15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#7349 Nekem sajnos nem indult el :( -
#7348 Wheelman
-
#7347 Olyan gyorsan írtam, hogy kimaradt egy betű...
NecroVision -
#7346 NecoVision
-
#7345 red aler 3 uprising + last remnant
-
#7344 The Last Remnant
-
#7343 Elvileg elég. Persze tudni kell, hogy egy-egy kód árának kitermeléséhez napokat kell grindelni, de ahogy fejlődik az ember úgy lesz egyre könnyebb. Plusz ha az ember minden nap félretesz pár millió ISK-t akkor jelentősen le lehet csökkenteni a tényleges grind mennyiségét. Kéthavonta 650millió nem egy nagy érvágás, ütősebb hajóval/konfigurációval pedig egyenesen gyerekjáték ha ésszel költekezik az ember.
Ráadásul most a kezdőknek meg is van könnyítve a skill-tréning, szóval 3-4 hónap bőven elég ahhoz, hogy olyan szintre vidd a karaktered amivel egy-két hetes nyugis játékkal is össze lehessen kuporgatni azt a 650milliót (a hivatalos fórumon most ezek az árfolyamok vannak).
De az igazat megvallva én még sose fizettem így és egy ideig nem is fogok, mert még a rendes accom aktiválására sincs pénzem (ezek is trial képek), csak mások régebbi útmutatásai alapján mondtam hasraütés szerűen pár számot. -
Neoncsoves #7342 Aham.
És belerázódásra elég 3-4 hónap?:D mert akkor lehet elkezdeném ballagáskor a játékot (addig trial-t kiprószálom) és ha belejövök, akkor majd tudok venni játékpénzért GC-t??? Az jó :D -
#7341 Bocs, közben szerkesztettem az üzit. :-)
Azt még hozzátenném, hogy e-bay-en is vannak kártyák. Lehet nem olyan megbízható mint hivatalos úton, de pofátlanul olcsó árak vannak ott is. -
Neoncsoves #7340 hát az kicsit sok. nekem legalábbis :) (tanuló vagyok és leszek is sokáig>.>) -
#7339 15€
De megfelelő helyről intézve (magyarán time-card segítségével) simán lehet 15$-ér is ami nyilván barátibb árfolyamokon mozog mint az euro.
De ha valaki már eléggé belerázódott a játékba és képes száz-milliókat keresni akkor fizethet más játékosoknak játék-pénzzel akik ennek fejében küldenek egy kódot. Mivel a fejlesztő cég felügyeli az ilyen tranzakciókat, így elég megbízható módja a havidíj fizetésének. -
Neoncsoves #7338 baszki!!! ennek mennyi a havidíja? -
#7337 Az előző EVE-Online sorozat folytatása.
-
#7336 Baromi jó képek -
#7335 na mar tenyleg beszaggatott XD...levettem AA-t 8-rol 2-re es ugyanugy akadt:S
Aztan abbahagyta...en varom azt a patch-ot mostmar nagyon -
#7334 NecroVision
Majd fog. Nem gépfüggő szerintem. Nálam sem kellene szaggatnia. /q6600>>3ghz, Gigabyte 8800GTS 512, 4 GB ram, WinXP/
Egyes pályarészeknél bizonyos irányba nézve jön elő a jelenség. Gondolom majd valami Patch-el megoldódik a téma.
-
#7333 Battleforge
-
#7332 nincs beregisztralva es amugyis csak bmp-ben enged csinalni...Paint-al kellett atraknom JPEG-be -
#7331 Fifa Street [gamecube]
-
Hellsing47 #7330 hát nemtom milyen frapsed van de sztem nem méretez át az semmit -
#7329 negogy valaki belemkosson xD...nem 1024x768-ban tolom hanem 1280x1024 csak FRAPS csinalta a kepeket es atmeretezte xD -
Szinten NecroVision :)
Grafika max amennyire csak lehet:)..nalam nem akad megjegyzem xD -
#7327 !!! Csak ne szaggatna némely map bizonyos részeinél...!!! -
#7326 NecroVision / Nagyon COOL game, csak ne némely map bizonyos részeinél...
-
#7325 :)
Ok, legközelebb én is odaírom.
Mittudomain legyen ez az egyezményes jelölés:
Az adott játék címe elé [] jelbe írjuk oda hogy milyen platformot képvisel. ( [ps2] [NGC] [X360] stb..)
PC-snél ofc nem kő' :) -
#7324 Nem ártana kötelezővé tenni a platform megjelölését is, mert kezd káosz lenni, nomeg jópár fölösleges kérdéstől is megszabadítaná a topicot. -
#7323 Ahogy néztem 30 fps limit van. A minimum olyan 27 körül mozog.
Szal nincs vele gond. -
#7322 Lehet, hogy újra előveszem, mert mikor utoljára próbáltam játszani vele, vagy nem indult, vagy szaggatott.
Nálad hogy megy? -
#7321 nem, csak japánok... XD -
#7320 na igen.. Capcoméknál tuti nem osztották ki a napi gyógyszeradagokat mikor ezt fejlesztették.. xD -
#7319 ez nagggyon beteg XD -
#7318 jaja :D
itt 1 ingame vid annak, aki nem ismerné a cuccost :D -
#7317 Jaj ezzel játszottam, a csaj egyfolytában rázza,még lövés közben is táncikál,legalábbis üti a ritmust,meg egyfolytában pózörködik XD -
#7316 Nem, ez Gamecubera. -
#7315 Ez Pc-re? -
#7314 PN 03 (elmeháborodott csihipuhi piff puff :) )
-
#7313 EVE-Online
-
#7312 PS 2 emu -
#7311 na ez most Konzol/Emu/PC? -
#7310 WWE: SMackdown vs. Raw 08