15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#6825 ezt úgy mondod mintha anno nem húztad volna le ugyanígy -
#6824 Én kedvet kaptam hozzá, úgyis meguntam már a GTA4-et. -
#6823 eeh, hát nemtom akkor milyen a jó grafika, ha ez neked szar:D ezt így a képek alapján mondom, nem játszom vele... -
#6822 Látom legalább az első küldetésig eljutottál ^^ -
#6821 ezt ellehet mondani rólad is... -
#6820 Hát ez a játék egy nagy: SZAR! Szar grafika, bugos az egész, csak a robbanások jók. Semmi játékélmény nincs, csak mész oszt robbantasz mint az öngyilkos merénylők:C. -
#6819 mint a lopott cangát XD -
#6818 kifejezetten harcoshoz illő ruha:) -
Mathiasse #6817 tuknád?:D -
#6816 ejj az a karakter XD -
#6814 GRID
-
#6813 World of Goo
-
#6812 Race Driver Grid
-
#6810 Fallout 3
-
#6809 Kicsit realisztikusabbnak tűnik a víz, mint a Crysisben. :) -
#6808 Nincsmit. :) -
#6807 köszi -
#6806 OFF
A Trigger Maru Overhauled modot használom, abban sok minden van, többek között a vizet is megbuherálja. Emellett a kezelőfelületre is rak egy pár tucat extra lehetőséget ami az alapban nem volt benne (időjárás lekérdezése, max távolság kiszámítása a jelenlegi üzemanyag/sebesség arányában, stb).
Nem mondom biztosra a dolgot, de a TMO elvileg a Environment 5.0 modot használja a látványhoz. Szóval ha csak az kell akkor nem kell az egész TMO-t felrakni (bár én imádom :-) ). -
#6805 tudom múltkor írtad, hogy milyen plusz kiegészítőt használsz, hogy szép legyen a víz meg úgy minden. le írnád mégegyszer? -
#6804 Az első képet kiraktam háttérnek -
#6803 Silent Hunter IV
Tök jó ahogy figyeltek az égboltra. Még a Hold fázisai is igazodnak a Naphoz.
Egy kéttagú konvojt észleltem...
...vetőcsövek elárasztva...
...célpont iránya, sebessége, távolsága betáplálva, torpedók sebessége és merülése beállítva...
...TŰZ!
Egy másodperc a becsapódásig.
Újabb lőszerszállítmányt fogtunk ki.
Csodával határos módon a hajó legénységének egy része megmenekült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából három torpedót lőttem ki, abból kettő besült, csak az egyik robbant. Utána felszínre emelkedtem és kilyuggattam őket a fedélzeti ágyúval. A hátsó hajó robbant ekkorát, az elülső, amelyikre a torpedók mentek egy személyszállító volt, valószínűleg valamelyik szigetre vitt ellátmányt és újoncokat.
Csak így előadva hatásosabb. -
Hellsing47 #6802 néhány szerón a mai napig -
#6801 mekkora csaták voltak itt régen :D -
#6800 Fúú... mennyit pörgettük ezt a pályát munkahelyen. Első alkalmakkor tök flusztráló volt a sok lehetséges hely, ahol lehetett az ellen. Sok tető, ablak, utca... :-) -
#6799 Itt a 3.kép:D
-
#6798 maj'nem 100hsz és bejövök és mamzi kelti a flémet...gratta
sry az offért -
#6797 Szevasztok!!
CoD2 in dx9:
http://www.xfire.com/screenshots/tari94/ss_file-b9bf42bd81bdfbbd1de5a54e493bf4aeb89f812d.jpg
-
#6796 Mama, fogd fel, ez nem chat topik. Ide képeket szúrnak be és próbálunk minél kevesebb hsz-t bedobálni fölösbe. Neked is ezt kéne tenned. -
#6795 Miért ne? :D
Remek kis mod... :) Illetve nagy.. Lassan 3gb -
Neoncsoves #6794 Igen, eredeti, most nincs fent, de ha fent van akkor ált. délutáán-este vagyok megtalálható -
#6793 Te szoktál TDU-zni? Eredeti? Mikor szoktál fenn lenni a szigeten Online?:D -
#6792 ne akard megtudni... -
gyuri12 #6791 Ránézésre BF2 kiegészítőnek tűnik. Nem ajánlom neked. -
#6790 Battlefield 2 mod...
-
#6789 Ez mi a franc? Online játék? Le kell tölteni, vagy megvenni?xD -
#6788 Legjobb autós játék :) -
Neoncsoves #6787 best autós game a TDU mellett :) -
#6786 13 -
#6785 Race Driver: GRID
-
#6784 Project Reality