15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#7069 Basszus a #7064be berakott képem mi a szarért lett törölve???
-
EK1TEP #7068 Tetszik a sár a kocsin!
Deformálódik a talaj?kocsi után marad nyom a földben? -
#7067 Később sokkal jobb, és hangulatosabb kb. onnantól mikor már jönnek a fertőzöttek. -
#7066 Még mindig FD2:Hummer
-
#7065 Fraps-al fotózol mert szebbek a képeid mint nálam, de lehet mert kisebb na mindegy amúgy az tényleg kiköpött Jacko -
#7063 Én tegnap éjjel fülessel néha nem kicsit szartam össze magam, de biztos bennem van a hiba. -
#7062 mivel akciójáték... csak beleraktak pár mókás dolgot a készítök, hogy a frászt hozzák az emberre ha lankadna a figyelme... -
#7061 Én is tolom vele, csak kezd egysíkú lenni 3-4 óra után. Azok az ugráló valamik jópofák. De az 1. részben a láthatatlan ugráló katonák jobbak voltak. Meg kár hogy alig lehet benne megijedni. Inkább csak hent az egész. -
#7060 FEAR 2
-
#7059 Full Drive 2: Hummer
-
#7058 Shellshock 2 ez már fps lett, de olyan szinten van mint a SOF Payback elég gyenge eresztés lett.
-
#7057 undercover -
#7056 bazz, valaki szerkessze vagy törölje -> ÿTomb Raider: Underworld -
#7055 Tomb Raider: Underworld
...Neked bármikor
-
#7054 Jó kérdés, passz. -
#7053 ez lessz vmi emberi nyelven is? -
#7052 valami olyasmi :o) -
#7051 ez a CArmageddon utánzat akar lenni?
-
#7050 Armageddon riders
Kéééész b+ -
#7049 Van :D Olvasgassad a fórumát. -
EK1TEP #7048 Elég szépre sikeredett :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van már crack? -
EK1TEP #7047 Eh annyian tolják mostanában a doom3-at javított graffal felteszem már én is :P -
#7046 FEAR 2
-
#7045 Én is pont a Doom 3-mal tolom FEAR2-ig. Azzal az ULTRA giga grafikai patchhal. Komolyan mondom árnyékot leszámítva meg se látszik rajta hogy 5 éves játék. Ja és 100x fosatósabb mint a FEAR, igaz a FEAR inkább akciójáték. -
#7044 oksa igazad van :) -
#7043 Meg kő venni akkor magyar lesz :p
Amúgy nemtudom. De abból a pár száz fileból nincs is humorom kiválogatni a lokalizációs állományokat. -
#7042 magyar szöveg kiszedhetö belöle ?
mivel nekem angol :( -
owlking #7041 valami megmozdul benne és beáll az agyhalál XD -
#7040 Ne használj ilyen bonyolult kifejezéseket, mert a végén agy(???)károsodást szenved :)) -
#7039 szöged, te nagyonlingvisztikus... -
#7038 Ölég? Szegödi-e vagy?XD -
#7037 Jó ez a mod, csak ölég gázul néz ki hogy minden illesztés/él recés tőle :) -
#7036 DúM 3
-
#7035 jól tudod! :) -
#7034 Én úgy tudom nálunk csak ez jött ki magyarul, szóval a fordításról lemaradsz. -
#7033 Hát kinek mi ugye :)
Nekem pl az agyatlan darálós játékok közül az egyik kedvencem:) -
EK1TEP #7032 Mert én csak a sima vagy alap vagy mittom milyen verziót toltam és nem nagyon fogott meg nagyon monoton volt :s -
#7031 hát azt nem tudom hogy a patch mit tartalmaz, de szerintem nem.
-
EK1TEP #7030 Akkor ha patchelem az alapot kb ugyan ezt kapom csak nem lesz benne az az 1-2 plusz misszió? -
#7029 Bővített kiadás. 1-2 misszió, jobban optimizált, (mivel ez már a patchelt változat) stb :)