Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>

w77d
ebben a játékban az tetszik hogy minden néninek óriási "szíve" van XD

Maxtreme
The witcher

Shep
STALKER

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

bulba
FlatOut

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

dante3
Írtam a topicjába!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Maxtreme
ez jóez? 😄

dante3
Dusk-12

Maxtreme

Maxtreme
Lost planet, uccsó felvonás 😊

Qwerty4
Mekkora egyedi és óriási hangulata volt a stalkernek. 😊
Végigjátszás után egy kicsit alulértékeltem.De amúgy qrva jó.

Qwerty4

grebber
Na ezt is 3x-ra akarom végigvinni 😄

STALKER

Next PC upgrade: 2022

arty
megihlettél 😄

minden maxon, 75fps (vsync on)

Forza.

Maxtreme
Stalker

grebber
Na végre én is kiprobáltam a Test Drive Unlimitedet.

w77d
aknakeresõ high-on????? wow <#wow1> az brutál lehetett!! Az a baj hogy nálam szaggat high-on, ezért élsimítást sem teszek rá!! De mondjuk túl véres nekem amúgy is a játék!! XD

ScarY MAN
mit sirtok? az en gepemen el se indul xD ... bar mostanaba nem is jaccok mar jatekokat... najo... cod4 et neeeha...meg rrégieket ha megjon a kedvem 😄 -> meg KOTOR2...meg GTASA 😄 ...szááánalom tom...

amugy majd rakok be aknakeresobol kepet... olyan partyt jaccottam 😮 ... very high on minden on ... fuhhh... nagyondurci képek...holnap közzéteszem ha akarjátok 😄 ^^

...

davidka003
Én is untam már a végére. Az eleje volt a legjobb szvsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Qwerty4
Nem semmi 3x.😄 Én egy végigjátszást is alig bírtam ki, fõnleg a legvégét brutál untam.

Qwerty4

Maxtreme
Akko ottan' valami nem van faszán 😊
Hasonló gépem van mint neked (a cpu-d jobb) és nálam very highon a fõellennél a min fps 18 volt. (1280-ba, 0xaa/8xaf mellett)

grebber
Crysis

Többet nem teszek be mert már 3adszorra toltam végig inkább multizok majd vele ,mert voltaképpen azért vettem meg dekb 3x ha multiztam 😄

A játék végén visszatettem mindent lowra mert highon csak ugy röpködtek a 10 alatti fps értékek 😞

Shep
Olvasd el a topic szabályzatot.
"Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..."

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
és még mellé baromságokat is irogat...😊

Maxtreme

Tpikusan a "savanyú a szõlõ" effektusnak lehettünk szemtanúi, hölgyeim és uraim.

Maxtreme
Gears of war part 2

Több nem lesz ígérem😊))

ÓÓÓÓ mester,akkor mondd meg kérlek,mivel játsszak,és melyik részérõl rakjak be képeket óóóó mesterem!

BBird
Kicsit el vagy tájolva... ez nem az "Ismerd fel a képrõl a játékot" topic. Ez egy screenshot megosztó. Bárki/bármilyen játékról rakhat fel, saját képet.
De ha annyira szeretnéd, majd akkor rakunk fel az aknakeresõrõl pár száz képet, hogy nyugodt és békés fórumban élhess. ;-)
Vagy ha annyira szeretnéd, parancsolj rá mindenkire, hogy mikor és mivel játszon, mirõl tegyen fel fotót, s milyen kommentet írjon a fórumba. Hallgatunk majd rád. ;-)
grebber
Nagyon vicces az eszmefuttatásod.
Szerintem azzal nem nagyon dicsekszik senki sem hogy egy gamet tol pc-n.
És fogok még be tenni képeket róla csak megnyugtatásképpen.
Nemsokára 3x-ra viszem végig és még mindeig nagyon über. 😄

hooah
Megkérnék mindenkt, hogy Crysis képeket ne rakjon fel már senki mert már rengeteg van fent. Annyira tetszik az a szar, hogy a sok hülye kis pöcs alig várja már, hogy jászthattson vele, mert azt hiszi, hogy egy ilyen menõ játékkal játszik és hogy õ is menõ lesz, még ha minimum grafikán is tolja.
Szal ne töltsetek fel több képet azért, hogy dicsekedjetek azzal, hogy játszottatok vele, mert nem hiszem hogy azért rakjátok fel, hogy kitalálja vki más, mert már mindenki ismeri azt a szart.

Maxtreme
Nem, valóban 😊

Maxtreme
Bzony ez így van 😊
Elrettentõ példaként a source motorra a Vampire bloodlines-t lehetne említeni, ill u3 téren a Hour of victory volt az a játék, amirõl meg nem mondanád hogy nem valami 5 éves engine cammog alatta😊

BBird
Szerintem meg mindkettõ tud szép lenni (és persze ronda is, nem megfelelõ kezekben), csak tudni kell jól használni a benne rejlõ lehetõségeket, s nem elszállni a képességeivel. ;-)
berczely
Hát sztem a source motor veri az UE3-at ! Sokkal valósághûbb sokkal szebb!

BBird
De azért remélem Te is belátod, hogy a valóságban ilyesmit nemigen szoktunk látni. ;-)
Szerintem sok esetben ezt az effektet nagyon "erõsen" használják. Néha majdnem higany/króm felület hatást adnak a sima tereptárgyak.

Na de elég legyen az off-ból. Ezek szerint csupán csak engem szokott kicsit zavarni, amikor valamilyen divatos effektet erõltetnek, "túlerõltetnek". ;-)
Maxtreme
bizony, bizony. Ez esõ 😊 Képen valóban elég furán hat, de mozgásban baromi szép.

BBird
Lehet, hogy ebben az esetben az esõ mindent eláztatott, ezért csillog minden miliméter, de láttunk már nem egy olyan játékot, ahol még egy száraz faág is minden fényt visszavert. :-) Na ezektõl az effektbombázott játékoktól rosszul tudok lenni... még mindig. Pedig mai napig jönnek ki ezek a remekmûvek. ;-)

Lehet nem vagyok nagy fizikus, de leszámítva pár elemet, nem mindennek kellene a fényt ilyen baromi erõsen visszavernie. Vagy nekem rossz a szemem a valóságban? :-)
RatBaG
szerintem nincs vele semmi gond. képeken tényleg furcsa de mozgásban teljesen természetesnek hat. ráadásul a 3. kép éjszaka, szakadó esõben, a sáros erdõben készült úgy, hogy az egészet a csapatszállító fényszórói világítják be. szóval nem hiába néz ki így...

Per Aspera Ad Inferi.

BBird
A harmadik kép gyönyörûûû... Annyira imádom ezeket az effekteket, amit kb. a Doom 3 óta felfedeztek a fejlesztõk. :-D
Ez a kép már majdnem hangyaháború életérzést ad.

Gondolom ebben a játékban még a perzsaszõnyeg is csillog-villog, mint amit leöntöttek 60 tonna zselével. ;-)
Maxtreme
Gears of war]/b]

imádom ezt a szorsz motort, ez az egyetlen motor,ami kapásból felismerek😊

Bence94
part 2

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
Hálf Lájf 2 Epizód 2 😊

grebber
Crysis part2

grebber
Játék közben is ugyanilyen! 😄

Crysis part 1

Bence94
szép de játék közben sokkal szebb nem?

grebber
Splinter Cell Double Agent

Maxtreme
Na még 😊)

w77d
ebben is mindíg azt néztem , a csajnak mekkora tõgyei vannak <#hehe>

Maxtreme
Lost planet 😊