15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
Hellsing47 #6908 hát pedig már végigtoltam kétszer is a játékot de valahogy nem találkoztam ezzel :o
köszi -
Aspyrin #6907 Köszi :) -
#6906 Van egy olyan képesség amitől láthatatlan leszel ha egyhelyben állsz egy ideig -
Hellsing47 #6905 alsó meg a középső képen mitől átlátszó a keze? -
Aspyrin #6904 Bioshock:
-
#6903 Dawn of war 2 MP beta
-
#6902 ez a játék odabasz. kár nem csinálták pc-re. még a midnight club 3-at sem :(
pedig a 2 is állat volt korában. (legalábbis nekem felettébb tetszett) -
#6901 wow, ha az utolsó előtti képhez nincs odaírva, hogy melyik játékból van, simán azt hinném, hogy a GTA IV vidámparkjában készült :D
amúgy meg Shelby Cobra ftw -
#6900 Egy Kawa meg egy Ducati, majd csinálok azokról is képeket az utolsó felvonsába:) -
Aspyrin #6899 Imádtam ezt a játékot! -
#6898 igen, vannak benne motorok is. -
#6897 van benne motor is? :o
kawasakis plakátból ítélve -
#6896 EA SKATE 2
-
#6895 Midnight Club LA , part 3
-
#6894 Prey
-
#6893 szép és nagy, de nem méretre:) ha megnézed Hmuda képeit gyönyörű szépek de átlagban 100kb-osak:) azért egy megás képek tényleg durvák lennének így is sokszor elgondolkozik a netem ha benézek ide pedig 10/2megás -
#6892 teljesen egyetértek. Ennek a topicnak pont a szép és angy képek a lényege... -
#6891 Mercenaries part 3
-
#6890 Mercenaries part 2
-
#6889 na akkor képdömping xD
Mercenaries part 1
-
#6888 Ok. :-)
Még egyszer bocs mindenkitől a hirtelen kezem miatt. -
#6887 np, majd kicsit később visszarakom őket :)
és "SZERINTEM 1 MEGA FELETT LEGYEN A HATÁR"
Megfelel így ? :D -
#6886 Akik idejönnek azok beraknak egy üzenetet, hogy legyen egy mega felett a határ oszt csókolom. Nem kell ezt túlmisztifikálni. :-)
Amúgy bocs. Tényleg elhamarkodtam a törléseket. Nincs mentségem azon kívül, hogy fáradt voltam és felb*sztak idegileg a Euro Truck-os vérpistik. -
#6885 Megszavazzák.. Jó és akkor szavazzon a forum 60%-a vagy hogy gondolod? :) -
#6884 Ezért írtam az utolsó bekezdést. Ne legyünk már túlérzékenyek. :P -
#6883 Project Reality 0.85
Thats how we roll!
wait... Its a Trap!
-
#6882 oks, akkor részemről a jövőben nem látogatom a topikot
Nehogy már azt kelljen számolgatnom hogy ne legyen 500k felett a kép.. (eddig is nagy részben afelett volt, kutya nem szólt érte.. ráadásul az összes utóbbi postom törölve lett..)
Nem a dial up 56k-s világban élünk, aki ide bejön, szép és jó minőségű képeket szeretne látni. n
Na mind1. -
#6881 ok, sorry...
Dead Space
-
#6880 Méretezd át őket és csak azután rakd be. "Kicsit" érdekes dolog 0.5-1 megás képeket berakosgatni. Még ide is.
A feltétlen a felbontás a képek értelme akkor meg linkeld URL tag-el.
SZERK: most látom, hogy egy-két régebbi kép is hasonló agyrém méretek felé konvergált, azok is kikerültek.
De azért nyitott vagyok az új dolgokra. :P
Ha a többség megszavazza, hogy 1mega alatt amradjanak a képek akkor ezentúl csak azok kerülnek törlésre amik 1024kilo felett vannak. Legyen írott az eddig íratlan szabály? :P -
#6879 *a felbontás fordítva -
gyuri12 #6877 Képt. -
#6876 Odaírtam: egy-két kivételével! Olvass-.-.
Neoncsoves: A Cod az nem, in kább a Dead Or Alive 4 az ami olyan arcade, és labdába se rughat a többi mellett. -
#6875 "Hát ami X360 játék az egy sem igénytelen"
Hogyne. Mind tökéletes, akárcsak te. -
Neoncsoves #6874 csak a cod3 -
#6873 Hát ami X360 játék az egy sem igénytelen. Egy-két kivétel. És amikkel játszok azok a: GTAIV, Star Wars: Force Unleashed, meg a Call of duty 3. Meg a Dead or Alive 4! Egyik sem igénytelen. -
#6872 hááát sztem nálam ez szaggatna XD -
gyuri12 #6871 Jó nagy hülye vagy,minek ugatod le mindig mama2-t? Hagyjad már békén,már engem idegesít,hogy mindenért ugatsz. -
Neoncsoves #6870 -
#6869 Aknakereső:
-
#6868 képt vagy qssss!!!!