15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#14954 Shadow Complex Remastered:
Basszus teljesen elfelejtkeztem erről a játékról. Múlt év végén 1 napig le lehetett ingyért szedni, és én ki sem próbáltam, pedig imádom ezt a stílust. Teljesen kiment a fejemből (gondolom a szilveszter miatt, ugyanis dec31-én volt ingyenes :D)
Amúgy piszok jó :) -
#14953 Daaamn. Ha ez a vanilla látvány, akkor mi lesz belőle ízlésesen tuningolva...mondjuk miben is lehetne javítani, esetleg színesíteni még jobban, de ebben a formában is bőven üt. Hogy a játék maga milyen, majd amikor 3-4e Ft-ért utánam dobják, kiderítem örömmel... :)
#14951: A 2005-ös Most Wanted még tartalmazott opciót az 'akció kamera' kikapcsolására, de a későbbi Undercover is, számomra abban volt annyira a játékmenetet össze-vissza megszakító, idegesítőbe hajló, hogy inkább kikapcsoltam...15' végére kikapcsolhatatlan lett?
#14946: A gyári modell szerintem ízlésesen, visszafogottan szexi volt, a modok többnyire homlokegyenest szembe mennek az ilyesféle design elvvel és közönségeskednek mindenféle nagy csöcsökkel és a ma megszokott tévtuningokkal karöltve... -
#14952 Engem az "új" nfs-ek közül csak a pro street/shift/shift2 vonal fogott meg, a többi szerintem is hulladék.
A shift 2-t a mai napig tolom, pedig most lesz 5 éves.... Remélem hamarosan jön ennek egy méltó utód :) -
#14951 kinek mi :)
valaki meg azt mondja, hogy a Rivals nagyon rosszul sikerült :D
de a mostaniban is ugyanazok a hibák megmaradtak, mint az előzőben sajnos pl az ellenfelek hamarabb indulnak, meg ha nekimész valaminek, akkor bejön egy kép, hogy felborultál és közben az ellenfelek elmennek :D -
#14950 Én nem értem hogy tudták így elkúrni, szerintem a Rivals elég vállalhatóra sikeredett, ugyanettől a csapattól. -
#14949 igen persze pc :) -
#14948 Ez már a PC-s?
Jól néz ki, viszont kb gondolom ennyi.
Anno havernál kipróbáltam 1 óra erejéig, és bár az utóbbi NFS-ekről eddig sem voltam jó véleménnyel, de ez valami pusztító. Mintha 1 olyan csapat csinálta volna akik még csak nem is láttak autós játékot életükbe.
Gondolom a PC-s verzióban sem változott semmi, hova gondolok, miért is tanulnának a hibákból és a rohadt nagy buktából. (mert ahogy olvastam nem csak én vélekedek így róla)
Na majd ha ezt is ingyen adja az EA... -
#14947 Need for Speed 2016
-
#14946 Igen az alyx modelek (lehet választani) elég elfuseráltak. Mondjuk sztem az alap sem szebb :D -
#14945 Jól tartja magát, igaz nem vanilla, de ha nem lenne megfelelő alap, a modok sem segítenének sokat...bár a 'bazi nagy roma lagzi Alyx' számomra kicsit kilóg a képből. -
#14944 Én is felülök a nosztalgia vonatra ha nem baj :))
Half Life 2
-
#14943 Mikor láttad az eredetit utoljára? Newsflash, az biza sárga volt, csak kicsit fakóbb. Éppen az volt a lényeg, amikor modolni kezdtem, hogy maradjon nagyvonalakban olyan a látványvilág mint amilyen volt, csak emitt-amott élesebb. Van tűéles textúra csomag persze, csak az elrontja a nosztalgia vonat érzést, teljesen más színösszetételű mint az eredeti játék volt. Amilyen modokat használtam, évekkel korábban jelentek meg, mint a tűélesek. Ez a 2012-es 'Dragozool' így nálam nem játszott, habár részletesség terén a legjobbnak tűnt. :)
Direkt nem így akartam tolni, túl modern és eltérő színvilágú:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#14942 ezen? nebax :D Anno (majd előkerítem a képeim) amikor rátettem a textúra pakot, kb tű éles volt minden :)
ehet mást használsz.
szerk:
haha meg is találtam 1 jó régi gémpléy videmet:
katt
Főleg 3:08-tól látszik.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.03.15. 06:54:15 -
#14941 Nem én vagyok az biztos ,de kevés ilyen ocsmányság van. Miért jó ez a Dirt-ös sárgaság? Az alap sokkal jobb inkább nem kellett volna elrontani ezzel förtelemmel.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.14. 23:33:09 -
#14940 Van rajta, a vanilla még szörnyűbb volt. -
#14939 a textura pack nem ártott volna neki szvsz. -
#14938 Need For Speed Most Wanted (2005) + modok (PNGs)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#14937 The Division
-
#14936 Szebben én sem mondhattam volna.. -
#14935 sose volt csúnya csak szar értélemetlen -
#14934 NFS Most Wanted (2012) - Még mindig nem túl rusnya...Origin-ről ingyé' nagyjából fair is az ár-érték aránya.
(PNGs)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#14933 Viszont az nem is próbál visszaadni egy valaha létezett világot és szeretjük is érte... -
#14932 Mondjuk a példának okáért a Doom-al sem azért játszunk mert annyira vágyunk a pokol legmélyebb bugyraiba.. -
#14931 Techdemónak nem rossz, de mint játék...örülök hogy nem a középkorban születtem és nem is vágyom oda. -
FartingSquirrel #14930 wow, van benne egy-két lenyűgöző textúra... -
#14929 UFC 2
-
#14928 The Division (2. rész):
-
#14927 The Division (1. rész):
-
#14926 Kingdom Come Deliverance (beta)
-
#14925 Kingdom Come Deliverance (beta)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.09. 10:03:24 -
#14924 Pár évig, mint minden őrület, aztán jön egy új és ismétel...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.03.08. 16:17:30 -
kissssss #14923 kíváncsi vagyok meddig fog tartani ez a minecraft klónozás őrület. -
#14922 Fortresscraft Evolved
-
#14921 Xenoblade Chronicles X
-
kissssss #14920 kár hogy a multiplayer már rég halott.... -
#14919 Igazából ezt nem 1 modból raktam össze.
Anno sokat szórakoztam vele, de az istenért nem indult valamiért, emiatt félreraktam, és most előszedtem. Amitől "megjavult" az ez volt. Ahogy nézem itt megtalálod a textúrákat is. A többire sajna nem emlékszek. Annyi rémlik hogy valami ruszki oldalról kukáztam össze.
Még pár kép:
broman: Igen, sokkal inkább a hibaüzenet :D
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.03.06. 18:08:37 -
#14918 Egy modlistát kaphatunk?
Nem olyan rég felraktam a notira, de az ui nem ilyen volt, ahogyan ilyen fényekre és pom-ra sem emlékszem. :) -
#14917 2001-es hardverparkkal kicsit diavetített volna így vagy egy hibaüzenet lett volna a vége. -
#14916 Return to castle wolfenstein (igen, a 2001-es )
-
#14915 Primal