15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • grebber
    Nekem sajnos nem indult el :(
  • Maxtreme
    Wheelman

• mikeleroi
    Olyan gyorsan írtam, hogy kimaradt egy betű...

NecroVision
  • mikeleroi
    NecoVision

• STREEX
    red aler 3 uprising + last remnant

• CalebJoe
    The Last Remnant

• Hmuda
    Elvileg elég. Persze tudni kell, hogy egy-egy kód árának kitermeléséhez napokat kell grindelni, de ahogy fejlődik az ember úgy lesz egyre könnyebb. Plusz ha az ember minden nap félretesz pár millió ISK-t akkor jelentősen le lehet csökkenteni a tényleges grind mennyiségét. Kéthavonta 650millió nem egy nagy érvágás, ütősebb hajóval/konfigurációval pedig egyenesen gyerekjáték ha ésszel költekezik az ember.

Ráadásul most a kezdőknek meg is van könnyítve a skill-tréning, szóval 3-4 hónap bőven elég ahhoz, hogy olyan szintre vidd a karaktered amivel egy-két hetes nyugis játékkal is össze lehessen kuporgatni azt a 650milliót (a hivatalos fórumon most ezek az árfolyamok vannak).

De az igazat megvallva én még sose fizettem így és egy ideig nem is fogok, mert még a rendes accom aktiválására sincs pénzem (ezek is trial képek), csak mások régebbi útmutatásai alapján mondtam hasraütés szerűen pár számot.
  • Neoncsoves
    Aham.
    És belerázódásra elég 3-4 hónap?:D mert akkor lehet elkezdeném ballagáskor a játékot (addig trial-t kiprószálom) és ha belejövök, akkor majd tudok venni játékpénzért GC-t??? Az jó :D
  • Hmuda
    Bocs, közben szerkesztettem az üzit. :-)

Azt még hozzátenném, hogy e-bay-en is vannak kártyák. Lehet nem olyan megbízható mint hivatalos úton, de pofátlanul olcsó árak vannak ott is.
  • Neoncsoves
    hát az kicsit sok. nekem legalábbis :) (tanuló vagyok és leszek is sokáig>.>)
  • Hmuda
    15€

De megfelelő helyről intézve (magyarán time-card segítségével) simán lehet 15$-ér is ami nyilván barátibb árfolyamokon mozog mint az euro.

De ha valaki már eléggé belerázódott a játékba és képes száz-milliókat keresni akkor fizethet más játékosoknak játék-pénzzel akik ennek fejében küldenek egy kódot. Mivel a fejlesztő cég felügyeli az ilyen tranzakciókat, így elég megbízható módja a havidíj fizetésének.
  • Neoncsoves
    baszki!!! ennek mennyi a havidíja?
  • Hmuda
    Az előző EVE-Online sorozat folytatása.

• V43 1105
    Baromi jó képek
  • Barny
    na mar tenyleg beszaggatott XD...levettem AA-t 8-rol 2-re es ugyanugy akadt:S
    Aztan abbahagyta...en varom azt a patch-ot mostmar nagyon
  • mikeleroi
    NecroVision

Majd fog. Nem gépfüggő szerintem. Nálam sem kellene szaggatnia. /q6600>>3ghz, Gigabyte 8800GTS 512, 4 GB ram, WinXP/

Egyes pályarészeknél bizonyos irányba nézve jön elő a jelenség. Gondolom majd valami Patch-el megoldódik a téma.

• STREEX
    Battleforge

• Barny
    nincs beregisztralva es amugyis csak bmp-ben enged csinalni...Paint-al kellett atraknom JPEG-be
  • báttyó02
    Fifa Street [gamecube]

• Hellsing47
    hát nemtom milyen frapsed van de sztem nem méretez át az semmit
  • Barny
    negogy valaki belemkosson xD...nem 1024x768-ban tolom hanem 1280x1024 csak FRAPS csinalta a kepeket es atmeretezte xD
  • Barny

Szinten NecroVision :)
    Grafika max amennyire csak lehet:)..nalam nem akad megjegyzem xD
  • mikeleroi
    !!! Csak ne szaggatna némely map bizonyos részeinél...!!!
  • mikeleroi
    NecroVision / Nagyon COOL game, csak ne némely map bizonyos részeinél...

• Maxtreme
    :)
    Ok, legközelebb én is odaírom.
    Mittudomain legyen ez az egyezményes jelölés:

Az adott játék címe elé [] jelbe írjuk oda hogy milyen platformot képvisel. ( [ps2] [NGC] [X360] stb..)
    PC-snél ofc nem kő' :)
  • Kaszi46
    Nem ártana kötelezővé tenni a platform megjelölését is, mert kezd káosz lenni, nomeg jópár fölösleges kérdéstől is megszabadítaná a topicot.
  • Maxtreme
    Ahogy néztem 30 fps limit van. A minimum olyan 27 körül mozog.
    Szal nincs vele gond.
  • Evin
    Lehet, hogy újra előveszem, mert mikor utoljára próbáltam játszani vele, vagy nem indult, vagy szaggatott.
    Nálad hogy megy?
  • Seth
    nem, csak japánok... XD
  • Maxtreme
    na igen.. Capcoméknál tuti nem osztották ki a napi gyógyszeradagokat mikor ezt fejlesztették.. xD
  • w77d
    ez nagggyon beteg XD
  • Maxtreme
    jaja :D
    itt 1 ingame vid annak, aki nem ismerné a cuccost :D
  • Seth
    Jaj ezzel játszottam, a csaj egyfolytában rázza,még lövés közben is táncikál,legalábbis üti a ritmust,meg egyfolytában pózörködik XD
  • Maxtreme
    Nem, ez Gamecubera.
  • HeadHunter86
    Ez Pc-re?
  • Maxtreme
    PN 03 (elmeháborodott csihipuhi piff puff :) )

• Hmuda
    EVE-Online

• Bence94
    PS 2 emu
  • Firerock
    na ez most Konzol/Emu/PC?
  • Bence94
    WWE: SMackdown vs. Raw 08