Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 7-dik kép egy kicsit sincs londonban <#vigyor>#vigyor>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ha hull a hó...
Ha ködös a táj...
Ha süt a nap...
Sángháj éjszaka, esõben...
Makao egy esõs napon...
London-ban a hídon...
Verseny közben...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vagy ha más nem akkor még mindig ott van az EVE-Online trialja. 14 napig lehet hajókázni, bár hozzátartozik, hogy mind a játékmenet, mind a gazdasági modell nagyon "hardcore", nagyon öszetett.
Gyuri: jah, nem egy olyan játék amit pár nap alatt megnéz magának az ember. Akatam berakni egy képet a térképrõl úgy, hogy a galaxis tányérja az élérõl látszik, de jópárezer pötty úgyse mondott volna semmit a topiklakóknak. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
egyébként nagyon jó!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kapu töltõdik.
Valami "apróság".
Egyik hajómmal "naptúrán".
Szállítóhajó.
Durcás csónak.
"Apróság" 2.
"Apróság" 3.
Shuttle-el megyek bevásárolni.
És a régi Destroyer hajóm.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Next PC upgrade: 2022
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem értek egyet a cikk írójával. " 2 év múlva kit érdekel" lol most viszem végig sokadjára a régi gameket.Uborkaszezonba mindig elõveszem a régi gameket.
Ezt olvastátok?
Hogy mennyire igaza van!
Igaz amit irok az azért nem valosul meg mert az rettentö gépigényes lenne ,de engem nagyon zavar. Amikor megyünk a gameben akkor rajzolodik ki a héttérben a töbi textúra.Az lenne az igazi ha ellehetne látni baszott messzire ugy hogy látod a dologokat és nem késöbb rajzolodnak ki.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
De szép effekt!<#idiota>#idiota>
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..."<#whatever>#whatever>