Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem voltam soha hasra esve ettõl a szósz mocitól, de ez a game kifejezetten szép látványvilágot tekintve 😊
Howitzer lövedék becsapódása:
Forza.
Company of Heroes

Forza.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Forza.
Hang darabos,szaggat.Játék is akad de ilyen ütemesen nem közönséges akadás!Pár kép mutatóba:

Forza.
A múltkor írtam neked privit WR2-vel kapcsolatban, a Ladát meg sok más kocsi megtaláltam, de láttam trabis videót róla! Nem tudod véletlenül, hogy honnan lehet leszedni azt az addont?
Köszi
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1.2 Patch felrakása után.Érzékelhetõ FPS növekedés!
Windows XP, High minden, 0xAA, 1440x900-as felbontáson, íme:

Kíváncsi voltam a HL2 elõzményeire és a "xar" grafika ellenére nagy játékélményt tudott nyújtani, jó volt látni a sokat emlegetett XEN-t stb.
Qwerty4
Forza.
Cod4
(persze ha jol linkeltem :S )
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Talán a 2009-es nyári uborkaszezonban egy teljes hónapot a Hitmaneknek szentelek.Annál elõbbi dátumot nem igen tudna kapni asszem.
Qwerty4
Csak az elsõ részbe kóstoltam bele anno...
Qwerty4
bár a többin is-.-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Forza.
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?