Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Na még1 adag 😄

Nem voltam soha hasra esve ettõl a szósz mocitól, de ez a game kifejezetten szép látványvilágot tekintve 😊

arty
én is feladtam volna - de a játék tetszett, csak tul nehéz volt még normalon is. a gép irányit 50 egységet, én egyszerre nem vagyok képes ennyit vezérelni - hiába lehet pause alatt is parancsolni 😄

Howitzer lövedék becsapódása:

Forza.

még most sem ott tartasz,ahol én feladtam... igaz,én nem easy-n toltam😉

arty
még mindig igy érzem 😄 annyi, h le kellett vennem easy-re 😞 igy meg tul könnyû 😞

Company of Heroes

Forza.

Maxtreme
Dark Messiah part 2 😊

V43 1105
Company of Heroes

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tigristank
Szerintem a Stalkerben az égbolt az ami eszméletlenül jól néz ki, nekem nagyon bejön.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

azok tényleg, még medium/highon is csak ámultam,hogy fotorealisztikus volt néhány dolog Ö

berczely
Sztem gyönyörû a játék!A belsõ terek és epületelemek nagyon jól néznek ki!

berczely
User fájlban "r2_ls_bloom_fast off" on-ra állítottam!

valami modot raktál fel,vagy mitõl van ez az effekt?

berczely
S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl

akkor,amikor ott tartottam,mint te,én is ezt mondtam😊

arty
Company of Heroes (szûmomra eddigi legjobb RTS)

Forza.

Qwerty4
4 db Double Agent kép a végérõl, hamár nemcsak az imageshuckra töltötem fel:

Qwerty4

arty
kifelejtetted, h szélesvásznu modban széthuzott, 5:4 monitoron pedig függõlegesen nyujtott a kép 😄 motogp07 a tavalyi év legszánalmasabb pc portja

Forza.

grebber
Assassins Creed

Next PC upgrade: 2022

lekjopp motor😊

Hát, hülyeség source motort szidni...!
maximum grafika ugye?elég szép,pedig több helyen szidták a grafikát...

Maxtreme
Dark Messiah

fernando torres
fizika pocsék benne,emiatt nekem felejtõs,pedig jó lenne 1 jó mocis gém

berczely
Moto GP 07

Hang darabos,szaggat.Játék is akad de ilyen ütemesen nem közönséges akadás!Pár kép mutatóba:

arty
(szép, de megvan a tipikus HDR-es hiba: túl sötét, én emiatt be sem kapcsolom)

Forza.

berczely
Test Drive Unlimited:

kakaoskalacs

(NFs-PS,WoW)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

arty
Molotov Garage (wr2 mods)

WR2 kép (nem enyém, nincs meg a volga még)

Forza.

dante3
Szeva!
A múltkor írtam neked privit WR2-vel kapcsolatban, a Ladát meg sok más kocsi megtaláltam, de láttam trabis videót róla! Nem tudod véletlenül, hogy honnan lehet leszedni azt az addont?
Köszi

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

arty
ez kimaradt az elõbb:

Forza.

arty
ráadásul a játék fele, kétharmada után fps=fps/2 vagy fps/3 😞

Cobra11: Crash Time

Forza.

Istencsászár
Satabil 30 fps még mindig csak ábrád<#levele>Satabil 30 fps még mindig csak ábránd<#levele>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

berczely
Crysis:

1.2 Patch felrakása után.Érzékelhetõ FPS növekedés!

Windows XP, High minden, 0xAA, 1440x900-as felbontáson, íme:

Qwerty4
Engem nem zavar az elavult grafika ha hozzászokik a szemem, pl. a HL1-et és kiegészítõit is 2007 végén pótoltam be amikor már 9 éves volt az alapjáték.Nemsokkal az Ep2 után toltam.
Kíváncsi voltam a HL2 elõzményeire és a "xar" grafika ellenére nagy játékélményt tudott nyújtani, jó volt látni a sokat emlegetett XEN-t stb.

Qwerty4

arty
addigra lesz 5. rész is, a régiek grafikája pedig nagyon elavul 😊 sztem állj neki hamar, most még teljesen élvezhetõ a 3. és a 4. rész (nekem az 1-2 már csunyácska - ha nem lenne sok játék, akkor nekiállnék, de igy...)

Forza.

kakaoskalacs

Cod4
(persze ha jol linkeltem :S )

Qwerty4
Én valamikor tervezem bepótolni. 😊
Talán a 2009-es nyári uborkaszezonban egy teljes hónapot a Hitmaneknek szentelek.Annál elõbbi dátumot nem igen tudna kapni asszem.

Qwerty4

én is így vagyok ezzel. pedig nagyon szimpi.

kakaoskalacs
detto

Qwerty4
De kár, hogy kimaradt az életembõl majdnem az egész Hitman sorozat. 😞
Csak az elsõ részbe kóstoltam bele anno...

Qwerty4

arty
Hitman4

Forza.

báttyó02
uccso képen rögtön kilehet szúrni a fotosopp napot
bár a többin is-.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kakaoskalacs
lehet hogy valamien MoD bár ki tudja 😄

arty
sztem a "screenshotok játékokbol" topikot nem kéne összekeverned a "kezdõ fotosoppos probálkozik" topikkal ... ezek inkább odavalók, mivel a játék nem igy néz ki, az fix

Forza.

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Hello ha megkérhetnélek el tudnád küldeni mailba a beállitásokat tartalmazó fájlokat? megköszönném😊1mb kb

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

V43 1105
Fotóbolt -.-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kakaoskalacs
hát ez elég pöpec 😄 nem semmi konfigod lehet

Shodan

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

BBird
Meg ez az izzó középkori lovagpáncél... :-D Erõsebb a fénye, mint az otthoni lámpámé. :-D