Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Persze. Anékül teljesen KO a game 😊 Nincs az a gép ami anélkül normálisan viszi emberi felbontásban és minõségben 😊

Maxtreme
Bizonyos értelemben igen. Anyni hogy a nextgen nélkülit használja.

w77d
a tomb raiderhez kéne valami naked mod XD

berczely
A Legendnek ugyan az a mororja mint az Anniversary-nak?

Aztarohadt! Feltettem újra, és most feltettem hozzá az 1.2-es patch-et is. És azt hittem nem jól látok! Minden maxon, kivéve az árnyékokat (mert az ugye amúgy is nagyot ront ATI kártyáknál a sebességen), és simán megy! Sõt, kicsit még mintha szebb is lenne! Gondolom te is használod ezt a patch-et... Vagy ha nem, akkor tényleg überbrutál géped van.
Maxtreme
hát ezt szépen megfogalmaztam , grat magamnak.. 😊 A kapkodás meg a többiek :p

Maxtreme
Hát még a mai konfigokhoz képest is kell neki gép ha valaki maxon akarja tolni, az 100 😊 (értem ezalatt a szûrések bekapcsolását is)
Nekem is most sikerült még annyira beujítanom, hogy vsyncel végig tartotta 60HZ-en stabilan a 60 fps-t.(ugyebár ekkor ez a limit) Pedig már nem új game uygebár.. 😊

Kár, hogy a nextgen opcióval eléggé be tud nálam akadni :S
Maxtreme
Csak neked, csak most, csak itt 😊))
(több nem lesz😊 )

Bár valóban bele lehet néhol kötni a grafikájába, de számomra akkor is az 1ik legszebb game 😊

AtiRadish
ÁÁÁ eszmeletlen szep kepek (föleg a 6.), legenddel ne szerenykedj, ha van meg keped johet bosegesen.

CalebJoe
Akkor csak rég toltam.
Maxtreme
Nem, semmit az ég világon 😊
Ez ilyen alapból.

CalebJoe
A harmadik képen elég mûanyagok a testek csináltál vele valamit Max?
Maxtreme
Tr legend 😊

Istencsászár
Lehetett volna változatosabb melléküldetéseket csinálni... ez a legnagyobb hibája. Még sincs, de a várólistán van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pedig azt mondják,hogy nem valami izgalmas😮
a zúj burnout meg-e van?
Az egy jóóóó játék!

Istencsászár
Az nincs még meg😊 majd valamikor... egyenlõre Assassiansal másfél hete elvagyok mint a befõtt, s még a felénél vagyok csak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Qwerty4
ezek úgyis megjelennek elõbb-utóbb pc-re is, hehe... 😊

Qwerty4

vagy Mass Effect😊)

w77d
hehe XD

Istencsászár
Rossz hozzáállás, inkább te próbáld ki😊 vagy segíts mivel játszak, DMC4 vagy Assassians Creed?😊 ( najó az övön aluli volt😊 )

arty
ne légy már primitiv ...

Forza.

báttyó02
akkor menj,és verd ki a bokszodra

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Maxtreme
Pedig semmi Xtra gépem nincs.
X2 4600
3gb DDR2
8800GT

Nálam sem volt 1 villám. Avg 23-28 fps.
A fõbossnál, a tankos utáni mapon, és a havas résznél sajna nem ritkán beesett 20 alá is.

De úgy voltam vele hogy ebben a játékban 1 valami élvzhetõ, ez pedig a gfx. Ezért nem voltam hajlandó butítani 😊

kakaoskalacs
#4736 nem ez a konfigja?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

w77d
hogy a faszba van hogy neked ilyen szép a játék és aszondod még megy is, nekem pedig ha ilyen szép, akkor 10-14 fps? milyen konfiggal tolod? 2db ultra vagy mi?

BBird
Azért több esetben van ott kis apró ini -zés, modozgatás, stb. :-)
Ugyanis nekem is csúcshasííítóóós hiperszuper milliós pécém van. Mégis valahogy rendre rondábbak veryhá'j -on az én képeim. ;-)

Bár ha a Pac-man -rõl tennénk fel közösen képet, lehet hasonlítana!? :-D
Maxtreme

Maxtreme
Uccsó adag Crysis tõlem 😄

Hmuda
Az elvileg egy nagy lobonc kikandikáló vége akar lenni, de hogy hogyan került rá azt ne tõlem kérdezd. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

V43 1105
4-ik képen, mi a szar az ott Shockey nyaka helyett? <#zavart2>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Istencsászár
Pécére, FIFA 08 õrületesen szép és, Madden x360ra szintugy ( mint ahogy minden más EA gém csodás ( skate, Fifa Street, Fight Night )... Pécé levan ejtve nemhiába, majd talán idén már megkapják a nextgent, de ahhoz milyen gép fog kelleni😊

robotnyk
ea sports, mit vársz, lassan már 10 éves lesz ez az engine 😞
Istencsászár
Hogy ez milyen ocsmány...

Hmuda
A nemrég lezajlott Super Bowl örömére: Madden NFL 2008

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Maxtreme
Azzal különösebb gondom nem volt, (28-35) ellenben a tankos rész utáni pályán.. pf.. egyes helyeken lement 15-16 FPS-re is a speed :/

neked ott az ûrhajós részen hány fps-ed volt kb?
nekem 5-10😞

arty
jó játékfényképész vagy 😊 remek képek!

Forza.

Maxtreme
Crysis, part sok 😊)

Qwerty4
Jah, már tudom melyik, hallottam róla.Csak én azt gondoltam már te azon is túl vagy. 😊

Qwerty4

V43 1105
Üdv^^

Crysis

Company of Heroes

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kakaoskalacs
akkor nemsemmi konfigod lehet :CC

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Maxtreme
Nincs ebben semmi xtra, sima vistás veryhigh config xp alá 😊

Qwerty4
Maxtrame valamilyen modot is rápakolt, talán azért tûnik úgy neked. 😊

Qwerty4

BBird
Jó reggelt! :-)
Ezt hívják marketingnek? beetetésnek? A játékok 99,9% -ban nem azt a képet mutatják a megjelenés elõtt, amivel te késõbb szembe találkozol. Manipulálják, hogy jobban ráugorjanak a leendõ vásárlók.
De amúgy Maxtreme -nek valamilyen csodavegyülete lehet, állandóan gyönyörû képeket jelenít meg. Néha még szebbeket is, mint a kiadók. :-D
Viktor9202
Very High beállításon játszol? Tedd fel a Natural mod-ot, úgy sokkal szebb

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Maxtreme
Na még 1 adag 😊
(sokszor az állam keresem vazze 😊) )

hát,azért ez a Crysis egy jó nagy átbaszás volt,összevetve róla mindent!
a grafika nem is olyan szép,mint a képeken.(nem ezeken,hanem amíg nem jött ki,az addigi képeken)

Maxtreme
krízis part2:

Maxtreme
Krízis part1: