Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Truck Driver001

de azért oda írhatnád:/

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

uHs Gerzson
<#eljen>

A 7-dik kép egy kicsit sincs londonban <#vigyor>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Truck Driver001

játéknév?<#eljen>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Istencsászár
Ha esik az esõ...

Ha hull a hó...

Ha ködös a táj...

Ha süt a nap...

Sángháj éjszaka, esõben...

Makao egy esõs napon...

London-ban a hídon...

Verseny közben...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Xsxxsx
HálfLájf

Hmuda
Az X3 tényleg elég pofás megjelenésben, de egy kissé hardcore a gazdasági modellje miatt. Esetleg még a Freelancer, ami mai szemmel nézve már egy kicsit talán elavult grafikailag (a dizájn azért feledteti ezt a hiányosságot), de a játékmenet egyszerû és nagyon jó a story-vezetése a szinglinek.

Vagy ha más nem akkor még mindig ott van az EVE-Online trialja. 14 napig lehet hajókázni, bár hozzátartozik, hogy mind a játékmenet, mind a gazdasági modell nagyon "hardcore", nagyon öszetett.

Gyuri: jah, nem egy olyan játék amit pár nap alatt megnéz magának az ember. Akatam berakni egy képet a térképrõl úgy, hogy a galaxis tányérja az élérõl látszik, de jópárezer pötty úgyse mondott volna semmit a topiklakóknak. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ezzel játszottam keveset,de nekem túl nagy😄
egyébként nagyon jó!

grebber
X3 Reunion eléggé franya !

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Nájszos képek, ilyen ûrös gém van single playerbe, ami jól is néz ki meg játszható is és nem hardkór? ( Homeworld kívül )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hmuda
EVE Online fejlesztett Trinity motorral.

Kapu töltõdik.

Valami "apróság".

Egyik hajómmal "naptúrán".

Szállítóhajó.

Durcás csónak.

"Apróság" 2.

"Apróság" 3.

Shuttle-el megyek bevásárolni.

És a régi Destroyer hajóm.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Istencsászár
Hát majd kiderül egyenlõre nem.

Na ez egy JÓ játék. Minden szempontból! A 2 meg még jobb lesz,legalábbis a képek,és a videók alapján

Persze hogy gyorsabban fut a crysis, a Far Cry még nincs is kész...

grebber
Hát a Far Cry 2-rõl vannak olyan pletykák hogy a Crysis ahhoz képest gyorsan fut a gépeken.

berczely
neee komoly?<#wow1><#shakehead><#rinya>

Seth
Tuti jön majd kis késéssel pc-re is,ahogy az elsõ rész

PSN ID.: Beegabor

Istencsászár
Azt tudod hogy csak Ps3 és 360ra jön.

berczely
Én is várom a második részt!Láttam a videót és kedvem lett játszani az 1. résszel.

Istencsászár
Ez egy rettentõ jo gamma, anno pécén akadt meg hagyatam is, pár hónapja beszereztem 360-ra, nagyon jóvolt... a második része meg egyenesen brutális lesz a video alapján.

Istencsászár
Minek vegye? ingyen letõti, krekkeli, gépe ugysincs hozzá, akad, full grafon semmin nemfut el...

berczely
Condemned:Criminal Origins

lac coo
Nem az a lényeg ... Két év múlva senki nem veszi már meg ( mondjuk most se 😊) !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Jaja, az egész szánalmas ahogy van... akkor a Far Cry is ezlesz? pofádba basszák h majd 2 év mulva jólesz neked is... pedig az nem gagyi krízis lesz remélhetõleg.

grebber
Most már olvastam!
Nem értek egyet a cikk írójával. " 2 év múlva kit érdekel" lol most viszem végig sokadjára a régi gameket.Uborkaszezonba mindig elõveszem a régi gameket.

Maxtreme
Pontosan..Akkor még talán valahol indokolt lenne a vasigény..

Ezt olvastátok?
Hogy mennyire igaza van!

grebber
Ez off de engem nagyon zavar.

Igaz amit irok az azért nem valosul meg mert az rettentö gépigényes lenne ,de engem nagyon zavar. Amikor megyünk a gameben akkor rajzolodik ki a héttérben a töbi textúra.Az lenne az igazi ha ellehetne látni baszott messzire ugy hogy látod a dologokat és nem késöbb rajzolodnak ki.

Maxtreme
Én is krízis.

dante3
franko

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

berczely
Gut!<#vigyor2>

grebber
Ezen az uccsó pár képen High.Minden más medium.

dante3
Textura nálad mire van állítva?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ez már jó<#eljen>Fõleg a 2. kép

grebber
Crysis

Jaaaa😄

De szép effekt!<#idiota>

berczely
Akkor ne nézd!<#hehe>Képzeld azt hogy efektbemutaató van<#idiota>

Csak hát nem lehet belõlük semmit sem látni:-C

berczely
Ja hogy ez a gond hát ehez volt kedve.<#vigyor2>

A tieddel semmi baj, a másikkal az volt a bajom,hogy mindig valami hülye effect eltakarja a képet. A vizes kép mondjuk szép.

berczely
Ja..."Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..."<#whatever>

grebber
Most ilyen képekhez volt kedvem amikor robbantok meg lõnek rám.Nem közönség kérésére csináltam.

berczely
hogy érted hogy normális képet?Mért az enyém normális?

Nem a grafikával van a bajom,hanem a gagyi képekkel. felõlem low is lehetne,csak rakjon fel normális képeket

berczely
Tõlem is Crysis

Minden High 1440x900 0xAA

berczely
Mit kell fikázni?Nézzétek meg a konfiglyát nem lehet mindenkinek csúcsgépe....de amúgy nem rossz gép csak a vga kevés szerintem.

Ezek a képek eléggé szarok😊

Jah, értem 😄 csak hát elég... hm, fura 😊
grebber
Fegyverskineket szedtem le.

😮 Mi az a bocipisztoly? sztem nálad van vmi grafikai bug... Vagy boci mod is van már hozzá? 😛
ScarY MAN
jaja<#fejvakaras><#wilting><#szomoru1>

...

Istencsászár
ölég tré...