Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is most sikerült még annyira beujítanom, hogy vsyncel végig tartotta 60HZ-en stabilan a 60 fps-t.(ugyebár ekkor ez a limit) Pedig már nem új game uygebár.. 😊
(több nem lesz😊 )
Bár valóban bele lehet néhol kötni a grafikájába, de számomra akkor is az 1ik legszebb game 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a zúj burnout meg-e van?
Az egy jóóóó játék!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
X2 4600
3gb DDR2
8800GT
Nálam sem volt 1 villám. Avg 23-28 fps.
A fõbossnál, a tankos utáni mapon, és a havas résznél sajna nem ritkán beesett 20 alá is.
De úgy voltam vele hogy ebben a játékban 1 valami élvzhetõ, ez pedig a gfx. Ezért nem voltam hajlandó butítani 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ugyanis nekem is csúcshasííítóóós hiperszuper milliós pécém van. Mégis valahogy rendre rondábbak veryhá'j -on az én képeim. ;-)
Bár ha a Pac-man -rõl tennénk fel közösen képet, lehet hasonlítana!? :-D
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
nekem 5-10😞
Crysis
Company of Heroes

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ezt hívják marketingnek? beetetésnek? A játékok 99,9% -ban nem azt a képet mutatják a megjelenés elõtt, amivel te késõbb szembe találkozol. Manipulálják, hogy jobban ráugorjanak a leendõ vásárlók.
De amúgy Maxtreme -nek valamilyen csodavegyülete lehet, állandóan gyönyörû képeket jelenít meg. Néha még szebbeket is, mint a kiadók. :-D
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
a grafika nem is olyan szép,mint a képeken.(nem ezeken,hanem amíg nem jött ki,az addigi képeken)