehead>...<#help>

Hmunda: akartalak is kérni, hogy szedd ki..és thanks<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kandurex
Vazze, Hmuda! Már újra szerkesztettem az egészet! 😞( Erre kattintok a mehet gombra, a hozzászólás meg üres !

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Ha nem gond akkor ki is szedem.

mila69en

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hát ez egy kicsit elszúrtad:-)

franc,vmit elbaszhattam,majd beteszem újból,késöbb..

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hmuda
Valahogy nekem a sikló irányítása sose volt az erõsségem. A Gliderrel szoktam repkedni. :-)

mila69en
hm.. ez nagyon érdekes, ezt meglesem milyen😊

Sanyix

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Esrohnoil