15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
Neoncsoves #6867 mert te szar buzi igénytelen játékokkal játszol. -
#6866 Van X360-om. De nem szokott beszaggatni egy játék sem-.-. -
#6865 nekem meg több modell kéne hozzá, de csesznek újakat kiadni :D -
#6864 alap. Csak sajna a 3D sexvillába elakadtam. Nemtom mit kell csinálni a csávóval az aktus végén. -
#6863 a pálmák olyanok, mintha a battlefield heroesból lennének -
#6862 nem bűn az, nekem is fönt van a gépemen mindkettő XD -
#6861 hogy ismeriXDXDXD -
#6860 Kössz a választ -
#6859 három karakter van, csaj, faszi meg a rambó XD -
#6858 Szevasztok!! A Mercenaries 2 - ben lehet választani karaktert, csak mert csávóval kell menni nem? Borítóján csávó van:D -
#6857 neked van konzolod, nem?
játszani is szoktál vele, vagy csak nézegeted? -
#6856 jah bocs XD -
#6855 ez nem a lula3D, meg a 3Dsexvilla -
#6854 nem értem hogy ezt a csajt miért nem tossza meg mindenki úton útfélen XD -
#6851 dehogynem szaggat be,c sak nem szeretik a konzolosok hangoztatni XD -
Neoncsoves #6850 haha -
#6849 már, hogy a viharba ne szaggatna... -
#6848 Van FPS csak értelmetlen kijelezni hisz... Konzolon semelyik játék nem szaggat be... -
#6847 konzolon nincs fps?0fps minden játék? -
#6846 "fix 30 fps"
Ezt nem értem. Csak konzolra jött ki nem? -
#6845 Lehet mégse annyira:) igaz több db nem vehető meg hanem myegnyerhető, ezek főleg valami egyedi sportjárművek, kb 50 -
#6844 kevés autó? kb mennyi? -
#6843 Grafikáról van szó. -
#6842 Hosszú:) kb 40 órát toltam bele, és most vagyok 93%nál. Adott ez a hatalmas város, gyönyörűen kidolgozva ahova megérkezel mint újonc illegális versenyző és bele kell magadat vetni, csak kár h a történet kb ennyi:( vannak bejátszások, de nem túl sok, vannak fő karakterek, de szinte semmit nem tudsz róluk csak hogy ők a város urai, az az egyetlen nagy baja és az egyetlen negatívum az NFShez képest, persze sokkal hoszabb és jobb minden másban. Sokféle versenytipus van, kihívások, turnamentek, 1v1ek amikre pénzt kel feltenned vagy az autódat és ha veszítesz vagy kilépsz akkor buktad, szóval rizikós:) autópálya sprinet, lámpától lámpáig sprintek stb... az a jó benne hogy versenyeken sem vagy bezárva egy pályára hanem jelzőfényeket kell érineni ugy ahogy, de mehetsz bármerre amerre jólesik és rövidebb, ebből adódik h az elején baromi nehéz a játék mert az AL is erős vagyis csítel, és a várost sem imsered, persze ha belejössz akkor onnantól merő élvezet az egész. ( a versenyek alatt az ellenfelek rádión folyamaotsan pofáznak és ugatnak attól függ h byerésre vagy vesztésre állsz vagy ők állnak:) nagyon hangulatos! )
Tunning? NFShez képest semmi... autó is kevesebb, de azok gyönyörűek külsőleg és belsőleg!, belülről is aprólékosan kivan dolgozva minden és a belső teret is maximálisan tudod átalakítani és tunningolni ( van belső nézet ). Magát az autókat 5-6 spoilerrel tudod feldíszíteni, persze minden autóhoz eltérőek ezek, de több nincs ( persze ezen belül mindent, lehet csak a választék ennyi és nem lehet állítgatni a méreteit, csak a kerekeknél )
fix 30 fps, gyönyörű látvány, hatalmas város, kiváló zenék és motor hangok, kihívásokkal teli nehéz versenyek, ez tényleg R* minőség -
#6841 Ez a midnight tényleg szép és nemcsak a szar grafikai elmeket takarják el fasza effektekkel. -
#6840 annyi, hogy van rajta élsimítás meg nincsenek textura bugok... -
#6839 foscsira gta4?
valaki nem tudott felülkerekedni az optimalizálatlanságon? :) -
#6838 Ez valahogy 20x szebb mint a foscsira GTA4. -
#6837 amúgy milyen a játékmenet? lehet tuningolni meg hasonlók? -
#6836 igen -
#6835 hmm... jól látom, hogy ez a GTA IV engine-n fut? (RAGE? asszem valami ilyesmi a neve)
Uccsó kép jól néz ki -
#6834 frankó a Merci... -
#6833 Midnight Club LA
-
#6832 te fogorvosnak tanulsz vagy valaki a családodban fogorvos? mert azok szokták először azt nézni:D -
#6831 azt már csekkoltam előttexD -
#6830 Csak neked:
xD
(Mercenaries 2) -
#6829 ne a fogát, a csöcsét nézd XD -
#6828 6.kép
egy fogszabályzó nem ártott volna
:D -
#6827 Mellesleg a patch elég sokat javít a cuccon. Nincs fagyás, folyamatos textúra bug, etc. ..és fene tudja, mintha jobabn is menne. -
#6826 Én elsősorban a rengeteg bug miatt húztam le, maga a gameplay-el nem volt bajom. (a gfx tény hogy lehetne szebb. Node azt ne feledjük már el hogy ebben a stílusban nem sok szép game van..)