Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mert a képeken amiket betettem ott van élsimítás hisz nem recések az élek de pár tárgy az.Nekem nem ment le 15 fps alá ha az eddigi egész játékot nézem ahol tartok a nagyátlag valahol 28-35 fps között van minden maxon dx10-ben!
Nálam mûködik a játékon belül is az élsimítás csak eléggé lehúzza a dolgot mer kb 15fps-e megy xD
Ez AK74U.
Teljesen jól néznek ki,csak más a szögük,mint a többi játékban.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Crysis
Nem a legigenyesebb de ezvan 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Meg CPU Control progival megcsináltam hogy a 2. mag is menjen game alatt (nem használja a alpból a game <#boxer>#boxer> ) lehet ez is számított neki.
"feltelepíted a cpu control progit elinditod a stalkert nyomsz egy alt tabot és elinditod a cpu-s progit jobb oldalt vannak opciok automatic manual cpu1 cpu2 meg off szvsz tökminegy mejiken van mert végig probálgattam mindegyiken mûködik bal oldalt látod a futo alkalmazásokat x-rayenginre jobb klikk allcpus opciot választva 2 cpus és 1+2 opciot kiválasztod vissza mész gaméba alt tabbal és használja is a másik magot 12 fpst simán rá dobott"
CPU Control 2.0 nevû programot kell leszedni, majd az alábbi módon beállítani:
1. installálás
2. indíts stalkert, majd ugorj ki a windowsba alttabbal
3. indítsd el a cpu controlt
4. jobbra fent a programnál CPU1re állítani (ford megj: valszeg ez egy cput/elsõ cput jelent/egy magon futó processeket, fene se tudja...)
5. jobb oldalon látni fogjátok a futó folyamatokat
6. jobbklikk az xrEngine.exe
7a. 2 magosnál Minden CPU, majd 2 CPUs, majd "1+2", majd minimalizáld (jobbalsó sarokban ott fog maradni)
7b: négymagosnál jobb alul opciókra klikkelj, és pipáld be a négymagost... majd minden CPU, 4 CPU, majd "1+2+3+4",majd minimalizáld (ebben az esetben is maradjon bent jobbalsó sarokban).
A probléma az, hogy ezt minden indításkor el kell játszani, viszont pár kattintásért cserébe némi gyorsulás mindig jól jön (+15-20Fps - gépfüggõ."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Forza.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(mármint nem a magyarítás 😄)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Jaja feelinges volt egy rész ahol raklap ellenség de nem engem lõnek.Mondom akkor kit nézek körbe nem látok sehol senki de ilyen zöld "plazma" féle (nemtudom máshogy kifejezni magam teccikérteni) robbanások vannak és rá is lõ.No de ki kérdeztem én.Ekkor néztem fel a levegõbe és ilyen kis köcsög repülõ robotok lõdöztek lefelé 😄
A havas pályán meg olyan a havazás nem látni semmit se pláne ellenfeleket nem mert azok persze fehérben vannak.
Kár hogy nagyon rövid.Remélem titkon készül még pár hasonló mod!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!