Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
De ezek a falak/talajok (azért mondom ide a talajt is mert pl a Crysis végén is a hajó amin álltunk folyott akkor lehetett jól látni ha megöltek és földre estél egybefüggö víz volt folyott).

No itt a fal is folyok nem egyszerû ám 😄

Next PC upgrade: 2022

BBird
A harmadik képen mit kell nézni? :-) A szokásos vazelinnel bemázolt falat? :-D
Tigristank
Ráadásul azok a zászlók is nagyon bénák.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Ráadásul nem csak a grafikájával van baj.

grebber
Hour of Victory

grebber
Assassins Creed

arty
MW körités és LASR fizika kellene egy játékba, SLR tuninglehetõségekkel, flatout gépigénnyel és PGR4 grafikával 😊 nem lenne értelme évekig autos játékot kiadni mellé 😄

Forza.

arty
az MW-t évek ota játszom, nappal + szabad város + zsaruk miatt 😊 szutyok a fizika, de nincs más (TDU rendõrei... khm ... )

Forza.

Istencsászár
Wr2 jó volt, TDU korrekt, NFS trágya => ha autós akkor PGR4, magasan ûberel mindent... talán az új Toca felveheti a versenyt vele.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Qwerty4
Kellemes képek. 😊
Asszem én is kéne autókázzak egyet. 😊

Qwerty4

arty
autos napom van ma (wr2, tdu, nfsmw):

Forza.

Soldiers
jó képek

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Dragooon
de igen😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Istencsászár
Jóvan, pedig forma1 buzi lévén a Canadai pálya az egyik kedvencem ami mellesleg Montrealban van😊 rövidzárlat😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tigristank
Ilyen kijelentés után nem csodálom. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

hülye láma...
(nehogy komolyan vedd)

Istencsászár
ténylelg, már fáradok..., fejlbelövöm magam, lehúzom a vécén és rituálisan is lámává avanzsálok

Tigristank
Montreal Kanadában van. <#wilting>

davidka003
Nem franciák?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Istencsászár
Pontosabban Ausztrálok😊, Ubisoft Montreal studio.

arty
amerikaiak csinálták ...

Forza.

Istencsászár
Ilyen nemhiszem hogy lesz... sajnos nincs benne felirat pedig nemártott volna... sok dolgot énsem értettem meg benne, de amugy igen... érdemes utána olvasni h mirõl is szól mégis képbe kerüljön az ember... sajnos ez a dolog hogy nincs felirat a vége fele még rosszabb, nem is értem hogy képzelték ezt a fejlesztõk..

Istencsászár
Nincsenek, 99%ban látvány és akció orientált a játék.

Seth
elsõ 10 perce a játéknak

PSN ID.: Beegabor

Qwerty4
Jó.Akkor gondolom vannak benne RPG-elemek is benne.
Egyébként én csak ezt olvastam az egyik fórumon, hogy valami pálya betöltésnél megmurdál.Amúgy nem vagyok még jártas Assasins Creed terén.
Annak is eljön az ideje majd...csak nem most 😊

Qwerty4

grebber
Jólenne ha kiadnák szinkronosan a gamet hogy értsem is mirõl szól,mert jelenleg csak megyek azt csinálom amit mondanak de nemértem az egészet ki miért hogy 😞

Istencsászár
Nincsenek benne pályák, pálya részek területek vannak melyek folyamaotsan feloldódnak, majd egy idõ után minden elérhetõ lesz... 5 nagy fõ területbõl áll, ezeknek a határait átlépve tölt a program.

bazdmeg, ezek tele vannak spoilerekkel😞

berczely
Hát remélem hogy nem!

grebber
Aztse tudom hogy vannak ebben pályák nemhogy melyik volt az elsõ 😄
Nekem eddig nem volt vele gondom.

Qwerty4
Errõl azt hallani, hogy az elsõ pálya után leáll a werzióval.Ez igaz?

Qwerty4

grebber
Assassins Creed

robotnyk
Audiosurf

Hmuda
Hát minimumnak 2GHz, 1G RAM és egy 128M-s kártya van megadva.

De az én 2.8GHz, 3G Ram, és 7800GS gépemen a part közelében, bármelyik nagyobb város mellett nagyon elkezd akadozni, viszont nyílt vizen abszolút max grafikán, ráeröltetett AA-val is egész jól megy.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Jajj de jól néz ez ki😮
Gépigénye? Én a 3-at rongyosra játszottam😊)

AntiHero

LOST: VIA DOMUS

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hmuda
Silent Hunter 4

Lássuk miböl élünk.

Asszem eltaláltunk valamit.

Jah, talált-sûllyedt.

Hopp, ez eltörött. Remélem meg lehet ragasztani.

PING!

Na ez se mogyorót szállított.

Mint patkányok a sûllyedõ hajóról.

R.I.P.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

grebber
Frontlines Fuel of War: (Unreal Engine 3-as ból nem a legszebb eresztés <#shakehead>)

Hmuda
Kösz. :-)

Cápafogxy
Én most nyomtam tartok a felénél, nem rossz, simán megéri "beszerezni".

Hmuda
A multi-bétától nagyon nem voltam hasraesve. A singleplayer mennyire élvezetes?

davidka003
Én láttam a Lost eddig leadott összes részét és szeretem is, de ez a játék nagyon rosszul sikerült.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Frontlinesban igen van rendes szingleplayer!

Qwerty4
Sajnos sok a szar játék mostanában.A legtöbb ócska...

Qwerty4

davidka003
Ebben vannak single küldetések vagy csak multiplayer van?

Qwerty4
Ennek van sztorija is ugye?Nem multi játék?

Qwerty4

davidka003
Nagy rakás sz*r.

uHs Gerzson
Frontlines: Fuel of War

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

jó játék ez?

grebber
LOST