Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy nekem is szinte ugyanolyan a gépem mint neked
radeon9600,768mb ram,2,2ghz proci
a városban néha akadozik,de azon kívül(dzsungel meg ahol nincs sok ember) simán megy
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
mondjuk nemhiszem hogy simán fog menni mert nem naon britál a gépem
radeon9550 256 mb os vga 768 mb ram meg 2ghz proci
mind 1 nekem a hónap kell
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
a gépigény meg...hát igazából nagyon sok ram kell neki 😄
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Gondolom te is.
Nagyon jól kitalálták Garett karakterét. Nem a megszokott történet és nem is a megszokott kor. Na, szóval mindenkinek érdemes kipróbálni, még ha nem is mai a game.
egy gond van hogy a gépigénye az vmi brutál durva 😄
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Mert nekem nem így van hanem sima üres kék TEXTURE NOT ASSIGNED vagy mi szöveggel.
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(amugy most én is gamepaddal tolom FO1-t)
Forza.

Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Thief 3 (szerintem az 1ik leghangulatosabb grafikával megáldott járék. Nincs benne ps20, meg nincs agyon bumpmappingolva semmi, ám a képvilága még mai szemmel nézve is igazán elragadó.)
"abból pedig van épp elég, jolett volna ha az R6 szériát nem degradálják le ennyire ... 😞"
Na igen. De ha már ez lett belõle, próbáljuk bent a jót is meglátni 😄
R6 elemeket nem kell bent keresni :-)
Ha jól láttam, akkor neked csak 1024*768-on volt. A Max meg az 1600*1200
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
De mondjuk ez sem Max-MAX graf, nemde?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ura vagyok a helyzetnek
kispolszki
push the bottom
wooo

DE mért van ott a 4. képen a Ghost Recon logója?
Rainbow Six 4?
Fõmenü
Karlshorst - elsõ küldi:
töltéskor
A küldetés
Én
Én2
Én3
Célkeresztben az ellenség
Headshot után
Száguld a golyó a célja felé - ha pont fejbe találom, van egy bejátszás, ahogy végig repeszt a golyó és bamm a fejbe és vér kifröccsen meg satöbbbi
Telibe
Bajtárssal
Fritz tank
Lángokban álló tank tornyában halott tankos

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Amúgy ja GTA klón, csak még annál is árkádosabb. El lehet vele szórakozni.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!