15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • fery02
    Tomb Raider: Legend

A baj az, hogy nem víz volt alattam

Egyik kedvenc képem

"Szarban a haza"

Nekem is ilyen cucc kell pattanások ellen

Gyönyörű :D

• Hmuda
    Újabb sorozatnyi Silent Hunter IV

Talált...

...süllyedt. Kár, hogy már a legelső találattól széttört az elülső rész, kár volt két torpedót is elpazarolni rá.

Rá fél órára jött a következő delikvens. A fedélzeti ágyúból leadott pár lövés szét is kapta a gépházat...

...így játszi könnyedséggel beleeresztettem egy torpedót a hátsó raktérbe...

...ami mint kiderült elég érzékeny anyagot tárolt.

Ezek után már csak a hajó lassú haláltusáját kellett végignézni a teljes élményhez.

Csak egy szokásos vízalatti kép.

A végére egy kis bug: az IGAZI tengeralattjárók.
  • CalebJoe
    Még finom is voltál ez sehol nincs a DMC-hez képest, a meg karakter olyan mint valami béna fanart kár volt kiadni is.
  • Seth
    Na még egy pár X-Blades kép. Vannak nagyon szép pillanatai a játéknak,de a véleményem nem sokat javult az előzőek óta.Most, hogy több mozdulatot,speckót tudunk, vmivel élvezetesebb lett.

• reaper4
    kipróbáltam. hát tényleg sehol sincs a devil may cry-hoz. elég gyenge...
  • w77d
    gyakorlatilag nem állítottam be most semmit, csak nyomtam pár képet :)
  • Papirzacsi
    Érdekes állípotok uralkodnak abban a cockpitban.:-O
  • w77d
    na igen, azok nincsenek lemodellezve XD de amíg a pilótafülkében vagy addig nem érdekes, meg kívülről sem :D
  • mila69en
    az utasok ki ugrottak?:DD
  • mila69en
    olvasd el még egyszer fent a banner helyén a pirossal jelölt részt
  • w77d
    flight simulator 2004

indulás Ferihegy 2A-ról Madridba :)

• Seth
    X-Blades
    Elég sokat váratott magára az angol nyelvű változat. Orosz játék eredetileg,animés karakterdizájnnal,meg úgy ahogy japcsi stílusjegyekkel, de eléggé savanyú lett. Sehol sincs egy Devil May Cry dinamikusságához képest. Egy próbát megér, de nálam hamar monotonitásba torkollott

• Ry0K3N
    OFF
    "Lusta voltam odaírni, ezért a moderátort fárasztottam a hülyeségemmel: Tomb Raider: Legend"
    a lentiek fényében totál nem egyértelmű melyik rész is ez mert túl hülyék rájönni
    ON
  • The Protector
    The LAst Remant.Ablakban volt a game így torzult a széle a képnek.Ezért bocsi.

Jah.És Benchmark még a progi.UE3.0-ás engine(többet is ki lehet hozni belőle.)
  • Ry0K3N
    Ha már mindenki Larázik.

Lusta voltam odaírni, ezért a moderátort fárasztottam a hülyeségemmel: Tomb Raider: Legend

• hungary27
    ezt megértem
  • fery02

A régi szép TR 1-es időkben, mikor ezek az idomok háromszög alakúak voltak. :)

Lara csúnyán eleresztette magát. A csúnya ellenfél már szagot fogott

Kicsit állóképen csúnyán néz ki a kicsit "pixeles" árnyék...de még mindíg szebb, mint a pár hetes GTA 4-é

végezetül gy kis anime. :)
  • CalebJoe
    X-Blades (Oniblade) sima hack & slash game sajna elég gyenge eresztés egy óra alatt meguntam.

• Solten
    amatőrök :)
  • hungary27
    nekem nem tetszik a graf ja
  • fery02
    Köszi szépen! Hiába na, haladni kell a korral. :) Főleg látva, hogy milyen minőségű képeket rakosgattok be. :)

Ha nem haragudtok, megint egy kis Larázással kezdeném a napot (most keltem fel). Szóval:

Ezt a részt szvsz valami hihetetlen módon elcseszték. Elég lett volna a motoros részekből annyi, amennyi japán-i pályán van (10 másodperc).

Valahogy még így kabátban is tetszik. :$

Még egy motoros rész, de legalább ez egy átvezető videó. :)

Tükörbe vakuzós, morci fejet vágó, magabiztos...igen, elmúlt már 18

This is the mansion

Amikor még kicsi voltam... akkor is tomb-okat raideltem

Nagyapám már nem így száll fel/le a motorról.
  • Maxtreme
    Nah így már más :)
    Grat. a vashoz
  • fery02
    Ja, igen! Aláírást még nem módosítottam. :D
    Mára már egy HD4870 szolgál. :)
  • Maxtreme
    6600GT-vel nem szaggat "kicsit" nextgen módban? :D
  • w77d
    szeretem a csöcsös játékokat XD
  • fery02

• Hmuda
    Mai adag Silent Hunter IV

Gondoltam tesztelem, hogy meddig bírja a csónak ha két romboló is hajigál bombákkal (hatszor mentek el felettem és egyszer se találtak telibe).

Ez a konzerv szerencsére túl mély lett. Lehet ezt már megéreztük volna ha pont a hajóval egy szintben robban.

Valami van a vízben.

Ez meg jó mélységen robbant, de túl távol.

Ugyan találjanak már el...

Ez is minimum húsz yarddal mögöttem rakta ki a cuccot, mikor felettem van akkor meg semmi.

Ezek most kerültek ki az akadémiáról, vagy mi a fene?

Ez is jóval mögöttem robbant.

A végére meguntam, lementem ~300 lábra, erre feladták és visszafordultak. Úgy tűnik az a "hatalmas" mélység már túl sok volt nekik.
  • Aspyrin
    #6904 ;))))
  • METESTO
    Na pár képet töltsél föl és elfelejtem hogy szemtelenkedtélDDDDD
  • Aspyrin
    Próbáltam a kommunikációs szintedre "emelkedni", ezért használtam a vágom kifejezést, úgy látom, elkaptad a tartalmi lényeget :DDD
    Egyébként: valóban az vagyok :)))
  • METESTO
    Esetleg vágsz még valamit?ddddd....vágó piros de nagy a kár(acd-vel méreteztem régebben át a képeket amiket kellett,de nem szokásom..vágó?..és kösz hogy nem cseszed el annak az idejét akinek lassú a nete..te egy úr vagy
  • w77d
    hát nekem is nem kevés bánja már a pókerimádatomat XD
    de néha bejön egy két nagyobb összeg :)
  • poppe
    ásszony nem engedi...
    pedig már rég hajléktalan lennék :D
  • w77d
    játszál Bwin pokert, ott pénzt is kereshetsz ha jól megy :D
  • poppe
    lál milyen játékot találtam :D
    world series of poker 2008
    csak nem értem mért rúki vagyok, mikor adtam meg nevet, de sebaj :)

• Aspyrin
    Rohadtul értesz a képkezeléshez, azt már vágom :)))
    Bármilyen screenshotból tudok neked konvertálni egy mega alatti méretet, úgy, hogy észre sem fogod venni a minőségromlást.. Ettől függetlenül én ab ovo nem töltök fel 4000x3000-es képeket, mert lusta vagyok egyesével megnyitogatni mindent, ha nagyfelbontású képet szeretnék megmutatni, akkor linkelek. Így nem cseszem el annak az idejét, akinek a nete nem engedi a gyors letöltést.
  • Hmuda
    Egyrészt ezt normálisabb hangnemben is a tudomásomra lehet hozni, nem kell rögtön "baromozni", másrészt meg ha kicsit figyelmesen tovább olvasol akkor rájössz, hogy amikor azt az ominózus üzenetet írtam akkor a fórum ETS-díszpintyei miatt enyhén szólva ideges állapotban voltam, arról nem is beszélve, hogy közvetlenül utána el lett döntve az ügy. Szóval feleslegesen ne próbáld túldramatizálni a dolgot.
  • w77d
    ezt mondomn én is. A mai modern világban engedjünk már meg egy ilyen topicban 1 megánál nagyobb képet, hisz itt pont a részletekben rejlik a lényeg...
  • METESTO
    Ki az a barom aki 1mb alatti képeket akar itt látniDDD...valamennyit azért adjunk már a minőségre is......az1mb-ra átméretezett képek még valahogy kinéznek de ilyen 0,00045945mb-os csiribiri képek áááááááááááááá..mondjuk nem szoktam képeket feltölteni ide csak olvasva ezt "a ha nem szavazzuk(ák)meg akkor marad az 1mb alatti képfeltöltés"-t bántotta a szemem...a karekter volt a sok v.nagyobb helyet foglalt mint 1mbDDDDDnemtudom..namindegy
  • Bence94
    Stranglehold
    Egy baja van.Nincs élsimítás.