Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom valamit körülvett a füst, aztán kicsit fura pillanatban lett lefotózva 😊))
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
--Maxtreme--Nézzetek mijen fasza textura patchem van.
--valaki--elárulnád h honnan szedted,fontos lenne
--Maxtreme--Neeem de itt van+500kép.nyáladzatok csak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szvsz a legszebb UE3-as game még mindig (még akkor is ha néhol a textúrák hagynak némi kívánnivalót maguk után)
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
XD
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Viszont ara nem árt figyelni hogy a HSI csippes vgakkal az NF3 csippes lapok összeugorhatnak (igaz az ATi rialto IC-jét sem minden szereti)
Nem a két magos procitól gyorsul, hanem attól, hogy ki lesz hajtva a VGA.
Voltak tesztek a hardver fórumban, hogy egy 3850-el majdnem fele annyi FPS volt 2 GHz-en, mint 3 GHz-en. Akkor gondolhatod, hogy 1 magos procival milyen lassú lenne.
"4850est kell venni és az egy idõre megoljda a gondokat - még ha picit tulzás is a mostani procijához."
ChuckyHUN vehet 4850-et, mert 2 magos procija van.
De fery02-rõl volt szó. Õ már semmit ne vegyen, mert lóf*szt nem hajtana ki egy új kártyából. Max vehet egy 7600GT-t.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ez oltári nagy baromság 😊 egy játék se gyorsulna a háromszorosára egy kétmagos procitol...
chucky meg simán VGA limites, de azért ajánlgassatok neki 2-300mhz-el gyorsabb procit... 😄 4850est kell venni és az egy idõre megoljda a gondokat - még ha picit tulzás is a mostani procijához. a 4800+ t meg meg kell cibálni kicsit, hátha birja - ingyen van!
mind1, én kiszálltam, elnézést h meginditottam az OFF lavinát, csak segiteni akartam 😊
Forza.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ugyanis az utóbbi nem szorzólockos.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
: ASUS m2n sli
asus 8600gt 512 ddr2
amd 4800+ x2
2x1gb 800mhz ram
tudom hogy a vidikari a gyengepont, te 20ezerbõl mondjuk mit javítanál rajta?
2 GHz-es 2 magos is csak 60-70%-ra hajtja ki.
Akkor 1 magos kihajtaná kb 30%-ra. Tehát totál felesleges a gépre költeni.
gépajánló:
GIGABYTE GA-P31-DS3L 11.508Ft
CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT 9.360 Ft
INTEL Dual Core E2180 2,00GHz 775 BOX 11.880 Ft
SAPPHIRE HD3850 512MB GDDR3 Lite PCIE 20.160 Ft
FSP ATX-400PNF 7.440 Ft
Összesen: 60.348 Ft
Olcsó 2 magos amin kis proci tuninggal minden megy maxon 1280x1024-es felbontásban. Eladja a mostani gépét 20-30k-ért és picit rak hozzá és tud venni egy egész jó gépet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Másrészrõl az s754-es A64-ek marha gyengék sajnos.
3850est egy meghuzott procival eléggé ki tudja hajtani, ha pl egy LCD-je van ... a két mag valoban lesz, ahol hiányzik majd, de ennél olcsóbban nem kapsz máshogy nagyobb teljesítményt. sztem minden játék elmenne szépen ... (nem maxon)
---
davidka: jah, mennyivel jobb tanács, h cseréljen komplett gépet 2x annyiért 😄 (szted vajon miért van 6600gt-je? mert nem kapott a tiédhez hasonloan jo tanácsokat eddig? 😄 )
Forza.
Inkább adjon el mindent és vegyen egy új gépet.
Se SSe2 support, ráadásul a mai játékoknál szinte alap a 2 magos processor.
Ráadásul a 3850 negyedét nem használná ki vele.
Forza.

szopjátok ki a cerkám
Nagyon jópofa, csak kár hogy ebben még nem enged felbontást állítani 😊
am milyen géped van?
#5747: végülis igaz, nem jó már ez semmire. 😞
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!