Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Végigjátszás után egy kicsit alulértékeltem.De amúgy qrva jó.
Qwerty4
amugy majd rakok be aknakeresobol kepet... olyan partyt jaccottam 😮 ... very high on minden on ... fuhhh... nagyondurci képek...holnap közzéteszem ha akarjátok 😄 ^^
...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hasonló gépem van mint neked (a cpu-d jobb) és nálam very highon a fõellennél a min fps 18 volt. (1280-ba, 0xaa/8xaf mellett)
Többet nem teszek be mert már 3adszorra toltam végig inkább multizok majd vele ,mert voltaképpen azért vettem meg dekb 3x ha multiztam 😄
A játék végén visszatettem mindent lowra mert highon csak ugy röpködtek a 10 alatti fps értékek 😞
Next PC upgrade: 2022
"Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ha annyira szeretnéd, majd akkor rakunk fel az aknakeresõrõl pár száz képet, hogy nyugodt és békés fórumban élhess. ;-)
Vagy ha annyira szeretnéd, parancsolj rá mindenkire, hogy mikor és mivel játszon, mirõl tegyen fel fotót, s milyen kommentet írjon a fórumba. Hallgatunk majd rád. ;-)
Szerintem azzal nem nagyon dicsekszik senki sem hogy egy gamet tol pc-n.
És fogok még be tenni képeket róla csak megnyugtatásképpen.
Nemsokára 3x-ra viszem végig és még mindeig nagyon über. 😄
Next PC upgrade: 2022
Szal ne töltsetek fel több képet azért, hogy dicsekedjetek azzal, hogy játszottatok vele, mert nem hiszem hogy azért rakjátok fel, hogy kitalálja vki más, mert már mindenki ismeri azt a szart.
Elrettentõ példaként a source motorra a Vampire bloodlines-t lehetne említeni, ill u3 téren a Hour of victory volt az a játék, amirõl meg nem mondanád hogy nem valami 5 éves engine cammog alatta😊
Szerintem sok esetben ezt az effektet nagyon "erõsen" használják. Néha majdnem higany/króm felület hatást adnak a sima tereptárgyak.
Na de elég legyen az off-ból. Ezek szerint csupán csak engem szokott kicsit zavarni, amikor valamilyen divatos effektet erõltetnek, "túlerõltetnek". ;-)
Lehet nem vagyok nagy fizikus, de leszámítva pár elemet, nem mindennek kellene a fényt ilyen baromi erõsen visszavernie. Vagy nekem rossz a szemem a valóságban? :-)
Per Aspera Ad Inferi.
Ez a kép már majdnem hangyaháború életérzést ad.
Gondolom ebben a játékban még a perzsaszõnyeg is csillog-villog, mint amit leöntöttek 60 tonna zselével. ;-)
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..